فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 بولدوزر های ارتش اشغالگر وارد مرکز شهر جنین شده و اقدام به تخریب زیر ساخت های این شهر میکند.
@fetneh1🔥
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
مداحی بیدة بیدة خضر عباس ، که در اربعین امسال فراگیر شد
@fetneh1🔥
رحلت پیامبر-۱.mp3
19.38M
چرا بعد از رحلت پیامبر ، حضرت علی (ع) به خلافت انتخاب نشد ؟
🔸️علل انتخاب ابوبکر به خلافت چه بود ؟
🔸️چرا حضرت علی (ع) در سقیفه حضور نداشت ؟
🔸️عمر چگونه با وضع مقرری برای صحابی کبار ، عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی را برهم زد ؟
🔸️چرا حضرت علی(ع) بعد از رسیدن به خلافت با استقبال بسیاری از صحابه مواجه نشد ؟
📌 برای دانستن پاسخ سوالات فوق، این فایل صوتی را بشنوید
taghaviniaa
@fetneh1🔥
در سوگ نبی جهان سیه میپوشد
در سینه، دل از داغ حسن میجوشد
از ماتم هشتمین امام معصوم
هر شیعه ز درد، جام غم مینوشد
🏴 سالروز شهادت پیامبر مهربانی و رحمت عالمیان،
حضرت محمد مصطفی صلیالله علیه و آله و
شهادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی علیه السلام
بر ساحت مقدس بقیهالله الاعظم ارواحنافداه و تمامی مسلمین و بویژه شیعیان، تسلیت باد.
#شهادت_پیامبر_اکرم صلیالله علیه و آله
#شهادت_امام_حسن_مجتبی علیه السلام
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه
@fetneh1🔥
🔘 خُلق نیکوی حضرت محمد صلیالله علیه و آله
🔳 آیت الله ناصری (ره):
▫️ خداوند، چند چیز را در قرآن عظیم شمرده است. خدایی که خود عظیم است، اگر چیزی را عظیم بشمارد، عظمت آن فوق العاده است.
یکی از مواردی که خداوند عظیم، آن را عظیم شمرده خُلق عظیم نبی اکرم است. در قرآن فرمود:
📜 اِنَّکَ لَعَلَیٰ خُلُقٍ عَظیم. (سوره قلم، آیه چهار: و یقیناً تو بر بلندای سجایای اخلاقی عظیمی قرار داری.)
❇️ زمانی که نبی اکرم به مدینه آمدند و اسلام رونقی گرفت، روستای دور افتادهای بود که حدود هزار نفر جمعیت داشت. یک نفر از اشرار این منطقه بود که بسیار بد و خونریز بود. آن شرور دید که اهل این منطقه، خیلی ناراحتند. پرسید:
🔹 چه شده است؟ چرا اینقدر ناراحتید؟
▫️ گفتند:
🔸 یک نفر به مدینه آمده و ادعای پیغمبری میکند و همه خدایان ما را زیر سؤال برده و منکر شده است. ما از این ناراحتیم که تمام خدایان ما را کنار زده است و دین تازه ای آورده و میگوید:
🔶 خدا یکی است.
▫️ گفت:
🔹 شما چه میخواهید؟
▫️ گفتند:
🔸 اگر بتوانی خون این شخص را بریزی و او را بکشی، آنچه دلت بخواهد، به تو میدهیم.
▫️ گفت:
🔹 فردا سر او را برای شما میآورم.
▫️ آن شرور، حرکت کرد و بعد از ظهر مدینه رسید. نماز پیغمبر در مدینه تمام شده بود و عربها به منزل خود رفته بودند. حضرت هم داشتند، به منزل میرفتند. عرب شرور به پیغمبر رسید؛ در حالی که آن حضرت را نمیشناخت؛ لذا از خود پیغمبر پرسید:
🔹 این محمد که میگویند، کجاست؟
▫️ حضرت فرمودند:
🔸 او را چه کار داری؟
▫️ عرض کرد:
🔹 من از فلان منطقه هستم و شنیدهام ادعای پیغمبری کرده و منکر خدایان ما شده است. آمده ام سر او را برای خویشانم سوغات ببرم.
▫️ فرمودند:
🔸 الآن بعد از ظهر است و هوا گرم. شما هم تازه رسیدهای و خسته هستی. غذا هم که نخوردهای. بیا برویم منزلِ ما استراحت بکن، غذایت را بخور، خوابت را برو. سر حال که شدی، من دست محمد را در دستت میگذارم.
✨ حضرت او را به منزل آوردند و عبای خود را پهن کردند و گفتند:
🔸 روی آن بنشین.
