.
♻️ دولت روحانی؛ بیاعتبار نزد مردم، شکننده نزد قانون
🔰 حمید رسایی: با استعفای وزیر جهاد و کشاورزی، دولت حسن روحانی که تاکنون از عدم محبوبیت در بین مردم رنج میبرد و مقبولیتش به کمتر از ۷ درصد رسیده است، در آینده دچار بحرانی دیگر خواهد شد.
مطابق اصل ۱۳۶ قانون اساسی: «رییس جمهور میتواند وزرا را عزل کند و در این صورت باید برای وزیر یا وزیران جدید از مجلس رأی اعتماد بگیرد، و در صورتی که پس از ابراز اعتماد مجلس به دولت نیمی از هیأت وزیران تغییر نماید، باید مجددا از مجلس شورای اسلامی برای هیأت وزیران تقاضای رأی اعتماد کند.»
بر این اساس از آنجا که تاکنون وزرای جهاد و کشاورزی، آموزش و پرورش، اقتصاد، بهداشت، تعاون، راه، صنعت با استعفا کردن، استیضاح یا تغییر به دست رییس جمهور از کابینه رفتهاند و بوی تغییر و استیضاح برخی دیگر از وزرا نیز به گوش میرسد. با این حساب چنانچه سه وزیر دیگر از دولت دوازدهم (با ۱۹ وزارتخانه) تغییر کند، کابینه حسن روحانی منحل میشود و نیاز به رای اعتماد مجدد دارد.
بسیاری از تغییرات کابینه در سال اول فعالیت دولت رخ داده که حکایت از بهم ریختگی درون دولت و عدم تسلط رییس جمهور بر کابینه و نیازهای جامعه دارد. چه اینکه اگر این شناخت درست بود، طبعا نباید در این مدت کم، شاهد این اندازه از تغییرات میشدیم.
نکته مهمتر اینکه وقتی وضعیت کابینه به چنین جایگاه شکنندهای میرسد، در زمان باقی مانده از عمر دولت، دو اتفاق رخ میدهد.
از طرفی وزرای ضعیف - که تعدادشان کم نیست - خیالشان راحت میشود که رییس دولت نمیتواند آنها را تکان دهد، طبعا در چنین وضعیتی، وزرای مطرح تر به امتیازگیری از رییس دوجمهور رو میآورند.
از سویی دیگر، نمایندگان مجلس - بویژه نمایندگان کاسب - که دولت را در حالت نیاز و اضطرار میبینند، با امضای هر موج استیضاحی، یک گام به سوی گروکشی و معامله برمیدارند و دولت را در فشار قرار میدهند و در نهایت، رییس جمهور ضعیف فعلی در شکنندهترین موقعیت سیاسی اجتماعی خود قرار خواهد گرفت.
آیا استمرار دولتی با این وضعیت (بیاعتبار نزد مردم، شکننده نزد قانون) به نفع کشور است؟!
@hafezenevelayat
🇮🇷تقاضای محاکمه حسن روحانی🇮🇷
به دلیل چوب حراج زدن به ذخایر ارزی و طلای کشور
جناب آقای رئیسی لطفا هرچه سریع تر ؛ آقای روحانی را محاکمه ، بازداشت و مجازات کنید
1⃣ پرده اول:
امام خامنه ای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّهی ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب، مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پول های خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند. یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را، یا آوردند -یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛ خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوهی مدیریّت ما و نحوهی سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
ارز را یا سکّه را وقتی که بهصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم -مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"" او "" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّهی قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند -یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند -نه اینکه اثر ندارند- امّا عمدهی تأثیرِ سوء، مربوط به نحوهی اقدام ما و مدیریّتها است.
2⃣ پرده دوم:
در تاریخ 17 تیر 1396 ، ری تکیه ، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: « امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که می تواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود ، برنامه و طرح ریزی کند . این کار نه فقط به " خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی " نیاز دارد ، بلکه به یافتن راه هایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آن هم نیاز دارد . برنامه ریزی برای همه این کارها ، باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد ، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود ، بسیار دیر خواهد بود .»
3⃣ پرده سوم:
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد. (مردم می پرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمی شود؟)
4⃣ پرده چهارم:
احمد عراقچی ، معاون ارزی بانک مرکزی ، بعد از بازداشت در اعترافاتش می گوید "من با این کار مخالف بودم ، اما نمی دانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!!" . یعنی دستور انجام این کار ، توسط شخص آقای حسن روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
آقای رئیسی رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی حسن روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی ، در خرداد و تیر ماه 97 ، به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور ، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آن را در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. در نتیجه ، قیمت دلار تا حدود 12 هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز به بیش از چهار میلیون تومان رسید و اغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش از این صحیح نیست و ما از شما میخواهیم که آقای روحانی را به دادگاه فراخوانده و ایشان را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبر انقلاب جرم کسی که این ارز ها و سکه ها را با تخلف و غیر قانونی توزیع کرده ، بسیار بیشتر است به استناد سبب اقوی من مباشر. لذا مقتضی است با ایشان به شدید ترین وجه برخورد قانونی کنید.
اصحاب انقلاب
@hafezenevelayat
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 وقتی در رسانههایشان، اشرار «تبر» به دست را مردمِ مظلومِ معترض جا میزنند!
این فیلم دو دقیقهای را ببینید
#روایت_آشوب_مسلحانه
@hafezenevelayat
پایگاه اصلی کانال حافظین ولایت پیام رسان ایرانی ایتا
در ایتا مارادنبال کنید
ما در ایتا میمانیم
eitaa.com/hafezenevelayat
@hafezenevelayat
🔴 ملت ایران کی #سیلی خورد؟/آیا بازهم سیلی خواهیم خورد؟!
