هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | سازش یا مقاومت؟!
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #فلسطين
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 استاپ موشن | کودک فلسطینی
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #فلسطين
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
با سلام و احترام
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛ به استحضار می رساند محتواهای عملیات تبیینی ثامن ۲۱ جهت بهرهبرداری تقدیم می گردد.
شایان ذکر است که نشست های سياسي (۲ نشست) ثامن ۲۱ بعد از بارگذاری محتواها به مرور بارگذاری گردد.
با آرزوی موفقیت برای شما همکاران عزیزم
🌹
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
⁉️ از سنگین ترین موشک قاره پیمای جهان چه می دانیم؟
⛔️ روسیه با آزمایش موشک قاره پیمای جدید خود به نام "سارمات"، یک گام مهم در جهت نوسازی ناوگان موشک های بالستیک قاره پیمای خود برداشت.
🚀 سارمات یک موشک بالستیک قاره پیما با وزنی در حدود ۲۰۸ تن، طول ۳۵ متر و قطر ۳ متر است. نام سارمات از نام باستانی قوم ایرانی تبار سَرمَت گرفته شده است. این موشک بالستیک سنگین وزن، برای رسیدن به برد نهایی خود یعنی ۱۸ هزار کیلومتر از سیستم سوخت مایع بهره برده و موتورهای مرحله اول آن از مدل RD ۲۷۴ برگرفته شده است. امور طراحی این موشک قاره پیما توسط دفتر دفتر طراحی موشکی Makeyev در روسیه انجام شده است
🚨 این موشک توانایی حمل ۱۰ سر جنگی جدا شونده سنگین و یا ۱۵ سر جنگی سبک در وزن های مختلف از نوع اتمی را دارد و از سیلوهای زیر زمینی پرتاب می شوند. همزمان با تست این موشک توسط روسیه دو فروند از جاسوس های پرنده آمریکایی از هواپیماهای سری RC-۱۳۵S Cobra Ball در نزدیکی مرزهای شرق روسیه این تست را رصد می کردند.
#ثامن
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
▫️اسرائیل کشور نیست، پادگان تروریستهاست، مبارزه با آن وظیفه همگانی است.
۱۴۰۰/۲/۱۷
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
با سلام و عرض ادب و احترام حضور کلیه مخاطبین گرامی
به اطلاع می رساند؛ آن دسته از عزیزانی که توانایی تولید محتوا (کلیپ، موشن، ایفوگرافی، عکس نوشته و...) را دارند، می توانند با ارسال پیامکی به شماره ۰۹۰۳۴۲۹۵۳۶۸ ما را یاری فرمایند.
با تشکر
مدیریت طرح ثامن استان ایلام
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ گردانهای «شهدای الاقصی» شاخه نظامی جنبش فتح مسئولیت عملیات ضد صهیونیستی شهرک «ارئیل» در شمال کرانه باختری را که طی آن یک نیروی امنیتی اسرائیلی کشته شد برعهده گرفت.
2️⃣ «مصطفی الکاظمی» با اشاره به میانجیگری بغداد در روند گفتوگوی عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران، از حصول تفاهم قریبالوقوع میان دو طرف خبر داد.
3️⃣ وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که موشکهای «استینگر» بومی خود را با موفقیت پرتاب کرده است.
4️⃣ منابع محلی فلسطینی گزارش دادند که یک اسیر آزاده ۲۷ ساله فلسطینی در شهرک عزون واقع در شرق قلقیلیه در شمال کرانه باختری، به شهادت رسید.
5️⃣ رئیس جمهور سوریه حکم جدیدی درباره عفو عمومی جرایم تروریستی صادر کرد که مربوط به جرایمی است که تا پیش از تاریخ دهم اردیبهشت صورت گرفته است.
6️⃣ یحیی السنوار رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه، ضمن قدردانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهور و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاطر حمایت از فلسطین و الاقصی، تصریح کرد الاقصی کشورهای سازشکار را رسوا خواهد کرد.
7️⃣ یک روزنامه رژیم صهیونیستی فاش کرد که هواپیماهای باری عظیم متعلق به نیروی هوایی امارات طی دو هفته گذشته چندین بار در فلسطین اشغالی فرود آمدند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔰حرف روز
🔻شوراهای اسلامی، مظهر مردمسالاری دینی
نظر به جایگاه و نقش با اهمیت شوراهای اسلامی در نظام مردمسالار جمهوری اسلامی، نهم تا پانزدهم اردیبهشتماه بهعنوان هفته شوراهای اسلامی شهر و روستا در تقویم لحاظ شده است.
