💢شهید سید مرتضی آوینی:
خون پیکرهی حق در طول تاریخ از قلب عاشوراست که سرچشمه میگیرد و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است.
کاروان تاریخ روان است و یاران عاشورایی سیدالشهدا (ع) یکایک از صلب پدران و رحم مادرانشان پای به سیارهی زمین میگذارند و در زیر خیمههایی پشمینه و یا در خانههایی کاهگلی بزرگ میشوند و خود را به صحرای کربلا میرسانند.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
همراه ما باشید برای کمک به مردم مظلوم غزه
@ensherahh
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴راغب آبروی نداشته همه سلبریتی دوزاری ایرانی رو خرید.🙏👌
پ.ن:پس میشود سلبریتی بود ومعنا ومفهوم دین ومروت ومردانگی و شهامت ایستادن در طرف درست صحنه تاریخ وانقلاب حسینی و نظام مردمسالاری دینی را شناخت ،و بصیرتی درخور مشهوریت و معروفیت داشت🤚🇮🇷
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️توپخانه میخواید یا دیگ غذا؟!
🔹این دو قطبی بود که انگلیس ها با تبلیغات توی ذهن مردم ایران کردن و سبب جدا شدن شهرهای افغانستان، قندهار و هرات از ایران شد به همین سادگی!
💢وداع جانسوز امام سجاد (ع)با امام حسین (ع)/ امام حسین(ع) لحظات آخر چه پیام مهمی برای شیعیان فرستاد؟
✍لطفا بدون وضو و اشک این متن را نخوانید.
در روايتى آمده است:هنگامى كه امام حسين(ع) تنها شد به خيمه هاى برادرانش سر كشيد، آنجا را خالى ديد. آنگاه به خيمه هاى فرزندان عقيل نگاهى انداخت، كسى را در آنجا نيز نديد؛ سپس به خيمه هاى يارانش نگريست كسى را نديد، امام در آن حال ذكر «لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ» را فراوان بر زبان جارى مى ساخت.
آنگاه به خيمه هاى زنان روانه شد و به خيمه فرزندش امام زين العابدين(عليه السلام) رفت. او را ديد كه بر روى پوست خشنى خوابيده و عمّه اش زينب(س) از او پرستارى مى كند. چون حضرت على بن الحسين(عليه السلام) نگاهش به پدر افتاد خواست از جا برخيزد، ولى از شدّت بيمارى نتوانست، پس به عمّه اش زينب گفت: «كمكم كن تا بنشينم چرا كه پسر پيامبر(صلى الله عليه وآله) آمده است» زينب(عليها السلام) وى را به سينه اش تكيه داد و امام حسين(عليه السلام) از حال فرزندش پرسيد: او حمد الهى را بجا آورد و گفت:
«يا أبَتاهُ ما صَنَعْتَ الْيَوْمَ مَعَ هؤُلاءِ الْمُنافِقِينَ»؛ (پدر جان! امروز با اين گروه منافق چه كرده اى؟).
امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
«يا وَلَدِي قَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَاَنْساهُمْ ذِكْرَ اللّهِ، وَ قَدْ شُبَّ الْقِتالُ بَيْنَنا وَ بَيْنَهُمْ، لَعَنَهُمُ اللّهُ حَتّى فاضَتِ الاَْرْضُ بِالدَّمِ مِنّا وَ مِنْهُمْ»؛ (فرزندم! شيطان بر آنان چيره شده و خدا را از يادشان برده است و جنگ بين ما و آنان چنان شعله ور شد كه زمين از خون ما و آنان رنگين شده است!).
حضرت سجّاد(عليه السلام) عرض كرد: «يا أبَتاهُ أَيْنَ عَمِّىَ الْعَبّاسُ»؛ (پدر جان! عمويم عبّاس كجاست؟). در اين هنگام اشك بر چشمان زينب حلقه زد و به برادرش نگريست كه چگونه پاسخ مى دهد ـ چرا كه امام(ع) خبر شهادت عبّاس را به وى نداده بود زيرا كه مى ترسيد بيمارى وى شدّت پيدا كند! ـ
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِنَّ عَمَّكَ قَدْ قُتِلَ، وَ قَطَعُوا يَدَيْهِ عَلى شاطِىءِ الْفُراتِ»؛ (پسر جان! عمويت كشته شد و دستانش كنار فرات از پيكر جدا شد!).
على بن الحسين(ع) آن چنان گريست كه بى هوش شد. چون به هوش آمد از ديگر عموهايش پرسيد و امام پاسخ مى داد: «همه شهيد شدند».
آنگاه پرسيد: «وَ أَيْنَ أَخي عَلِيٌّ، وَ حَبيبُ بْنُ مَظاهِرَ، وَ مُسْلِمُ بْنُ عَوْسَجَةَ، وَ زُهَيْرُ بْنُ الْقَيْنِ»؛ (برادرم على اكبر، حبيب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهير بن قين كجايند؟).
امام(ع) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ في الْخِيامِ رَجُلٌ إِلاّ أَنَا وَ أَنْتَ، وَ أَمّا هؤُلاءِ الَّذِينَ تَسْأَلُ عَنْهُمْ فَكُلُّهُمْ صَرْعى عَلى وَجْهِ الثَّرى»؛ (فرزندم! همين قدر بدان كه در اين خيمه ها مردى جز من و تو نمانده است، همه آنان به خاك افتاده و شهيد شده اند).
پس على بن الحسين(ع) سخت گريست. آنگاه به عمّه اش زينب(س) گفت:
«يا عَمَّتاهُ عَلَىَّ بِالسَّيْفِ وَ الْعَصا»؛ (عمّه جان! شمشير و عصايم را حاضر كن).
