🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه
قسمت1⃣
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔹در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔹یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
ادامه دارد...
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه
قسمت 2⃣
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔹با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔹پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔹پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔹این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅یک فیلم ناب و کمیاب از رهبری
⭕️ چرا رهبری در جمعه نصر حضور پیدا کردن؟
کاش ملت ما رهبرشان را میشناختن
کاش نسل جوان ما رهبرشان را میشناختن
کاش مدیران و مسئولین ما رهبرشان را میشناختن
✍ رجبعلی بازیاد
@gamedovomenghelab
مطلب سوم در باب حوزه و انتظاراتی است که از حوزه میرود. آقایان! ما ملت ایران، انقلاب بسیار بزرگی کردیم. عظمت این انقلاب، خیلی زیاد است و من محکم به شما عرض میکنم که اغلب ما خیلی از چیزها را میدانیم؛ ولی هنوز نمیدانیم چه کار عظیمی انجام گرفته است. این انقلاب، حادثهی فوقالعاده و عجیبی است. همهی دنیای استکبار و طغیان و جاهلیت یکطرف و این انقلاب طرف دیگر. واقعهی خیلی مهمی اتفاق افتاده است و در خودش این کفایت را میبیند که به مصاف تمام طغیان و کفر جهانی برود. ما در این انقلاب قرار گرفتهایم و نمیفهمیم چه قدر بزرگ و مهم است.
این #انقلاب، با این عظمت و ابعاد و آثار عملی، از لحاظ ارایهی #مبانی_فکری خودش، یکی از ضعیفترین و کم کارترین انقلابها و بلکه تحولات دنیاست.
بیانات در دیدار اعضاى مجمع نمایندگان طلّاب و فضلاى حوزهی علمیّهی قم - 1368/09/07
@gamedovomenghelab
گام دوم انقلاب
مطلب سوم در باب حوزه و انتظاراتی است که از حوزه میرود. آقایان! ما ملت ایران، انقلاب بسیار بزرگی کردی
ما چه کار کردیم؟ کاری که ما در این زمینه کردیم، واقعاً خیلی کم است. گاهی انسان دلش نمیآید که بگوید در حد صفر؛ چون واقعاً کسانی با اخلاص کارهایی کردهاند. اما اگر نخواهیم ملاحظهی این جهات عاطفی را بکنیم، باید بگوییم یک ذره بیشتر از صفر و خیلی خیلی کم کار شده است. البته، این کم کاری دلایلی دارد: بعضی از روشنفکران و متفکران اصلی را در اول کار از ما گرفتند و بعضی از آنها نیز مشغول کارهای گوناگون اجرایی شدند؛ اما اساس قضیه این است که ما تولید نکردیم. یازده سال از انقلاب میگذرد؛ خوب بود که صدها نویسندهی اسلامی، مبانی اسلام را بنویسند - چون انقلاب ما اسلامی است - و منتشر بکنند. میبایست تربیت میکردیم که نکردیم. این، یکی از کارهای حوزه است. نمیخواهم بگویم کسانی که بیرونِ حوزهها نشستهاند، مسؤولیتی ندارند؛ اما بیشترین مسؤولیت را حوزهی علمیه - و بیش از همه قم - دارد. قم بایستی محصول وافری در این زمینه میداد
نشست تخصصی روایت مقاومت در سوریه: تحلیل فرهنگی-اجتماعی و چشمانداز آیندهپژوهی
محورهای نشست:
1. ابعاد فرهنگی و اجتماعی مقاومت در سوریه
2. درسها و آموزههای بحران سوریه برای سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی
3. چشمانداز آینده مقاومت و بازسازی جامعه سوریه
با ارایه:
۱. حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمدعلی میرزائی عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه
۲. حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای علیخانی مدیر گروههای جهادی حوزههای علمیه کشور
زمان: یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵
مکان: بلوار شهید صدوقی (زنبیل آباد) ابتدا بلوار فردوسی، جنب هنرستان، کوچه ۲۲ پلاک ۴۸ شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔗 لینک ورود به جلسه مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/sccr/neshast
@gamedovomenghelab
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیانات ناب و تاملبرانگیز امامخامنهای در ۹دی۱۳۸۸ با اصحاب رسانه
🔹میتوان یک امیرالمؤمنینی را با آن مقام قدس و عظمت معنوی، در نزد عدهای بعنوان یک بینماز معرفی کرد؛ درحالیکه آن وقت نه اینترنت بوده، نه ماهواره و نه شیوههای ارتباطاتی مدرن امروزی!
