eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
840 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
🤤 موادلازم : آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد پودر هل یک ق چ بیکینگ پودر یک ق م برای شربت: آب 1 لیوان شکر 1 لیوان گلاب ربع لیوان زعفران 1 ق چ پودر هل یک ق چ برای تزئین: پودر و مغز پسته . بادام . طرزتهیه: فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید طرز تهيه:ابتدا روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!) آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید و دورانی هم برنید داخل قالب چرب شده بریزید درجه فر ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه حالا باید شربت رو آماده کنید. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب. اجازه میدیم کیک خنک بشه بعد شربت داغ رو به خورد کیک می دیم 🍇
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋 . ✅موادلازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد . ✅طرز تهیه: ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. . ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.😉 🍇
دستورالعملخشک کردن انجیر در زیر افتاب مرحله اول انجیرها را بشویید که هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته شسته شود. مرحله دوم  ساقه را ببرید و همه ی لکه ها را با یک چاقوی کوچک برش دهید. مرحله سوم انجیر را از بالا به پایین نصف کنید. مرحله چهارم یک قفسه سیمی را با یک پارچه توری که به اندازه کافی بزرگ باشد که تمام انجیرها را پوشش دهد و آن ها را معرض نور خورشید قرار دهید. مرحله پنجم انجیرها را به خط روی سیم ها بگذارید ؛ اما آن ها را لمس نکنید. مرحله ششم انجیرها را با یک پارچه ی توری بپوشانید که از گزند حشرات حفظ شوند مرحله هفتم انجیرها را دو روز زیر نور خورشید قرار دهید، هر روز صبح آن ها را چک کنید. پس از پایان دو روز انجیرها بایدد نرم و قابل انعطاف باشند و در هنگام فشردن خشک باشند 🍇
✅برای رفع رفع افسردگی شیر و زعفران بخورید" کاروتنوئیدها و ویتامین B موجود در زعفران در مبارزه با افسردگی به شما کمک می‌کنند. این مواد، سطح سروتونین و دیگر مواد شیمیایی در مغز را افزایش می‌دهند. بنابراین، اگر علائم افسردگی را در خود می‌بینید، یکی از راه‌های مبارزه با آن نوشیدن منظم یک لیوان شیر و زعفران است. 🍇
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین کیک خانگی به شکل اعداد تولد و هم عروسکی و...زیبا 🍇
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید 🍇
🌾گنـــــــدم زار🌾
#لازانیا #هنر_آشپزی🍇
طرز تهیه سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه 🍇
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🍆 ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس کاملا له کنید و با هم مخلوط کنیدبه مخلوط بادمجان و سیب زمینی، نمک، فلفل، جعفری، پودر سیر، پارمسان،آرد، پودر سوخاری و تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنیدکمی از مواد را در کف دست خود قرار دهید، پنیر(قطعه ای یا رنده شده) در وسط آن بریزید و کراکت ها را شکل دهیدکراکت ها را در روغن داغ سرخ کنید 🍇
خانم 💗 برگ های تازه و درشت کاهو رو تمیز بشویید و بعد از درست کردن سالاد برای اون رو داخل کاهو بریزید و کلی سفرتون رو زیبا کنید 🥬😋 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر موادلازم یک کیلوبال مرغ نصف استکان ماست نمک بمقدارلازم فلفل قرمزنصف ق چ پودرپاپریکا یک ق غ آویشن یک ق چ پونه کوهی ق چ همه موادراروی بال مرغ میریزیم وخوب هم میزنیم که بال مرغ به موادآغشته بشه بعدروی ظرف راباسلفون میپوشیم وچندساعت دریخچال میزاریم بعدروی سینی فرکاغذروغنی میزاریم وبال مرغ را روش مچینیم چندعددسیب زمینی راهم بدلخوا برش زده وازسسی که به مرغ زده ایم بهش میزنیم وبه مرغ اضافه کرده ودرفر180درجه میزاریم تاوقتی که بال ها برشته شوند. 🍇