🔴عادل بازیچه انتخاباتی آشنا!
🔹 برای این دولت انسان به ماهو انسان اصالتی ندارد و همه چیز تحتالشعاع سیاست است و حسامالدین آشنامتخصص سوءاستفاده از هر ماجرایی است به سود سیاست.
🔹این بار و یک روز پس از پایان ثبتنام انتخابات مجلس مشاور رسانهای رئیسجمهور و عضو شورای نظارت بر صداوسیما فیلش یاد هندوستان کرده و درباره عادل فردوسیپور به حجتالاسلام محسنیاژهای، رئیس شورای نظارت نامهنگاری کرده که چه نشستهاید که بهترین مجری تلویزیون خانهنشین شده است!
🔹 برای آنهایی که با اقوال و گرایشات مدعیان اعتدال آشنایی دارند بدیهی است که حسامالدین دولت نه دلش برای خانهنشینی فردوسیپور میسوزد و نه دغدغه مخاطبان فوتبال ایران را دارد. برای اثبات این ادعا کافی است به دروغ شاخدار مشاور رسانهای رئیسجمهور اشاره کرد. هر کسی نداند آقای مشاور رسانهای خوب میداند که عادل فردوسیپور مدتی است که فقط برنامه ۹۰ را اجرا نمیکند و قرار است مقابل دوربین نباشد، اما همچنان کارمند صداوسیماست و از این سازمان حقوق میگیرد و بدیهی است که نباید او را خانهنشین تلقی کرد.
🔹درباره فردوسیپور باید گفت که پرونده مجریگری وی در صداوسیما خیلی وقت است که بسته شده و حسامالدین آشنا هم بهتر از هر کسی به آن واقف است، اما از آنجا که سیاست در مرام ایشان و همفکرانشان بر هر چیز مقدم است فردوسیپور را سوژه انتخاباتی خوبی برای دوقطبیسازی همیشگی فضای جامعه دیده است.
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روحانی: من کی گفتم ۱۰۰ روزه؟؟ عین صحبتهای منو بیارید
♦️۱۸ اذر ۹۸ روحانی چه زمانی در کشور گفتم که مشکلات را ۱۰۰ روزه حل میکنیم؟
♦️۷خرداد۹۲ روحانی: راه حل یک ماهه و ۱۰۰روزه برای حل مشکلات دارم
♦️یک روز برای جلب رای مردم به شعارهای دروغین روی میآوریم و روز دیگر برای فرار از پاسخگویی؛ همه گفتههای قبلی را تکذیب میکنیم
#حافظه_تاریخی
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا برخی مسئولین و سلبریتی ها راحت به وطن خیانت میکنند؟
⏪چو ایران نباشد، گرین کارت که هست!
می دونید وقتی می گویند فلان نماینده مجلس یا فلان مسئول ما دو تابعیتی است یعنی چه!؟ معنای دو تابعیتی بودن رو خوب گوش کنید تا پی به عمق فاجعه ببرید! این افراد هیچ تعصبی به ایران نخواهند داشت و به پرچم کشور دوم و قوانینش باید قسم بخورند!
🚨حتما ببینین
@hafezenevelayat
#سرمقاله روزنامه #رسالت
🔴مهار دولت، اولویت اول
✍🏻 #محسن_پیرهادی
🔰روزهای ثبتنام انتخابات مجلس شورای اسلامی پایان یافت و حدود ۱۴ هزار نفر برای رقابت بر سر راهیابی به خانه ملت، نامزد شدند. گام اول انتخابات مجلس، پرشور برداشته شد و بررسی عددی تعداد نامزدها، رشدی تقریبا هفده درصدی را نشان میدهد. در رابطه با انتخابات پیش رو، گفتنیهایی هست:
1⃣ با توجه به جمیع جهات و بررسی وظایف تقنینی و نظارتی نمایندگان، به نظر میرسد مهمترین وظیفه نمایندگان مجلس آینده، حداقل در سال اول تشکیل آن، نظارت جدی بر دولت، نظارت بر عملکرد دستگاههای اقتصادی دولتی و غیردولتی، کشیدن ترمز دولت در هنگامه تصمیمهای غلط معیشتی و خلاصه در اختیار گرفتن فرمان اقتصادی کشور است.
🔺روشن است که ایده محوری و نگاه دولت فعلی برای حل مشکلات کشور، به آنسوی مرزها بوده که در شرایط فعلی بینالملل، عملا با شکست مواجه شده است و اغلب دولتمردان، ازآنجاکه ایده مشخصی برای حل مشکلات اقتصادی ندارند، مدیریتی بیبرنامه، بیانضباط و کمتحرک از خود به نمایش گذاشتهاند. حال که دولت فعلی، تا ۱۴۰۰ بر سرکار است، بهترین چاره و علاج، گذاردن ناظری توانمند بر سر امور و تصمیمات این دولت است تا در زمان باقیمانده از این دولت، حداقل زندگی مردم دشوارتر نشود.
2⃣ در شرایط فعلی، مهمترین بایسته تمام افراد و جریانات انقلابی، قرار گرفتن زیر چتر وحدت و پایبندی عملی به آن است. مبادا فرصت تاریخی تشکیل مجلس کارآمد و دلسوز، با ایجاد تفرقه و سهم خواهی های فردی و جریانی از بین برود و یا حداقل تضعیف شود.
🔺ضمن آنکه وحدت، غیرازاینکه لازمه پیروزی و تشکیل مجلسی قدرتمند است، خود شاخصی برای تشخیص خادمان و وکلای مردم است. آنهایی که در سازوکارهای ائتلافی، عامل چنددستگی هستند و سهم خواهی میکنند، مسلما نمیتوانند نمایندگان شایستهای برای ملت ایران باشند و در هنگامه ضرورت، منافع شخصی و گروهی را بر منافع مردم ترجیح میدهند.
3⃣ تلاش ما در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، پیشنهاد افرادی به مردم جهت کسب رأی است که ضمن داشتن شاخصهای موردنیاز، از بیشترین مقبولیت در میان مردم و نخبگان برخوردار باشند، از همین روست که بخش اصلی سازوکار تعیین نامزدها و بستن لیستها، چند دوره نظرسنجی از مردم و نخبگان است.
💢نامزدهایی که رابطه بهتری با مردم داشته باشند، بعدا در دوره نمایندگی نیز، خود را بیشتر به مردم پاسخگو دانسته و وکیل مردم خواهند بود و آن نامزدهایی که انتخابشان، خروجی مکانیسمهای بالا به پایینی همچون «تکرار» است، در دوره عضویت در مجلس هم بهجای وکیل المله بودن، وکیل الدوله خواهند بود.
@hafezenevelayat
🔴 مجلس دهم؛ ضعیفترین مجلس پس از انقلاب
✍🏻 #سیدنظامالدین_موسوی
🔰مجالس و نهادهایی از این قبیل یک ترکیب انفرادی دارند و یک برونداد جمعی. در مجلس دهم مانند ادوار سابق مجلس، افراد شریف، انقلابی، معتقد و توانمندی داشتیم که در مقاطع مختلف تلاش کردند از حقوق مردم دفاع کرده و به لابیهای قدرت و ثروت متصل نشوند. مواضع این افراد نیز در امتداد مواضع نظام، رهبری و مطالبات مردم بوده است، فلذا اگر نقد کلان مجلس دهم مطرح میشود ناظر به عملکرد و رفتار و مواضع انفرادی برخی نمایندگان که انصافا حق نمایندگی را به جا آوردهاند، نیست. اما اگر بخواهیم برونداد کارکرد مجلس دهم را مورد بررسی قرار دهیم، بنده فکر میکنم قطعا این نمره زیر 10 بوده و با توجه به همه ابعاد، یکی از ضعیفترین مجالس در ادوار پس از انقلاب، مجلس دهم بوده است. این مجلس بهواسطه مدیریت بدی که بر آن اعمال شد، مجلس خیلی ضعیفی بود و به هیچ عنوان نتوانست وظایف قانونی خود را اعم از قانونگذاری و نظارت انجام دهد، بویژه اینکه مجلس دهم اصلا نتوانست در برابر دولت و ناکارآمدی و رفتارهای نامناسب آن بایستد یا در مقابل اقدامات غیرقانونی برخی اجزای دولت مقاومت کند، همچنین مجلس نتوانست از حقوق مردم در مقابل این دولت دفاع کند؛ در مجموع مجلس دهم نمره قابل قبولی نمیگیرد.
🔺 موضوع دیگر درباره مجلس دهم به مدیریت آن و بویژه رئیس مجلس بازمیگردد. رئیس مجلس در این دوره نه خودش اثرگذاری چندانی در تحولات جاری کشور داشت و نه اجازه داد مجلس آنگونه که باید و شاید در رأس امور قرار بگیرد. در این دوره مجلس عملا کار جدی و چندانی را به نفع مردم انجام نداد و در حاشیه بود. به نظرم حتما باید روند مجلس تغییر کند و مجلس یازدهم باید بتواند قطاری را که از ریل خارج شده مجددا به ریل اصلی خودش برگرداند.
