eitaa logo
️گنج نهفته
372 دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
218 فایل
کانال گنج نهفته، محفلی برای ترویج #سبک_زندگی_اسلامی که شامل مباحث مربوط به حجاب و عفاف ،خانواده و همسرداری و تربیت فرزند و جمعیت ‌میباشد. تاسیس کانال گنج نهفته در تلگرام سال ۹۵ تاسیس کانال گنج نهفته در ایتا ۲۲ تیر ۹۷ به مدیریت محمدلو
مشاهده در ایتا
دانلود
افزايش حرمت نفس كودكان: 🔻 گاهي در جواب سوالش بگوييد نميدانم تا بداند ندانستن بد نيست. 🔻 به او مسئوليتهايي در حد توانش بدهيد. 🔻حرمت نفس خود را افزايش دهيد. كودكان از ما الگو ميگيرند. 🔻بر نقاط قوت فرزندتان تاكيد كنيد. 🔻 اجازه دهيد فرزندتان ريسكهاي بي خطر كند. بگذاريد اشتباهات بي خطر انجام دهد. 🔻 بگذاريد در مورد غذا، لباس، بازي و مسايل خصوصي زندگيش خودش تصميم بگيرد و در صورت نياز به كمك شما، به انها احساس گناه ندهيد.
🌿تربیت_فرزند 🌿 مادری که همه کارها را برای فرزندش انجام می دهد، به فرزندش آموزش می دهد که ✅ حقیر ✅ ناتوان ✅ وابسته ✅ ناکارآمد و غیر مفید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷تربیت_نسل_مهدوی 🌷 🌸استاد_عالی 🔸شاه کلید تربیت فرزندان ✅کوتاه و شنیدنی
➣ 🍁حجت‌الاســـلام عالـــــۍ: شـــاه ڪلید تــربیت فرزندان یڪ ڪلمه است { رفاقـــــت}
🍃✨🍃✨🍃✨🍃 🍃✨برای فرزندان باید قدرت درک آنها را از طریق بالا ببرید مثلا با این پرسش ها تقویت کنید : ⁉️زمین را که آفرید؟ ⁉️درخت را که آفرید؟ ⁉️آب را چه کسی به وجود آورد؟ ⁉️آسمان را چه کسی ؟ ⁉️اگر انگشت دست نداشتی چقدر سخت بود این انگشت ها را چه کسی آفرید؟ 👈و سپس نتیجه بگیرید که : همه چیز را خدا آفرید بعد بگیم به خاطر شکر خدا از این همه نعمت ما نماز می خونیم، ✅ بهتر است  والدین با پرسش های مکرر ، خدا را در ذهن کودک بزرگ و دوست داشتنی کنند؛ روح مذهب را در اعماق وجود او نفوذ دهند، و شک ها را از درون او از بین ببرند. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️
ترس از مدرسه ترس از مدرسه یکی از اختلال‌های روانی شایع در دوران مدرسه است که در کودکان دبستانی بیشتر دیده می‌شود. بسیاری از كودكان هنگام جدا شدن از والدین ناراحت می‌شوند به‌خصوص در خانواده‌هایی كه حمایت افراطی از كودك انجام می‌شود. حمایت افراطی این پیام را به كودك می‌دهد: «محیط خطرناک است و تو ناتوانی!» برخی كودكان هنگام جدا شدن از مادر اضطراب بسیار شدیدی پیدا می‌کنند. گاهی کودک در خانه هم مانند سایه مادرش را دنبال می‌كند تا به این وسیله بر اضطراب خود غلبه ‌کند. چنین كودكانی به جدا شدن از مادر و خانه، تمایلی نشان نمی‌دهند چون به شدت به مادر وابسته‌اند. اضطراب جدایی به‌صورت‌های گوناگون مانند بی‌اشتهایی، دردهای شکمی، حالت تهوع، مشکلات خواب، سردرد و کابوس‌های شبانه خود را نشان می‌دهد. در صورت بروز علایم اضطراب جدایی درکودکان، باید بررسی و درمان جد‌ی‌تر باشد زیرا در برخی موارد علایم اولیه افسردگی کودکان همین اضطراب جدایی است.
