18.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخشهایی از سخنان دکتر علمالهدی همسر شهید آیتالله رییسی در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف بر خلاف صحبت های صریح رهبری کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد.
خدا سر شاهده این رو نه استاد رائفی پور
گفته
نه علی بیطرفان
این دیگه حرف رهبره
♦️کاندیدای ریاست جمهوری یا باید اخلاص استثنایی داشته باشد یا هوا و هوس جانانه
🔹آیت الله عاملی: بعضی ها میگویند ما این پست را بگیریم بلغ ما بلغ، کائناً ما کان؛ بنده با توجه به سنگینی کار ریاست جمهوری تعجب میکنم که برخیها چطور حریصانه وارد این عرصه می شوند.
🔹حیثیت نظام و سرنوشت ملت و کشور در اینجا مطرح است اینها چطور میخواهند زیر این بار سنگین بروند یا باید اخلاص استثنایی داشته باشند یا خدای نکرده هوا و هوس جانانه داشته باشند!
✅ امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس: بعضی نمایندگان پیشنهاد میدادند برای ریاست مجلس حتما به قالیباف رای دهم تا دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند!
🔸قصد نوشتن این مطلب را نداشتم اما پس از نامزدی آقای قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری مینویسم؛ در چند هفته گذشته، بعضی نمایندگان و حتی بعضی چهره های بیرون از مجلس پیشنهاد میدادند برای ریاست مجلس حتما به قالیباف رای دهم تا رئیس مجلس شود تا دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند
🔸البته من این تحلیل را قبول نداشتم و اولا معتقد بودم که بر اساس شناخت دقیقی که از آقای قالیباف دارم، حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به او برای ریاست مجلس ندارم و نمیتوانم بعدا از رای خودم جلوی پرسشهای مردم دفاع کنم ثانیا؛ اگر ایشان رئیس مجلس شود حتما در انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت خواهد کرد
🔸خاطرم هست که بعضی نمایندگان این تحلیل مرا بدبینانه توصیف کردند و گفتند امکان ندارد اگر ایشان رئیس مجلس شود، چند روز بعد برای انتخابات ریاست حمهوری هم ثبت نام کند اما امروز مشخص شد که نگاه من واقع بینانه بود، نه بدبینانه!
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
واکنش آمریکا به اظهارات باقری درباره تبادل پیام میان تهران- واشنگتن
خبرنگاری از متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری پرسید:
🔹️علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه ایران درباره تبادل پیام بین دو ایران و آمریکا اعلام کرد که این تبادل پیام ادامه دارد آیا شما این اظهارات را تایید می کنید؟
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از تایید سخنان باقری گفت: «ما همیشه اعلام کرده ایم که دارای توانایی لازم برای ارسال پیام به ایران هستیم و این کار را زمانی که در راستای منافع ما باشد، انجام می دهیم.»
🔹میلر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه توافق یا راه حل دیپلماتیک میان حزب الله و اسرائیل، ایران را نیز شامل می شود؟ پاسخ داد که در خصوص گفتگوها صحبت نخواهد کرد.
🔹او در عین حال گفت: مسلما ما دارای ارتباط مستقیم با حزب الله نیستیم. اما مدتی است که ما به دنبال راه حل دیپلماتیک برای این مساله بوده ایم.
✅ادعای رئیس سابق موساد:اسرائیل هر لحظه که بخواهد میتواند حسن نصرالله را حذف کند
یوسی کوهن، رئیس سابق موساد، حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله را تهدید کرد و گفت که اسرائیل محل پناهگاه نصرالله را میداند و در هر زمانی که بخواهد میتواند او را هدف قرار دهد.
✅اگر این سخنان رهبر، شوخی و تعارف نباشه، که نیست
قالیباف همین الان رد صلاحیت شده است
هیچ راه دررو و نجاتی هم براش متصور نباید بود!
از این واضحتر؟/ صبا آذر پیک
@Sahamnewsorg
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدار باقری با سران مقاومت فلسطینی در سوریه
🔹علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه ایران در بدو ورود به دمشق با سران گروههای مقاومت فلسطینی در سوریه دیدار و گفتگو کرد.
🔹این دیدار در سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق صورت گرفت و حسین اکبری، سفیر ایران نیز حضور داشت.