شوراهای اسلامی شهر و روستا یکی از تأثیرگذارترین نهادهای تصمیمگیر و مظهر مشارکت مردمی و مردمسالاری در حوزه مدیریت شهری است. این خدمترسانی، طیف وسیعی از حوزههای فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، امنیتی و اقتصادی را شامل میشود که بسته به میزان موفقیتش میتواند رفاه و آسایش را برای شهروندان به ارمغان بیاورد. باوجوداینکه این شوراها در بسیاری از موارد منشأ خیر و توسعه در شهرها بودهاند، آنگونه که انتظار میرفت تاکنون عملکرد موفقی از خود بر جای نگذاشتهاند. بخش بزرگی از این عدم موفقیت ناشی از:
1️⃣- عدم شناخت درست و دقیق نسبت به مجموعه داشتهها و نداشتههای حوزه سرزمینی شامل فرصتها، ظرفیتها و استعدادها، موانع و کمبودها، نیازها و نارساییها است. ارائه راهکارها و طرحهای مناسب بهدوراز هرگونه شعارزدگی و مبتنی بر واقعیت موجود در جهت استفاده بهینه از همه ظرفیتها و استعدادها برای حل مشکلات مردم، از دیگر وظایف بر زمینمانده این نهاد مشورتی است.
2️⃣- موضوع دوم، ضعف شوراها در همکاری و تعامل با سایر بخشها و مدیریتهای شهری است. شرایط پیچیده امروزی جامعه در کنار کمبود منابع و امکانات، بیش از گذشته، همکاری و تعامل بین سازمانها را ایجاب میکند. منظور از همکاری بین سازمانی فرایندی است که در آن سازمانها از طریق ایجاد اجماع، تسهیم و همافزایی دانش و امکانات و سایر تواناییها، در یک تقاطع مشترک از هدفها تا حصول نتیجه با یکدیگر کار میکنند.
3️⃣- ناتوانی در تشویق و جلب مشارکتهای مردمی در قالب حمایت از نهادهای مدنی، تعاونیها، انجمنها، سمنها و ... برای حضور بیشتر مردم در عرصههای گوناگون از دیگر ضعفهای نهاد شوراهای اسلامی است. اعضای شورا باید این نکته را مدنظر قرار دهند که اداره شهر فقط در نهادهای رسمی مدیریت شهری خلاصه نمیشود؛ به بیانی دقیقتر امروزه مشارکت مردمی بهعنوان کلید توسعه جوامع انسانی مطرح شده که بدون آن امکان دستیابی به توسعه پایدار فراهم نیست.
بهطورکلی هدف از تشکیل مجلسهای محلی، شرکت دادن مردم در اداره امور از پایینترین سطح جامعه تا بالاترین سطح آن است تا از این طریق، شهروندان به اداره امور شهر و محلی که در آن زندگی میکنند، علاقهمند شوند، نسبت به آن احساس مسئولیت کنند و در ساخت و توسعه آن مشارکت نمایند؛ موضوعی که نیازمند تقویت جایگاه این نهاد، بازنگری و تغییر در روندها و عملکردها است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
❌ بایدن و طاقچه بالای بن سلمان!
📝 یعقوب ربیعی
🔰 یکی از مؤلفههایی که میتوان افول آمریکا را بهصورت عینی فهمید، کممحلیهایی نیروهای تحت امر دیروز، یعنی بن سلمان و بن زاید و امتناع از مکالمه با بایدن است. ذکر چند نکته در این موضوع می تواند مفید باشد:
👈 به دلیل نفرت جامعه آمریکا از اقدامات ضد حقوق بشری بن سلمان در موضوعاتی مانند کشتار در یمن، قتل جمال خاشقچی و ... بایدن از ارتباط با او امتناع می کرد و امروز به خاطر بحران انرژی، مجبور به همگرایی و نزدیکی به سعودیها شده است.
👈 اینگونه برخورد بن سلمان و بن زاید، نشان از افول هژمونی آمریکا دارد. امروزه سعودیها ترجیح میدهند نگاهی به شرق داشته باشند. چین حدود 100 میلیارد دلار در عربستان سرمایهگذاری کرده و بزرگترین شریک تجاری آل سعود است. برخی رسانهها، خبر قیمتگذاری و خرید نفت خام از طریق یوآن بهجای دلار آمریکا، بین چین و عربستان را کودتای ریاض و پکن علیه سلطه پترودلار نام نهادند.
👈 علاوه بر ناراحتی آل سعود از نحوه مواجهه بایدن با آنها، جنگ اوکراین به متحدین آمریکا آموخت که آنها تکیهگاه محکمی برای روزهای سخت نیستند.
👈 بن سلمان در حال اجرای طرحی با عنوان چشمانداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی است و افزایش قیمت نفت و افزایش درآمد سعودی میتواند به این بلندپروازی بن سلمان کمک کند.
👈 سرمایهگذاری 2 میلیارد دلاری سعودی در شرکت افینیتی پارتنرز (Affinity Partners) به مالکیت جرد کوشنر، داماد ترامپ نشان از ناامیدی به بایدن و امید به بازگشت ترامپ دارد؛ امری که گاردین از آن بهعنوان قمار بن سلمان بر روی ترامپ یاد کرد.
#ثامن
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
ماجرای تفاوت رویت هلال ماه در عربستان و ایران
🔹سید محسن قاضی میرسعید، رکورددار استهلال در دنیا: در ایران حدود ۱۵۰ گروه رصدی ورزیده برای استهلال به نقاط صعبالعبور میروند، اما در عربستان فقط ۷ گروه برای رصد میروند.
