✅✅✅✅
پروفایل های خود را انتخاباتی کنید👆👌
و همه را دعوت به این فریضه کنید تا دینی بر گردنمون نباشه 🙏🙏✅✅✅✅
اللهم عجل لولیک الفرج🙏🙏
✅✅✅✅
پروفایل های خود را انتخاباتی کنید👆👌
و همه را دعوت به این فریضه کنید تا دینی بر گردنمون نباشه 🙏🙏✅✅✅✅
اللهم عجل لولیک الفرج🙏🙏
🔻 جمع بندی مناظره ی اول؛
مصطفی پورمحمدی با کمک مشاوری "آشنا" کوشید روی ایده ی "مذاکره کننده ی مقتدر" وارد شود و اتفاقا نقشه را هم کامل پیش برد اما اثر مورد نظر را نداشت.
ضعف از او نبود بلکه مسئله اینجاست که چندان این بحث جذاب نبوده و در توئیتر هم مورد بحث قرار نگرفت.
پور محمدی بیشتر قالیباف را طرف سخن قرار داد به طوری که گویا تصور میکرد رقیب اصلی را باید او در نظر گرفت.
پزشکیان نجیبانه بحث کرد و بسیار تلاش کرد نسبت خود را با دولت روحانی حفظ کند. اعلام برائتی علنی که در صحبت های پورمحمدی هم دیده میشد.
پزشکیان سعی کرد به دولت شهید رئیسی هم چندان تهاجم مستقیم نکند تا با توجه به جو احساسی حاکم بر عموم رای دهنده ها آرا منفی را برابر خود بسیج نکند.
پزشکیان کوشید تهاجم غیر مستقیم تری داشته باشد که البته از سوی طرفین دیگر پاسخ خواهد گرفت.
زاکانی کوشید همانطور که در صحبت هایش تا کنون دیده شده بر اساس ایده ی ایران کوچک به خدماتش در شهرداری اشاره کرده و این پیام را منتقل کند که در ابعاد بزرگتر هم میتواند چنین گزارشی داشته باشد.
قاضی زاده هاشمی در تلاش بود در نقش نماینده ی دولت شهید رئیسی و مدافع او وارد شود و البته با احتیاط به پزشکیان و پورمحمدی پاسخ دهد.
🔻 در مجموع با توجه به تخصصی بودن مسئله ی اقتصاد همه نامزد ها دچار کلی گویی شدند. میتوان حدس زد این یخ در مناظره های بعدی با وجود نظر مشاورین شکسته شود و حتی در مناظره ی فرهنگی و سیاسی فضا را داغ تر کند.
درباره جلیلی و قالیباف هم همان طور که پیش بینی میشد ، جلیلی بیشتر روی مسیر "من برنامه دارم و مطلع هستم" و قالیباف روی ریل "من کارنامه دارم پس قابل اعتمادم" پیش بروند.
در مجموع به نظر میرسد جهشی که تصور میشد بعد از مناظره ها در آراء رخ دهد چندان به نفع پزشکیان و پورمحمدی (بعد از این مناظره) رخ ندهد؛ البته باز هم باید منتظر نظرسنجی ها ماند و این گفته را به آزمایش گذاشت.
اما میتوان پیش بینی کرد در مناظره ی فرهنگی و سیاسی دست طرفین پر تر باشد.
احتمالا پورمحمدی و پزشکیان در مناظره ی فرهنگی فرصتی بیشتر و در مناظره ی سیاسی با تهدیدی بیشتر رو به رو باشند. (تهدیدی که از همین ابتدا تصور کرده اند میتوان با اعلام برائت از دولت روحانی از آن رها شوند.)
این گزارش اولیه است.
فردا مفصل تر به این مهم خواهیم پرداخت.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🔻 چند نکته درباره ی مناظره ی دیشب و حواشی آن که همچنان ادامه دارد؛
🔸 شاید بدترین اتفاق در مناظره ی اول در بین ی تمام کاندیداها (در حالی که قبل از مناظره تصویر نمیشد) برای مسعود پزشکیان افتاد. او که بارها مجبور شد از کلمه ی "من این را نگفتم" و "من منظورم چیز دیگری بود" استفاده کرد. کلمه ای که تکرار زیادش نشان میداد او بین ژست رادیکال خود و آنچه در فضا میگذرد گیر کرده است.