علل هراس از مدرسه کودک به جزییات همه قوانین و مقررات مدرسه واقف نیست و تهدید و ترساندن او می‌تواند مشکل‌آفرین باشد بنابراین هرگز به او نگویید: « اگر غذا نخوری به معلمتان خواهم گفت.» هراس از مدرسه، ترس شدیدی است که فقط در مورد مدرسه وجود دارد و کودک در مکان‌های دیگر می‌تواند دوری از مادر را تحمل کند. این ترس می‌تواند از بخش خاصی از مدرسه، عملكرد تحصیلی یا محیط مدرسه یا در اثر تجربه اتفاق‌های ناخوشایند، مانند آزاردیدن از دوستان در مدرسه یا مشکلاتی در مسیر خانه تا مدرسه باشد. در این موارد پی بردن به علت هراس، برای اقدام‌های درمانی ضروری است.
راه‌حل هراس از مدرسه برای اینکه ترس فرزندمان را از درس و مدرسه از بین ببریم، می‌توانیم از روش‌های زیر کمک بگیریم: 1 - برخورد مناسب با کودک در منزل : چنین کودکانی به نظر دیگران در مورد خود حساس هستند، از سرزنش و مقایسه و تحقیر فرزندتان برای رفتارهایی كه دارد پرهیز کنید. دوست‌داشتن او را مشروط به مدرسه رفتن نکنید و وقتی از مدرسه رفتن اجتناب می‌کند، پیام‌های هیجانی مانند «من دیگر مادرت نیستم»، به او ندهید و مساله را شخصی نكنید. کودک نباید حس ‌کند برای خوشحالی مادر باید به مدرسه برود. دلیل مدرسه رفتن را برای كودك می‌توان یک قانون اجتماعی بیان کرد. روابط خانوادگی نیز باید اصلاح شود. لازم است که با همسرتان در مورد لزوم حضور کودک در مدرسه، همسو باشید.
2 - معرفی تجربه جدیدی به نام مدرسه رفتن : پیش از شروع مدرسه، حتی هنگام ثبت‌نام، کودک را با خود به مدرسه ببرید. فضای داخل مدرسه را به او نشان دهید و مربی و ناظم مدرسه را معرفی کنید تا آمادگی و آشنایی لازم را به دست بیاورد. در مواردی که کودک از محیط فیزیکی مدرسه وحشت دارد، گذراندن ساعت‌هایی لذت‌بخش در مدرسه می‌تواند به کاهش ترس او کمک کند، پس در روز تعطیل ساعتی‌ را در مدرسه با بازی با او بگذرانید و اجازه دهید نقاط مختلف را جستجو کند و به ایمن بودن محیط پی ببرد. خاطره‌های خوب و شاد مدرسه‌تان را برایش بازگو کنید.   با او در مورد مشکلات مدرسه نرفتن یا به دست نیاوردن شغل مناسب در صورت مدرسه نرفتن! صحبت نکنید. با آرامش کودکان را به مدرسه بفرستید و از تاکید‌ و سفارش‌های مختلف بپرهیزید. توجه داشته باشید که اضطراب‌ والدین به فرزندان منتقل می‌شود. اگر کودک را خودتان به مدرسه می‌برید، بهتر است برای تغییر شرایط مراقب دیگر که اغلب پدر است، این وظیفه را به عهده بگیرد.
3 - وقتی کودک در مدرسه است : به او توانایی مراقبت از خود در مدرسه را بیاموزید، مثلا چگونه می‌تواند در مدرسه به تنهایی به دستشویی برود. باید بررسی كنید كودك در مدرسه مشكلی نداشته باشد و مورد آزار دیگران قرار نگیرد. آسان جلوه دادن مقررات مدرسه و وجود مربی‌ای که ارتباط خوبی با کودک برقرار کند به آسان‌شدن حضور او در مدرسه کمک می‌کند. عوامل ناراحت‌کننده مانند تنبیه و توبیخ در مدرسه را باید از بین برد. کودک نباید به‌علت گریه کردن تمسخر شود و مربیان مدرسه نباید او را به‌علت گریه کردن به خانه بفرستند.