▫️ آن عرب غذایش را خورد و مشغول استراحت شد.
☀️ کم کم آفتاب او را گرفت. حضرت، مقابل آفتاب ایستادند و با بدن مبارکشان، روی صورت این عرب، سایه انداختند، تا آفتاب به او نتابد.
⏳ خواب آن عرب طول کشید و پیغمبر عرق کردند. عرقهای پیغمبر، روی صورت این جوان چکید و بیدار شد. دید که این آقا بالا سر او نشسته و از شدت گرمای آفتاب صورت او از عرق خیس شده است. بلند شد و گفت:
🔹 آقا! چرا این طور کردی؟ چرا من را شرمنده کردی؟ خدمتی به من کردی که احدی نکرده است.
▫️ و عذر خواهی کرد.
حضرت فرمودند:
🔸 دیدم خستهای و خواب هستی. نخواستم بیدارت کنم و بگویم آفتاب تو را گرفته است. بالای سر تو نشستم که آفتاب تو را اذیت نکند.
▫️ آن عرب بلند شد و گفت:
🔹 وعده کردی که دست محمد را در دستم بگذاری. برویم محمد را پیدا کن و دست او را به دست من بده.
🤝 حضرت دستشان را آوردند جلو و فرمودند:
🔸 بگیر.
▫️ جوان نگاهی نکرد و گفت:
🔹 چه را بگیرم؟
▫️ گفت:
🔸 دست من را. من محمدم.
▫️ این جوان به حضرت نگاهی کرد و با خودش گفت:
🔹 عجب! این زندگی و این اخلاق او است؟!
❇️ شهادتین را جاری کرد و به حضرت ایمان آورد و گفت:
🔹 من میروم همه مردم شهرمان را مسلمان میکنم.
💡 حضرت، همه اعمال و رفتارشان بهگونهای بوده است که برای ما معلم و الگو باشند.
⬅️ اپلیکیشن آیت الله ناصری
🏷 #شهادت_حضرت_محمد صلیالله علیه و آله #آیت_الله_ناصری (ره) #خودسازی
@fetneh1🔥
🌸 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
🔺 الْمَهْدِیُّ مِنْ وُلْدِی، اسْمُهُ اسْمِی، وَ کُنْیَتُهُ کُنْیَتِی، أَشْبَهُ النَّاسِ بِی خَلْقاً وَ خُلْقاً، تَکُونُ لَهُ غَیْبَةٌ وَ حَیْرَةٌ حَتَّى تَضِلَّ الْخَلْقُ عَنْ أَدْیَانِهِمْ، فَعِنْدَ ذَلِکَ یُقْبِلُ کَالشِّهَابِ الثَّاقِبِ، فَیَمْلَؤُهَا قِسْطاً وَ عَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً.
🔹 مهدی از فرزندان من است. نام او، نام من است و کنیه او کنیۀ من است؛ شبیه ترین مردم به من از حیث خَلق و خُلق است. برای او غیبت و حیرتی خواهد بود، به گونهای که مردم (در نبود او) از ادیانشان گمراه شده اند؛ در این هنگام چون شهاب شکافندهای فرو می آید و زمین را از عدل و داد سرشار می نماید؛ پس از این که از ستم و بیدادگری پُر شده است.
📚 الامامة والتبصرة، ص ۱۲۰
#امام_زمان
@fetneh1🔥
✅ خواص عاشورایی:
حضرت قاسم علیه السلام
🔹 حضرت قاسم علیه السلام نوجوان ۱۳ ساله امام حسن علیه السلام است که در واقعه کربلا حضور شجاعانهای داشت. او شب عاشورا از امام علیه السلام پرسید: آیا من هم در این جنگ کشته می شوم؟ امام پرسید: مرگ در نزد تو چگونه است؟ قاسم پاسخ داد: «شیرین تر از عسل».
🔻 او روز عاشورا به حضور امام علیه السلام آمد تا اجازه ی میدان رفتن بگیرد. امام او را در آغوش گرفت. قاسم اصرار میکرد و دست و پای امام را می بوسید تا این که امام به او اجازه داد. ولی جون جثه کوچکی داشت هیچ زرهی اندازه او نبود، پس بدون زره به سمت میدان رفت.
🔸 افراد زیادی او را محاصره کردند. اما او به همه چیز بی اعتنا بود. افراد دشمن از هر طرف به او حمله می کردند. قاسم با آنها درگیر شد و چندین تن را به درک واصل کرد. یکی از افراد دشمن که در کمین او بود، با شمشیر بر سر وی زد و سرش شکافته شد و بر زمین افتاد و دشمنان بر او هجوم بردند.