🔸 پورمحمدی زرنگی به خرج داد که فهمید این جمله که "من کارنامه دارم" از سوی قالیباف توسط بخشی از جامعه ی مخاطب پذیرفته شده، پس تلاش کرد با بیان این جمله که "برخی مدیران کارهای بزرگ کرده اند اما پروژه هایشان چقدر هزینه داشته" کوشید تا به این انگاره در ذهن مخاطب حمله کند.
🔸 بازنده اصلی مناظره حسن روحانی بود. رئیس جمهور سابق کشورمان که از دامادش تا تمام وزاریش در ستاد پزشکیان هستند در افکار عمومی چنان وضعی دارد که پزشکیان و پورمحمدی هرگز حاضر نشدند از نسبت خود با او بگویند و تاکید کردند: ما به او ربطی نداریم.
🔸 قالیباف هوشمند مناظره بود که تا پزشکیان و پورمحمدی روی تحریم و مذاکره مانور میدهند فورا بر روی ضرورت مذاکره و تحریم تاکید کرد که نتوانند این دو را مصادره کنند و دیگران را برابر آن تعریف کنند و نیم نگاهی به سبد رای انها داشته باشد و برای جلب توجه آرا خاکستری هم تلاش کند.
🔸 و اما جلیلی؛ از آنجا که مناظره ی اقتصادی بسیار تخصصی و اظهار نظر در این حوزه بی حد حساس است پس افراد ناخواسته دچار کلی گویی میشدند اما جلیلی تلاش کرد در چنین فضایی طوری رفتار کند که اگر آرایی به سبد رایش اضافه نشود، حداقل سبد رای خود را حفظ کرده باشد. مسئله ای که از اظهار نظر هوادارانش بعد از مناظره میتوان فهمید در آن ناموفق نبوده است.
🔸 بی پروایی زاکانی از مواردی است که اگر رخ نداده بود شاید میشد آنچه دیشب رخ داد را "یواش ترین مناظره"ی ریاست جمهوری در کهکشان های راه شیری نام نهیم.
🔸 قاضی زاده هاشمی هم به خوبی سایه ی شهید رئیسی بر مناظره و اینکه افراد حمله به دولت او را خط قرمزی میدانند که عبور از آن بر رای آنها اثر دارد را به خوبی درک کرد و با همین نگاه نقش وکیل مدافع شهید را به خود اختصاص داد.
تیر و ترکش های مناظره:
امروز و پس از اشاره ی چندباره به نام دولت حسن روحانی او درخواست کرده است زمانی به وی برای دفاع از خودش اختصاص داده شود.
برخی میگویند شاید باید انتظار داشته باشیم در تداوم ایده ی تمرکز بر تحریم و مذاکره ی خارجی که از سوی پزشکیان مطرح شد، امروز جواد ظریف و عباس عراقچی را در کنار او ببینیم.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🔻 آیا مسعود پزشکیان اشتباه خود را متوجه خواهد شد؟ تکرار چند باره ی نام ترکیه توسط او در مناظره
🔸 روز گذشته مسعود پزشکیان جاده های ترکیه را با ایران مقایسه کرد. همین کافی بود تا کسانی که میخواهند سبد رای او را تضعیف کنند با در کنار هم قرار دادن این جمله ی او در کنار اظهارات سابقش درباره فدرالیسم این طور نتیجه بگیرند که او حتی اگر یک قومیت گرای تندرو نباشد اما بی حد تحت تاثیر تولیدات رسانه ای قوم گرایانه است که متوجه تفاوت جاده های ایران و ترکیه نشده و این مسئله را برعکس به نفع ترکیه روایت کرده است.
برای برخی این سوال پیش امد که آیا پزشکیان عامدانه و با هدف جذب سبد رای قومگرایانه این کار را کرده یا این یک اشتباه بوده است؟
از رفتار مسعود پزشکیان که چند باری در مناظره ی دیروز نکاتی را گفت و بعد فورا این طور حرف را عوض کرد که "من این را نگفتم ، منظورم چیز دیگری بود" میتوان حدس زد که پزشکیان در آن لحظه تصور کرده شاید چنین مقایسه ای خوب باشد و به پیامد هایش فکر نکرده و متوجه هزینه های منفی آن برای سبد رای خود نشده است.
