کلیپ صوتی | بدرود ماه آرزوها - Khamenei.ir.mp3
2.02M
🎙 کلیپ صوتی | بدرود ماه آرزوها
🌸 رسانه KHAMENEI.IR براساس بیانات آیتالله خامنهای در روز ۲۹ رمضان سال ۱۳۶۶ درباره دعای وداع امام سجاد علیهالسلام با ماه رمضان، کلیپ صوتی « بدرود ماه آرزوها» را منتشر میکند.
#ماه_مبارک_رمضان #ماه_رمضان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری:
👈 هلال ماه شوال رؤیت نشد دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۳۰ رمضان المبارک است
🔺️ ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد هلال ماه شوال در غروب روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت رؤیت نشد و فردا دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ مطابق با ۳۰ رمضان المبارک ۱۴۴۳ هجری قمری خواهد بود.
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از استیکر بسم الله الرحمن الرحیم و ذکر روزهای هفته
🌙 آخرین ارزیابی درباره رویت هلال ماه شوال و عید فطر به فتوای مراجع مختلف چیست؟
👤 آخرین ارزیابی درباره رویت هلال ماه شوال و عید فطر به قرار زیر اعلام شده بود:
۱. هلال ماه شوال در هیچ نقطه کشور با چشم غیرمسلح در شامگاه یکشنبه قابل استهلال نیست و صرفا این امید وجود داشت که در جنوب و جنوب غربی کشور بتوان آن را با چشم مسلح دید.
۲. گرد و غباری که در حال حاضر در آسمان عراق و عربستان است و حتی پروازهای فرودگاه بغداد و نجف را لغو کرده، به احتمال زیاد مانع رویت هلال، در شامگاه یکشنبه حتی با چشم مسلح و تلسکوپ است و بنابراین به احتمال قریب به یقین، فردا از نظر رهبری عید نیست و سهشنبه عید است.
۳. آقایان سیستانی، شبیری، سبحانی و مکارم اساسا رویت با چشم مسلح را قبول ندارند بنابراین در مورد این افراد با قطعیت بیشتری می توان گفت که سه شنبه را به عنوان عید اعلام خواهد کرد.
۴. در شامگاه یکشنبه فقط احتمالا دو مرجع یعنی آقای نوری همدانی و وحید خراسانی به نتیجه خواهند رسید که دوشنبه عید است چون این آقایان مبنای اشتراک شب را قبول دارند و رویت هلال حتی در آفریقا یا بخشی از آمریکا را برای مقلدان خود در ایران معتبر میدانند.
۵. در صورتی که سهشنبه عید باشد، سهشنبه و چهارشنبه تعطیل است، چون طبق قانون مجلس، اول و دوم شوال تعطیل است.
#ماه_مبارک_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد راکت به اربیل عراق
🔹سازمان مبارزه با تروریسم کردستان عراق اعلام کرد که ۶ راکت به منطقه خبات در اربیل اصابت کرده است. گفته میشود هدف راکتها پالایشگاهی بوده که در این منطقه قرار دارد.
هرچه به این عکس نگاه میکنم مفهومی غیر از "عاقبت به خیری" به ذهنم نمیرسد.
اینکه در جوانی زندگی در امریکا را رها کنی و سبک زندگی جدیدی را انتخاب کنی که آخرش با سربند "یا زهرا" و با دعای هزاران شیعه امیرالمومنین تشییع شوی، معنایی جز عاقبت به خیری دارد؟
#نادر_طالب_زاده
🔰منشأ برکت شدن شهید مطهری در محیط تعلیم و تربیت عمومی
اینکه روز معلم را در سالگرد شهادت شهید مطهری قرار دادند، یک معنای نمادین و پرمغز و پرمضمونی دارد؛ چون حقاً و انصافاً مرحوم شهید مطهری یک انسان بزرگ و برجسته بود.
زندگی او، تلاش مخلصانه و مؤمنانه و عالمانه، همراه با احساس درد، همراه با یک بصیرت کامل در میدان علم و معرفت و فرهنگ بود.
خدای متعال هم این مرد بزرگ را مأجور کرد، پاداش داد و شهادت را نصیب او کرد؛
در واقع او را زنده نگه داشت؛ «بل احیاء عند ربّهم».
یک متخرّج و تحصیلکردهی حوزهی علمیهی قم، وقتی با کولهبار معرفت و دانشی که به طور عمیق آموخته است، میآید در دل محیط فرهنگ و تعلیم و تربیت عمومی و نسل جوان قرار میگیرد، اینقدر منشأ برکات میشود.
من همین جا عرض بکنم - قبلاً هم در حوزهی علمیه گفتهام - فضلا و برجستگان حوزهی علمیه، آن عناصر لایق و توانائی هستند که میتوانند در مجموعهی عظیم آموزش و پرورش نقش ایفاء کنند.
🎙بیانات امام خامنه ای در دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور
۱۳۹۰/۰۲/۱۴
#شهید_مطهری
#روز_معلم
❌ شبهه 👇
روز ۱۲ اردیبهشت ( #روز_معلم ) ربطی به شهادت مطهری ندارد بلکه قبل از انقلاب هم بوده و روز فوت ابوالحسن خانعلی در سال ۱۳۴۰ است.
✅ #پاسخ👇
1⃣ اولین نکته در شبهه فوت خانعلی ذکر شده و چرا نگفتند شهادت و اینکه بدست چه کسانی به شهادت رسیده؟
علت آن این است که معاندان با تحمیق مخاطبان خود نخواستند بگویند که شهید ابوالحسن خانعلی بدست رژیم سفاک شاه به شهادت رسید.
2⃣ اصل ماجرا : در ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۴۰ معلمان برای اعتراض به وضعیت معیشتی معلمان تجمعی بزرگ در تهران برگزار کردند. در این اعتراضات یک معلم ۲۹ ساله به نام ابوالحسن خانعلی با گلوله مزدوران شاه مخلوع به شهادت رسید. معلمان شعار میدادند: «کشتند یک معلم را»
این معلم که در دبیرستان جامی تهران فقه و عربی درس می داد، همزمان در مقطع دکتری دانشکده معقول و منقول - که شهید مطهری در آن تدریس میکرد- درس می خواند.
3⃣ در مراسم هفتم این معلم، معلمان بیانیه ای صادر کردند و ۱۲ اردیبهشت را روز معلم نامیدند اما رژیم شاه هیچگاه آن را به رسمیت نشناخت.
4⃣ پس از انقلاب معلمان تصمیم داشتند این روز را به نام روز معلم احیا کنند که تقریباً با ترور شهید مطهری مصادف شد (ترور استاد شامگاه ۱۱ اردیبهشت بود) ، به این ترتیب نظام اسلامی به تصمیم معلمان صحه گذاشت و روز ۱۲ اردیبهشت را بعنوان روز معلم نامگذاری کرد. روزی که هیچوقت رژیم سابق به آن احترام نگذاشت.
#جهاد_تبیین