eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 ✅تا آخر ببینید سوپرایز داره👌 ســـلام بوی صبحانه مےآید , عطرچایے☕️ صفای سفره صبح چندلقمه زندگے کافیست تاانرژی جاودانگے در وجودمان شکوفا شود و برای خلق ثانیه‌های آفتاب , طلوع کنیم🍳 💛بفرمایید صبحانه عزیزان💛 👩‍🍳
براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك‌ كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. 👩‍🍳
کتلت مرغ سوخاری . یک عدد سینه مرغ...یک عدد پیاز متوسط....چهار حبه سیر درشت و یک عدد سیب زمینی پخته کوچک و چرخ میکنیم... نمک ...فلفل ها...آویشن و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم... حدود سه ساعت در یخچال میگذاریم... و بعد دست و خیس میکنیم...از مواد برمیداریم ...حالت میدهیم و در پودر سوخاری قرار میدهیم و بعد با حرارت کم سرخ میکنیم...تا مغز پخت و ترد بشن. 👩‍🍳
. . خورشت فسنجان😋😋😋 برای ۴ نفر👇 گردو: ۲۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: ۵ لیوان رب انار(خانگی): ۶ قاشق غذاخوری رب انار رقیق( مثل مدل‌های شرکتی): ۱ لیوان روغن: صفر نمک: نصف قاشق چایی‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق‌غذاخوری مرغ: ۵ تیکه (هر مقدار دوست دارید) . طرز تهیه👇 گردو رو ۲ بار چرخ کنید بعد پیازهارو چرخ کنید تا گردوهایی که توی چرخ‌گوشت گیر کرده رو بشوره بیاره😀 می‌تونید با غذا ساز یا مخلوط کن هم اونارو میکس کنید. . . گردو و پیاز، با رب انار باید ۲۰ دقیقه بجوشه، بعد مرغ رو اضافه کنید. به مدت ۱ ساعت. 👩‍🍳
🍋 داخل پوست لیمو ماده ای به نام پکتین است که به کاهش وزن کمک می کند. ❗️ این ماده داخل دستگاه گوارش به ژله تبدیل شده و جلوی جذب سریع شکر را می گیرد 🍃🌼🦋🌼🍃
یه شامِ ساده ولی خووشمزه🤩 مواد لازم: 3 بادمجان 3 کدو سبز 3 سیب زمینی 3 گوجه فرنگی 2 حبه سیر جعفری خرد شده . سبزیجات را به جز گوجه و سیر و جعفری سرخ می کنیم و آنها را روی بشقاب سرو می کنیم. سپس گوجه و سیر را رنده کرده و تفت میدیم تا آبش کشیده بشه. نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آن را روی سبزیجات سرخ شده میریزیم. سرانجام جعفری را پاشیده و سرو می کنیم ... 👩‍🍳🍟🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1لیوان برنج محلی 2عدد لیمو عمانی 2عدد برگ بو 1قاشق غذاخوری زردچوبه نمک وفلفل وپودرتخم گشنیز وپودر زنجبیل وپودر لیمو عمانی (از هرکدام به میزان دلخواه) 👩‍🍳🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با طعم 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل 2 حبه سیر 1 عدد هویج 2 قاشق رب گوجه 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده فلفل سیاه و سفید نصف پاستا آب گرم 1 کاسه چدار رنده شده آمادگی؛ گوشت چرخ شده را در تابه قرار داده و آن را سرخ کنید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سیر، هویج، فلفل و گوجه فرنگی را ریخته و مخلوط کنید.چند دقیقه صبر کنید سپس ماکارونی را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و آب گرم را ریخته دهید هم بزنید درب ظرف رو بزنید تا آب ان گرفته و بپزد پنیر چدار را بر روی ماکارونی ریخته روی اجاق گاز گذاشته تا پنیر ذوب و طلایی شود.میتونید این قسمت اخر رو در فر انجام دهید. 🍡🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜 ☑️✍طرز تهيه براي چهار نفر:دو ق غ روغن زيتون در قابلمه بريزيد و يدونه پياز ريز خرد شده+يك ليوان تره فرنگي نازك حلقه اي شده(قسمت سفيدش) رو پنج دقيقه تفت بديد بعد يك ق غ ترخون تازه اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه هشتصد گرم قارچ ورقه شده اضافه كنيد و يك ربع تفت بديد تا آب قارچ كاملا كشيده بشه.حالا يك ق غ آرد اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه دو ليوان آب مرغ+سه چهارم ليوان شير پرچرب اضافه كنيد و بذاريد سوپ آروم بپزه و غليظ بشه و نمك و فلفلشو بريزيد.موقع سرو كمي ترخون تازه روش بريزيد و كنارش ليموي تازه بذاريد.ميتونيد در آخر با گوشتكوب برقي كمي ميكسش كنيد ولي خيلي صاف نشه و بافتش مشخص باشه بهتره. 