🔹مجلس یازدهم هم در زمینه قانونگذاری و دفاع از حقوق مردم و هم نظارت بر دولت و مسؤولان باید به صورت جدیتری ورود کند، چرا که در این زمینه مسؤولیت عمده و سنگینی برعهده مجلس شورای اسلامی قرار دارد. توجه به مردم مستضعف و محروم که مایه اصلی و سنگ زیرین آسیای انقلاب اسلامی بوده و هستند، موضوع دیگری است که باید برای آن فکر جدی شود. مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم نیز باید در اولویت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره بعد قرار گیرد و بیشتر از قبل به آن توجه شود. بنده معتقدم حتی اگر دولت هم ورود جدی نداشت، مجلس باید در قبال ارائه طرحهای متعدد، دولت را موظف کند تا به صورت جدیتر به این مقوله رسیدگی کند.
🔺برخورد قاطع با فساد اقتصادی، اولویت دیگر مجلس یازدهم باید باشد. متاسفانه یکی از ضعیفترین برخوردها با موضوع مفاسد اقتصادی و دولتمردان فاسد را ما در مجلس دهم شاهد بودیم و اینکه هیچ اقدام جدیای در این زمینه توسط نمایندگان مجلس در دستور کار قرار نگرفت و به عمل نیامد. حتی جلوی برخی اقدامات مفید که توسط چند نماینده مطرح شده بود نیز گرفته شد. حتما مجلس یازدهم باید این نقیصه عمده را برطرف کند.
🔹نماینده مجلس نباید وکیلالدوله باشد. مجلس وکیل ملت و نماینده مردم است، البته تعامل با دولت امری ضروری و درست است اما اینکه نماینده مجلس تبدیل به وکیلمدافع دولت شود یک ایراد جدی است که انشاءالله در مجلس یازدهم برطرف خواهد شد.
🔺در حوزه سیاست خارجی هم مجلس باید به موضوع عزتمندی ملی توجه شایانی داشته باشد. رویکرد مجلس در سیاست خارجی باید در دایره دفاع از عزت کشور در برابر تحریمها و فشارهای سیاسی تعریف شود و اجازه ندهد دولتمردان بدون توجه به نگاه و نظر مردم اقداماتی را انجام دهند که به عزت مردم و کشور خدشه وارد کند.
💢در نهایت معتقدم مجلس آینده باید از نمایندگانی سالم و به دور از شائبههای مادی و اقتصادی تشکیل شود؛ نمایندگانی که از طبقه محروم و مستضعف جامعه برخاسته باشند و عملکرد و شعارهای آنها منطبق با فرمایشات حضرت امام و رهبر حکیم انقلاب باشد.
@hafezenevelayat
🔴 درک وضعیت تاریخی ملت های ایران و فرانسه نسبت به انقلاب اسلامی و انقلاب فرانسه
✍🏻دکتر #موسی_نجفی
🔰از نکات مهم در مورد انقلاب فرانسه در اواخر قرن ۱۸ و سپس قرن ۱۹ این مسئله است که انقلاب فرانسه شعارهایی جهانی داشت، ولی کانون آن کشور فرانسه بود ؛ حال این انقلاب در سطح ملی می بایست منافع ملت فرانسه را تامین کند و یا به اصول فراملی خودش بیندیشد ؟ و اصولا فرانسویها با چنین پرسشی چگونه مواجه شدند؟
اینکه کدامیک از این دو دیدگاه اولویت داشته است موضوع مهمی است که میتواند به نحوی صورت مسئله امروز ما هم باشد ۰ فرانسه با انقلاب فراملی خود توانست از افق جغرافیایی یک کشور و حتی یک قاره فراتر برود و برای شعارهای انقلاب خودش رسالتی جهانی قائل گردد۰ و البته کشور فرانسه نیز در اثر پیوند با این انقلاب در شمار قدرتهای درجه اول اروپایی قرار گرفت۰
🔺این صورت مسئله میتواند در مورد ماهیت انقلاب اسلامی و ایران به عنوان یک کشور، دوباره محل تامل و تفکر قرار گیرد ؛ نام ایران بدون انقلاب اسلامی در چارچوب یک ملت مثل سایر ملل آسیایی و با انقلاب اسلامی به صورت فراملی و فراقاره ای، مطرح میگردد۰ به راستی یک ایران دوست واقعی عظمت نام ایران را در کدام یک از این دو سطح و نگرش بهتر میتواند جستجو نماید ؟