🔸 فارغ از این مسئله برخی به او حمله کرده و گفته اند: بازتاب این اظهارات موجب خوشحالی دشمنان و بدخواهان ایران میشود و خواهند گفت که نامزد انتخاب ایران در آرزوی خیابان های ترکیه است و ....
از طرفی برخی دیگر گفته اند: ما در بحث کریدور ها و قفقاز و در سوریه و عراق با ترکیه رقابت داریم و نوع رفتار آنها "خفگی ژئوپلوتیک" را برای ایران دنبال میکند و اگر فردی با چنین دیدگاهی در چنین منطقه ی حساسی در چنین زمانی به قدرت برسد وضعیت چه طور خواهد بود.
باید منتظر ماند و دید که پزشکیان و مشاورانش در آنالیز مناظره ی دیروز به این نکته خواهند رسید یا نه ! به هر جهت فارغ از تمام حواشی مناظره ی کم جان دیروز، تکرار نام ترکیه از سوی او از جمله مواردی است که واکنش های تندی را به همراه داشته است.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 چند زائر بر اثر سو مدیریت سعودی در حج کشته شده اند / آیا وقتش نرسیده سعودی مدیریت مسئله حج را به شورای کشروهای مسلمان دنیا بسپارد
کف آسفالت داغ سعودی چند ده زائر از کشورهای مختلف از جمله چند ایرانی آسمانی شده اند.
هر سال نزدیک به بیست میلیون نفر از ده ها ملیت در پیاده روی اربعین عراق شرکت میکنند. همزمانی که داعش به عراق حمله کرده بود، در اوج درگیری ها هم این مراسم در امنیت کامل برگزار شد.
حالا مقایسه کنید با سعودی که از مدیریت مراسمی با جمعیتی به مراتب بسیار کوچک تر عاجز است.
این برای اولین بار نیست که سوء مدیریت سعودی در جریان مناسک حج قربانی می گیرد. سقوط جرالثقیل در حرم مکی و نیز عدم مدیریت صحیح مسیرها در منا نیز فاجعه بار بود و هزاران زائر را به کام مرگ فرستاد.
رونالدوبازی و فستیوال های سعودی را نگاه نکنید ، آنها که در راس عربستان توان مدیریت یک مراسم پر جمعیت برای یک هفته را هم ندارند.....
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
🔻 کاربرهای توئیتری درباره این 6 نفر چه گفتند؟
زاکانی / محمد شیروانی : آمادگی زاکانی برای مناظره پیش رو
قاضی زاده / یاس : جمله طلایی قاضی زاده ، جریانی داریم که خودش بحران درست میکند و خودش ناجی میشود
پورمحمدی / مصطفی گرجی : او بدون هوچیگیری برنامه هود را ارائه میدهد و خوب هم ارائه میدهد
پزشکیان / برای ایران : میخواهیم زندگی را تجربه کنیم
قالیباف / احسان عابدی : چرا قالیباف اصلح است؟ چون 2بار در مدیریت 3ساله قرارگاه خاتم و هوافضای سپاه،و مدیریت 4 ساله ن.انتظامی نشان داد که هم مدیر اجرایی قوی هست و هم کسیکه تحول ایجاد میکند.آنهم در مدتی کم. پس میتواند در مدت 4 ساله ریاست جمهوری هم تحول ایجاد کند، چون کارنامه اش این را می گوید
جلیلی / داود مدرسی : در سهسال دولت #رئیسی، یکبارهم ایشان به منتقدین ومخالفین اهانت نکرد! حتی اخم هم نکرد! در دودهه اخیر، سعيد جلیلی یکبارهم به منتقدین ومخالفین اهانت نکرد و درجلسه خصوصی یاعمومی، اینگونه خشونت کلامی و فیزیکی به کار نبرد که دولت روحانی وحالا رهروان او، راحت اهانت و خشونت بخرج میدهند!
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وسط راه سه تا نون هم خریده 😁
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکور جدید مناظرات
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
توجه برگزارکنندگان مناظره نامزدهای ریاستجمهوری به انتقادات
۱- مراسم طولانی یکی دو ساعته قبل از برگزاری مناظره، کاهش یافته و دیگر از آن تشریفات و مدت زمان طولانی که صرف قرعه کشی و برنامههای دیگر میشد خبری نیست.
