9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥عدهای میگویند برویم دوباره مذاکره کنیم!
اقدامات دولت اوباما و سناتور ها پس از امضای برجام:
🔻تمدید دهساله تحریم های ایران موسوم به آیسا
🔻امضای قانون ویزا
🔻تصویب قانون تجمیع و توسعه تحریمهای ایران موسوم به کاتسا با اجماع حداکثری جمهوریخواهان و دموکراتها
🔹تعهدات یک طرفه و تحریم بیشتر؛ ماحصل برجام
🔹توافقی نوشته شد. آنها آن چه را که بیشتر بود گرفتند، حداقل را هم ندادند. حالا باز دوباره تعهدات بیشتری میخواهند؟
🔹چرا رهبری گفتند برجام خسارت محض بود؟
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در مهرماه 98
🔴@gamedovomeenqelab
🔴شاید باورتون نشه ولی بزرگترین کمک تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل، یکسال بعد از امضای برجام اتفاق افتاد!
آمریکا تو زمان مذاکرات ایرانو متقاعد کرد که قابلیت های نظامی خودشو محدود کنه و از اونورم اسلحه به عربستان با رشد ٢۲٠درصدی فروخت و به صهیونیست ها ٣٨ میلیارد دلار بسته نظامی کمک کرد!
شهیده بانو
🔴@gamedovomeenqelab
⭕️ ایشون رئیس جمهور کجاست؟!
چین، آمریکا، روسیه یا چی؟
مردم و چی فرض کردی؟؟؟
🔴@gamedovomeenqelab
⬅️ بسیج دانشجویی زده جلسه استکبارستیزی، اونم توی اینستاگرام آمریکایی! واقعاً خندهدار نیست؟!!! از بسیج در استفاده از پیامرسانهای داخلی توقع بیشتری هست... اونم بسیج دانشجویی...
🔴@gamedovomeenqelab
🔴خبر کوتاه بود؛ دختر ۱۷ ساله ورامینی پدرش را با اسید کشت!
🔹دو واقعه تلخ در فاصله زمانی کمتر از ۶ ماه به وقوع پیوسته است، یکی قتل دردناک #رومینا_اشرافی دختر ۱۴ ساله گیلانی توسط پدرش و یکی هم قتل پدر ۵۰ ساله ورامینی توسط دختر ۱۷ ساله خود. به نظرتان واکنش #فمینیسمهای وطنی چیست؟
🔸طبیعی است که شما خبر این واقعه تلخ را حتی در حد یک خط خبر هم در هیچ کدام از کانالهای خبری نخواهید دید و هیچ گاه کاریکاتور و پستی راجع به این واقعه منتشر نمیشود چون با سواری گرفتن از قتل یک پدر توسط دخترش نمیتوانند جامعه ایران را محکوم به مردسالاری و #خشونت_علیه_زنان کنند.
🔴@gamedovomeenqelab
🔴 این زوج آمریکایی اول دبیرستان باهم آشنا میشن. سوم دبیرستان ازدواج میکنند و وقتی دانشگاه رو تموم میکنند سهتا پسر داشتند
مرد خانواده الان وکیله و شرکت نقشه برداری زمین داره، مادر هم ارشد رشته مددکاری اجتماعی داره
تو ایران به اینا میگن کودک همسری و غیره ولی اونا شیک باکلاسن :)
🔗 🚩Hussein ... (منزوی)
🔴@gamedovomeenqelab
عباس عبدی در یادداشتی در روزنامه اصلاح طلب اعتماد ضمن مرحوم خطاب کردن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نوشت: این گروه که معمولا عکس مرحوم حاج قاسم سلیمانی را در پروفایل های خود گذاشته اند و همواره به ایشان ارادت ورزیده و استناد می کنند و یاد و خاطره ی او را گرامی می دارند، به طور طبیعی باید از شکست قاتل او خوشحال باشند و حتی شیرینی پخش کنند. پس چرا خلاف این انتظار طبیعی آنان غمگین هستند؟
وی در ادامه می نویسد: ناراحتی این افراد از شکست ترامپ کمتر از عزاداری براندازان رادیکال ایران در خارج از کشور نیست!
💠 در توضیح این یادداشت چند نکته را یادآور می شویم:
1️⃣ بی حرمتی به سردار دلها را بعدا جواب خواهیم داد. چرا که این جماعت برای شهدا به ویژه شهدای مظلوم مدافع حرم ارزشی قائل نیستند.
2️⃣ چه کسی گفته ، جریان انقلابی از رفتن ترامپ خوشحال نیست. اما خوشحالی عمیق آنجاست که ترامپ به سزای اعمال خود برسد. شاید جناب عبدی توقع دارند حالا که ترامپ رفته پس انتقام بی انتقام.
3️⃣ جریان انقلابی زمانی خوشحال می شود که آمریکا از منطقه خارج شود و یا این کشور دچار فروپاشی شود. وگر نه آمدن ها و رفتن ها در کاخ سفید خوشحالی ندارد.
4️⃣ لازم نیست جناب دکتر عبدی ، به جریان انقلابی یادآور شود که نباید همنوا با جریان ضد انقلاب موضع گیری کرد. چرا که در اظهارات و تحلیل های ایشان ،سراسر همنوایی با ضد انقلاب دیده می شود!
✅ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#سردار_دلها
🔴@gamedovomeenqelab
اگه معتقدید همه چی تقصیر رهبریه؛
اگه معتقدید همه چی بستگی به انتخابات آمریکا داره؛
اگه معتقدید اینجا انتخاباتِ آزاد وجود نداره و این حرفا؛
از همین الان بگم پس شکر اضافه خوردید اگه برای ۱۴۰۰ کاندیدا معرفی کنید
#سرطان_اصلاحات
🔴@gamedovomeenqelab
🔴 فقط سطح سواد اپوزیسیون!
استراب و استرس😂
اینا فقط ظاهرشون با کلاسه، باطنشون یه مشت پلشت بی سوادن😁
🔴@gamedovomeenqelab
این کارنامه اقتصادی
افتخار دارد، آقای روحانی؟!
📰 کیهان/
♦️آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
🔹اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند.
♦️باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
🔹اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال 94، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
♦️پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
🔹افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
♦️این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
🔹سال 96 اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه 96.
♦️اقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
🔹این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
♦️نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
🔹رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
🔴@gamedovomeenqelab
🔸 میزان و کیفیت حمایت دولت و مردم چین از پیامرسان بومی این کشور
#سواد_رسانه
#حمایت_از_تولید_ملی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴@gamedovomeenqelab