🔲 #معرفی_کتاب | #معنویت_سکولار
✅ کاوشی در معنویتهای نوظهور؛ بررسی ۱۰ جریان فعال در ایران
🖋آفرین قائمی، پژوهشگر و استاد حوزه
▪️کتاب کاوشی در معنویتهای نوظهور به محورهایی همچون بحرانزدگی رهبران، نگاه تکبعدی آنان نسبت به انسان، همآهنگی با صهیونیستها و استکبار جهانی، وجود تناقض در افکار و رفتار و تبلیغات آنان، تحریف و سوء استفاده از مفاهیم عرفانی و اخلاق دینی، عقلگریزی، و خلأ اعتقادی و مادیگرایی اشاره کرده است.
▪️نويسنده كتاب نه بر اساس نقد درونديني كه بر اساس روش عقلي و منطقي، آموزههای اين مكاتب را معرفي كرده و چالشهاي پيش روي آنها را با بياني شيوا، همه فهم و به دور از پيچيدگي و طرح مسائل دشوار، بررسي و نقد كرده است.
▪️همچنین به بیان غایات شهوانی و دنیوی مروجان عرفان نوظهو پرداخته است که وجه مشترک آنان در شریعتگریزی، دینستیزی و فردگرایی است.
▪️خواندن این کتاب برای آشنایی با جریانهای نوظهور در عرصه معنویت به ویژه شناخت انگیزههای مدعیان اینگونه معنویتها، بسیار مفید و درخور استفاده است.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت | #اختصاصی
✅ بايستههای شناختی_رفتاری در مواجهه با بيحجابی
🖋سید محمد تقی موسوی کراماتی
▪️آنچه امروز در گفتوگوهای بخشی از جامعه دینی پدید آمده، عمدتاً حول این محور میگذرد؛ برخی مصرانه خواستار برخورد مقتدرانه قانونی با ناهنجاری رفتارهای بدپوششیاند. شماری نیز آن را بنابر امکان وجود پیامدهای ناخواسته اجتماعی خصوصاً ایجاد دو قطبیهای تفرقه افکن، شیوه حل آن را به فعالیتهای فرهنگی حواله میدهند.
▪️بدحجابی و بیحجابی فاقد خواستگاهی یگانه است. باری بدپوششیها، ظاهری یکسان؛ اما از عللی متفاوت برمیآیند. بنابراین فرض، در حل مسأله بدحجابی نمیتوان با شیوهای واحد به نتیجهای مطلوب دست یافت.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
✅ سرّ صدای ناقوس
▪️روزی حضرت علی(ع) با صحابهاش به دیری رسیدند که ترسایی در آنجا ناقوس مینواخت. حضرت فرمود: «آیا میدانی این ناقوس چه میگوید؟!» حضرت بیان داشتند، از بیوفایی دنیا میگوید: «بدرستی که دنیا ما را فریب داد و در رابطه با آخرت، ما را گمراه ساخت. ای فرزند دنیا؛ تا کی اسباب و مال دنیا را جمع میکنی؟ پس بدان دنیا از بین میبرد.»
▪️صحابه عرض کرد: یا امیرالمومنین؛ آیا نصاری میدانند که صدا و نوای ناقوس، این معنی را بیان میدارد؟ حضرت فرمودند: «اگر میدانستند، مطمئن باش مسیح را شریک خداوند نمیگردانیدند.» سپس آن دیرنشین، مسلمان گردید و گفت: والله که من در تورات خواندهام وصیِ آخرین پیغمبر خواهد آمد که صدای ناقوس را تفسیر خواهد کرد.
💢 تماشای فایل باکیفیت در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️ @Fekrat_Net
هدایت شده از فکرت
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #پرونده_نهج_البلاغه
عدالت علوی و رضایت عمومی
💢 هنگامی که سخن از عدالت به میان میآید، اولین شخصیتی که به ذهن همه میآید، امیرالمؤمنین علی(ع) است.
💢 مولا علی در نامه ۵۳ نهجالبلاغه میفرماید: «اگر یک سمت اجرای عدالت، خواص جامعه هستند و طرف دیگر عموم جامعه هستند، رضایت عموم را به خشم خواص بخر.»
💢 شعار عدالت، وقتی به تحقق نزدیک میشود، دشمن ساز است. هزینهای که حضرت امیرالمؤمنین در راه حکومت خود داشت، هزینه بسیار بزرگی بود؛ اما حضرت پای این شعار ایستادند.
💠 حجتالاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع، مدرس حوزه علمیه
📍 تماشای باکیفیت از:
سایت آپارات | سایت یوتیوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت | #معنویت_سکولار
✅ خودتحقیری در پروژه معنویتِ ملکیان
🖋دکتر جواد گلی، عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره)
▪️مشکلات عمده جوامع اسلامی که موجب شده آنها از جهت شادی ظاهری در ردههای پایین جدول قرار بگیرند، چند عامل دارد: عامل نخست شرایط نامساعد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی است که دهها سال است استعمارگران غربی و مستبدان وابسته به آنها در جهان اسلام ایجاد کردهاند.
▪️ادعای این که کشورهای اسکاندیناوی شادترین مردم دنیا هستند با توجه به شواهدی مخدوش است: مردان فنلاندی حدود 5 برابر ایران خودکشی میکنند، زنان آنها 2.5 برابر زنان ایران خودکشی میکنند و چهار برابر ایران مردان و زنانش خودکشی میکند، با این حال شادترین کشور دنیا اعلام شده است!
▪️چگونه میتوان باور کرد مردمی که برای نجات از افسردگی بیشترین مصرف قرصهای ضد افسردگی در جهان را دارند، شادترین مردم جهان هستند و آرامش دارند.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۴ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#کوتاه_نوشت
🔹استاد حاج شیخ #حسین_انصاریان، قرآن شناس و حدیث شناسی است که سالهاست با غیرت دینی به دنبال ترویج فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در جامعه است. ملاحظات این عالم ربانی را قدر بدانیم و تفسیر نادرست نکنیم.
