صبح قشنگتون بخیر
خونه هاتون پر بركت
شادی توی دلهاتون
آرامش توی قلبهاتون
دلتون پر امید
وجودتون سلامت
رابطه هاتون پر از عشق
#هنر_آشپزی👩🍳
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نوع #خوراک_مرغ عالی😋😋
مواد لازم
🍗سینه مرغ
🥓پپرونی یا ژامبون
🧀پنیر موزارلا
🧀پنیر چدار
🥦پونه کوهی
🥫نمک و فلفل
🥫سس گوجه فرنگی یا رب گوجه
#هنر_آشپزی👩🍳
#كوفته_مرغ
سینه مرغ
پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم
از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم
بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريد
رب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه
كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین و برش زیبای هندوانه🎥🔝
#هنر_آشپزی👩🍳
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
5 سیب زمینی
70 گرم سوخاری
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
1/4 قاشق چایخوری پودر زیره
روغن برای سرخ کردن
آماده سازی
سیب زمینی ها را بجوشانید و آنها را رنده کنید. نمک ، فلفل ، پودر زیره ، پاپریکا ، آرد سوخاری ، نشاسته ذرت را اضافه کرده و به سیب زمینی ها می زنیم.
خمیر را با پین نورد حل کنید و دیسک ها را با قالب برش دهید.
با یک نی ، چشم ها را درست کنید و با یک قاشق ، دهان را از دیسک ها درست کنید.
صورت های شکلک را در روغن جوش سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین سالاد ساده و شیک
#هنر_آشپزی👩🍳
فاصولیه😋😋😋
ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد.
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی ۴ عدد
فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد
فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز و یا لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
لوبیا سبز ۲۰۰گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲-۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر مقداری
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم .پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه و لوبیا سبز به گوشت اضافه میکنیم.لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. سپس سیب زمینی و لوبیا رو به گوشت اضافه میکنیم در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند و سبزی معطر و در صورت تمایل مقداری قارچ را در ۲۰دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.
سایر نکات:
در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. .
#هنر_آشپزی👩🍳
#اسنک_گوشت_و_قارچ
برای عصرونه برای مهمون های مامانم درست کردم.
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق س
نان تست 1 بسته
پنیر پیتزا به نقدار لازم
کره مقداری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز رو ریز خرد می کنیم و داخل ماهی تابه تفت می دهیم قارچ رو هم تفت داده به پیاز اضافه می کنیم . بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه را اضافه ودر آخر رب و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه می کنیم.
ساندویچ ساز رو روشن می کنیم روی نان تست کمی کره می مالیم و روی دستگاه میزاریم بعد روی نان کمی سس گوجه ریخته و ازموادمون روش می ریزیم و روی اون پنیر پیتزا ورقه ای رو میزاریم و بعد نان تست رو دوباره میزاریم روش روی نان تست رو هم کره می مالیم بعد درب دستگاه رو می بندیم و حدود 7 دقیقه بعد درب رو باز می کنیم . اسنک ها آماده اند.
اسنک
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊
✅تا آخر ببینید سوپرایز داره👌
ســـلام بوی صبحانه مےآید , عطرچایے☕️
صفای سفره صبح چندلقمه زندگے کافیست
تاانرژی جاودانگے در وجودمان شکوفا شود
و برای خلق ثانیههای آفتاب , طلوع کنیم🍳
💛بفرمایید صبحانه عزیزان💛
#هنر_آشپزی👩🍳
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
کیک رولت زیبا رومانتیک با طرح گل و توت فرنگی.
#هنر_آشپزی👩🍳
#جوجه_نودِلی
براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه
بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم.
#هنر_آشپزی👩🍳