🔹تعبیر «سیلی خوردن ملت» برایم بسیار سنگین بود آنجایی که رهبر انقلاب در خرداد 94 گفته بود: «اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یا خدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد». تعبیر بسیار سنگینی است. یعنی چه؟
🔸راه امام چه بود؟ فراموشی راه امام یعنی چه؟ راه امام شاخص هایی داشت: ساده زیستی، دوری از اشرافی گری، ایثار، گذشت، شهادت طلبی، استکبار ستیزی، دفاع از محرومین، دفاع از مستضعفین و مظلومین داخلی و خارجی، خدمت به مردم، اسلام ناب محمدی، عدم اعتماد به اسلام سکولار، عدم اعتماد به اسلام آمریکایی، عدم اعتماد به مرفهین بی درد و ...!
🔹بار دیگر یکسال بعد در 14 خرداد 95 مجدد فرمودند: «هرجا انقلابی بودیم، جهادی حرکت کردیم، بر روی آن ریل حرکت کردیم، پیش رفتیم؛ هرجا کوتاهی کردیم و غفلت کردیم، عقب ماندیم. میتوان این راه را با شیوهی انقلابی حرکت کرد و آنوقت، پیشرفت قطعی است؛ و میتوان به شیوهی دیگری حرکت کرد و آنوقت سرنوشت سرنوشت رقّتآوری خواهد بود. امام تعبیر رایجی داشتند، مکرّر در مواردی میگفتند: «اسلام سیلی خواهد خورد». اگر راه را عوض کردیم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد، اسلام هم سیلی خواهد خورد».
🔸براستی اگر ملت و مسئولین، راه امام یعنی خدمت به مردم، ساده زیستی، استکبارستیزی، سبک زندگی اسلامی، دفاع از مظلومین و محرومین و ... را فراموش کنند سیلی خواهیم خورد؛ همان سیلی که سالهاست داریم می خوریم!
🔹امام طرفدار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدّت و حدّت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلخی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه، طرفدار عدالت اجتماعی بود؛ طرفداری از مستضعفان شاید یکی از پر تکرارترین مطالبی است که امام بزرگوار ما در بیاناتشان بکار می بردند.
🔸امروز ما ملت سیلی خوردیم از چه چیزی؟ از انتخاب بد و از فراموشی راه امام(ره)! امام فرمود نگذارید این انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیافتد؛ باور کنیم وقتی وزرای ما از بین پولداران و سرمایه داران انتخاب می شوند یعنی به دست نامحرمان افتاده؛ وقتی استانداران و مدیرکل های ما با واسطه های باندی و رفاقت بازی و سرمایه داری و حزبی انتخاب شود یعنی بدست نامحرمان افتاده؛ وقتی برادر رئیس جمهور مملکت و برادر معاون اولش و دختران و پسران و دامادهای وزرا به رانتخواری و اختلاس و فساد اقتصادی و ... می افتند یعنی کشور به دست نااهلان افتاده!
🔹وقتی آخوندی وزیر راه و مسکن مستقیم در چشمان رسانه ها نگاه می کند و با افتخار می گوید در طول وزارتش یک واحد مسکونی هم برای ملت نساخته، یعنی کشور به دست نامحرمان افتاده؛ وقتی متهم فساد کرسنت و استات اویل به وزارت می رسد یعنی راه امام فراموش شده!
🔸وقتی 18 میلیارد دلار از قِبَل #دلار_جهانگیری به فنا و به جیب اغنیا می رود –رقمی به اندازه 200 هزار میلیارد تومان-، وقتی 6 سال به علت توقف هدفمندی یارانه های انرژی، قریب 200 هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شده، یعنی راه امام فراموش شده و ملت سیلی خورده است!
🔹وقتی مردم حاضر می شوند کسی را انتخاب کنند که مدعی است می تواند از طریق گدایی کدخدا مشکلات کشور را حل کند، وقتی مردم راضی به تعطیلی صنعت هسته ای خود می شوند، وقتی مردم در برابر بدترین قراردادهای تاریخی که ایران را زیر سلطه بیگانه می برند، سکوت اختیار می کنند معلوم است که ملت سیلی می خورد!
🔸 #امام_خامنه_ای در این باره می گوید: «هر فردی و هر جریانی که برای اسلام و به نام اسلام کار میکند، اگر به آمریکا اعتماد کرد، خطای بزرگی مرتکب شده و سیلیاش را خواهد خورد؛ کما اینکه خوردند در همین چند سال اخیر جریانهای اسلامی، بهخاطر مصلحتاندیشی، بهخاطر عقل سیاسی -اسمش را میگذارند عقل- بهخاطر تاکتیک که میگفتند این حرکت تاکتیکی است، با آمریکاییها رفیق شدند، به آنها اعتماد کردند، چوبش را خوردند، سیلیاش را خوردند و حالا دارند مصیبتهایش را تحمّل میکنند..»!
@hafezenevelayat
تبین آشوبهای اخیر در سخنرانی روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین عالی.mp3
7.52M
🔴چطور است که مردم از سهمیه بندی بنزین خبر نداشتند اما اشرار و آشوبگران و ضدانقلاب از قبل آماده بودند؟
تبیین #آشوبهای اخیر در سخنرانی روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در یادواره شهدای شهرک مطهری شهر چهاردانگه اول آذر ماه سال 1398
#حجت_الاسلام_عالی
@hafezenevelayat