فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شهید آوینی: ضعفهای خود ما است که زمینه #غرب_زدگی را فراهم کرده است نه قدرت #غرب
#سالگرد_شهادت_شهید_آوینی
#نهضت_فراگیر_روشنگری
@gamedovomenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ مستند #آغازگر_یک_پایان
⭕️ داستان پرفراز و نشیب نابغه کمنظیر جهان اسلام، علامه شهید آیتالله #سیدمحمدباقر_صدر ...
🔴 دانلود و تماشا در عماریار
📆 در آینه تاریخ: سالروز شهادت سیدمحمدباقر صدر
✅ @gamedovomenghelab
گام دوم انقلاب
♨️ جبهه سازی حلقه میان شبکه سازی و گفتمان سازی 🔰 یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین #عبدالحسین_خسر
و: چهار شرط جبههسازی
چرا جبههسازی شکل نمیگیرد و گروها تبدیل به شبکه نمیشوند؟ شرط جبههسازی چیست؟ به نظرم چند ویژگی مهم محبت، اخوت، ولایتمداری و عقلانیت اسلامی در بین فعالان فرهنگی انقلابی نظام اسلامی کمرنگ هستند و باید تقویت شوند. در میان این چهار عامل، ضعف محبت و ضعف اخوت انقلابی و ایمانی آشکارترند. محبت و اخوت وجود دارند، ولی ضعیفاند. به هر اندازه که اخوت تقویت شود، تشکیلات ما هم قویتر میشود.
۱٫ محبت
محبت یکی از عوامل تأثیرگذار در جبههسازی است. یزید بن معاویه عجلی میگوید: «نزد امام باقر(ع) بودم. مردی از خراسان با پای پیاده به محضر ایشان آمد و پاهایش را که پوست انداخته بودند، از کفش بیرون آورد و گفت: «بهخدا هیچ عاملی جز دوستی شما اهلبیت«ع» مرا از راه دور به اینجا نیاورده است.» امام فرمودند: «والله لو احبنا حجر حشره الله معنا و هل الدین الا الحب؟ ان الله یقول: «قُلْ إِنْ کُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونی یُحْبِبْکُمُ اللّهُ…»(۴) و قال: «یحِبُّونَ مَن هَاجَرَ إِلَیهِمْ»(۵)و هل الدین الا الحب(۶) به خدا اگر سنگی ما را دوست بدارد، خداوند او را با ما محشور میکند و آیا دین، چیزی جز محبت است؟ خداوند میفرماید: [ای پیامبر!] بگو: اگر خدا را دوست میدارید، مرا پیروی کنید تا خدا دوستتان داشته باشد. و خداوند فرمود: کسانی را که به سوی آنها مهاجرت میکنند، دوست دارند و آیا دین، غیر از محبت است؟
نیروهای انقلابی باید سعهصدر داشته باشند و دایره محبت را وسیع کنند. یکی از اوصاف اهل بهشت عاری بودن از غل و حسد وکینه است. لذا برادر مؤمن را برادر خود میدانند و برای او دعا میکنند و در یک جبهه قرار میگیرند. قرآن میفرماید: «والذین جاءوا مِنْ بَعْدِهِمْ یَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا وَ لِإِخْوانِنَا الَّذِینَ سَبَقُونا بِالْإِیمانِ وَ لا تَجْعَلْ فِی قُلُوبِنا غِلًّا لِلَّذِینَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّکَ رَؤُفٌ رَحِیمٌ(۷): پروردگارا! ما و برادران ما را که در ایمان بر ما پیشى گرفتند بیامرز و در دلهایمان حسد و کینهاى نسبت به مؤمنان قرار مده، پروردگارا! تو مهربان و رحیمى.»
بنابراین لازمه جبههسازی محبت به یکدیگر است.
زید بن حارثه یکی از یاران پیامبر اکرم«ص» بود که مقامات بالای عرفانی داشت. رسول اکرم«ص» بعد از نماز صبح به او فرمودند: «کَیفَ اَصبَحتُ: چگونه صبح کردى؟» عرض کرد: «صبح کردم در حالى که به یقین رسیدهام.» حضرت خوششان آمد و فرمودند: «هر چیزى حقیقتى دارد. حقیقت یقین تو چیست؟» عرض کرد: یقینم موجب نگرانى و ترسم و سبب شب زندهدارى و تشنگى روزم شده است. زید در ادامه گفتگو با اشاره به اوصاف اهل بهشت و جهنم میگوید: «انگار نگاه به اهل بهشت مىکنم که در ناز و نعمتاند و تکیه بر تختهاى بهشتى زدهاند و اهل آتش را مىبینم که در عذاب گرفتارند. مولانا در مثنوی و معنوی این بخش را اینگونه بیان میکند.
گفت پیغامبر صباحی زید را
کیف اصبحت ای رفیق با صفا
اهل جنت پیش چشمم ز اختیار
در کشیده یکدگر را در کنار
دست همدیگر زیارت میکنند
از لبان هم بوسه غارت میکنند(۸)
داستان زید بیانگر این است که اهل بهشت یکدست هستند و کینه و نفرت را در آنان راه نیست. ما باید صفت بهشتیان را داشته باشیم و خودمان را نسبت به برخورداری از محبت در بخش جبههسازی بسنجیم. معیار سنجش به فرمایش رهبر معظم انقلاب «جذب حداکثری و دفع حداقلی» است. مدیران و مسئولین در بخشهای مختلف کشور زمانی انقلابی محسوب میشوند که به مردم محبت حداکثری داشته باشند، با مردم باشند و درد آنها را درد خود بدانند. معظمله در توضیح انقلابیگری میفرمایند: «حوزه و دانشگاه و امامت باید انقلابی شوند.» ایشان بارها واژه «انقلابی» را بیان میکنند. نگارنده با تحقیقی در باره تعاریف رهبر معظم انقلاب از انقلابیگری دریافتم که انقلابیگری در نگاه ایشان «جذب حداکثری و دفع حداقلی» است.
#جبهه_سازی
#قیام_جوانان_انقلابی
#گام_دوم_انقلاب
🇮🇷✊🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷✊🇮🇷
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
دنبال #فهم_عمیق #تبیین_قوی هستی👆
گام دوم انقلاب
♨️ جبهه سازی حلقه میان شبکه سازی و گفتمان سازی 🔰 یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین #عبدالحسین_خسر
۲٫ اخوت
🔹بخش دیگر در ایجاد جبههسازی، اخوت میان گروههای مختلف است. اخوت در بخش جبههسازی چهار ساحت دارد: اخوت انسانی، اسلامی، ایمانی و انقلابی.
اخوت انسانی
🔸اخوت انسانی میان همه انسانهاست. امام علی«ع» در فرمان استاندارى مصر به مالک اشتر میفرمایند: «دل خود را آکنده از مهر و محبّت و لطف نسبت به مردم گردان. مبادا براى آنان چون جانور درندهاى باشى که خوردنشان را غنیمت دانى؛ زیرا مردم دو دستهاند: یا برادر دینى تو هستند و یا همنوع تو.»(۹) معیار در اخوت انسانی بشریت است. احترام به همه انسانها در هر آئینی واجب است. پیامبر اکرم«ص» فرمودند: «الناس سواسیه کاسنان المشط(۱۰): مردم مانند دانههای شانه با هم برابرند.»
اخوت اسلامی
اخوت اسلامی میان همه مسلمانان، اعم از شیعه و سنی وجود دارد و تقریب بین المسلمین بر همین اساس شکل گرفته است:
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
تو که از محنت دیگران بیغمی
نشاید که نامت نهند آدمی
اخوت ایمانی
🔹اخوت ایمانی در میان شیعیان است. شیعیان باید با هم متحد و یکدل باشند. امام صادق(ع) فرمود: «مَثَلُ الْمُؤْمِنِینَ فِی تَوَادِّهِمْ وَتَرَاحُمِهِمْ وَتَعَاطُفِهِمْ مَثَلُ الْجَسَدِ؛ إِذَا اشْتَکَى مِنْهُ عُضْوٌ تَدَاعَى لَهُ سَائِرُ الْجَسَدِ بِالسَّهَرِ وَالْحُمَّى(۱۱): مؤمنان به خدا، در روابط دوستانه، مانند بدن هستند که چون عضوی از آن بیمار شود، سایر اعضا نیز در تب و شببیداری با آن همراهی میکنند.»