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی مرغ لبنانی مواد لازم :👇 کره .... ۲۵ گرم پیاز خلالی .... ۲ عدد سینه مرغ .... ۱ عدد سس تند .... ۱ قاشق نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین سیر ....۴ حبه گشنیز ....۴ قاشق . دستور تهیه :👇 ابتدا کره را به همراه کمی روغن مایع داخل تابه بریزد. بزارید گرم بشه. پیاز خلالی اضافه کنید. اجازه بدید پیاز تا سبک بشه. سیر اضافه کنید. سپس ادویه ها را بریزد. سینه مرغ خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس سس کچاپ تند اضافه کنید. در انتها گشنیز خرد شده را بریزد.بزارید کمی خنک بشه. خمیر پیراشکی را می تونید اگه عجله دارید آماده تهیه کنید یا از خمیر باگت یا نون لواش استفاده کنید. از مواد کمی روی خمیر بزارید. در صورت دلخواه کمی پنیر بزارید. لبه های خمیر بهم فشرده کنید، بعد در روغن داغ سرخ کنید. 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر صبح که از خواب بیدار میشوی در نظر بیاور چه سعادتی‌ست زنده بودن نفس کشیدن محبت کردن و عشق ورزیدن ... 🙏 شکر کن خدایت را برای بیداری دوباره ... 🌺️ سلام 🌺️ صبح بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ 🍽 🥞 پنکیک پفکی رو میتونید در وعده صبحانه یا عصرانه همراه خامه، عسل🍯، نوتلا یا مربا 🥡نوووش جان کنید. 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ ۱لیوان شیر خامه قنادی ۲۵۰ گرم پودر نارگیل ۲۵۰ گرم شکلات تخته ای ۳ الی ۴ تیکه 👩‍🍳
كوفته ازميرى تركيه اى مواد لازم: گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ پودر سوخارى ٢ ق غ نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد طرز تهيه: گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزیم 👩‍🍳
✅بعد از خوردن ماهی نخوابید! ✍هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او می‌زند. 📚الکافی ج۶ ص۳۲۳ 🍃🌺🦋🌺🍃
📝مواد لازم: 🔸شیره انگور یا شکر سرخ 1 کیلو 🔹زعفران به میزان لازم 🔸آب 3 لیوان 🔹گلاب خالص یک استکان کوچک 🔸کدو حلوایی 1 کیلو 💬طرز تهیه: کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید یا رنده کنید . می‌توانید برای زیباتر شدن مربا با قالب های ریز قالب بزنید.کدوها را نیم پز کنید بعد شیره انگور و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد تا به قوام مورد نظر برسد،بعد گلاب را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید دارچین هم به مربا اضافه کنید.) 🔸حضرت رسول خدا صلوات الله علیه و آله: کدو بخورید، چرا که عقل را تیز و (کارایی) مغز را زیاد می‌کند. 📚بحارالانوار (ط-بیروت) ج 63، ص 229 📚طب الأئمة عليهم السلام (للشبر)، ص: 187 🔸حضرت رسول صلوات الله علیه و آله خطاب به امام علی علیه السلام: کدو بخور؛ زیرا هر کس آن را بخورد، صورتش زیبا و اخلاقش خوب می شود . آن، خوراک من و پیامبرانِ پیش از من است. 📚الدعوات، ص 154، ح 419 📚بحار الأنوار، ج 66، ص 229، ح
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ترکی👇👇👇 . ابتدا از یه روز قبل سینه ی مرغ ورقه ای برش زدم بعد دوتا پیاز خلالی خرد کردم یه ق غ خ پودر پاپریکا کمی فلفل سیاه نمک زعفران دم کرده یه ق غ خ خامه ۲ ق غ خ ماست و روغن زیتون مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا مزه داربشه. یه سیخ چوبی داخل نصف پیاز فرو بردم و سینه ی مرغ به سیخ چوبی زدم روش دوباره یه نصف پیاز به سیخ زدم دور کباب قارچ اسلایس شده فلفل دلمه خرد شده با باقی مانده ی پیار مرغ مزه دارشده مخلوط کردم دورسیخ کباب ریختم روش کمی روغن اسپری کردم. داخل فر گرم شده با ۱۹۰ درجه حدود یک ساعت گذاشتم بعد با چاقو خرد کردم وسط کباب با کره و زعفران رومال کردم دوباره حدود ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتم. من مقداری پیاز هم روی حرارت تفت دادم سبک که شد فلفل دلمه ای اضافه کردم بعد هم قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت دادم. میتونین گوجه فرنگی هم اضافه کنین. 👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا