ـ▄▀▀▀▀▄
🤲🏼 دعـایِ مـادرانـه
ـ▀▄▄▄▄▀
ـ﷽
دعـای سفـارش شده
🌹حضـرت زهـرا سلام الله علیها
۞ ۩ روزِ شـنـبـه ۩۞
ـ⋅⋅⋅⋅⋅⋅•⭑•⋅⋅⋅⋅⋅⋅
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
✨ ٱفْـتَـحْ لَـنـٰا خَـزٰائِـنَ رَحْـمَـتِـکَ وَهَـبْ لَـنـٰا
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
✨ رَحْـمَـةََ لٰا تُـعَـذِّبُـنـٰا بَـعْـدَهـٰا فـِۍٱݪـدُّنـیـٰا وَٱلْـآخِـرَةِ وَٱرْزُقْـنـٰا مِــنْ فَـضْـلِـکَ ٱلْـوٰاسِـعِ رِزْقـََٱ حَـلٰالََـٱ طَـیّـِبـََٱ وَ لٰا تُـحَـوِجْـنـٰا وَ لٰا تُـفْـقِـرْنـٰا اِلـیٰ اَحَـدِِ سِـوٰاکَ وَ زِدْنـٰا لَـکَ شُـکْـرََٱ وَ اِلَـیْـکَ فَـقْـرََٱ وَ فـٰاقَـةََ وَ بِـکَ عَـمّـَنْ سِـوٰاکَ غِـنـََٱ وَ تَـعَـفّـُفـََٱ
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
✨ وَسّـِِعْ عَـلَـیْـنـٰا فـِۍٱݪـدُّنـیـٰا
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
✨ اِنّـٰا نَـعُـوذُ بِـکَ اَنْ تَـزْویَٖ وَجْـهَـکَ عَـنّـٰا فـِۍٱلْـحـٰالِِ وَ نَـحْـنُ نَـرْغَـبُ اِلَـیْـکَ فـیٖـهِ
💠اَلْـݪّٰـهُـمَّ
✨صَـلِّ عَـلـیٰ مُـحَـمَّـدِِ وَ آلِ مُـحَـمَّـدِِ
✨ وَ اَعْـطِـنـٰا مـٰا تُـحِـبُّ وَٱجْـعَـلْـهُ لَـنـٰا قُـوَّةََ فـیٖـمـٰا تُـحِـبُّ یـٰا اَرْحَـمَ ٱݪـرّٰاحِـمـیٖـنَ.
๑๑๑๑๑๑๑๑๑๑
♥️ خـداوندا
گنجهای رحمتت را بر ما بگشـا
♥️ خــدایا
بر ما رحمتـی ارزانـی دار که پس از آن در دنیا و آخـرت ما را عذاب نفرمائـی و از فضلِ گسترده ات، رزق و روزیِ ما را حلال و پاک فرما، و ما را حاجتمند و نیازمند به غیر خـود مکن، بر شُکر ما به خـود بیافـزا و فقر و نیاز ما را نسبت به خـود افزون فرما، و ما را از غیرِ خـود بی نیاز نما.
♥️ خـداوندا
رحمتِ خویش را در دنیا بر ما بگستران.
♥️ خــدایا
به تو پناه می بریم از این که در هـر حالـی، رویت را از ما برگردانـی در حالـی که ما روی به سوی تو و میل به تو داریم.
♥️ خــدایا
بر محمّد و آل محمّد درود فرست، و آنچه دوست میداری به ما عطا فرما، و آن را عامل قدرت ، و توانایـی ما را در آنچه که دوست میداری قـرار ده! ای مهربانترین مهربانان.
📚 بحار الأنوار ج ۹۰ ص ۳۳۸ ح ۴۸۵
▀▀▀▀▀▀▀
✧✾════✾✰✾════✾
🥀⃟•✍کپی مطالب باذکر صلوات به نیت سلامتے و تعجیل در فرج مولے جایز ست.‼️
#امام_زمان
#ماه_شعبان
#عزیزم_حسین
✾࿐༅✧🌤💫✧ ༅࿐✾𝐣𝐨𝐢𝐧↴
‹❁
╭❣
╰┈➤https://eitaa.com/feyzesahar
🔶🔹 دعای آمرزش گناهان بعد از هر نماز🔹🔶
به خداﺳﻮﮔﻨﺪ ﻫﻴﭻ ﻣﺆﻣﻨﻰ ﺍﻳﻦ ﺩﻋﺎﺭﺍﺩﺭﭘﺎﻳﺎﻥ ﻧﻤﺎﺯﺵ نمی خواند؛ ﺟﺰ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺍﻭﺭﺍ می آﻣﺮﺯﺩﻫﺮﭼﻨﺪﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻭﻗﻄﺮﺍﺕ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩﺭﻳﮓ ﺭﻳﮕﺰﺍﺭﻫﺎﻭﺫﺭّﻩ ﻫﺎﻯ ﺧﺎک ﺯﻣﻴﻦ ﺑﺎﺷﺪ.