اخوت انقلابی
🔸اخوت انقلابی در میان بچههای انقلابی است که باید با وجود سلایق مختلف در جهت و جبهه واحد حرکت کنند. با اخوت انقلابی و ایمان است که میتوانیم گفتمان واحدی را شکل بدهیم و انقلاب را به جهانیان معرفی کنیم. با اخوت بین دو فعال فرهنگی، گروهها قویتر میشوند. بنابراین تمدنسازی نیازمند شکلگیری جبههسازی است که در پرتو اخوت و تقویت باور ایمان و محبت شکل میگیرد. با پراکندهکاری و فعالیتهای فرهنگی جزیرهای نمیتوان به تمدنسازی رسید و گفتمان انقلابی را شکل داد.
#جبهه_سازی
#قیام_جوانان_انقلابی
#گام_دوم_انقلاب
🇮🇷✊🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷✊🇮🇷
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
دنبال #فهم_عمیق #تبیین_قوی هستی👆
گام دوم انقلاب
♨️ جبهه سازی حلقه میان شبکه سازی و گفتمان سازی 🔰 یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین #عبدالحسین_خسر
۳٫ ولایتمداری و عقلانیت اسلامی
🔸یکی دیگر از مؤلفههای جبههسازی ولایتمداری و عقلانیت اسلامی است که تحقق آن را میتوان در سردار سلیمانی مشاهده کرد. ایشان خود را پیرو و معتقد به ولایت فقیه میدانست و لحظهای از این اعتقاد خارج نشد. در قرآن آمده است که ولایت الهی در تقابل با ولایت طاغوت و شیطان قرار دارد. کارکرد ولایتمداری در جبههسازی، اتحاد نیروها و نشان دادن نقشه راه است. در ماجرای سوریه که هنوز داعشی شکل نگرفته بود و بشار اسد مخالفانی پیدا کرده بود؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند: «باید از بشار اسد حمایت کرد.» بعضی از سیاسیون موضعگیری و مخالفت کردند، اما شهید سلیمانی معتقد بود که اینجا محور جریان مقاومت است و باید تقویت شود.
نتیجهگیری
🔹 تمدنسازی یک حرکت فرآیندی و تکاملی است. فرآیند تکاملی در تمدن نوین اسلامی نیز جاری است و تمدن نوین اسلامی در مرحله پنجم شکل گرفته است.
جنگ تمدنی با جهان اسلام از طریق جنگ شناختی، القای ایرانهراسی، ایرانگریزی، اسلامهراسی و اسلامگریزی صورت میگیرد.
راه خروج از این جنگ، جبههسازی است. جبههسازی یعنی قرار گرفتن فعالیتهای گروههای مختلف انقلابی در یک تشکل واحد. جبههسازی دو کارکرد مهم دارد. ۱٫کمک میکند تا در برابر دشمن استکبار مهاجم بایستیم و ۲٫ کمک میکند تا با گفتگوسازی بر نخبگان تأثیرگذار باشیم.
ما هنوز موفق به جبههسازی نشدهایم. به نظر میرسد چند ویژگی مهم محبت، اخوت، ولایتمداری و عقلانیت اسلامی. در بین فعالان فرهنگی انقلابی نظام اسلامی کمرنگ هستند و باید تقویت شوند.
🔺پینوشت:
خطبههای نماز عید سعید فطر ۲۵/۹/۱۳۸۰٫
۲- بیانات در حرم رضوی، ۱/۱/۹۳٫
۳- انفال/ ۴۶٫
۴- آل عمران/ ۳۱٫
۵- الحشر/ ۹٫
۶- مجلسی، بحارالانوار، ج۲۷، ص ۹۵٫
۷- حشر/ ۱۰٫
۸- مولوی «مثنوی معنوی»، دفتر اول.
۹- نهج البلاغه، نامه ۵۳٫
۱۰- مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۲۲، ص۳۴۸، بیروت، لبنان، مؤسسه الوفاء، ۱۴۰۳، چاپ اول.