💠 وقتی امام حسین علیه السلام بر بالین او حاضر شد هنوز قاسم جان در بدن داشت. امام علیه السلام فرمود از رحمت خدا دورند آنان که تو را کشتند. سپس قاسم را به سینه چسباند و به خیام آورد.
#امام_حسین_علیه_السلام
#قاسم_بن_حسن
@fetneh1🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌 ضریح ائمه بقیع
بعد از تخریب چه شد؟
@fetneh1🔥
📌«شهادت امام حسن مجتبی (علیهالسلام)»
✨پیامبر خدا فرمودند:
«حسن از من است و من از اویم. هر که او را دوست بدارد خداوند دوستش دارد.»
🔹امام حسن پس از کناره گیری از حکومت با رفتار و کردار خود، امت اسلام را به جنایتهای معاویه و عاملان او در سراسر مناطق اسلامی آگاه کرد. وجود امام حسن (علیهالسلام) برای معاویه و نقشههای شوم او از جمله جانشینی یزید که مخالف با صلحنامهاش با امام بود، با مشکلاتی همراه بود.
◾️لذا معاویه از طریق اشعث بن قیس، دخترش جعده را که همسر امام بود، وسوسه کرد و او را به شهادت آن حضرت ترغیب و تطمیع نمود. امام (علیهالسلام) با نوشیدن زهر، مسموم و به مدت چهل روز بستری شد تا این که در ۲۸ صفر سال ۵۰ هجری قمری، و۳۲ سال پس از رحلت پیامبر (صلی الله علیه و آله) در مدینه به شهادت رسید.
💫امام حسین (علیهالسلام) به تجهیز بدن مطهر برادرش پرداخت و سپس جهت تدفین آن در کنار مرقد پیامبر (صلی الله علیه و آله)، اقدام به تشییع جنازه نمود.
🔻 بنیامیه و مخالفان اهلبیت با تحریک عایشه بنت ابی بکر با تیرباران کردن پیکر مطهر امام حسن علیه السلام مانع تدفین بدن آن حضرت در جوار مرقد پیامبراکرم شدند. لذا پیکر حضرت را به بقیع بردند.
✨امام حسین (علیهالسلام) در برابر حرمت شکنیهای بنیامیه و مخالفان فرمود: «سوگند به خدا اگر برادرم با من پیمان نبسته بود که در پای جنازه او به اندازه حجامت ، خونی ریخته نشود، میدیدید که چگونه شمشیرهای الهی از نیام بیرون میآمدند و دمار از روزگار شما برمیآوردند.»
#شهادت_امام_حسن
@fetneh1🔥
📌«رحلت جانسوز پیامبر (صلیاللهعلیهوآله)»
🔹پس از رحلت رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله)، در حالىکه عدهاى از سران و سیاست مداران مهاجر و انصار در سقیفه بنى ساعده گردآمده و درباره جانشینى آن حضرت به مجادله و منازعه پرداخته بودند، حضرت على (علیهالسلام) به اتفاق برخى از عموزادگان خویش به غسل دادن و کفن کردن بدن مطهر پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) پرداختند.
✨امام باقر (علیهالسلام) در این موضوع چنین میفرمایند:
«مردم روز دوشنبه و شب سه شنبه را بر بدن آن حضرت نماز میخواندند، عموم مردم حتی خواص و نزدیکان حضرت بر بدن مبارک نماز خواندند، اما هیچیک از اهل سقیفه بر غسل و کفن و دفن حضرت حاضر نشدند.
امیرالمومنین (علیهالسلام) بریده اسلمی را برای خبر دادن نزد آنان فرستاد، ولی اعتنایی نکردند و بعد از دفن آن حضرت بیعت آنان هم تمام شد.»
💫حضرت على (علیهالسلام) که متکفل تجهیز بدن آن حضرت و از نزدیکترین مردان به آن حضرت بود، فرمود:
« إنّ اللّه لم یقبض روح نبیه إلّا فى أطهر البقاع و ینبغى أن یدفن حیث قبض؛
به درستى که خداى سبحان، جان پیامبرى را نمىگیرد مگر در پاکیزه ترین مکان و سزاوار است در همان مکانى که قبض روح شد، در همان جا دفن گردد.»
✨امام علی (علیه السلام) در این زمینه فرمودند: «أدّی أمیناً و مَضی رَشیداً و خَلَّفَ فِینا رایَهَ الحَقِّ. آن بزرگ، رسالت خویش را با امانت به انجام رساند و دنیا را ترک کرد، در حالیکه راهنمای ما بود و پرچم حق را در میان ما باقی گذاشت. نهج البلاغه/خطبه 100»
#پیامبر_اسلام
@fetneh1🔥