eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
163 دنبال‌کننده
829 عکس
845 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
صبح قشنگتون بخیر خونه هاتون پر بركت شادی توی دلهاتون آرامش توی قلبهاتون دلتون پر امید وجودتون سلامت رابطه هاتون پر از عشق 👩‍🍳
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نوع عالی😋😋 مواد لازم 🍗سینه مرغ 🥓پپرونی یا ژامبون 🧀پنیر موزارلا 🧀پنیر چدار 🥦پونه کوهی 🥫نمک و فلفل 🥫سس گوجه فرنگی یا رب گوجه 👩‍🍳
سینه مرغ پیاز درشت جعفری خرد شده تخم مرغ پیاز داغ رب گوجه فرنگی روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريد رب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن. 👩‍🍳
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 5 سیب زمینی 70 گرم سوخاری 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا 1/4 قاشق چایخوری پودر زیره روغن برای سرخ کردن آماده سازی سیب زمینی ها را بجوشانید و آنها را رنده کنید. نمک ، فلفل ، پودر زیره ، پاپریکا ، آرد سوخاری ، نشاسته ذرت را اضافه کرده و به سیب زمینی ها می زنیم. خمیر را با پین نورد حل کنید و دیسک ها را با قالب برش دهید. با یک نی ، چشم ها را درست کنید و با یک قاشق ، دهان را از دیسک ها درست کنید. صورت های شکلک را در روغن جوش سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. 👩‍🍳
فاصولیه😋😋😋 ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری نمک به مقدار لازم  لیمو عمانی ۴ عدد فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد  فلفل و زردچوبه به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری  لوبیا قرمز و یا لوبیا سفید ۱۵۰ گرم لوبیا سبز ۲۰۰گرم  گوشت ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۲-۱ عدد پیاز ۱ عدد سبزی معطر مقداری سیب زمینی نگینی ۲ عدد طرز تهیه: ابتدا گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.لوبیا را ۲۴ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم .پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه و لوبیا سبز به گوشت اضافه میکنیم.لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. سپس سیب زمینی و لوبیا رو به گوشت اضافه میکنیم در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند و سبزی معطر و در صورت تمایل مقداری قارچ را در ۲۰دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم. سایر نکات: در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید. میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید. . 👩‍🍳
برای عصرونه برای مهمون های مامانم درست کردم. گوشت چرخ کرده 200 گرم قارچ 150 گرم فلفل دلمه 1 عدد پیاز 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق س نان تست 1 بسته پنیر پیتزا به نقدار لازم کره مقداری نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم طرز تهیه پیاز رو ریز خرد می کنیم و داخل ماهی تابه تفت می دهیم قارچ رو هم تفت داده به پیاز اضافه می کنیم . بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه را اضافه ودر آخر رب و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه می کنیم. ساندویچ ساز رو روشن می کنیم روی نان تست کمی کره می مالیم و روی دستگاه میزاریم بعد روی نان کمی سس گوجه ریخته و ازموادمون روش می ریزیم و روی اون پنیر پیتزا ورقه ای رو میزاریم و بعد نان تست رو دوباره میزاریم روش روی نان تست رو هم کره می مالیم بعد درب دستگاه رو می بندیم و حدود 7 دقیقه بعد درب رو باز می کنیم . اسنک ها آماده اند. اسنک 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 ✅تا آخر ببینید سوپرایز داره👌 ســـلام بوی صبحانه مےآید , عطرچایے☕️ صفای سفره صبح چندلقمه زندگے کافیست تاانرژی جاودانگے در وجودمان شکوفا شود و برای خلق ثانیه‌های آفتاب , طلوع کنیم🍳 💛بفرمایید صبحانه عزیزان💛 👩‍🍳
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک رولت زیبا رومانتیک با طرح گل و توت فرنگی. 👩‍🍳
براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك‌ كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. 👩‍🍳