پدرش فرمود: «وَ ما تَصْنَعُ بِهِما»؛ (مى خواهى چه كنى؟).
عرض كرد: «أمَّا الْعَصا فَأَتَوَكَّأُ عَلَيْها، وَ أَمَّا السَّيْفُ فَأَذُبُّ بِهِ بَيْنَ يَدَىْ إِبْنِ رَسُولِ اللهِ(ص) فَإِنَّهُ لاَ خَيْرَ فِي الْحَياةِ بَعْدَهُ»؛ (بر عصا تكيه كنم و با شمشيرم از فرزند رسول خدا(ص) دفاع نمايم، چرا كه زندگانى پس از او ارزش ندارد).
امام حسين(ع) او را باز داشت و به سينه چسباند و فرمود:(فرزندم! تو پاك ترين ذريّه و برترين عترت منى و تو جانشين من بر اين بانوان و كودكانى. آنان غريب و بى كس اند كه تنهايى و يتيمى و سرزنش دشمنان و سختى هاى دوران آنان را فرا گرفته است. هر گاه كه ناله سر دادند آنان را آرام كن، و چون هراسان شدند مونسشان باش و با سخنان نرم و نيكو، خاطرشان را تسلّى بخش.
چرا كه كسى از مردانشان جز تو نمانده است تا مونسشان باشد و غم هايشان را به وى باز گويند. بگذار آنان تو را ببويند و تو آنان را ببويى و آنان بر تو گريه كنند و تو بر آنان
آنگاه امام(ع) دست فرزندش را گرفت و با صداى رسا فرمود:
اى زينب! اى امّ كلثوم! اى سكينه! اى رقيّه! و اى فاطمه! سخنم را بشنويد و بدانيد كه اين فرزندم جانشين من بر شماست و او امامى است كه پيروى از او واجب است
سپس به فرزندش فرمود: «يا وَلَدي بَلِّغْ شيعَتي عَنِّيَ السَّلامَ فَقُلْ لَهُمْ: إِنَّ أَبي ماتَ غَريباً فَانْدُبُوهُ وَ مَضى شَهيداً فَابْكُوهُ»؛ فرزندم! سلامم را به شيعيانم برسان و به آنان بگو: پدرم غريبانه به شهادت رسید پس بر او اشك بريزيد.
👌ارسال به دیگران واجب.
منبع: معالى السبطين، ج 2، ص 20 - 21.
فرار پوریا زراعتی به فلسطین اشغالی از ترس سقط شدن در انگلیس
روزنامه اسقاطیلی:
یک مجری تلویزیون ایرانی که در لندن مورد حمله مردان مظنون به کار برای تهران قرار گرفت، به اسقاطیل گریخت و گفت که دیگر در بریتانیا احساس امنیت نمی کند. پوریا زراعتی، گفت که رویکرد بریتانیا در قبال تهدید ایران در خاک پادشاهی نمی تواند امنیت آن را تضمین کند.
زراعتی که از یک مکان مخفی در اسقاطیل با روزنامه بریتانیایی گاردین صحبت می کرد، گفت: جایی که من در حال حاضر در آن زندگی می کنم کمی امن تر است
🔴 چله زیارت عاشورا
از عاشورا تا اربعین
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
♦️آیتالله سید علی آقای قاضی (ره) یک چله زیارت عاشورا میگرفتند و آغاز آن را از روز عاشورا تا اربعین قرار میدادند.
♦️بسیاری از علماء ، بزرگان ، اهل معرفت بر گرفتن این # چله _ زیارت _ عاشورا تأکید دارند ، بخصوص برای حوائج ویژه.
🏴 شروع از روز عاشورا به مدت ۴۰ روز ...
🔻 نکاتی که بزرگان توصیه میکنند
--------------------------------------------------
▪️۱. بهترین زمان ، هنگام طلوع یا غروب آفتاب است. اما در سایر اوقات نیز منعی ندارد . البته اساتید بر یک زمان ثابت تأکید دارند.
▪️۲. قرائت زیارت ، هنگام حرکت نباشد.
▪️۳. مراقبت شود به جز اهل خانه، کسی از چلهگیری مطلع نشود.
▪️۴. از ابتدا ، حوائج خاص را در نظر داشته باشید.
▪️۵. حتماً نماز زیارت ، پس از زیارت عاشورا اقامه شود.
▪️۶. به خانوادهها نیز توصیه شود، شروع کنند.
▪️۷. اصل بر ۱۰۰ سلام است که ؛ البته با استناد به روایت منقول از امام هادی (ع) میتوان مختصرتر کرد.( درادامه این روش توضیح داده خواهد شد )
▪️۸. مانعی هم ندارد که ؛ به طور معمول قرائت شود.
🔷 سستی ، وسوسه ، کسالت و ... ممنوع !!!
🔻 روش کوتاه منسوب به امام هادی (ع) در خواندن زیارت عاشورا با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام
---------------------------------------------------
♦️زیارت عاشورا را بخوانید ، به ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام رسیدید ، اینگونه عمل کنید :
◾️يك بار لعن را - اللهم العن اول ظالم ... ميخوانيد و فقط جملهي پاياني آن ؛ اللهم العنهم جميعا را ۱۰۰ مرتبه تكرار مي كنيد.
◾️و سلام را كه يك بار عرض می كنيد ، فقط السلام علَی الْحسين و عليٰ علي بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين را ۱۰۰ مرتبه تكرار كنيد.
📚 شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا
@jahadetabeen8
----------------------------------------
🏴 امام صادق (ع) :کسی که ؛ خدا خیرخواه او باشد ، محبت حسین (ع) و شوق زیارتش را در دل او می اندازد.
♦️ تا می توانید نشر دهید و در ثواب میلیون ها زیارت عاشورا ، در این چله شریک شوید.