@TasnimNews
خبرهای تایید نشده از عدم احراز صلاحیت لاریجانی و همتی و جهانگیر و قدیری ابیانه در حال انتشاره
شمس الدین حسینی و محمود صادقی هم رد صلاحیت شدن
وحید حقانیان و صوفی هم رد صلاحیت شدن
خوش چهره هم رد صلاحیت شد
خبرهای تایید نشده از عدم احراز صلاحیت لاریجانی و همتی و جهانگیر و قدیری ابیانه در حال انتشاره
شمس الدین حسینی و محمود صادقی هم رد صلاحیت شدن
وحید حقانیان و صوفی هم رد صلاحیت شدن
خوش چهره هم رد صلاحیت شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹میگویند منحرف شدی از مسیر ،
نخیر ...
من دقیقا در مقابل آن ایستاده ام
👆خدا آخر و عاقبت همه مان را بخیر کند
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا۸۰ مدعی برای ریاست جمهوری ؟
ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری پایان یافت و ۸۰ نفر واجد شرایط اولیه شامل نماینده مجلس ، معاون رئیس جمهور ، رئیس مجلس و وزیر و ... ثبت نام کردند در حالی که در انتخابات سال ۱۴۰۰ و بعد از ۸ سال دولت آقای حسن روحانی ، کمتر وزیر و وکیلی وارد این رقابت شدند.
درباره دلیل افزایش داوطلبانِ آشنا به مسائل اداره کشور (خصوصا مسائل اقتصادی ) در این دوره ، می توان به این نکته اشاره کرد که دولت روحانی در شرایطی بکار خود پایان داد که به اقرار خودشان خزانه خالی بود و حتی امکان پرداخت حقوق یک ماهه کارکنان دولت را هم نداشتند و به اعتراف خودشان میزان صادرات نفت به کمتر از سیصدهزار بشکه رسیده بود و میزان بدهی دولت به بانک مرکزی به اوج خود و نقدینگی به بالاترین میزان در پنجاه سال اخیر رسیده بود و انبار کالاهای اساسی در همه استانها تقریبا خالی شده بود و همه صاحب نظران در همان زمان پیش بینی می کردند که دولت آقای رئیسی در کمتر از چند ماه سقوط خواهد کرد. بنابراین طبیعی بود که در آن زمان برعهده گرفتن دولتی با این شرایط ، کاری بس دشوار بود
اما رئیس جمهوری که جایگزین دولت شهید رئیسی می شود ، در شرایطی دولت را تحویل می گیرد که نه خزانه خالی است و نه انبار کالاهای اساسی؛ صادرات نفت افزایش یافته و بدهی های دولت به بانک مرکزی در حد زیادی پرداخت شده و بیکاری و تعطیلی کارخانه ها در حد فوقالعاده ای مرتفع گردیده و پیش بینی ها حاکی لز آن است که در کمتر از یک سال آینده گشایش های اقتصادی خوبی حاصل خواهد شد و این نکته ای است که در ابتدای سال جديد نیز رهبر فرزانه انقلاب بر آن تصریح فرمودند.
حالا با این توصیف مختصر معلوم میشود که چرا این تعداد مدعی برای این اسب زین شده خیز برداشته اند.
سلام علیکم
در قضیه شهادت آیتالله رئیسی من از یک چیز خیلی می ترسم وآن این آیه قرآن هست
سوره مبارکه ابراهيم آیه ۷
وَإِذ تَأَذَّنَ رَبُّكُم لَئِن شَكَرتُم لَأَزيدَنَّكُم ۖ وَلَئِن كَفَرتُم إِنَّ عَذابي لَشَديدٌ﴿۷﴾
و (همچنین به خاطر بیاورید) هنگامی را که پروردگارتان اعلام داشت: «اگر شکرگزاری کنید، (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود؛ و اگر ناسپاسی کنید، مجازاتم شدید است!»