4- مراقب زبان بدن خود باشید: کودکان موجودات بسیار باهوشی هستند. حتی اگر حرف نزنید، آنها از حالت صورتتان پی به درون شما می برند. اگر خود شما از دوری فرزندتان احساس نگرانی کنید، او بیشتر از قبل دچار ترس از مدرسه می شود.
5- مدرسه رفتن را با او تمرین کنید: شاید فرزندتان نگران روتین برنامه های مدرسه یا مهدکودک است. با او گردشی در مدرسه یا مهدکودک داشته باشید. محل دستشویی و دیگر اتاق ها را به او نشان دهید. با او نحوه اجازه گرفتن برای بیرون رفتن از کلاس و کمک گرفتن از معلم را تمرین کنید.
6-بدقولی نکنید: درست در زمانی که قول داده اید، به دنبال فرزندتان می روید در مدرسه یا مهدکودک حاضر شوید. این کار باعث می شود که روز بعد راحت تر به مدرسه برود واو مطمئن باشد که شما می آیید.
7-مهارت های ارتباطی و اعتماد به نفس فرزندتان را تقویت کنید: والدین باید با افزایش اعتماد به نفس و ایجاد فضای ارتباط با همسالان و تشویق فعالیت های گروهی زمینه برطرف شدن ترس از مدرسه را در کودک فراهم کنند. در نهایت خودتان را آماده کنید که عادت کردن به این جدایی روزها و یا حتی هفته ها به طول بیانجامد و در عین حال به خودتان یادآوری کنید که آرام و خوش بین باشید. اگر شما بتوانید از پس این روزهای سخت برآیید، کودکتان به این روند عادت خواهد کرد و جدایی های بعدی خیلی راحت خواهدبود .
☝️خلاصه کلام : ایام تعطیلات تابستان بهترین فرصت برای آماده سازی فرزندان سال اولی دبستان می باشد . فرصت هارو غنیمت شماریم تا در شروع سال تحصیلی جدید فرزند دلبندتان درمورد رفتن به مدرسه مشکلی نداشته باشد لازم به ذکرم که لطفا مادران مهربان نیز ازالان دربین خود وفرزندانشان کمی جدایی بیندازند البته به کمک پدر محترم ،تا دلبند عزیزشان اذیت نشود . مثلا: در روزدلبندتان را برای خرید با پدر همراهی کنید . درخواب شبانه نیز همینطور تا مستقل‌تر عمل کند . 👌هیچ نترسیدبرایش به اندازه وسعش مسئولیت بدهید تا خودش را باور کند که بزرگ شده ومی تواند تنها به مدرسه برود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 👩‍👧‍👦 مادر با زندگی کردن تربیت می‌کند ‌ رهبر انقلاب اسلامی: "مادر می‌تواند فرزندان را به بهترین وجهی تربیت کند. تربیت فرزند به وسیله‌ی مادر، مثل تربیت در کلاس درس نیست؛ با رفتار است، با گفتار است، با عاطفه است، با نوازش است، با لالائی خواندن است؛ با زندگی کردن است. ‌ مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت می‌کنند. هرچه زن صالح‌تر، عاقل‌تر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد. بنابراین برای بالا رفتن سطح ایمان، سطح سواد، سطح هوش بانوان، در کشور باید برنامه‌ریزی شود." ➡️ ۱۳۹۲/۰۲/۱۱ ‌
هدایت شده از ️حقیقت واصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب نخستین دُز کرونا( کوو ایران برکت) را امروز دریافت کردند. 🌹ضمن تقدیر از پیشرفت حرکت علمی کشورمان و افتخار و به تولید و توان علمی جوانان ایرانی ✅✅✅لطفا برای سلامتی و طول عمر باعزت رهبر عزیزمان، هر چه قدر برایتان مقدور هست بفرستید و بدهید . 🌹خدایا به حق امام زمان (ارواحنافداه) به حق امام و شهدا سکان دار انقلاب، امام خامنه ای عزیزمان را در سایه عنایت خود در کمال صحت و سلامت نگه دار🌹 @hagigatevasel