تاریخ انقلاب های بزرگ متضمن این نکته است که اگر مردم کشور میزبان و یا کانون یک انقلاب بزرگ پایداری نموده و این طفل تازه متولد شده را به درستی در دامان خود رشد دهند ، هم کشورشان رشد نموده و هم آن انقلاب بزرگ در همه جهان با نام آن ملت گره می خورد و این مطلب خودش بزرگترین اعتبار بین المللی است ۰
🔹این راه پر افتخار و این موقعیت تاریخی که همیشه در دسترس یک ملت نیست ، چند آسیب و دشمن بزرگ دارد که به سه مورد آن اشاره می کنیم:
1⃣گرگهایی که در خارج از کشور منتظر طعمه هستند و از اینکه انقلاب اسلامی از زیاده خواهی های آنان جلوگیری کرده ، عصبانی و ناراحتند ۰
2⃣ مردم ساده دلی که عینک نزدیک بینی به چشم زده و از تشخیص گوهری که خداوند در دامانشان گذارده ، عاجزند و صد البته افق های متعالی دورتر را هم نمی توانند ببینند۰
3⃣ برخی مدیرانی که از موج انقلاب بالا آمده اند اما بی تدبیری و بی کفایتی خود را از کیسه انقلاب و ارزشهای آن هزینه کرده و می کنند و یا اینکه همیشه عقب تر از انقلابی هستند که مدعی مدیریت و اجرای ارزشهای آن هستند۰
💢در خاتمه بایستی گفت همانطور که اسلام متعلق به اعراب نبوده و نیست ، انقلاب اسلامی هم در انحصار ایرانیان نمی باشد ؛ اما از آنجایی که این امر فراملی یعنی انقلاب اسلامی در عصر جدید ، به نوعی با فطرت بشر گره خورده ، لذا مرزهای جغرافیایی و ملی گرایی را پشت،سر گذاشته و به امری بین المللی و جهانی مبدل گردیده است؛ اما در این فرایند الیته اولین برکات و اعتبار و نعمت و دستآورد نثار کشور میزبان می شود و بدین وسیله به طور مرموزی از این میهمان نوازی اولیه تشکر می نماید ۰
@hafezenevelayat
🔴 این "آغاز یک پایان" است! پایان اصلاحطلبی
🔺 گلایه سردبیر روزنامه سازندگی از اصلاحطلبان
✍🏻 #محمد_قوچانی
🔹امشب برای نخستین بار عاجز شدم از تیتر زدن برای خبر کسالت باری که ناگزیر بودم بر صفحه یک "سازندگی" بنشانم: نه اینکه به رسم این روزگار از انتخابات عبور کرده باشم، بلکه بدان سبب که بیکفایتی شورای عالی اصلاح طلبان در راهبری انتخاباتی آنان را باید روایت میکردم.
🔹آقای عارف فکر کردند چون خودشان نامزد نمیشوند نیاز نیست در مقام رییس شورای عالی اصلاح طلبان از دیگران دعوت کنند و دیگر بزرگان ...این روزها آن قدر علیه نهاد انتخابات و اصلاحات حرف زدند که خودشان هم ظاهرا از اصلاحات و انتخابات پشیمان شدند و توبه کردند و از سر بیخیالی و بیبرنامهگی و به نظرم بریدگی، ما را مقابل اصولگرایان جوان رها کردند.
🔹حتی اگر فکر کنیم مردم رای نمیهند حق نداشتیم در برابر آرمانهای اصلاحطلبی این قدر بیمسوولیت و باری به هر جهت باشیم.
🔺 نمیشود هم حرفهای انقلابی زد و هم حرفهای انتخاباتی. نمی توان هم اپوزیسیون بود و هم چشمی به حاکمیت داشت.
💢این "آغاز یک پایان" است. "آغاز پایان اصلاح طلبان" خسته و نااستواری که فقط در زمین هموار می توانند سیاست ورزی کنند. ما به یک شکست نیاز داریم تا به خود آییم و اصلاح طلبی را اصلاح کنیم ...ما اصلاح طلب می مانیم، حتی اگر در اقلیت باشیم ...این بی تدبیری است که ما را اقلیت میکند ، نه رای اکثریت...
@hafezenevelayat
🔴 داستان #حسین_قدیانی و #محمدباقر_قالیباف
✍🏻 #حسین_قدیانی
🔹 منهای حمایتم از #قالیباف در ماههای منتهی به انتخاباتهای گذشته که الحق چه تلخ گذشت، سال ۸۸ آنکه بیش از همه #باقر را زد، راقم همین متنی است که الانه داری میخوانی! القصه! در اوج هشتاد و اشک، باری از طریق یکی از اساتید، یکی از مطالب تندم را فرستادم برای جناب شهردار! این اما همهی پیام قالیباف به آنهمه تندی بود: "به فلانی #سلام برسان و بگو؛ #فرزندان_شهدا همیشه در قلب من جا دارند، چه منتقد باشند، چه هوادار!" و من البته باز هم حاجباقر را زدم ولی تونل توحید را هرگز!
🔺 هنوز هم پای بعضی نقدهایم به قالیباف هستم اما بخشهای زیادیتندش را از ویراست جدید #نه_ده کشیدم بیرون، چرا که پل صراط، جواب را باید به #الله داد؛ نه خلقالله و نه حتی حزبالله!
🔸اولباری که قالیباف را دیدم، هفتهها بعد از انتخابات ۹۶ بود؛ یعنی روزهایی که او حتی در حال اثاثکشی از شهرداری بود! پس من آدم انقلابم، نه این و آن! اگر هم به حب و بغض چیزکی نوشتهایم، سفارشی نبوده! شخصی نبوده! فاش کنم؛ روز پدر یعنی روز میلاد حضرت ابوتراب، تنها مسئولی از این خیل مسئولین که به ما زنگ زد و تبریک گفت و "روح پدرت شاد"ی گفت، قالیباف بود! متن قبل و این یکی اما به تلافی آن تماس نبوده و نیست!
🔹مورد داشتیم طرف را عفو کردهاند اما چیزی را بهانه کرده برای دوختودوز بالا تا پایین نظام! آری! همینقدر تخسم! و تخسها حرفدلشان را راحت میزنند؛ بیتوجه به عاقبت و عافیت! الباقی را هم از زبان قلم یک حر رها بخوان!
🔺۲ بار رأی دادیم تا هم سلبریتیها بخندند، هم اصحاب سیاست ولی اینک هم آنان شاکیاند، هم اینان و هم من، هم شما! بیا جهت رأی را از سیاست به خدمت بچرخانیم تا ناظر بر تشکیل مجلس کار، تبسم رزق توأمان ملت و ولایت شود! حتی نفع غیرانقلابیها هم در همین است! گیرم تو اصلاحاتی هستی! عارف به مفاهیمی چون تدبیر، اعتدال و امید نزدیکتر است یا قالیباف؟! نجفی یا قالیباف؟! روحانی یا قالیباف؟! حناچی یا قالیباف؟! و گیرم با انقلاب لج داری؛ با شکم خودت که لج نداری! برای امثال جهانگیری، مظلوم دختر وزیر است، نه شکم تو! پس این بار اقلا به احترام شکمت، شکمی رأی نده! تمام کنم این متن را با توصیهای به قالیباف!
💢 واجب است مجلس به داد آبی و قرمز برسد که فوتبال تنها تفریح بیشکمهاست! شهردار بودی، استادیوم ساختی؛ دمت گرم! سر جدت رونمایی کن از برنامهات بلکه اگر #رئیس_مجلس شدی، مدیریت استقلال و پرسپولیس دیگر لنگ آمد و شد دولتها نباشد! والله با #استراماچونی تازه جان گرفته بودیم ما آبیها!
@hafezenevelayat
🔴 حضور تصادفی ظریف و هوک در زوریخ!
✍🏻 #حمید_رسایی
🔰 در روزهای گذشته وزارت امور خارجه با انتشار خبر و عکس از استقبال ظریف از دکتر مسعود سلیمانی دانشمند آزاده شده از بند رژیم آمریکا سعی نمود تا این خبر را همزمان با اوج انتقادات و ناتوانی جواد ظریف در پیشبرد سیاست خارجی مقتدر و عزتمندانه جمهوری اسلامی بویژه در رابطه با سیاستهای خصمانه آمریکا و چند کشور اروپایی و طرح استعفای جواد ظریف، برگ زرینی از اقدامات و تلاشهای شخص وزیر خارجه قلمداد کند.
