eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از خوش خوراکترین دلمه هاست. طرزتهیه اول دلمه های خوشگل و ترو تازه رو بشورید و سر دلمه هارو با دقت برش بزنید.دوستان گلم سعی کنید دلمه هایی رو بگیرید که ته ش سه پایه داشته باشه چون اونایی که چهار پایه دارن کمی تلخ هستن . برنج ایرانی رو بشورید وبا کمی زعفران و نمک نیم پز کنید .من دو پیمانه برنج گذاشتم و نیم کیلو گوشت چرخ کرده (هر چه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره )شما میتونید ربع کیلو بزارید.گوشت رو با پیاز ریز فراوون سرخ کنید ادویه و زردچوبه بزنید کمی هم دارچبن.و به برنج نیم پز اضافه کنید. سبزی دلمه نیم کیلو خرد شده(شامل شوید، مرزه،ترخون،نعنا ) به موادمون اضافه میکنیم و لپه یک فنجون پخته شده بازم هم با مواد مخلوط میشه و فلفل هارو پر کنید. یک قابلمه مناسب فلفلهارو پیاز داغ درست کنید ادویه و زروچوبه بزنید چهار ،پنج قاشق رب گوجه رو باهاش تفت بدید و اگه آب مرغ داشتید که چه بهتر به رب اضافه میکنیم اگه هم نداشتید سه لیوان آب بهش بزنید و بزارید چند قل بخوره و آروم دلمه هارو بچینید و درب ظرف رو ببنیدید و با شعله کم بزارید سه ،چهار ساعت بپزه و مرتب چک کنید.تا دلمه ها پخته بشه.نوش جان. 🍇
مربای گیلاس 🍇 ✍️ مواد لازم : گیلاس 700 گرم شکر 600 گرم پودر ژلاتین 1.5 ق م آب 4/1 لیوان وانیل کمی 🥣 طرز تهیه: شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال! فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد! پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه! 5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم. وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🍇
🤤 موادلازم : آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد پودر هل یک ق چ بیکینگ پودر یک ق م برای شربت: آب 1 لیوان شکر 1 لیوان گلاب ربع لیوان زعفران 1 ق چ پودر هل یک ق چ برای تزئین: پودر و مغز پسته . بادام . طرزتهیه: فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید طرز تهيه:ابتدا روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!) آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید و دورانی هم برنید داخل قالب چرب شده بریزید درجه فر ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه حالا باید شربت رو آماده کنید. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب. اجازه میدیم کیک خنک بشه بعد شربت داغ رو به خورد کیک می دیم 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 . ✅موادلازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد . ✅طرز تهیه: ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. . ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.😉 🍇
دستورالعملخشک کردن انجیر در زیر افتاب مرحله اول انجیرها را بشویید که هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته شسته شود. مرحله دوم  ساقه را ببرید و همه ی لکه ها را با یک چاقوی کوچک برش دهید. مرحله سوم انجیر را از بالا به پایین نصف کنید. مرحله چهارم یک قفسه سیمی را با یک پارچه توری که به اندازه کافی بزرگ باشد که تمام انجیرها را پوشش دهد و آن ها را معرض نور خورشید قرار دهید. مرحله پنجم انجیرها را به خط روی سیم ها بگذارید ؛ اما آن ها را لمس نکنید. مرحله ششم انجیرها را با یک پارچه ی توری بپوشانید که از گزند حشرات حفظ شوند مرحله هفتم انجیرها را دو روز زیر نور خورشید قرار دهید، هر روز صبح آن ها را چک کنید. پس از پایان دو روز انجیرها بایدد نرم و قابل انعطاف باشند و در هنگام فشردن خشک باشند 🍇
✅برای رفع رفع افسردگی شیر و زعفران بخورید" کاروتنوئیدها و ویتامین B موجود در زعفران در مبارزه با افسردگی به شما کمک می‌کنند. این مواد، سطح سروتونین و دیگر مواد شیمیایی در مغز را افزایش می‌دهند. بنابراین، اگر علائم افسردگی را در خود می‌بینید، یکی از راه‌های مبارزه با آن نوشیدن منظم یک لیوان شیر و زعفران است. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار مواد آش برای ظروف تک نفره، حدودا 80 نفر سبزی آش دو کیلو خرد شده یعنی اینکه سبزی بعد از تمیز شدن و شستن و خرد شدن دو کیلو هستش، نخود و لوبیا روی هم یک کیلو، لوبیا چیتی یک کیلو، عدس دو کیلو، رشته دو بسته، کشک برای داخل آش ربع کیلو و یک شیشه پاستوریزه هم برای تزیین، پیاز سرخ شده که هر چی بیشتر بهتر، سیر رو بعد از خلالی کردن همزمان با روغن روی آتیش میزارم و مرتب هم میزنم تا تفت بخوره ولی سرخ نشه چون تلخ میشه، و توی روغنش هم زرچوبه میریزم، پیاز هارو هم توی روغن فراوون سرخ میکنم و مرتب هم میرنم تا حالت کرانچی بگیرن، نعنا هم خودم خشک میکنم بعد با میکسر خرد میکنم و با زرچوبه تفت میدم، من توی آش آرد نمیریزم چون از آب خوده حبوبات استفاده میکنم و آب حبوبات غلیظه و نیاز به آرد نداره، البته اگه آب زیادی توی آش بریزید مسلما شل میشه و نیاز به آرد پیدا میکنه، امیدوارم استفاده کنید، سس پاپریکا هم دستورشو میزارم استفاده کنید 🍇