📎 لینک مطلب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام| تلگرام
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت | #روز_قدس
✅ گذشتهی سیاه غاصب
🖋محمدصادق خرسند، پژوهشگر مسائل سیاسی
▪️در بررسی تاریخچه این رژیم، اولین موردی که به چشم می خورد، نقش پررنگ استعمار انگلیس است که مانند بسیاری از مناطق دیگر دنیا با این اقدام بذر درگیری، کشتار و غصب سرزمین های یک ملت را فراهم کرده است. اما اگر به مقداری عقب تر برگردیم، حضور غیر قابل انکار «مسیحیت صهیونیسم» را در این اتفاق مشاهده می کنیم که کمتر در مورد آن صحبت شده است.
▪️فرانسه و انگلیس طبق قرارداد سایکس- پیکو ضمن تقسیم متصرفات دولت عثمانی در خاورمیانه، دو بخش آن را در شرق مدیترانه و بین النهرین میان خود تقسیم کردند. فرانسه، «سوریه فعلی و لبنان» و بریتانیا «فلسطین و عراق» را تحت قیمومیت خود درآوردند.
▪️اولین موج مهاجرت یهودیان به فلسطین، به سال ۱۸۸۱ برمیگردد. تشکیل صهیونیسم سبب موج دوم مهاجرت شد که طی آن و مابین سالهای ۱۹۰۴ و ۱۹۱۴ حدوداً چهل هزار نفر به این منطقه سرازیر شدند.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت | #شب_قدر
✅ معنای زمان و شب قدر در اندیشه استاد مطهری
▪️آن کسی که میگوید احیا، شب را زنده نگه داشتن؛ مقصودش این نیست که این قطعه زمان را شما زنده نگه دارید؛ مقصود زنده نگه داشتن خود شماست در این قطعه از زمان.
▪️پس زمان خودمان را، شب خودمان را زنده نگه داریم یعنی خودمان یک شب واقعاً زنده باشیم، واقعاً زنده زندگی کنیم نه اینکه مرده زندگی کنیم.
▪️شما چون وجودتان یک وجود متحرک و سیال و متغیّر است، یک زمان در درون خودتان دارید، من هم یک زمان در درون خودم دارم، آن گل هم یک زمان در درون خودش دارد، آن درخت هم یک زمان در درون خودش دارد، این سنگ هم یک زمان در درون خودش دارد؛ و زمانی که در درون هر چیزی هست عین وجود آن چیز است.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۶ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
هدایت شده از فکرت
🔘#گفتگو | #روز_قدس
✅ اهمیت روز قدس در نظام جهانی
🎙دکتر غلامرضا منتظمی، دیپلمات سابق ایران در فرانسه
▪️هیچ جریان، قدرت و کشوری در دنیا توان و جرأت نمیکند یک فشنگ به نیروهای حماس و فلسطین بدهد؛ اما میدانیم که ایران در این نبرد، موشک به مبارزان فلسطینی میدهد و دانش فنی را منتقل نموده است.
▪️بنابراین این یک جنگ آخرالزمانی است که روز قدس در واقع سمبل این درگیری جاودانه است. این روز را امام خمینی(ره) در اوایل انقلاب مشخص نمودند، تا این مبارزه و مقابله با این رژیم منحوس ادامه پیدا نماید.
▪️اینها ظرفیتها و قدرت نرم ایران است که بهتر است، ما به آن توجه کنیم. اگر امروزه روز قدس برگزار میشود، خواستمان این است که چنین الگویی را همیشه زنده نگه داریم و این مبارزه تاریخی را بشر با این فرزندان شیطان ادامه دهند تا انشاءالله این پیروزی نهایی به دست آورده شود.
📎مطالعه یادداشت در«وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۵ دقیقه
#فلسطین
#القدس_لنا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️@Fekrat_Net
May 11
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🛑محفل نقد و بررسی فیلم سینمایی «غریب»
👈با حضور:
👤استاد علی قهرمانی _ ناقد سینما و مدرس سواد رسانه
👤دکتر حوریه بزرگی _ ناقد سینما و مدرس سواد رسانه
👤سید مهدی موسوی_ مجری و خبرنگار
🕰زمان: یک شنبه،27 فروردین ماه 1402، ساعت 14
📍مکان: قم، هنرستان، بعد از خیابان شهید تراب نجف زاده، مؤسسه فرهنگی رسانهای شناخت، پلاک 245
🚫ظرفیت حضور محدود است
💢برای شرکت در محفل به این آیدی پیام دهید👇
@Mostafagoodarzi
لینک شرکت مجازی :
🆔https://eitaa.com/savad_rasaneh
هدایت شده از مجله خردورزی
◾️انا لله و انا الیه راجعون
▪️دکتر عماد افروغ، متفکر گرانقدر انقلاب اسلامی سحرگاه شب قدر بیست و سوم به رحمت ایزدی پیوست.
▪️مجله خردورزی فقدان آن استاد اندیشمند، آزاداندیش و متقی را به خاندان محترم، علاقمندان و دوستان ایشان تسلیت عرض نموده و از پیشگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، غفران و رضوان و حشر با اولیای طاهرینش خواستار است.
▪️دکتر عماد افروغ در آخرین گفتگویی که با مجله خردورزی داشتند از دغدغهها، آسیبها و عدم تبیین مبانی انقلاب سخن گفتند، متن این گفتگو در شماره آینده مجله محضر مخاطبان فرهیخته تقدیم میگردد.
🏴 روحشان شاد و یادشان گرامی
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_ir