🔰حل معادله ناترازی
دکتر موسی نجفی :
🔴ناترازی اصلی که ریشه اصلی همه ناترازی ها محسوب می شود همانا جریان استعمار غرب و نظریه استکباری و متوهمانه "خود مطلق انگاری " تمدن غرب و نظم جهانی حاصل ازآن است ؛ نظم و ترازی که بی نظمی و ناترازی را قرن ها بر ملت ها و ممالک دیگر تحمیل نموده است . انقلاب اسلامی در پی حل اساسی این مسئله و معادله در سطح جهانی است . سیاستمداران و دولت مردانی که ناترازی در سطح انرژی و بودجه و اقتصاد را ببینند ولی این نامعادله استعماری را نبینند در حقیقت درخت را دیده ولی جنگل را نادیده انگاشته اند.
http://mousanajafi.ir
بازخوانی به مناسبت ۹ دی
▫️رهبر انقلاب:
🔹راهبرد جریان باطل کتمان یا کمرنگکردن ایامالله است؛ راهبردش این است که نگذارد اینجور روزها، اینجور حادثهها، زنده بمانند و نورافشانی کنند.
🔹از نظر جبهه باطل این ایام غالباً کتمان میشوند یا حتی به انکار هم میرسد.
روز بیست و دوی بهمن کتمان میشود،
روز سیزده آبان،
روز نوزده دی،
روز ۹ دی،
روز بیست و نه بهمن قضیه تبریز،
روز تشییع شهید سلیمانی،
روز تشییع شهید حججی، اینها همه ایاماللهاند.
🔹اینها را میخواهند کتمان کنند. اینها هر کدام یک مشعلی هستند که از نظر جریان باطل باید خاموش بشوند، جریان باطلی که در مقابل شما، در مقابل این ملت، در مقابل این انقلاب قرار دارد این مشعلها را بر نمیتابد، اینها را باید نابود کند، مشعلها را خاموش کند.
۱۴۰۱/۱۰/۱۹
📣 #انعکاس| سلسله نشستهای «خوانشی انتقادی بر قرائتهای دموکراتیک از نقش مردم در مشروعیت سیاسی»
🔸 نشست دوم: نقدی بر «تطبیق الگوی قرارداد بر سیره حکمرانی نبی اکرم(ص)»
🔹 با حضور:
🔻 حجتالاسلام دکتر حسین توسلی
🔻 حجتالاسلام دکتر سیدمحمد ریاضتی
🔻 حجتالاسلام و المسلمین عبدالناصر جلالیان
🔻 حجتالاسلام دکتر سجاد قدک
🔻 حجتالاسلام و المسلمین سیدروحالله قافله باشی
🔻 حجتالاسلام و المسلمین حسین حمزه
📆 سهشنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۵
🏢 قم، میدان معلم، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، طبقه دوم، سالن جلسات
گفته اند یوسف را دو چیز بود بر کمال؛ یکی حسن خلقت (جمال و زیبایی) و دیگری حسن سیرت (علم و معرفت).
و خداوند تقدیر چنان کرد که جمال وی سبب بلا گشت و علم وی سبب نجات، تا عالمیان بدانند
که علم نیکو به از صورت نیکو.
(کشف الاسرار و عده الابرار، رشیدالدین میبدی) @gamedovomenghelab
#نشست | #ویژه
✅ رسانه فکرت با همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار میکند:
💥انسان مقاوم و علوم انسانی
به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی
👤 با حضور:
✔️حجتالاسلام سیدصادق موسوینژاد
✔️دکتر محمدرضا قائمینیک
✔️دکتر مرتضی مرتضوی
✔️دکتر حمید عباسزاده
✔️آقای جواد استادی
⏰ چهارشنبه ۱۲ دیماه؛ ساعت ۱۰
🏢 مشهد، حرم مطهر امام رضا(ع)، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ساختمان شماره ۱، سالن شهید سلیمانی
🌐 علاقمندان میتوانند برای حضور از طریق آیدی @Fekrat_Admin1 ثبتنام نمایند. (ظرفیت محدود است)
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
@Fekrat_Net
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
دفاع از حریمهای مقدس برای حاج قاسم سلیمانی یک اصل بود؛ او ایران را هم حرم اطلاق میکرد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
خونی که در راه حق ریخته بشود هدر نمیرود، بدانید اینها که امروز جولان میدهند زیر پای مومنان لگد مال میشوند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ رهبر انقلاب هماکنون در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
حوادث این چندسال و مدافعان حرم نشان داد انقلاب اسلامی سرزنده است. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ روایت رهبر انقلاب از خنثیکردن توطئه محاصره ایران توسط شهید سلیمانی
🔹️رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی:
✏️ از اوائل دههی ۸۰ که شرارتهای نظامی آمریکا در منطقهی ما شروع شد در افغانستان و عراق که رسماً آمریکا وارد میدان شد و شرارت کرد، حقیقتاً از همان اولِ کار، شهید سلیمانی وارد میدان شد. به خطر نیندیشید، به ابّهت دشمن فکر نکرد.
✏️ آنها البته هدف اصلیشان ایران بود، حملهی به افغانستان در شرق ایران، حملهی به عراق در غرب ایران هر کدام با یک بهانهای. صورت قضیه این بود، باطن قضیه این بود که ایران اسلامی و ملت ایران از دو طرف محاصره بشوند، هدف این بود. وقتی آن دو حمله خنثی شد طبعاً دشمن به نتیجه نرسید.
✏️ شهید سلیمانی از همان اول وارد میدان شد، نقش این مرد شریف و صادق در این جهاد یک نقش بیبدیلی است. خودش که نه میگفت، نه مینوشت، گمان نمیکنم هم کس دیگری این خصوصیات و این ریزهکاریها را توانسته باشد بنویسد و بماند. که این یکی از چیزهای مایهی تأسف است. البته معلومات زیاد است در این زمینه، اطلاعاتی که هست پیش ما، پیش دیگران خیلی هست اما باید اینها بماند در معارف سیاسی کشور ما، باید اینها بماند، اینها باید سند بشود، نسلهای بعد بفهمند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🖼 #بسته_خبری | #شهید_قاسم_سلیمانی #دخالت_آمریکا_در_عراق #حمله_امریکا_به_افغانستان
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاسم هنوز زنده است
منتخب قطعات موسیقی برای آن سردار
موسیقیهایی که به یاد آن سردار عزیز ساخته شده است، هرکدامشان حالوهوای مخصوص به خود را دارند. یکیشان بر حماسههای آن یار توجه دارد و دیگری بر عاشقانههایش. یکی را خوانندهای مشهور میخواند و دیگری را گروه سرودی همخوانی میکند. اما نقطه اتصال همه اینها به هم، محبتی است که از حاج قاسم در دل دارند. هرکدام از این قطعهها، بر یک سوی واقعهٔ شهادت ایستادهاند. یکی از ادامهدار بودن نام و مرام آن سردار میگوید و دیگری از حماسهآفرینیها و میهندوستیاش را فریاد سر میدهد. یکی به خاطرهٔ جمعی ملت با ساعت یکوبیست دقیقه توجه دارد و دیگری به نامهای اشاره دارد که سردار به دخترش داده است. یکی به در میانهٔ میدان بودنش و دیگری به جای خالیاش. حق دارند. ما نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که با یک قطعه موسیقی جامع و مانع و ناب در وصف آن سردار مواجه باشیم؛ چراکه ابعاد شخصیتی و جایگاه رفیع آن سردار، چیزی نیست که محدود به یکی دو اثر کوتاه چند دقیقهای شود. همانطور که نبودنش، داغی نیست که به با یکی دو سال از سر برود. هر خواننده و آهنگسازی، از ظن خودش یار حاج قاسم شد و از او خواند و گفت. هنوز هم جای خالی نغمههای بسیار در این میان خالی است.
در این فرسته، به سراغ گزیده آثاری به یاد آن سردار رفتهایم. قطعاتی که هم با برخی از آنها خاطره دارید و با برخی دیگر هم ناآشنا. برای دریافت فایل باکیفیت تمامی این آثار موسیقایی به کانالهای بافتار در تلگرام، بله و ایتای مراجعه کنید.
🔻رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی واسطه ارتباط حزبالله با علامه مصباح
🎙سیدحسن نصرالله:
🔹حزب الله نماد عینی تفکر آیت الله مصباح در سطح منطقه است.
▫️حاج سلیمانی این پیشنهاد را به ما داده بود.
@gamedovomenghelab
#علامه_مصباح #مقاومت #حزبالله #حاج_قاسم
✍🏼حجت الاسلام محسن عباسی ولدی
🔺 خواهش میکنم به اندازۀ علاقهای که به #آیت_الله_مصباح دارید این بیانات را در سالروز رحلت ایشان منتشر کنید. جبهۀ انقلاب امروز مثل نان شب محتاج همین دو دقیقه و اندی است؛ زیرا معتقدم جبهۀ انقلاب همچنان از ناحیۀ کسانی که فهم دقیقی از ولایتمداری ندارند و دم از ولایتمداری میزنند تهدید میشود.