🔻اما در این بین چند سئوال مطرح است که وزارت خارجه باید به آنها پاسخ دهد:
1️⃣ آیا سفر جواد ظریف و برایان هوک، آن هم به صورت همزمان به زوریخ و گرفتن عکسهای مشابه از آزادی دو تبعه ایرانی و آمریکایی در کنار دو هواپیمای اختصاصی دو مقام رسمی ایرانی و آمریکایی، به صورت تصادفی رخ داده است؟
2️⃣ اگر سفر وزیر امور خارجه به همراه مدیرکل آمریکا و رئیس مرکز دیپلماسی و سخنگوی آن نهاد با پرواز اختصاصی به زوریخ، صرفا برای استقبال از دکتر مسعود سلیمانی بوده است، چرا هیچ مقام رسمی از وزارت علوم، وزارت بهداشت، اندیشکده رویان یا دانشگاه متبوع دکتر سلیمانی، همراه وی در زوریخ یا در فرودگاه نبودند. مگر نه این است که دکتر سلیمانی چهره و شخصیت علمی و از نخبگان است؟
3️⃣ وقتی تاکنون برای هیچ دیپلماتی که به بهانه های واهی غرب از محل ماموریت خود اخراج شدهاند حتی یک تماس تلفنی هم گرفته نشده تا چه رسد به دیدار و گفتگو، سئوال پیش میآید که اکنون چه اتفاقی رخ داده! آیا آقای ظریف همین نوع رفتار حمایتی را نسبت به آقای اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی که از ماهها قبل به صورت مظلومانه و بدون توجه به مصونیت دیپلماتیک همچنان دربند بلژیک میباشد، قائل است؟
🔺اگر آقای ظریف مدعی احترام و بزرگداشت ایرانی و ایرانیان است، بگوید در وهله اول برای آزادی دیپلمات دربند کشورمان در بلژیک و همچنین سایر دیپلماتهای ایرانی اخراجی از هلند، فرانسه، آلبانی، شخصا و با استفاده از حقوق دیپلماتیک و ابزار حقوقی بین المللی چه کرده؟
4️⃣ چرا در برابر اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند، چندین ماه سکوت و سرانجام بعد از ۹ ماه نهایتا به دستور اکید شورای عالی امنیت ملی در اقدامی شبه متقابل، دو کارمند جزء هلندی اخراج شدند. در حالی که عمل متقابل وفق کنوانسیون حقوق دیپلماتیک میبایست بلافاصله صورت میگرفت.
5️⃣ توئیت «خوشحالی بسیار» ظریف از آزادی دو دانشمند ایرانی - که قریب به دو سال بدون محکومیت و تنها به بهانه تحریم توسط رژیم آمریکا دستگیر شده بودند - و جاسوس آمریکایی - محکوم به ده سال زندان توسط قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران - چه معنایی دارد؟ و چه شباهتی میان یک جاسوس محکوم آمریکایی و یک دانشمند ایرانی متهم به نقض تحریم آمریکا وجود دارد؟
6️⃣ در حالی که رسانههای آمریکایی و اروپایی عامدانه از واژه “گروگان” برای جاسوس خود استفاده میکنند، وزارت خارجه و مرکز عریض و طویل به اصطلاح دیپلماسی آن چرا از واژه "زندانی" برای دانشمند ایرانی استفاده میکنند؟
💢البته داستان وزارت امور خارجه و اقدامات پر ابهام آن به این ماجرا ختم نمیشود ولی از قدیم گفته اند «در خانه اگر کس است، یک حرف بس است».
@hafezenevelayat
🔴 ستاره شدیم؛ اما با خاتم نه توتال
🔰آقای روحانی امروز با اشاره به اهمیت خودکفایی بنزین گفت " ۳ فاز پالایشگاه ستاره خلیج فارس، روزانه ۳۶ میلیون لیتر بنزین تولید میکند. فاز بعدی در این پالایشگاه در حال اجراست که در مجموع تولید بنزین را به ۴۵ میلیون لیتر در روز می رساند".
🔹این خبر، چه در عرصه تامین نیاز داخلی و چه برای برنامه ریزی صادراتی، بسیار امید بخش و خوشحال کننده است. ما در گستره خلیج فارس، دو مدل را در دو پروژه به اجرا گذاشتیم؛ یکی در پارس جنوبی با شرکت توتال و دیگری با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در پالایشگاه ستاره خلیج فارس.
🔺شرکت فرانسوی برای دومین بار طی دو دهه اخیر، کلاهبرداری کرد و توافق را زیر پا گذاشت؛ در حالی که اطلاعات ذی قیمت و کاملا سرّی حوزه پارس جنوبی را گرفته و به سرقت برده بود. آنها در حوزه مشترک پارس جنوبی، با طرف قطری همکاری می کنند. "چو دزدی با چراغ آید، گزیده تر برد کالا".
🔹مدل دوم، اتکا به توانمندی های داخلی است که می تواند معجزه کند؛ درست مانند همین پالایشگاهی که اکنون نگین درخشان همت و توانمندی ایرانی در پهنه خلیج فارس شده است.
🔺مدل دوم راهگشاست. وقتی کار به شرکت ها و تولید کنندگان و پیمانکاران داخلی سپرده شود، آنگاه ایرادی ندارد که از شرکت های خارجی نیز در کنار شرکت های ایرانی استفاده شود. اما نباید معطل و متکی غرب باشیم.
@hafezenevelayat
🔴کدامیک خطرناکترند؛ لیبرالهای وطنی یا جنایتکاران آمریکایی؟!
✍🏻 #احمد_علویمهر
🔹چشم که به جهان باز کردیم حق و باطل را در معارضه یافتیم . مبارزه ای کاملا طبیعی که ریشه در تاریخ خلقت دارد. از جریان تمرّد ابلیس گرفته تا زخم زبانها و شایعات و کشتار اولیای الهی و اصحابشان.
🔺گاهی این خطرِ همیشگی که در کمین جبهه حق است، از طرف افرادیست که به اصطلاح «شمشیر از رو بستهاند»، ماهیتشان مشخص بوده و هدفشان که بر زمین زدنِ جبهه حق است، آشکار.
🔹گاهی هم افرادی از #درون_جامعه_مومنین یا در لباس افراد این جامعه حربه و ضرباتی بسی مهلکتر از سران جبهه مقابل، به جماعت اهل ایمان وارد میسازند.
🔺این تقابل تاریخی تا امروزه هم ادامه داشته و طبیعیست که وقتی توحید را «نفیِ عبودیتِ غیر خدا» ترسیم میکنیم سلطه گران جهانی در مقابل این فرهنگ، شمشیر مبارزه را برهنه میکنند... اما گاه و بیگاه از درونِ جامعه مومنین، حرفهای همان دشمنِ قسمخورده به گوش میخورد.
🔹گاه میگویند بودجه کلانِ کشور(!) را خرج سوریه و مقاومت نکنید.گاهی خلع سلاح عمومی را افاضهی نظر میکنند! گاهی به بهانه دهکده جهانی، استکبارستیزی را میکوبند و برای بازکردنِ دستِ اجانب به کشور دست و پا میزنند.
🔺بگذریم که بر زبانشان ذکرِ حمایت از جوانان ترک نمیشود اما با نظریاتی همچون « درِ کشور را نمیشود بست و دهکده جهانی و...» درِ کشور را به روی واردات بیرویه باز میکنند.
🔹«تکنولوژی را نمیتوان تعطیل کرد»، «آزادیِ بیان» و اینگونه اصطلاحات و جملهها هم برای تضعیفِ قوای امنیتیِ کشور، جادهای چند بانده پدید آورده.
🔺سرِکار گذاشتنِ زنان کشور در مساله ورود زنان به ورزشگاه ها و پائین آوردنِ سطح مطالباتِ آنها هم که بگذریم...
💢سوالی به ذهنم آمد
خطرِ #لیبرالهای_داخلی برای کشور بیشتر است یا #ترامپ؟!
@hafezenevelayat
سال ۸۵ هر چند احمدی نژاد ابتدا راضی نبود و بالاخره مجبور شد #سهمیه_بندی را انجام دهد اما حدود ۲ ماه مردم را توجیه و کلی برنامه ریزی کرد تا این کار را انجام دهد.
اما متاسفانه طرح به این مهمی امسال ناگهان و بدون هیچ توجیهی اجرایی شد
طبق برآوردها در این چند روز اغتشاشات، حدود ۲۰ هزار میلیارد خسارت وارد شده است و قرار بوده از طرح سهمیهبندی بنزین ۳۱ هزار میلیارد عاید شود.
یعنی دوسوم پول از بین رفت،این کار برنامه ریزی شده است چون پایه اول فتنه عمل نکرده است.
@hafezenevelayat
♦ #رمال!:
🔻 ربیعی مسئول برنامه های موسوی در #فتنه عظیم ۸۸ ، حاکمیت را تهدید و با ارسال پالس به #اصحاب_فتنه نوشته است 'پس از آبان دیگر نمی توان انتخابات را به شیوه سابق برگزار و تکرار کرد' !;
🔻واقعیت انکارناپذیری است که از #طغیان کننده گان بر #قانون و یاغیان بر #جمهور دیروز، و نمادهای ناکارآمدی، #غربزدگی و انفعال امروز، نتوان انتظار انصاف و احترام به افکارعمومی برای #انتخاب در فضایی بدون تشتت را داشت!
فصل پیش رو اجرای مهمترین پرده رمالی در راه ماندگان پشیمان، در منظر درایت و هوشمندی ملت انقلابی است.
