14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| بیزاری و فداکاری
🔺️درسهایی از حضرت ابراهیم خلیل الله به روایت رهبرانقلاب. ۶۲/۷/۲۶
🌷 #فلسفه_امتحان
#درسهای_پیامبران
#نهضت_فراگیر_روشنگری
🌾🌼🌾🌼🌾🌼🌾
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
✅ @gamedovomenghelab
💠دنبال #فهم_عمیق #تبیین_قوی بیانیه هستی👆
اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعا شکست خواهد خورد.
#جنگ_اراده_ها
#جهاد_تبیین
🔰 ایثارگیری خصوصیت ویژه مردم ایران است
🔻 رهبر انقلاب، امروز: امروز همهی دنیا با یک ابتلای همگانی مواجه است. امروز همهی کرهی زمین تقریباً مبتلا به این حادثهاند؛ بعضی کمتر، بعضی شدیدتر.
🔹️ شاید در بسیاری از جاها هم افرادی از آحاد مردم هستند که به گرفتارها و مبتلایان و مانند اینها کمکهایی میکنند؛ کم و بیش یک جاهایی کمکهایی هست، لکن گمان نمیکنم هیچ جا مثل کشور ما، مثل ایران عزیز ما باشد که تعداد کسانی که داوطلبانه به یک چنین کمکهایی اقبال میکنند این همه زیاد باشد. بنده سراغ ندارم و نشنیدهام و گزارشی ندارم از اینکه در جایی از کشوری از کشورهای دنیا این همه #تحرّک_مردمی و پشتیبانیهای مردمی وجود داشته باشد. این از خصوصیّات ملّت ما است در ایثارگری؛ هم در بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله و امثال اینها، هم در بلایای غیر طبیعی مثل جنگ تحمیلی. در هشت سال دفاع مقدّس، همین #حرکت_عظیم_ایثارگرانهی_مردمی بود که این حماسهی بزرگ را به وجود آورد و جبههها را به آن شکل آراست که تا آخر در تاریخ ما یک دوران برجستهای است. امروز هم همین جور است، در این قضیّه مشاهده شد.
🔺️ مجموعههای درمانی در صفوف مقدّم بودند؛ پزشکان و پرستاران و بقیّهی عوامل درمانی واقعاً فداکاری کردند، که زبان [از وصف آن] قاصر است. ۹۹/۵/۱۰
#جنگ_اراده_ها
#مردم_سالاری_دینی
#حرکت_عظیم_ایثارگرانهی_مردمی
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️سه ضلعی: فقیه - مهندس فرهنگی - کارشناس بهداشت؛ ضرورت محرم!
🔸از یکی از مراجع درباره «تشویق مومنان به خانه نشینی و دیدن عزاداری مجازی» سخنی نقل شده است(گرچه مجالس عمومی راهم با رعایت ضوابط بهداشتی وفاصله اجتماعی و ماسک منع نکرده اند).(1)
🔹وزیر بهداشت هم از رهبری انقلاب #مثالی را نقل کردند که:«مثل اینکه مثلا چیزی به مانند گروه های سرود در معابر راه بیاندازند»(2)
❗️تلقی غلطی که از جایگاه فقیه و ولایت در بدنه ای از جامعه هست، این احتمال را دور از ذهن نمی کند که: مثال ها را اصالت دهند و غیر آن را برنتابند!
⭕️رهبری معظم در همان نقل وزیر بهداشت فرموده اند:«عزاداری را #با_شکوه برگزار کنید». و توضیح داده اند:«منظورشان شلوغ کردن نیست». و تصریح کرده اند:«بروید #طرحی_نو دراندازید که هم آسیب به کسی نرسد و هم یاد کربلا و مصائبش بشود».
فرهیخته گی سخن در همین مصرع است: بروید طرحی نو در اندازید!
💢جمع بین شکوه(=تعظیم شعائر حسینی) با تضمین سلامت مردم، نه الزاما یک کلیشه ی سالهای قبل دارد که مجالس پرازدحام باشد؛ ونه فقط یک مثال دارد که گروه سرود در معابر یا عزاداری مجازی باشد.
