8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_قرابیه (بدون نیاز به پخت )
#هنر_آشپزی🍇
🌾گنـــــــدم زار🌾
#شیرینی_قرابیه (بدون نیاز به پخت ) #هنر_آشپزی🍇
۲۰۰ آرد بادام درختی (می تونید پودر فندق ، پسته یا بادام هندی یا بادام درختی باشه که تو آسیاب پودر کردین )
۳ قاشق غذا خوری روغن نارگیل (می تونه هر روغنی باشه ولی نارگیل خوش طعمتر و خوشمزه تر و خوشبو تره )
۲ قاشق غذا خوری لیمو ترش
پودر نارگیل چرب (می تونید بجاش از شیر خشک یا پودر شکر یا خاک قند استفاده کنید )
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون
مواد لازم :👇
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه
.
دستور تهیه :👇
اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید.
#هنر_آشپزی🍇
بسم الله الرحمن الرحيم
💕 #کاسرول_صبحانه_فرانسوی
ابتدا پنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. بعد یک قاشق چایخوری کره را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
#هنر_آشپزی🍇
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_شیرینی_پزی
ایده خوشگل و کاربردی از نحوه پیچیدن شیرینی یا پیراشکی😍😋
#هنر_آشپزی🍇
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲#کوفته_بادمجان_کبابی
مواد لازم:
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
روغن مایع
آرد سوخاری
#هنر_آشپزی🍇
#مرغ_مسما_بادمجان
طرز تهیه:
مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم .
بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم.
#هنر_آشپزی🍇
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💓فینگر فود پنیری به شکل گل
#کلیپ
#هنر_آشپزی🍃🥀