9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرانی بنزین از رگگردن به شما نزدیک تر است!!!؟👇
✅️ رئیس ستاد پزشکیان: افزایش قیمت بنزین را با آرامش جا میاندازیم
عبدالعلیزاده:
🔹هر قیمتی که برای بنزین کارشناسی شود، خواهید دید که آنچنان با آرامش و همکاری مردم جا میافتد، بنزین، گازوئیل، برق و .. که هم موجب رضایت مردم شود و هم موجب آبادانی کشور.
🔹اینها آزمونهای مدیریتی است که آقای دکتر پزشکیان انجام خواهد داد و من این توان را در آقا مسعود میبینم.
@gahaka
سانسور آمار فروش نفت با یک «دروغِ ظریف»
🔹هرچند به نظر میرسد خاطره کلکسیون دروغ پردازی دولت اعتدال به موضوعات و تبعا مسئولان اقتصادی محدود باشد اما دروغهای هفته قبل ظریف درباره شاخهاص کلان اقتصادی در دوره پسابرجام بار دیگر خاطره بانیان دولت دروغ را زنده کرد.
🔹در شرایطی در سه سال اخیر فروش نفت ایران افزایش بسیار چشمگیری داشته که به اعتقاد برخی از صاحب نظران فروش نفت در این دوره حتی از سالهای برجامی نیز فراتر رفته است.
🔹گفتنی است رشد اقتصادی کشور در سال های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، به ترتیب ۴.۷، ۳.۸ و ۵.۷ بوده و این در حالی است که در نمودارهای ارائه شده توسط ظریف، جای خالی این اعداد کاملا مشهود بود.
🔹به نظر میرسد اگر نمودارهای مورد استناد ظریف، نمودارهای کامل تری بود، طبیعتا برداشتهای دیگری از آنها صورت میگرفت که اتفاقا نشان دهنده امکان تحقق رشدهای اقتصادی قابل توجه، بدون وجود برجام است.
🔹ادعایی که دقیقا وزیر اسبق امور خارجه سعی در وارونه نشان دادن آن بود.
@gahaka
دستگیری عناصر تروریستی در ایام انتخابات
▪️ناکامی ضدانقلاب در پروژه ۱۰۰۰ میدان
معاون امنیتی وزیر کشور:
🔹تروریستها برنامهریزی کرده بودند که در زمان برگزاری انتخابات با انجام عملیاتهای تروریستی بتوانند یک فضای ناامنی را در کشور حاکم کنند.
🔹قبل از شروع انتخابات تعدادی از عوامل تروریستی که به داخل کشور اعزام شده و مهیای عملیات تروریستی بودند توسط سربازان گمنام دستگیر و جریانهای تروریستی با شکست کامل مواجه شدند.
🔹از جمله اقدامات آنها فراخوانهایی برای حضور در ۱۰۰۰ میدان که به نام طرفداران یک کاندیدا بود که بدون اطلاع آنها برای جشن پیروزی صورت گرفت که بهدلیل عدم همراهی مردم با شکست مواجه شد.
@gahaka
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلفی جالب زائر نوجوان امام رضا(ع) با تولیت آستان قدس رضوی
@gahaka
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حرم حضرت عباس(ع) آماده محرم میشود
🏴 برپایی خیمههای عزاداری محرم در حرم مطهر حضرت عباس(ع)
@gahaka
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی که حتی کارشناس بیبیسی هم پروژه این رسانه انگلیسی را برای القای تقلب در انتخابات قبول ندارد!
سعید برزین، تحلیلگر سیاسی:
🔺در انتخابات تقلبی صورت نگرفته و این نشاندهنده سلامت انتخابات در ایران است که باعث افزایش حسن اعتماد مردم شده است.
@gahaka
صحت انتخابات به تایید شورای نگهبان رسید
🔹سخنگوی شورای نگهبان: صحت انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به تایید شورای نگهبان رسید.
@gahaka
🔰 چرا مناظره زنده جلیلی و پزشکیان مهم است؟
1️⃣اساساً آنچه که از مناظره در ذهن مردم نقش بسته این است که مناظره میان دو نفر است. متأسفانه در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری در سالهای اخیر و همچنین دور اول در سال 1403، مناظرههای دو نفره برگزار نشد. این در جای خود میتواند یک نقطه ضعف باشد.
2️⃣ به طور کلی، مناظرات دونفره، سطح تسلط و اشراف بر مسائل، انسجام فکری و قدرت بیان و گفتگوی نامزدهای انتخاباتی را بیش از پیش نشان میدهد.
3️⃣ در مناظره دو طرفه، امکان تصمیم گیری و سنجش برای مردم راحتتر است. بسیاری از مردم ممکن است در مناظرات چند نفره، به نوعی سردرگم شوند اما مناظره دو نفره در صورتی که با پرسشهای دقیق همراه باشد، میتواند سرنخهای خوبی به دست مردم بدهد.
4️⃣ مناظره دو نفره اگر جذاب باشد، میتواند شور بیشتری به انتخابات بدهد و اگر شور انتخاباتی در کشور ایجاد شود، امکان بالارفتن مشارکت در انتخابات به وجود میآید.
5️⃣ اگر مناظرات دور اول انتخابات را مرور کنیم، در مییابیم که بخشهای قابل توجه و جذاب آن، آنجایی بود که گفتگوی دوطرفه میان برخی نامزدها صورت میگرفت.
6️⃣ در مناظرات دور اول، شاهد بودیم که پزشکیان توانست برخی جاها با کلی گویی و بیان سخنان عوامانه در حقیقت از برخی چالشها دور شود. اما در مناظره دو طرفه، با توجه به تمرکز بیشتر مخاطب، ضعفهای نامزد انتخاباتی بیشتر نمایان میشود.
7️⃣به نظر میرسد که همه برنامههایی که در این ایام با حضور نامزدهای انتخاباتی برگزار شد را باید یک طرف بگذاریم و مناظره را هم یک طرف. مناظرهها بخش جذاب هر دوره از انتخابات است.
8️⃣ برخی شاید گمان کنند که مناظره دو نفره ممکن است فضای جامعه را به سمت برخی دو قطبیهای غیر قابل قبول و تنش بکشاند. اما باید توجه کرد که چه بخواهیم و چه نخواهیم این دو قطبی به وجود میآید. در هر صورت در هر طرف، طیف فکری یا طیفهای فکری وجود دارد که نماینده خود را دارد.
اما آنچه که از نامزدهای انتخابات انتظار میرود این است که در این رقابت، نگذارند که طرفداران آنها وارد هیجانات کاذب و یا خدای ناکرده توهین به همدیگر شوند. یکی از لوازمش این است که در مناظرات، خودشان نسبت به سخنانی که میگویند دقت لازم را داشته باشند. مطالب با پشتوانه فکری و عقبه کارشناسی مطرح کنند و کمک کنند که رشد سیاسی در جامعه صورت گیرد.
@gahaka