همه ناسپاسی ونا شکری کردیم چقدر برای آقای رئیسی حرف درست کردیم وتهمت زدیم ومسخره کردیم حتی دوستان انقلابی هم گاهی در لباس منتقد به ایشون شک کردن و ضربه زدن اینم میگم حتی علما هم نامهربانی کردند با ایشون واین ناسپاسی نتیجه اشد عروج سید و من می ترسم قسمت آخر آیه که ان عذابی لشدید باشه سرمون بیاد و اون ابتلا به دولت و رئیس جمهوری نالایق باشه خدا کنه اینطور نباشه وقتی مردم نسبت به نعمت ولایت امیر المومنین علی علیه السلام و حسن و حسین ناسپاسی کردند خدا اونها را بعذاب عبدالملک مروان وحجاج ابن یوسف مبتلا کرد
مردم تا انتخابات زمانی نمانده بیایید نذر کنیم ودعا کنیم که رئیس جمهوری در طراز رئیسی نصیبمون بشه وگرنه مبتلا به امثال روحانی میشیم تو هرگروهی هستید نشر بدید که مردم از توسل به امام زمان غافل نشند و ختم های زیارت عاشورا بزاریم تا خدا این مصیبت واین خطر را از سرمون رفع کنه یادتون بیاد مرگ روزی ۷۰۰ نفر بخاطر کرونا صف دارو حتی آنتی بیوتیک کودکان صف مرغ با کد ملی حقارت جهانی ووووو بسم الله تا فرصت هست اقدام کنیم نشر بدیم ختم زیارت عاشورا بزاریم ببنید گرگها در لباس بره صف شدند دشمنان و منفعت طلبان در لباس دوست و منجی دارن خودنمایی میکنند مراقب باشیم
💢 ۴ شاخص رئیسجمهور بعدی و نسبت آن با جلیلی
🔻 رهبر انقلاب امروز ۴ شاخص اصلی رئیس جمهور بعدی را مطرح کردند
و علاوه بر آن ۸ شاخص هم در دولت شهید رئیسی برشمردند و فرمودند: «هرکدام از اینها برای روسای جمهور آیندهی ما یک سرمشق است»
🔰 بررسی نسبت اینها با سعید جلیلی، میتواند به جمعبندی ما درباره کاندیدای اصلح کمک کند:
1️⃣ پرکار و فعال:
🔹 سعید جلیلی در سالهای اخیر ۱۲۰ سفر استانی و ۶۰۰۰ سفر روستایی رفته! رکوردی که شهید رئیسی و احمدینژاد هم بعنوان روسای جمهور پرسفر ندارند.
🔻 او در این سفرها آگاهی ویژهای به مسالهها و ظرفیتهای استانها پیدا کرده و ارتباط قوی با نخبگان آنها برقرار کردهاست.
2️⃣ آگاه:
🔹 مراد از آگاه را شاید بتوان در این بیان رهبری پیدا کرد: «نامزد ریاست جمهوری باید با برنامه، نگاه همهجانبه و با یک هندسهی صحیح کارها را مشاهده کند و وارد میدان شود.»۱۳۹۲/۰۲/۰۷
🔻 جلیلی طی ۱۰ سال در دولتسایه با ۳۶ کارگروه (دو برابر تعداد وزارتخانههای دولت!) احاطه ویژهای به «کلانمسالهها»ی عرصههای مختلف کشور پیدا کرده و برایش «راهحل» و «فرایند» دارد. نه صرفا ایده.
3⃣ معتقد به مبانی انقلاب:
🔹 رهبری در دیدار ۱۴خرداد۹۵ (B2n.ir/r16604) در توضیح مبانی انقلاب، ۴مورد را توضیح میدهند و در پایان، پایبندی به مبانی انقلاب را در مقابل "عملگرایی" قرار میدهند.
🔻 البته در همین دیدار تاکید میکنند که این مساله دارای مراتب مختلفی است و ممکن است یکنفر در این شاخص قویتر باشد و یکنفر ضعیفتر.
🔰 ۸ شاخص دولت شهید رئیسی نیز موارد ذیل بودند که با کمی حقیق و تامل، میتوان تطبیق آن را در کاندیداهای مطرح، ارزیابی کرد:
🔸 استفاده از فرصتهای سفرهای خارجی
🔹 پرکاری و خستگیناپذیری
🔸 صمیمیت با وزرا
🔹 ارزش قائل بودن برای مردم
🔸 میدان دادن به مردم و جوانان برای اظهار نظر
🔹 اعتماد به جوانان
🔸 کرامت با کسانی که به او اهانت کردند
🔹 مرزبندی صریح با دشمن
✍ محمدحسین ابوطالبی
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
🔴شورای جنگ رژیم صهیونیستی امشب برای جنگ با لبنان تشکیل جلسه خواهد داد.
رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی:
در رقابتهای انتخابات اخلاق حاکم باشد.
بدگویی کردن ، تهمت زدن ، لجن پراکنی کردن ، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملی هم لطمه میزند.
هنوز چند ساعت از این فرمایش رهبری نگذشته بود که با اعلام خبر ثبت نام قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری ، موج تخریب و تهمت و لجن پراکنی علیه او شدت گرفت.
نکته تاسف آور آنست که عمده این تخریبها از سوی جریاناتی که ظاهرا ادعای انقلابی دارند منتشر و ضریب داده میشود.