۲- میزهایی برای نامزدها قرار داده شده و از دکوراسیون قبلی که نامزدهای روی مبل مینشستند و جایی برای استقرار کاغذها و نوشتههای خود نداشتند خبری نیست.
۳- تاخیر در برگزاری مناظره از ۲۰ دقیقه در جلسه قبل به ۸ دقیقه در مناظره دوم کاهش یافته است.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آذری جهرمی علیه پزشکیان صحبت کرد...
❌ تشکر آقای آذری جهرمی که این موارد را به یاد مردم آوردی
مسلمان تی وی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وقتی کاندیدا با دخترش هماهنگ نکرده باشه، این میشه...🤦♂
البته که هیچوقت 🌙 زیر ☁️ نمیماند.😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای جنجالی ظریف به مجلس کشیده شد/ ماجرای نامه زنگنه به روحانی و رییسی درباره عدم توانایی فروش نفت.
🔹یوسفی نماینده اهواز : در پایان دولت قبل ۹۰ میلیون بشکه نفت و میعانات روی کشتی روی آب داشتیم
🔹هزینه نگهداشت روزانه این کشتی ها ۴۵۰ میلیون دلار بود!
🔹بخاطر عدم توانایی در فروش نفت و میعانات، زنگنه به روحانی و رییسی نامه زد که میزان فروش نفت ما کاهش یافته و بازهم کاهش پیدا میکند.
🔹تولید ۲.۲ میلیون بشکه نفت بعد از هزار روز دولت رییسی به ۳.۶ میلیون بشکه رسیده است
🔹کارنامه نفتی دولت شهید رییسی در سه سال فقط شامل فروش نفت از ۳۰۰ هزار بشکه به ۲ میلیون بشکه در روز نبود، در بخش بنزین و دانش بنیانها نیز تحولات مهمی اتفاق افتاد
رادار انقلاب
بـرپایه اصـولرا بنا بایـد کـرد
بـر هـادیراه اقـتـدا بایـد کـرد
پیشاز نجف و قدم به وادی غدیر
تعظـیم به سـوی سـامـرا بایـد کرد
#میلاد_امام_هادی(ع)💫🌺
#بر_شیعیان_جهان_مبارکبارد💫🌺
مداحی_آنلاین_مژده_بدید_شب_شادی_شد_سید_رضا_نریمانی.mp3
9.27M
🌺 #میلاد_امام_هادی(ع)
💐مژده بدید شب شادی شد
💐ابن الرضا اَبَالهادی شد
🎙 #سید_رضا_نریمانی
👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجازه نمیدهیم دوران فلاکت دوباره تکرار شود!
#به_عقب_بر_نمیگردیم.
#رای_میدهیم
❌انتشار حداکثری❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دانشجویان حاضر در جلسه با شعارهای مختلف از حضور دکتر جلیلی استقبال کردند
🔹اکثر دانشجویان با پلاکاردهایی با مضمون شعارهای «به عقب بر نمیگردیم»، «جلیلی جلیلی حمایتت میکنیم»، «جلیلی رئیسی دیگر است» از نامزد مورد نظر خود حمایت کردند.
🔸ظرفیت سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف دقایقی قبل از حضور دکتر جلیلی به شکل کامل تکمیل شده است.
#یک_ایران_دعوت
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظریف رفته کاشان
کلا دویست نفر تو جلسن
نصف جلسه دارن
شعار مرگ بر منافق میدن😂
حالا تایید نمیکنم کارشون رو
ولی اینو داشته باشین تا فردا از میدون امام براتون فیلم بذارم💪
#ساکت_باش
عماد دولتآبادی | اخبار انتخاباتی
💢دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت در مراسم افتتاح بیمارستان ولیعصر عجلاللهفرجهالشریف:
-امروز در نتیجه افتتاح های انجام شده در اراک ۹۷۷۰۷ متر مربع به سرانه بهداشت و درمان کشور اضافه شد.
- با احتساب افتتاح های چند ماه گذشته در استان مرکزی، تعداد تخت های بهره برداری شده در دولت شهید رئیسی به ۹۰۰ تخت می رسد و نشان از کار جهادی دانشگاه علوم پزشکی و ریاست و این دولت دارد.
- در دو سال گذشته ۳۸۰ دستگاه با تکنولوژی بالا مثل سی تی آنژیو و دستگاه ام آر ای و ... وارد کشور شده است.