📜 آن دعااين است(دعای خضر) :
💫 يا مَنْ لا يَشْغَلُهُ سَمْعٌ عَنْ سَمْعٍ ، يا مَنْ لا يُغَلِّطُهُ السّآئِلُونَ وَ يا مَنْ لا يُبْرِمُهُ اِلْحاحُ الْمُلِحّينَ اَذِقْنى بَرْدَ عَفْوِکَ وَمَغْفِرَتِکَ وَحَلاوَةَ رَحْمَتِکَ
📚 امالی(شیخ مفید) : ص۱۱۲
#دعا
#دعای_خضر
#فیض_سحر
#بیت_الرضا_علیه_السلام
https://eitaa.com/feyzesahar
از راه سایر ائمه هم میتوان به مقصد رسید ولی راه امام حسین(علیهالسلام) خیلی سریع، انسان را به نتیجه میرساند.چون کشتی امام حسین(علیهالسلام) در آسمانهای غیب خیلی سریع راه میرود. هر کس در سیر معنوی خود حرکتش را از آن حضرت آغاز کند خیلی زود به مقصد میرسد.
«میرزا اسماعیل دولابی»
🔆___________💠__________🔆
https://eitaa.com/feyzesahar
💠 حضرت علی علیه السلام فرمودند:
🍃 (درباره آنان که از جنگ کناره گرفتند) حق را خوار کرده ، باطل را نیز یارى نکردند.
📚 نهج البلاغه حکمت 18
📎 #اعتقادات
📎 #نهجالبلاغه
🔸https://eitaa.com/feyzesahar🔸
✨
🔹🔶🔹شرح حکمت ۱۸
🔻#بى_طرف_هاى_منفى:
همان گونه که در سند این حکمت آمد، این سخن حکیمانه امام مربوط به بعضى افراد سرشناس از مسلمانان مانند «سعد بن ابىوقاص» و «عبدالله بن عمر» است که درجنگ جمل وصفین با امام همراهى نکردند وبه دشمنان او نیز نپیوستند، بلکه بى طرف ماندندوبه عذرهاى واهى متوسل شدند. امام درباره آنها مى فرماید:
🍃«حق را تنها گذشتند و باطل را یارى نکردند»; (خَذَلُوا الْحَقَّ، وَلَمْ یَنْصُرُوا الْبَاطِلَ).
اشاره به این که گرچه آنها به یارى باطل نشتافتند و در صف مقابل ما قرار نگرفتند; ولى چون به یارى حق برنخاستند و به پیام قرآن که مى گوید:
✨ «(فَقاتِلُوا الَّتى تَبْغى حَتّى تَفىءَ إِلى أَمْرِ اللّه); به آن گروه ظالمى که بر ضد پیروان حق (و امام مسلمین) برخاسته بجنگید تا به فرمان گردن نهند»(1) عمل نکردند درخور هر گونه سرزنش و ملامتند.
🔸در این که آیا این گروه با على(علیه السلام) بیعت کرده بودند ولى در مسئله مبارزه با اصحاب جمل و جنایتکاران شام کوتاه آمده بودند یا از ابتدا زیر بار بیعت نرفته بودند، در میان مورخان اختلاف نظر است. در بعضى از نقل ها آمده که اینها بیعت را پذیرفتند ولى به فرمان امام در مبارزه با اهل باطل عمل نکردند و مطابق برخى دیگر از نقل ها از ابتدا زیر بار بیعت با آن حضرت نرفتند و جزء اقلیت ناچیزى بودند که بر خلاف جمهور مسلمین از بیعت با امام سر باز زدند.
🔹مرحوم علامه شوشترى معتقد است که اکثر روایات حاکى از آن است که این گروه بیعت نکردند.(2)
❓در اینجا این سؤال پیش مى آید که اگر آنها بیعت نکردند چگونه امام انتظار داشت که به لشکر او بپوندند و با باطل مبارزه کنند.
پاسخ این سؤال روشن است، زیرا
✅ اوّلاً جمهور مسلمانان و اکثریت قاطع مهاجران و انصار بیعت کرده بودند و این حجت براى همه مردم بود و ترک بیعت گناه بزرگى بود که از آنها سر زد.
✅ثانیاً به فرض که آنها بیعت نکرده باشند ولى وظایف یک مسلمان را باید انجام دهند و به آیات قرآن باید عمل کنند یعنى همان گونه که نماز و روزه و حج را باید انجام دهند، به آیه شریفه ✨(فَقاتِلُوا الَّتِى تَبْغی حَتّى تَفِىءَ إِلى أَمْرِ اللّه)نیز باید گردن نهند. این یک وظیفه اسلامى است که به بیعت ربطى ندارد.
به خصوص این که در حدیثى نیز از پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نقل شده است که فرمود:
🍃«السّاکِتُ عَنِ الْحَقِّ شَیْطانٌ أَخْرَسٌ; کسى که نسبت به حق بى طرف و بى تفاوت بماند و سکوت اختیار کند شیطان گنگى است»
.(3) به ویژه این که کناره گیرى این گونه افراد که به عنوان شخصیت هاى معروف جامعه اسلامى شناخته مى شدند ضربات شدیدترى بر پیکر حق وارد مى کرد.
قابل توجه این که ابن عبدالبر در کتاب استیعاب در شرح حالات «عبدالله بن عمر» مى نویسد که به هنگام وفات مى گفت: هیچ چیزى ناراحت کننده اى در دلم از امر دنیا نیست جز این که من با آن گروه ستمگر همراه على بن ابى طالب پیکار نکردم»(4). (5)
📚پی نوشت:
(1). حجرات، آیه 9.
(2). شرح نهج البلاغه مرحوم تسترى، ج 9، ص 577.
(3). شرح نهج البلاغه مغنیه، ج 4، ص 227.
(4). مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 17.
(5). سند گفتار حکیمانه: مرحوم شیخ طوسى (متوفاى 460) در کتاب امالى خود این جمله حکمت آمیز را با تفاوتى و در ضمن حدیث مشروح ترى آورده است که ابوبکر هذلى مى گوید: حارث بن حوط لیثى به امیرمؤمنان على(علیه السلام) عرض کرد: اى امیرمؤمنان من فکر مى کنم طلحه و زبیر و عایشه بر حق بودند (به ملاحظه سوابق آنها) امام(علیه السلام) فرمود: اى حارث! تو پایین پاى خود را نگاه کردى و بالاى سرت را ندیدى (اشاره به اینکه تنها به بعضى از حوادث گذشته قناعت کردى و حوادثى که بعد از آن و امروز رخ داده است را نمى بینى) سپس امام افزود: حق و باطل را به وسیله اشخاص نمى توان شناخت، باید نخست حق را بشناسى و سپس پیروان آن را و باطل را بشناسى، آن گاه کسانى را که از آن پرهیز کردند. حارث گفت: چه مانعى دارد که من مانند «عبدالله بن عمر» و «سعد بن مالک» باشم (که نه با تو در جنگ جمل همراه شدند و نه مخالفت کردند)؟ امیر مؤمنان فرمود: «إنَّ عَبْدَاللهِ بْنِ عُمَرَ وَ سَعْداً خَذلا الْحَقَّ وَ لَمْ یَنْصُرا الْباطِلَ مَتى کانا إمامَیْنِ فَیُتَّبعانِ; عبدالله بن عمر و سعد بن مالک (سعد بن ابى وقاص) دست از یارى حق برداشتند و باطل را نیز یارى کردند. آنها کى پیشوا بوده اند که از آنها پیروى شود». نویسنده مصادر نهج البلاغه بعد از ذکر این داستان مى گوید: جماعتى از دانشمندان مانند جاحظ، یعقوبى و ابن جوزى بخش هایى از این ماجرا را در کتاب هاى خود آوردند. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 19).در کتاب تمام نهج البلاغه نیز داستانى قریب به همین مضمون با ذکر کلام مشروحى از امام آمده اس
ت. (تمام نهج البلاغه، ص 426).
#شرحوتفسیرحکمتهاینهجالبلاغه
#فیض_سحر
#بیت_الرضا_علیه_السلام
🌸https://eitaa.com/feyzesahar🌸