✅ سکینه روحی زن در خانواده عوامل سَلب آرامش و سکینه‌ی روحی زن در خانواده چه چیزهایی است؟ دنبال این باشید که با قانون، با روشهای تبلیغی، با روشها و شیوه‌های گوناگون، اینها را برطرف کنید. این، اساس قضیّه است. ➡️۱۳۹۳/۰۱/۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
 👌هر چیزی به وقتش! ➕چند مثال از گفتگوهای غلط بین زن و شوهر 💎کانال مشاورین تنها مسیر آرامش 🆔 @MoshaverTM @gangenahofte
✨ روز جمعه بود که خدمت اقای بهشتی رسیدیم. 🌸 یکی از دوستان گفت: یکی از مقامات خارجی به تهران اومده و از شما تقاضای ملاقات کرده. 🌱 آقای بهشتی گفتند: من برای روزهای جمعه برنامه دارم . ↫ باید به امورات خانواده بپردازم. ↫ به بچه ها دیکته بگم و تو درساشون کمک کنم . ↫ در کارهای منزل هم ،کنار خانمم باشم. ✫ البته اگه امام دستور بدن قضیه فرق میکنه. 📚سیره شهید بهشتی ص ۷۰
🌹شهید بهشتی: همانگونه که نظم در عبور و مرور محترم است، عفت و پاک دامنی در جامعه اسلامی هزار بار از آن محترم تر است.
یه مقایسه بسیار عجیب ۱_ چون اون آقا اهل مسجد هست و فلان اشتباه رو کرد، پس من دیگه مسجد نمیرم! ۲_ چون فلان کس که نماز میخونه، فلان کار رو انجام داد، پس من دیگه نماز نمی‌خونم! ۳_ چون فلان خانم که چادری هست، فلان اشتباه رو انجام داد، پس من دیگه چادر نمی پوشم! 🚫یه سوال خیلی مهم! ۱_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که چلوکباب می خوره، فلان اشتباه رو کرد من دیگه چلوکباب نمیخورم؟). ۲_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که بنز آخرین سیستم رو سوار هست، دزدی کرد ، من دیگه بنز سوار نمی شم؟) ۳_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلان خانم بیحجاب، فلان اشتباه رو کرد، من دیگه باحجاب میشم؟) چرا ما سریع از دین مایه میذاریم، نه از دنیا؟! هیچ کس به غیر از پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و ائمه طاهرین علیهم ‌السلام معصوم نیست. پس هر کسی ممکنه اشتباه کنه.(انسان ممکن الخطاست، جایز الخطا نیست) ⚠️پس بخاطر دین و ایمان، سر خدا و خداپرستها منت نذاریم. انقدر هم سریع دین گریز نشیم.
🔊 در پی توهین به مقدسات دین مبین اسلام؛ واکنش دانشگاه الازهر مصر به یک بازی رایانه ای 🔻 دانشگاه الازهر مصر هشداری در خصوص بازی رایانه‌ای «فُرتنایت» (Fortnite) که در آن برای کسب امتیاز باید نماد کعبه تخریب شود، صادر کرد. 🔹 بر اساس گزارش «رأی الیوم»، در این بیانیه آمده است، در این باری برای کسب امتیاز بازی کعبه تخریب شود، موضوعی که به شکلی مستقیم بر عقاید کودکان تأثیر می‎گذارد ، آنها را تخریب می‌کند و و کعبه را در نظر آنها پایین می‌‎آورد. 🔹 الازهر در ادامه بر حرام بودن تمامی بازی‌های رایانه‌ای که خشونت را ترویج می‌کند، به عقاید یا شریعت و دین توهین می‌کند یا به تروریسم و خودآزاری و غیره فرا می‌خواند، تأکید کرد. 🔹 این مرکز از والدین و مراکز فرهنگی و آموزشی و رسانه‌ای خواست خطر اینگونه بازی‌ها را به کودکان گوشزد کنند و در این خصوص به هوش باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كودكان ❤ در مهد كودک آموزش پذيرائی از زائران می بینند، نونهالان ما در مهد کودک ها چه می آموزند؟!