"پندارها"
@hafezenevelayat
♦️ ترامپ بواسطه گفتن یک جمله در آستانه استیضاح است اما #روحانی زندگی مردم و اقتصاد ملی را به بن بست کشاند و #مجلس همچنان تماشاچی است!
مجلس بی خاصیت
محمدصادق کوشکی
@hafezenevelayat
🔴 روحانی در مورد قضیه بنزین به ما گفت ساکت باشید و حرف نزنید / مصوبات شورای انقلاب را اجرا نمیکنند ولی ۲۰۳۰ را اجرا میکنند!
🔸 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رییس جمهور در جواب اعتراض من در مورد رفتار دولت در مسئله بنزین به ما میگفت که شما ساکت باشید و حرف نزنید. ما هم به او گفتیم چرا ما ساکت باشیم و نباشیم، شما خودتان حرف نزنید.
@hafezenevelayat
🔵هادی محمدی در گفتگو با بصیرت:
چه خوابی برای عراق در واشنگتن، یونان و بحرین دیده بودند؟
🔹اعتراضات در کشور عراق از اول ماه اکتبر (نهم مهر ماه) با محوریت اعتراض به فساد و مشکلات اقتصادی در بغداد به راه افتاد و در شهرهای مختلف عراق تداوم یافت.
🔸تحریک خارجی نیز در گسترش و تداوم آن نقش داشته و احزاب سیاسی را نیز پای کار آورده است.
🔹دولت عراق نیز با استعفای عادل عبدالمهدی در تلاش برای بازگرداندن آرامش به شهرهای مختلف این کشور به دنبال اتخاذ سیاستهای حمایتی برای برون رفت از این بحران است.
@hafezenevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | الگوهای جاودان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «بسیج دو جلوه دارد؛ این حتماً مورد توجّه باشد. یک جلوه، جلوهِی مجاهدت در عرصهی دفاع سخت است؛ همان که برای خاطر آن شما آموزش نظامی میبینید. در دوران هشت سال دفاع مقدّس، معجزهی حضور بسیج خودش را نشان داد؛ دلگرمی مجموعههای نظامی ما به حضور بسیجیها بود در میدان نبرد، و بعد از آن هم در موارد گوناگون در کشور هر حادثهای پیش آمده، بسیج در میدان دفاع سخت و دفاع نظامی حضور داشته. و همچنین در عرصهی دفاع نرم، جنگ نرم که اینجا هم همین جور است. در عرصهی جنگ نرم، یعنی عرصهی علم، عرصهی خدمترسانی، عرصهی سازندگی، عرصهی تبلیغات دینی، عرصهی فرهنگی هم بسیج مثل عرصهی نظامی حضور دارد و باید حضور داشته باشد و باید تلاش کند و حرکت کند.» ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
@hafezenevelayat
13980914_35327_192k.mp3
7.11M
🎙 کلیپ صوتی | چگونه تحریم ها بی اثر میشوند؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «ما ملّت ایران، ما فعّالان اقتصادی، ما اندیشمندان مجموعهی کارهای کشور، اگر توانستیم با تکیهی بر توان داخلی، تحریم را بیاثر بکنیم، آن عامل تحریمکننده هم از تحریم دست برمیدارد؛ یعنی او هم وقتی فهمید تحریم فایدهای ندارد، از تحریم دست برمیدارد، چون آنها هم دارند متضرّر میشوند. الان اروپاییها و دیگران، از تحریم ما متضرّرند ولی خب روابط پیچیده و در هم تنیدهی اقتصادیِ بینالمللی به آنها اجازه نمیدهد کارهایی را بکنند؛ وقتی او دید تحریم بیاثر است، او هم از تحریم دست برمیدارد. البتّه وقتی او از تحریم دست برداشت، ما نباید سیاست تکیه به داخل را باز عوض کنیم.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
@hafezenevelayat
💢از درد مردم خبر دارید؟!
🔹واقعا چه منطقی برای معافیت مالیاتی یه اروپا گردان لاکچری وجود داره؟!
@hafezenevelayat
💢دستاورد جدید دولت؟
.
🔹صفحه رسمی روزنامه ایران با افتخار اعلام کرد: آمریکا با سفر روحانی به ژاپن موافقت کرد!
@hafezenevelayat
💢رونق اقتصادی کنسله؟!
🔹پس اووووون چنان رونق اقتصادی ایجاد میکنم فعلا کنسله برای بعد ۱۴۰۰!
@hafezenevelayat
💢آقای نوبخت بالاخره هنرمندا معافند یانه؟
🔹هنرمندان با درآمد بالا باید مالیات بدهند ،ولی در قانون فعلی معاف اند.
@hafezenevelayat