5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_قارچ🍄🍄🍄
مواد لازم:
قارچ: ۱۲۰۰-۸۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
گوجه: ۳ عدد
کره: ۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را بعد از شستن و تمیز کردن با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا قارچ ها کمی بپزد. کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده، ادویه ها شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها پخته شود.
#هــــــنرمنــــدانه🌸
جــــــهان
به اعتبار خــــــنده ی
تــــــو زیباست...🙃
#هــــــنرمنــــــدانه🌸
ازاخࢪمجلسشهداراچیدند🥀
#هــــــنرمنـــــــدانه🌸
كيك خوشمزه كيك شير داغ
مواد لازم آرد ٣ پيمانه
شكر ١ و١/٢ پ
روغن٣/٤ پ
شي ر داغ١ پ
تخم مرغ٥عدد
بگينك پودر ٢ ق م
وانيل١/٢ ق چ
طرز تهيه: زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم
براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم .
#هنـــــــرمنــــــدانه🌸
پیش تو چه سِرّیست که قند است دقایق؟!
دور از تو چه رازیست که تلخند شکرها؟!
#الهه_سلطانی
#هنـــــــرمنــــــدانه🌸