♦️طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفهای و خوشمزه
🔹آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند
🔹سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آنها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویهها به خرد بافت سیبزمینی برود.
🔹حالا دستانتان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دستها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.
🔹خمیرهای سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.
🔹تابهای متوسط را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود.
🔹سیب زمینی انگشتیها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.
🔹سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
#هنر_آشپزی🍇
🍗🥙
#مرغ_تنوری
تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ،ماست،یک لیوان زعفران دم کرده،نمک،آب لیمو ترش،پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید.
سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان
نکته : در حین پخت چند بار با قلم روی مرغ هارو کره بزنید تا برشته بشه،نوش جان
#هنر_آشپزی🍇
#کیک_سمولینا_مارمالادی
مواد لازم :
ارد سمولینا ۱ لیوان
ارد سفید ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد درشت
شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه )
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم
آب جوش ½ لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید .
در آخر آب جوش کم کم بریزید .
کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید .
بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید .
من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم .
#هنر_آشپزی🍇
#استيك ( #شاتوبريان )
گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو
سس سفید 2 پیمانه
پیاز خام متوسط 1 عدد
قارچ اسلایس 250 گرم
روغن زیتون 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم.
گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم .و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس تزئین میکنیم .
#هنر_آشپزی🍇
#ساندویچ_رست_بیف
گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم
قارچ۵-۶ عدد
خامه ۳۵ گرم
شیر نصف لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل ،آویشن و رزماری
روغن زیتون مقدار لازم
پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم
✔️گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا وگودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم)
درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
#هنر_آشپزی🍇
اينم يك روش تهيه رب گوجه
گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود.
نكاتي راجع به طرز تهيه رب گوجه :
1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.
#هنر_آشپزی🍇
کیکشیر
تخممرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر ولرم یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر دو ق مرباخوری
.
.
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم .
سفیده را با نصف شکر با همزن برقی به حدی می زنیم تا فرم بگیرد و پفکی شود و از ظرف بیرون نریزد.
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل انقدر می زنیم تا کرمی و کشدار شود .
شیر ولرم را به زرده و شکر اضافه می کنیم و چند دور با همزن می زنیم و سپس روغن مایع را اضافه کنید و یک دور دیگر مخلوط کنید .
سپس آرد وبکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و از آخر سفیده را به این مواد با کمک لیسک و به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید .
مایع کیک را درون قالب چرب شده سایز ۳۰ در ۲۲ بریزید و کمی خلال بادام روی مایع کیک بپاشید و قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید.
#هنر_آشپزی🍇