#ایده
اگه خامه حین زدن شل شد چیکار کنیم ؟
اگه خامه به هر دلیلی موقع فرم دادن یا خامه کشی و دکور در حال شل شدن بود سریعا اونو توی یک قیف بریزید و برای دو تا سه ساعت بذارید فریزر ( فریزر نه یخچال ) تا دوباره سفت بشه🍦🍨
#هنر_آشپزی👩🍳
#معجون
شیر ۲ لیوان
موز ۴ عدد
شکر ۴ قاشق
خامه ۲ قاشق
گردو و کنجد وپسته و شکلات چیپسی
همه مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و داخل لیوان سرو کردم دور لیوان رو هم سس شکلات ریختم.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شیرمال
مواد لازم
آرد سبک ۳ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیرولرم ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱سوم لیوان
طرز تهیه
خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک و کره آب شده رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم و مخلوط میکنیم و بعد از سفت شدن ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر بدست نچسبه ،با ورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و کنجد پاشیدا و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم برای برشته شدن
نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
یک شیرینی خوشمزه و راحت😋😋😋
مواد لازم
بسکوییت
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه
پودر پسته یا نارگیل
نوش جان
#هنر_آشپزی🥀