خلق این ابتکارات، کار «مهندسان فرهنگی» است؛ که بین دو ضرورت(شکوه محرم/تضمین سلامت) طراحی اش کنند.
ابتکارات و این طرح نو درانداختن ها بالذات نه کار فقیه است نه کارشناس بهداشت. اما این طرح ها حتما باید مجوز فقهی و کارشناسی بهداشت را بگیرند تا آن دو ضرورت را تامین کنند. یعنی با یک سه ضلعی مواجه ایم: فقیه - مهندس فرهنگی - کارشناس بهداشت؛ نه دوضلع ایندو.(دقت شود).
ازاینرو عوام زدگی و زود سراغ یکی از دوگانه های ضروری رفتن و حذف یا کاهش دیگری، بدترین کار ممکن است: یا مجالس مثل هرسال و بی خیال ضرورتهای بهداشت گفته!/ یا خانه نشستن وصرفا مجازی کردن وکاهش از شکوه محرم!
🔺در گذشته تمدنی مان نمونه خوبی هست: فقیه می فرمود نقاشی صورت جاندار و استفاده از طلا در ساختمان مسجد ممنوع! کارشناس ساختمان هم نظراتی درباره مصالح در اقلیم خاص داشت! معمار هنرمند مسلمان زود نگفت: وقتی خادمان دین خودشان نمی خواهند به من چه!؟ پس مساله را ساده کند و با گل و سفید کاری تمامش کند!
بلکه رفت جای روکش طلا، کاشی خلق کرد و جای صورت جاندار، طرح های نمادین زیبا ماخوذ از پیام های توحیدی برگنبدها و محراب ها طراحی کرد؛ تا هم موازین فقه را رعایت کند و هم ابتکار و خلق هنری کرده باشد.
⭕️امروز هم می توان مهندسان فرهنگی بین آن دو ضرورت، با طرح های مناسب و سناریوهایی جمع کنند.
مثلا «شکوه تجمعی» سالهای قبل (=ازدحام در یک مکان) را به «#شکوه_تعددی» تبدیل کنند. مجلسی که 1000نفر شرکت می کرده، در مکانهای سابق موجب ازدحام و نقض فاصله اجتماعی است اما اگر تبدیل به سه مجلس شود، جادادن 200یا300نفر در آن مکانها با فاصله اجتماعی ممکن است. استفاده از فضای باز و ظرفیت مجالس صبح و... شکوهی برای محرم می آفریند که در اوقات مختلف رثاء سید مظلومان در همه مکانهای مناسب برپاست سلامتی مردم هم تهدید نمی شود.
تازه این هم یک مثال است و مناقشه در آن اصل "طرحی نو درانداختن" بین موازین فقه و بهداشت را منتفی نمی کند. البته اگر فقیه وکارشناس بهداشت را جای مهندس فرهنگی ننشانیم و مثالهای او را اصالت و انحصار ندهیم واصل کلام را بگیریم:«بروید طرحی نو دراندازید که هم آسیبی به کسی نرسد وهم یاد کربلا ومصائبش بشود»
وحتما طرح ها و سناریو های مهندسین فرهنگی به تایید کارشناسان بهداشت برسند:«مداحان و منبری ها وهیئات تابع نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا باشند و هر ضابطه ای اعلام کردند موظفند که رعایت کنند»(سخنان رهبری در عید قربان)
#شکوه_عزاداری_محرم
#تضمین_سلامت_مردم
.....................................
