eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈ژله: 1 بسته پودر ژلاتین: 2 ق غ، گلوکز: 2 ق غ شکر: 2 ق غ،آب سرد: نصف لیوان ژله و ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم و روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله شفاف بشه کف سفید رنگ روی ژله رو برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه قالب سیلیکونی رو با روغن مایع چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم 🍬🍬 🍇
مواد لازم : آرد گندم : ۲ لیوان آرد نخودچی : ۱ لیوان شکر : ۲ لیوان روغن : ۲ لیوان آب : ۲/۵ لیوان زعفران : ۱ قاشق چای خوری پودر هل : به اندازه دلخواه . طرزتهیه : شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ـ ای اهل حرم میر و علمدار نیامد علمدار نیامد سقای حسین سید و سالار نیامد علمدار نیامد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍♥️ : قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونز آبلیمو پنیرپیتزا سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم ) قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن . داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه) ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه‌ای و خوشمزه 🔹آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند 🔹سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود. 🔹حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید. 🔹خمیر‌های سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید. 🔹تابه‌ای متوسط را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. 🔹سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند. 🔹سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. 🍇
🍗🥙 تکه های مرغ رو از شب قبل به سس مایونز ،ماست،یک لیوان زعفران دم کرده،نمک،آب لیمو ترش،پودر پاپریکا و فلفل سیاه نیم کوب آغشته کنید و یک پیاز رو خلالی درشت برش بزنید و با مرغ مخلوط کنید. سیب زمینی رو با پوست کامل شسته و برش بزنید و همراه با گوجه و کره و یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان نکته : در حین پخت چند بار با قلم روی مرغ هارو کره بزنید تا برشته بشه،نوش جان 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه ) بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم آب جوش ½ لیوان وانیل نصف ق چایخوری تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم . 🍇
( ) گوشت فیله گوساله تمیز شده 1 کیلو سس سفید 2 پیمانه پیاز خام متوسط 1 عدد قارچ اسلایس 250 گرم روغن زیتون 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم. گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم .و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .قارچها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس تزئین میکنیم . 🍇
گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم قارچ۵-۶ عدد خامه ۳۵ گرم شیر نصف لیوان آرد ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل ،آویشن و رزماری روغن زیتون مقدار لازم پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم ✔️گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم) درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. 🍇
اينم يك روش تهيه رب گوجه گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید. این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود. نكاتي راجع به طرز تهيه رب گوجه : 1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود. 2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. 3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند. 🍇
کیک‌شیر تخم‌مرغ چهار عدد آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر دو ق مرباخوری . . ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم . سفیده را با نصف شکر با همزن برقی به حدی می زنیم تا فرم بگیرد و پفکی شود و از ظرف بیرون نریزد. در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را با مابقی شکر و وانیل انقدر می زنیم تا کرمی و کشدار شود . شیر ولرم را به زرده و شکر اضافه می کنیم و چند دور با همزن می زنیم و سپس روغن مایع را اضافه کنید و یک دور دیگر مخلوط کنید . سپس آرد وبکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و از آخر سفیده را به این مواد با کمک لیسک و به صورت دورانی و در یک جهت مخلوط کنید . مایع کیک را درون قالب چرب شده سایز ۳۰ در ۲۲ بریزید و کمی خلال بادام روی مایع کیک بپاشید و قالب را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید. 🍇
🔸موادلازم: موز يك عدد پودر ژله توت فرنگي يك عدد پودر قند سه ق غ خ گلاب دو ق غ خ خامه صبحانه يك عدد اول پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش درست ميكنيم سپس يك ليوان آب سرد اضافه ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده. بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده و سپس نوش جان ميكنيد. 🍃🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ دوستان مراحل پخت مرغ توی پیجمه فقط کافیه روی هشتک بزنید شما اگر هوا پز نداربد میتونید مرغ را توی فر سرخ کنید یا اینکه روش معمولی توی روغن سرخ کنید مرغ را بعد پختن از ابش جدا کنید وبذارید خشک بشه بعد توی ظرف تفلون یا پیرکس یا هر جنسی که دارید ولی ضد حرارت باشه را توی دستگاه بذارید با 260درجه سانتی گراد یا 500درجه فارنهایت با فن زیاد ومدت زمان هم من اولش روی ربع ساعت تنظیم می کنم وچک می کنم سطح مرغ که طلایی بشه کافیه شما میتونید تمام اطراف مرغ را سرخ کنید میتونید در صورت تمایل ژعفران ویه قاشق روغن را مخلوط واواخر سرخ شدن رومال مرغ کنید البته من خودم کم اینکارو انجام مبدم مگر واینکه بخوام عکس بگیرم کار با هوا پز خیلی راحته وریخت وپاش روغن را ندارید و مرغ هم اصلا خشک نمی شه وخلاصه عالیه 🍄🍔
میگی نه ! صابون عروس 😂شامپو آرزو 😂 مایع ضرفشویی گلی 😂پودردستی یکتا 😂خمیردندان پونه 😂خمیردندان نسیم😂اسکاج کبری 😂 میگی نه مرد یعنی.. چای احمد😀برنج محسن😀 آبليموي مجید 😀کشک کامبیز😀 سوهان حاج حسين😀سس بیژن😀 سس بهروز😀پشمک حاج عبدالله😀 دوغ آبعلي😀سوياي سبحان😀 عرقيات نادر😀 نعمت های الهی را قدر بدانید