۱۱- مجلسی، بحارالانوار، ج۷۱، ص ۲۳۴٫
#جبهه_سازی
#قیام_جوانان_انقلابی
#گام_دوم_انقلاب
🇮🇷✊🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷✊🇮🇷
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
دنبال #فهم_عمیق #تبیین_قوی هستی👆
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نماهنگ| راوی راه آسمان
👈 رهبرانقلاب: مشتری همیشگی #روایت_فتح بودم
🔺️ شهید آوینی میگفت: این جوانهای ما به راههای آسمان آشناترند تا به راههای زمین
➕حضور رهبرانقلاب در مراسم تشییع شهید آوینی
#آوینی_شدن
#روایت_فتح
#جهاد_تبیین
@gamedovomenghelab
انتخابات و ظهور
🌱انتخابات برای یک عده موقف خیلی مهمی نیست. چیزی عوض نمیشود. یکی میرود یکی دیگر میاید. همه هم مثل هم. همه بی عرضه. همه بی لیاقت. همه فکر دعواهای سیاسی خود. همه بی خیال دردهای مردم. همه فقط دم انتخابات به فکر مردم. همه اهل لابی. همه در خانه های راحت و بچه هایی که بی دغدغه درس خوانده اند و در راحتی بزرگ شده اند. همه خانه هایشان بالاشهر. همه اهل شعارهای مشمئز کننده بی عمل. همه فقط گذشته شان انقلابی. پس ولشان کن . وقتی انها درد ما را نمیفهمند چرا اصلا باید به آنها فکر کنیم تا چه رسد به انتخاب کردن و رای دادن به آنها.
🌱اما انتخابات فقط ابزار نیست بلکه خودش موضوعیت دارد. انتخابات نشان دهنده قدرت مردم است. انتخابات بروز دادن آن هویت واحد و قدرتمند جامعه است. وقتی این هویت واحد، خود را نشان میدهد فضا برای رشد تک تک آدمها فراهم تر میشود. وحدت جامعه وجه ایمانی و الهی جامعه است ، در یک فضای ایمانی همه قدرتمند تر و معنوی تر میشوند. «انتخابات ابزاری» بعد از صندوق رای تمام میشود، لذا کسی که قدرت میگیرد با هر مقدار رای هر غلطی پس پرده میکند. اما انتخابات حقیقی با صندوق رای باقی میماند، هر کس رای بیاورد پیش چشم همه است. هر کس، ولو بدترین آدم روی زمین باشد، آن وقت دست قدرت الهی مردم، اجازه نمیدهد او هر غلطی انجام دهد. اصلا جامعه پای کار اجازه نمیدهد متصدیان تشخیص صلاحیت ها هم حتی خطا کنند. جامعه غایب راه را برای خطای مسوولین باز میکند.
🌱اشتباه نکنید. اصلا ماجرا از این هم عمیقتر است. ما در هر انتخابات با چهارتا کاندیدای قد و نیم قد مواجه نیستیم. بلکه با خودمان مواجهیم. ملت با خودش مواجه است.
ظلم به انتخابات ظلم به خودمان است. ظلم به نفس، نیز ریشه ظلم های زیادی است در دل جامعه. شیطان یا همان دشمن خارجی نیز به نفسی که به خود ظلم کرده بیشتر امید میبندد. شک نکنید، با بی تفاوتی به انتخابات، امنیت کمتر خواهد شد. شک نکنید تحریم بیشتر میشود. شک نکنید فقر بیشتر میشود. انتخاب نکردن خودش یک انتخاب است باید دید چه نصیبمان میکند. چه میدهد و چه میگیرد.
🌱انتخاب نکردن یعنی فریاد مردم بلند نشود یعنی قدرت مردم خود را نشان ندهد. یعنی هر طور بخواهند تفسیرمان کنند. هر بلایی به سرمان بیاورند. مثل دورانی که پادشاهان با جنگ قبیله ای روی کار میامدند و مردم سرشان به کارشان بود. جامعه ای که فضایش را ضعف و بی خیالی بگیرد، تک تک آدمها در آن با یک زندگی بی روح و بی انگیزه خواهند زیست. بدتر از هر زمان دیگر. در این جامعه قبیله ای حکومت اجنبی زمینه سازی میشود مثل پهلوی بعد قاجار. جامعه غایب که حاضر در میدان نیست به مرور خود را میفروشد به اجنبی به دشمن.