🌾گنـــــــدم زار🌾
#لازانیا #هنر_آشپزی🍇
طرز تهیه سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍆 ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس کاملا له کنید و با هم مخلوط کنیدبه مخلوط بادمجان و سیب زمینی، نمک، فلفل، جعفری، پودر سیر، پارمسان،آرد، پودر سوخاری و تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنیدکمی از مواد را در کف دست خود قرار دهید، پنیر(قطعه ای یا رنده شده) در وسط آن بریزید و کراکت ها را شکل دهیدکراکت ها را در روغن داغ سرخ کنید 🍇
خانم 💗 برگ های تازه و درشت کاهو رو تمیز بشویید و بعد از درست کردن سالاد برای اون رو داخل کاهو بریزید و کلی سفرتون رو زیبا کنید 🥬😋 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در فر موادلازم یک کیلوبال مرغ نصف استکان ماست نمک بمقدارلازم فلفل قرمزنصف ق چ پودرپاپریکا یک ق غ آویشن یک ق چ پونه کوهی ق چ همه موادراروی بال مرغ میریزیم وخوب هم میزنیم که بال مرغ به موادآغشته بشه بعدروی ظرف راباسلفون میپوشیم وچندساعت دریخچال میزاریم بعدروی سینی فرکاغذروغنی میزاریم وبال مرغ را روش مچینیم چندعددسیب زمینی راهم بدلخوا برش زده وازسسی که به مرغ زده ایم بهش میزنیم وبه مرغ اضافه کرده ودرفر180درجه میزاریم تاوقتی که بال ها برشته شوند. 🍇
✅فواید دمنوش زرشک👇 🍥دمنوش زرشک برای علاج زخم معده و ورم آن می تواند مناسب باشد 🍥این دمنوش می تواند مناسب درمان اسهال های خونی نیز باشد. 🍥پیشگیری از سرما خوردگی با مصرف دم کرده زرشک به علت داشتن ویتامین b 🍥دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود. 🍥این دمنوش خلط آور نیز می باشد. 🍥دمنوش زرشک قابلیت ضد عفونی کنندگی خون را نیز دارا می باشد. 🍥دمنوش زرشک تقویت کننده کبد و کلیه نیز می باشد. 🍥درمان بی اشتهایی با دمنوش زرشک 🍥پایین آوردن فشارخون با دمنوش زرشک 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 🌯 دوستان میتونید از نون ترتیا یا تافتون هم استفاده کنید مواد داخلش هم به سلیقه خودتون تغییر بدید .در حدی که پنیر آب بشه تو فر بزارید. 🍇
اسپاگتی(پاستا)چیکن عربیاتا زمان پخت ۱۰دقیقه زمان آماده سازی ۵دقیقه سینه مرغ ۳۰۰گرم کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی اگر کنسرو گوجه فرنگی ندارید نیم کیلو گوجه تازه و رسیده سیر یه میزان دلخواه حداقل یک بوته(هرچقدر بیشتر خوشمزه تر) رب گوجه دو قاشق پر ریحان جعفری پیاز یک عدد روغن زیتون چند قاشق ابتدا پیاز رو فقط دو دقیقه با حرارت بالا تفت بدید بعد مرغ رو اضافه کنید مرغ ها تا ۵دقیقه کاملا پخته میشن بعد سیر خورد سده رو اضافه کنید حالا گوجه و رب نمک فلفل رو اضافه کنید ۳دقیقه بعد سس عربیاتا شما آماده شده توجه داشته باشید که اگه کنسرو گوجه ندارید گوجه هاتون رو ۲دقیقه تو ماکروفر بزارید یا یک دقیقه بندازید توی آب جوش و یا گوجه هارو کباب کنید بهد در هر سه روش گوجه‌ها رو پست بگیرید و خرد کنید و به سس اضافه کنید سس رو روی پاستا که ۱۰دقیقه به همراه نمک و روغن در آب جوشوندین و آبکش کردید بریزید و با جعفری و ریحون تزیین کنید و بعد سرو کنید (دوستان عربیاتا روشهای دیگه‌ای هم داره این روش بنده ست و بسیار تازه و خوشمزه هم هست ) 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗 کباب قاسم پز داریم👑 این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز متوسط یک عدد رنده شده جعفری خرد شده یک دسته کوچیک نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم زردچوبه یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یه کوچولو😂 پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم پودر نان سوخاری 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ شکلاتی شیر ۳ و نیم لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کنگر و مرغ 📝مواد لازم (برای حدود ۴ نفر) - سینه مرغ ۱عدد - کنگر تازه ۸۰۰ گرم - پیاز متوسط ۱ عدد - سیر سبز ۱عدد (یا سیر خشک ۲حبه) - لیمو ترش ۱ عدد - لیموخشک ۳-۴ عدد - رب گوجه ۲ ق غ - نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده بمقدار لازم ‌ ⚠️ نکات مهم ⚠️ ♨️ میتونید بجای سینه مرغ از ران یا گوشت قرمز نیز استفاده کنید ک باید مدت زمان پخت رو بیشتر کنید ♨️ زعفرون و لیموترش رو در آخر اضافه کرده و بعد از یکی دو قل زدن خاموش کنید ک عطرشون بمونه ♨️ جهت رژیمی تر بودن میتونید کنگر و پیاز رو سرخ نکنید، فقط ای نیم پز کرده و اب اش رو دور بریزید و در پایان ب خورشت اضافه کنید 🍇