🔹در عربستان برای اثبات رویت هلال ماه، دو شاهد عادل کافی است. آنجا اعلام میکنند که مردم بروند برای رویت و هر دو نفری که به متصدی محلشان بگویند ماه را دیدهاند و او هم این مسأله را گزارش کند، از نظر عربستان مورد پذیرش است!
🔸سال ۷۳ یا ۷۴ در عربستان درست زمانی که داشتند نماز عید فطر میخواندند کسوف شده بود! اصلا نماز برگشت داده شد به نماز آیات. ۲ سال پیش هم پس از اینکه در عربستان اعلام شد که هلال ماه رؤیت شده، مقارنه شد! یعنی ماه هنوز در چرخش به دور زمین، به شرق خورشید نرسیده بود تا ماه جدیدی شکل بگیرد.
🔹چون عربستان برای کشورهای عربی امالقرا است، وقتی عید فطر اعلام کند، باقی کشورها نیز به تبعیت از آن، عید اعلام میکنند. برای همین، اعلام خطای آنها نمیتواند برای ما ملاک باشد.
#عید_فطر
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
هدایت شده از سیدحامد حسینی نیا
🔰حرف روز
📌چرایی تداوم مشکلات اقتصادی
حل مشکلات اقتصادی- معیشتی مهمترین مسئله امروز کشور است. اکنون که حدود نُه ماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد، با توجه به وعدهها و امیدهایی که این دولت در دل مردم ایجاد کرده، سؤال این است که چرا مشکلات اقتصادی هنوز پابرجاست و روند افزایش قیمتها همچنان ادامه دارد؟
💠نکاتتحلیلی:
1️⃣- هرچند نقش متغیر روابط خارجی و به نتیجه رسیدن مذاکرات احیای برجام در اقتصاد ایران، نقش تعیینکنندهای نیست، اما از حدود یک دهه گذشته، به دلایل روانی و نه واقعی، تأثیر متغیرهای روانی و خارجی بر اقتصاد ایران تقویت شد. بر این اساس، درحالیکه سرنوشت احیای برجام هنوز روشن نیست، طبیعی است که این متغیرها همچنان بر اقتصاد ایران اثر سوء میگذارد.
2️⃣- عامل دیگری که در گرانیهای هفتههای اخیر تأثیر بیشتری دارد، بحث حذف ارز 4200 است که از این ناحیه نیز هم شوک روانی و هم شوک واقعی بر وضعیت اقتصادی وارد شد. برخی ضعفها در کنترل، نظارت و مدیریت بر نظام توزیع هم بر گسترش دامنه این شوک مؤثر بود؛ بااینحال، دولت با راهاندازی سامانههایی مانند بازرگام یا الزام به فروش قطعات خودرو با کد رهگیری و مواردی از این قبیل، نشان داده است که روند تحول در نظام نظارت به شیوههای نوین را آغاز کرده است.
3️⃣- افزایش قیمت برخی اقلام در تراز جهانی به دلیل جنگ روسیه و اوکراین؛ بنابراین، اگرچه در اثر جنگ روسیه و اوکراین، قیمت نفت بالا رفته، اما در نقطه مقابل، قیمت برخی کالاهای وارداتی هم افزایش یافته است.
4️⃣- بخشی از افزایش قیمتها به دلیل تورم انتظاری است؛ یعنی برخی صنفها و حوزهها انتظار دارند که با افزایش قیمت برخی کالاها، آنها نیز نرخ کالاهای خود را افزایش دهند.
5️⃣- اساساً دولت در شرایطی اداره اقتصاد را به دست گرفت که وضعیت متغیرهای کلان اقتصاد کشور، نامطلوب بود؛ تورم بالای 40 درصد، میزان نقدینگی بالای 4000 هزار میلیارد تومان، کسری بودجه حدود 500 هزار میلیارد تومانی، فروش نفت زیر یکمیلیون بشکه در روز؛ و علاوه بر این دولت گذشته بدهیهای کلان بانکی و فروش اوراق قرضه نیز برای دولت کنونی به ارث گذاشته است. بااینحال، در حدود نه ماه گذشته، از میزان سرعت رشد نقدینگی کاسته شده (اکنون رقم آن حدود 5000 هزار میلیارد تومان است)، تورم تا حدودی کنترل شده (اکنون زیر 40 درصد است)، کسری بودجه تا حدودی نسبت به قبل کمتر شده، فروش نفت افزایش یافته و...؛ بنابراین، دولت در تلاش است تا متغیرهای کلان تأثیرگذار بر اقتصاد کشور را کنترل کند. در این زمینه باید گفت که آهنگ حرکت دولت در این رابطه تا حدودی مناسب است؛ اما کنترل کامل این متغیرها و نمایان شدن اثرات آن نیاز به زمان بیشتری دارد.
✍ #مصطفی_قربانی
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1