یکی از موضوعاتی که چند تن از نمایندگان مجلس که اتفاقا جزو مخالفین قالیباف برای ریاست مجلس بودند و به او رای ندادند ، مطرح میکنند، متهم کردن او به قدرت طلبی و استفاده از جایگاه ریاست مجلس بعنوان پله ای برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری است.
استناد آنها هم به بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه است.
اگر به سخنان حضرت آقا در این زمینه توجه کنیم ، تذکر ایشان به نمایندگانی است که از ابتدا مجلس را بعنوان یک پله در نظر گرفته و با این نیت وارد مجلس میشوند.
منتقدین قالیباف به نوعی نیت خوانی کرده و معتقدند از اول هدفشان ریاست جمهوری بوده است.
در حالیکه زمان ثبت نام نامزدهای این دوره مجلس ، شهید رئیسی در قید حیات بودند و قرار بود حداقل تا دو سال دیگر هم در مسند ریاست جمهوری باشند.
بعد از اتمام دوره اول شهید رئیسی هم رقابت قالیباف با ایشان در انتخابات ریاست جمهوری منطقی به نظر نمیرسید، از طرفی قالیباف یک بار به نفع شهید رییسی از رقابت کنار رفته بود و از طرف دیگر با وجود آیت الله رئیسی، شانسی برای پیروزی قالیباف وجود نداشت.
این شایعه ای بود که برخی رقیبان قالیباف در انتخابات مجلس برای تخریب وجهه او ساختند.
اما بعد از شهادت آیت الله رئیسی ، اگر قالیباف از ابتدا قصد ریاست جمهوری داشت ، چرا باید نامزد ریاست مجلس میشد؟
اولا ریسک شکست در انتخابات ریاست مجلس را داشت که در آنصورت دیگر شانسی برای ریاست جمهوری نداشت.
ثانیا چند روز رئیس مجلس شدن برای قالیباف چه سودی داشت که این هجمه ها و تخریبها را به جان بخرد؟
از سوی دیگر نمیتوانیم تذکر مقام معظم رهبری را بصورت کلی تفسیر کنیم و برداشت ما این باشد که هیچ نماینده یا مسئولی در هیچ شرایطی نباید پست خدمتی خود را برای قبول مسئولیت دیگری رها کند.
نمونه این اقدام را در گذشته داشته ایم.
بعد از شهادت شهید رجایی و باهنر و احساس نیاز به حضور یک شخصیت انقلابی و مورد اعتماد امام برای ریاست جمهوری، مقام معظم رهبری که نماینده تهران در مجلس بودند ، نامزد ریاست جمهوری شده و با رأی بالای ملت انتخاب شدند.
در سال ۶۸ که روح امام خمینی در چنین ایامی به ملکوت اعلی پیوستند و خلف صالح ایشان به رهبری رسیدند ، هاشمی رفسنجانی که رئیس مجلس وقت بودند ، نامزد ریاست جمهوری شده و انتخاب شدند.
آیت الله شهید رئیسی در دو دوره ای که نامزد ریاست جمهوری شدند، یک دوره مسئول آستان قدس رضوی بودند و یک دوره رئیس قوه قضاییه
در هیچکدام از موارد مذکور ، کسی شائبه قدرت طلبی یا سوءاستفاده از جایگاه را مطرح نکرد ، جز برخی مخالفین و منتقدین بی انصاف که رئیس جمهور شهیدمان را در مناظرات انتخاباتی متهم نمودند.
وقتی حدود ۱۶۰ نماینده که قالیباف را برای ریاست مجلس انتخاب کرده اند ، از ایشان درخواست نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری را دارند ، جای تعجب است که چند نماینده مجلس که قالیباف را برای ریاست مجلس صالح نمیدانستند، اکنون نگران جایگاه مجلس و ریاست آن شده اند.
#مهم
بنگویر: فردا به مسجدالاقصی حمله میکنیم
🔹رسانههای عبری زبان اعلام کردند، بنگویر وزیر امنیت داخلی تاکید کرد فردا در راهپیمایی پرچم در خیابانهای قدس شرکت کرده و به همراه شهرک نشینان وارد مسجدالاقصی خواهد شد.
🔹شهرک نشینان معمولا در این راهپیمایی پرچمهای اسرائیل را حمل و شعارهای نژادپرستانه علیه عربها و فلسطینیان، سر میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀💠گوشه ای از نظرات پروفسور درخشان در خصوص برنامه های تیم اقتصادی دکتر جلیلی .