1. https://www.sistani.org/persian/archive/26454/
2. https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/05/09/2317342
📝محسن قنبریان ۹۹/۵/۱۰
☑️ @m_ghanbarian
✔️ @gamedovomenghelab
🔰 سخننگاشت | سه هدف اصلی تحریم آمریکا علیه ایران چیست؟
1⃣ کوتاه مدت :
تقابل مردم با حکومت؛ خسته شدن مردم
2⃣میان مدت :
جلوگیری از پیشرفت ایران؛ خصوصا پیشرفت علمی
3⃣ بلند مدت:
فروپاشی اقتصاد کشور
4⃣ هدف جنبی :
قطع رابطه ایران با محور مقاومت
✔️ @gamedovomenghelab
گام دوم انقلاب
🔰 سخننگاشت | سه هدف اصلی تحریم آمریکا علیه ایران چیست؟ 1⃣ کوتاه مدت : تقابل مردم با حکومت؛
🔰 اهداف آمریکا از تحریم ایران چیست؟ 1. ایستادن مردم مقابل نظام / 2. جلوگیری از پیشرفت کشور / 3. ورشکستی و فروپاشی اقتصاد کشور / 4. قطع رابطه ایران با محور مقامت
🔻 تحریمی که آمریکاییها علیه ملّت ایران به کار گرفتهاند، قطعاً یک جنایت است؛ یک جنایت بزرگی است که اینها علیه یک ملّت به کار میگیرند. حالا ظاهرش این است که علیه نظام جمهوری اسلامی است، امّا در واقع علیه همهی ملّت ایران این جنایتها را اینها دارند انجام میدهند. در این باره، من چند نکته را میخواهم عرض بکنم.
یک نکته این است که هدف اینها از این کار چیست. یک هدف کوتاهمدّت دارند، یک هدف میانمدّت دارند، یک هدف بلندمدّت دارند و یک هدف جانبی.
هدف کوتاهمدّت تحریم این است که ملّت ایران به ستوه بیایند، خسته بشوند و در مقابل دستگاه حکومت بِایستند. لذا میبینید که هم پارسال گفتند، هم پیرارسال گفتند، هم امسال گفتند «تابستان داغ»؛ «داغ» یعنی مردم بیایند در مقابل نظام ایستادگی کنند. حالا [البتّه] خودشان مبتلا به «تابستان داغ» شدهاند.
هدف میانمدّت آنها این است که با این تحریم از پیشرفت کشور مانع بشوند، مخصوصاً پیشرفت علمی. اینها را گفتهاند؛ اینها حدسیّات من و تحلیل من نیست.
هدف بلندمدّتشان هم به ورشکستگی کشاندن کشور است، به ورشکستگی کشاندن دولت است؛ یعنی متلاشی کردن اقتصاد کشور و فروپاشی اقتصاد کشور که طبعاً اگر اقتصاد یک کشوری بکلّی از هم فرو پاشید و متلاشی شد، ادامهی حیات برایش ممکن نیست.
هدف جنبیای هم دارند که میخواهند رابطهی جمهوری اسلامی را به این وسیله با دستگاهها و نیروهای مقاومت در منطقه قطع کنند؛ چون میدانند جمهوری اسلامی هر چه بتواند به اینها کمک میکند و حمایت میکند، اینها میخواهند این رابطه را قطع کنند.۹۹/۵/۱۰
✔️ @gamedovomenghelab
تحریف، چاشنی اصلی تاثیر گذاری تحریم
✍ حسن کاظم زاده
🌀اصلا تحریف بود که ما رو از خودمون و توانایی هامون جدا کرد و به دامن مذاکره و آمریکا گرفتار کرد.
💠دو بال اصلی در مقابل تحریف، #اندیشه و #رسانه است.
ذهنی که واقعیتها رو عمیق می فهمد و زبانی که این حقایق را روایت می کند.
همه کسانی که دود تحریم و تحریف در چشمانشان می رود باید مجهز به این دو بال شوند.
اینکه عده ای فکر کنند و مبارزه کنند و فعال رسانه ای باشند و ما هم نظاره گر، سم مهلک است و نقض مردم سالاری
⚜امروز هر ایرانی باید یک رسانه باشد. رسانه روایت انقلاب، مردم، پیشرفت و مطالبه گر از دل خود مردم
پیشاپیش این جریان، همه انقلابی ها، حزب اللهی ها، جهادی ها و...
راستی سالروز دیدار جهادی ها با رهبر انقلاب هم هست، مطالبه ایشان مبنی بر گفتمان سازی جهادی رو چه کردیم؟
#جنگ_اراده_ها
#جهاد_تبیین
✔️ @gamedovomenghelab