اينم يك روش تهيه رب گوجه
گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود.
نكاتي راجع به طرز تهيه رب گوجه :
1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.
#هنر_آشپزی🍇
۱۴ شهریور ۱۳۹۹
کیکشیر
تخممرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر ولرم یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر دو ق مرباخوری
.
.
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم .
سفیده را با نصف شکر با همزن برقی به حدی می زنیم تا فرم بگیرد و پفکی شود و از ظرف بیرون نریزد.
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل انقدر می زنیم تا کرمی و کشدار شود .
شیر ولرم را به زرده و شکر اضافه می کنیم و چند دور با همزن می زنیم و سپس روغن مایع را اضافه کنید و یک دور دیگر مخلوط کنید .
سپس آرد وبکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و از آخر سفیده را به این مواد با کمک لیسک و به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید .
مایع کیک را درون قالب چرب شده سایز ۳۰ در ۲۲ بریزید و کمی خلال بادام روی مایع کیک بپاشید و قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید.
#هنر_آشپزی🍇
۱۵ شهریور ۱۳۹۹
۱۶ شهریور ۱۳۹۹
۱۶ شهریور ۱۳۹۹
#دسر
🔸موادلازم:
موز يك عدد
پودر ژله توت فرنگي يك عدد
پودر قند سه ق غ خ
گلاب دو ق غ خ
خامه صبحانه يك عدد
اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده.
بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد.
#هنر_آشپزی🍃🍇
۱۶ شهریور ۱۳۹۹
۱۶ شهریور ۱۳۹۹
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخ_کردن_مرغ_بدون_روغن
دوستان مراحل پخت مرغ توی پیجمه فقط کافیه روی هشتک بزنید شما اگر هوا پز نداربد میتونید مرغ را توی فر سرخ کنید یا اینکه روش معمولی توی روغن سرخ کنید
مرغ را بعد پختن از ابش جدا کنید وبذارید خشک بشه بعد توی ظرف تفلون یا پیرکس یا هر جنسی که دارید ولی ضد حرارت باشه را توی دستگاه بذارید با 260درجه سانتی گراد یا 500درجه فارنهایت با فن زیاد ومدت زمان هم من اولش روی ربع ساعت تنظیم می کنم وچک می کنم سطح مرغ که طلایی بشه کافیه شما میتونید تمام اطراف مرغ را سرخ کنید میتونید در صورت تمایل ژعفران ویه قاشق روغن را مخلوط واواخر سرخ شدن رومال مرغ کنید البته من خودم کم اینکارو انجام مبدم مگر واینکه بخوام عکس بگیرم
کار با هوا پز خیلی راحته وریخت وپاش روغن را ندارید و مرغ هم اصلا خشک نمی شه وخلاصه عالیه
#هنر_آشپزی🍄🍔
۲ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖ایده خانه داری 💖
#هنر_آشپزی🍄🍭
۲ مهر ۱۳۹۹
۲ مهر ۱۳۹۹
#زنها_همه_شوینده_هستن
میگی نه !
صابون عروس 😂شامپو آرزو 😂
مایع ضرفشویی گلی 😂پودردستی یکتا 😂خمیردندان پونه 😂خمیردندان نسیم😂اسکاج کبری 😂
#مردا_همه_نعمتن
میگی نه
مرد یعنی..
چای احمد😀برنج محسن😀
آبليموي مجید 😀کشک کامبیز😀
سوهان حاج حسين😀سس بیژن😀
سس بهروز😀پشمک حاج عبدالله😀
دوغ آبعلي😀سوياي سبحان😀
عرقيات نادر😀
نعمت های الهی را قدر بدانید
۲ مهر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫یک گلدان زیبا و جالب با کنف و شیشه های بازیافتی
#خلاقیت
۲ مهر ۱۳۹۹
۳ مهر ۱۳۹۹