🌱 یک روز یک نادانی میگفت بین بنی العباس و بنی امیه کدام را انتخاب کنم؟ جواب دادم انتخاب نکردن، از هر دو بدتر است.چون به معنای انتخاب اراده شیطان است، از هر دو بدتر است. چون به معنای حاضر نبودن و خود را به دست آنها سپردن است از هر دو بدتر است. چون به معنای خود را رها کردن است. این آدم قدرت تقابل و یا تعامل درست با حاکمان را هم حتی نخواهد داشت. چون نیست. چون از صحنه غایب است. امام معصوم هم مشغول آوردن مردم پای کار بود، دنبال قیام کننده بود. لذا گفت ما انت من رجالی و لا الزمان زمانی. او کنار نکشید و کنار نکشیده، پیروزی او در این است که مردم حقیقتا پای کار بیایند. کنار کشیده ها یا باید لاحکم الا لله سر دهند مثل خوارج یا زیر پای حکومت حجاج به پایش بیعت کنند و به زور تن دهند و البته هر دو هم به یک جا ختم میشود. تکلیف مردم با خودشان روشن باشد با همه چیز روشن میشود. من عرف نفسه فقد عرف ربه.
🌱 آری انتخابات دوران رشد معنوی تک تک ما است. رشد معنوی واقعی جامعه باعث رشد مادی او هم میشود. انسانهای مومن آرامند. پر تلاشند. پر امیدند. صبورند. خسته نمیشوند. آری ، زمان انتخابات در یک کشور، بهار بیداری است. بهار یک انقلاب است. برای همین انتخابات کمر دشمن را میشکند. اگر همه ما ، همه با این نیت بیاییم وسط و کار کنیم در این دوران، حقیقتا هم وارد مبارزه و هم معنویت، میشویم. انتخابات را درست ببینیم. تا معلوم شود چگونه هر انتخابات یک گام ما را به ظهور نزدیک میکند.
#انتخابات1400
#ظهور
#انقلاب_اسلامی
@ali_mahdiyan
@gamedovomenghelab
♨️ شعار انتخاباتی رهبر انقلاب
🌀 پوستری که آیت الله خامنه ای برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری خودشان داشتند، روی آن نوشته بود:
حکومت اسلامی آن حکومتی است که مردم را به #فکر_کردن دعوت میکند. و هدایت ذهن مردم را به عهده می گیرد.
تا بحال به این شعار فکر کردید؟
#گام_دوم
#گام_عقلانیت
#جهاد_تبیین
@gamedovomenghelab
13990318_39451_128k.mp3
2.17M
🔊 انقلاب روحی
💎 حضرت آیتالله خامنهای: «ایشان دهها سال پیش از شروع نهضت، غیر از درس فقه و اصول و معقول، سالها در قم درس اخلاق داشتند، جلسهی اخلاق داشتند. البتّه آن وقتی که ما رفتیم قم، سالها بود که این درس تعطیل شده بود،و وجود نداشت. کسانی که دیده بودند آن درس اخلاق را، نقل میکردند ایشان -هفتهای یک بار جلسهای داشتند در مدرسهی فیضیّه و طلّاب جوان جمع میشدند در آنجا- وقتی که صحبت میکردند، جلسه را منقلب میکردند، دلها را منقلب میکردند. این را البتّه ما هم، در درس فقه و اصول دیده بودیم. یعنی ایشان حتّی در همین درسهای فقه و اصولشان در یک مناسبتهایی صحبت اخلاقی میکردند، طلبهها زار زار گریه میکردند؛ وقتی ایشان صحبت اخلاقی میکرد، اشک میریختند؛ بیان ایشان این جور مؤثّر بود و #انقلاب_روحی ایجاد میکرد. این همان #روش_پیغمبران است؛ پیغمبران هم آغاز همهی حرکتهای خودشان را از انقلاب روحی افراد شروع کردند.
💡اینکه امیرالمؤمنین میفرماید: لِیَستَأدوهُم میثاقَ فِطرَتِه وَ یُذَکِّروهُم مَنسیَّ نِعمَتِه ... وَ یُثیروا لَهُم دَفائِنَ العُقول، همین است. «یَستَأدوهُم میثاقَ فِطرَتِه» یعنی آن سرشت نهفتهی انسانی را در اینها بیدار میکردند و آن را وادار میکردند به #تحرّک و #هدایتگری عملیّات و اقدامات انسانها؛ امام این جوری از اینجا شروع کردند.» ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
#گام_دوم
#گام_عقلانیت
#روش_پیغمبران
🇮🇷✊🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷✊🇮🇷
☄ به گام دومی ها بپیوندید👇
🆔 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
دنبال #فهم_عمیق #تبیین_قوی هستی👆