- در حوزه سلامت و در نتیجه حمایت های مالی، ۴۷ درصد خدمات درمانی در دولت شهید رئیسی رایگان شده است.
در مناظرات شاهد وعده های ۴۰ درصدی هستیم در حالی که قبلا در این دولت تا ۴۷ درصد این امر محقق شده است.
-رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال را که ۸ میلیون کودک میشود در دولت فعلی شاهد بودیم.
- ۸۰ درصد خدمات بستری امروزه در مراکز دولتی اتفاق می افتد.
- کاشت حلزون رایگان دو هزار کودک ناشنوا در دولت شهید رئیسی انجام شد. هر عمل بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان هزینه دارد. اگر زیر ۴ سال این عمل برای کودکان انجام نمیشد درمان موثری دریافت نمیکردند.
- بودجه بیماران صعب العلاج در دولت شهید رئیسی از ۵۰۰۰ میلیارد در سال اول به ۱۲۰۰۰ میلیارد در سال سوم رسیده بود.
- تا سال ۹۵ در دولت قبلی برای میزان کار پزشکان در مراکز دولتی سقف در نظر گرفته شده بود و مردم بعضا مجبور می شدند به مراکز خصوصی مراجعه کنند. در حالی که در دولت شهید رئیسی این سقف برداشته شد و بخشی از تعرفه بخش خصوصی و دولتی که توسط بیمه ها پرداخت می شود یکسان شد.
🟥 ||
🔴🔴 پزشکیان میگوید: چرا ۴۰سال است درست نکردید؟
♦️خطاب او دقیقا به چه کسانی است؟!
بگذریم که پزشکیان خود سابقه ۲۰سال وزارت و وکلات دارد. لکن سری به سوابق کارگزاری حامیان و اعضای ستاد او تعجب را دوچندان میکند:
📍 زنگنه: ۴۵سال: وزیر جهاد- وزیر نیرو- وزیر نفت- عضو تشخیصمصلحت.
📍جهانگیری: ۲۹سال: نمایندگیمجلس- استاندار- وزیر معادن-وزیر صنایع-معاوناول رییسجمهور.
📍ظریف: ۲۳سال: سفیر، معاون و وزیرخارجه.
📍 خاتمی: ۲۰سال: نمایندهمجلس-وزیرارشاد- رییسجمهور
📍 ربیعی: ۲۰سال: مشاور رییسجمهور-وزیر تعاون-رییسمرکز بررسیهای استراتژیک- سخنگویدولت
.
📍ابتکار: ۲۳سال: معاون رییسجمهور- شورای شهر تهران
📍 عارف: ۳۵سال: وزیر فرهنگ-وزیر پست- معاون رییسجمهور- رییسسازمان برنامه- نمایندهمجلس- عضو تشخیصمصلحت
♦️این لیست حامیان پزشکیان را میتوان به دهها تن با چندصدسال سابقه، افزایش داد. حال، خطاب «چرا ۴۰سال درست نکردید؟» دقیقا به کیست؟
📍مگر میشود با این لیستطویل، کارنامه ۴۰سال را گردن نگرفت؟!
📍نمیشود دائم از نهجالبلاغه و عدالتِ علی خطبه خواند اما بهوقت انتخابات، برای یک مشت رای، از کارنامه خود شانه خالی کرد و تازه سخن از خدمتگذاری در آینده گفت!
♦️طوری از کارنامه ۴۰ساله انتقاد میکنند که گویی در کشور دیگری وزیر بودهاند و امروز بهمن۵۷ است و آنان به تازگی از پلکان هواپیما پایین آمدهاند!
📍وقتی نامزدی، کارنامه ۴۰سال خود و همقطارانش را گردن نمیگیرد و پاسخگو نیست، چگونه میتوان به او اعتماد کرد؟
📍او حتما کارنامه و تصمیمات دولت خود را هم گردن نخواهد گرفت و به سیاق همین ۴۰سال گردن دیگران خواهد انداخت.
📍حتما هم به وقت بحران خواهد گفت: «من خودم روز جمعه فهمیدم!»
کاش انقدر جوانمرد بودید که پای ۴۰سال کارگزاری خود میماندید.
گردن گیر ندارند اصلاح طلبان
یادم هست حسن روحانی هم همینجور جواب میداد...
همیشه از مردم طلبکار بود
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند