🚩 حتی اگر حادثه کربلا نبود
🎊 میلاد حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها مبارک باد
🌸 رهبر انقلاب: اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود؛ باز #زینب_کبری سلامالله علیها، یک شخصیت برجسته و یک #زن_قابل_تبعیت محسوب میشد.
🌱 از لحاظ #علمی، از لحاظ #تقوا، از لحاظ #پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی،
🌟 از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند
💟 و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد.
❇️ با این حال، زنی در این حد و با این شخصیت، ناگهان در مقابل یک تکلیفِ بزرگِ آنی و خطرناک قرار گرفت که آن عبارت بود از رفتن به سمت کربلا. ۷۴/۰۷/۱۲
✅ نقشها در دنیا تقسیم شده / بگرد نقشت را پیدا کن!
💠 حضرت زهرا ـسلاماللهعلیهاـ در بخشی از دعای خود خطاب به خداوند عرضه میدارند "اللَّهُمَّ فَرِّغْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ؛ خدایا به من فرصت بده تا به آنچه که تو من را به خاطر آن خلق کردی بپردازم." (مهج الدعوات/۱۴۱) معلوم میشود هر کسی در این دنیا یک نقشی دارد. نقشهای این دنیا تقسیم شده است و کسی نمیتواند نقش دیگری را بگیرد.
💠مثلاً برای یک پدری، یا برای یک مادری، خدا این نقش را در نظر گرفته که "ببین، تو خودت هیچی نمیشوی، بنا است بچهات یک چیزی بشود. تمام زحمات تو به اینجا میرسد که بچهات به یک جایی برسد." در کار گلاب و گل، حکم ازلی این بود/ آن شاهد بازاری، وین پردهنشین باشد. گل را نمایش میدهند و همیشه در معرض دید است، امّا گلاب را در شیشه میریزند و در پَستو میگذارند و گاهی که میخواهند استفاده کنند دم دست میآورند و دوباره در پَستو میگذارند.
✅ علت اصلی عداوتها، حسادتها و رقابتهای نادرست
💠 اگر ما این اصل را نپذیریم که "خداوند برای هر کدام از ما نقشی قائل شده است"، همیشه در حال سرگردانی بین شکستها و پیروزیهای خیالی به سر خواهیم برد. همیشه بین رقابتها، حسادتها و عداوتها سرگردان خواهیم بود. همیشه باید حسرت و غصه گذشته را داشته باشیم و آرزوهای الکی و بیارزش برای آینده، سرگردانمان کند.
✅حسرت ما در قیامت به خاطر اینست که نقشمان را ایفاء نکردیم
💠 روز قیامت اگر معلوم شود که آدم نقش خودش را ایفا نکرده است، خیلی حسرت میخورد. در روز قیامت خدا میفرماید: میدانی تو را برای چه ساخته بودم؟ میدانی عمرت را برای چه چیزی هرز دادی؟!
✅گاهی نقش شما برخلاف استعدادهای شما هست.
💠گاهی خدا به یک مادری این نقش را میدهد که "تو بچههایت را تربیت کن"، گرچه ممکن است آن مادر دلش بخواهد و استعدادش را هم داشته باشد که در فلان زمینه به فلان جا برسد. خیلی اوقات خانمها حاضر نیستند نقش خودشان را بپذیرند. مثلاً نقشی که خدا برای او تعیین کرده، تربیت بچه است، امّا به بهانههای مختلف نقشِ خودش را نمیپذیرد، میگوید: "نه، اینجوری من استثمار میشوم! "
💠 این بحث مال همه است، زن و مرد ندارد. و هر کسی برود در دایره هوس، از نقش خودش خارج میشود و نقش خودش را گم میکند. نقش خودش را پیدا نمیکند.
✅ همۀ عالم می گویند براساس استعدادت عمل کن! حضرت زهرا(س): میفرماید براساس نقشت عمل کن!
💠همه دنیا میگویند: "براساس استعداد خودت عمل کن "؛ امّا زهرای اطهر ـ سلاماللهعلیها ـ در این دعا به ما میفرمایند: "طبق نقشی که خداوند برایت معین کرده است، عمل کن. طبق نقشهای که خدا برایت کشیده است، عمل کن. "حتی ممکن است که نقش تو، با استعدادهای تو مطابق و سازگار نباشد، که استعداد آن را باید از خداوند طلب کنی؛ و البته خدا هم به تو خواهد داد.مثلاً در مورد علامه طباطبایی نقل شده است که اوایل طلبگی، درسهای حوزه را خوب متوجه نمیشدند، توسل کردند و خداوند به ایشان عنایت فرمود. اگر قرار بود طبق استعداد عمل کنند و میگفتند که طلبگی مطابق استعداد ما نیست، به این مقام نمیرسیدند. اما صبر کردند و خداوند استعدادش را به ایشان عنایت فرمود.
✅ نور فاطمی در وجود امام زمان(عج)، همان نقش خاص حضرت زهرا(س) در خلقت است
💠نقشی که زهرای اطهر ـسلاماللهعلیهاـ در عالم هستی داشتند، نقش بینظیری است. این نقش به هیچ زن و به هیچ مردی داده نشده است. مثلا وجود حضرت زهرای اطهر ـ سلاماللهعلیها ـ در همۀ امامان ما مؤثر بوده است. رسول خدا (ص) خطاب به زهرای اطهر میفرمودند: "یا فاطمة أبشِری فَانَّ المَهدی مِنکَ " مهدی از توست. (میزان الحکمه/ ۱۱۶۲/۱) آن نوری که از فاطمه زهرا(س) در وجود امام زمان(ع) ما هست، نقش خاص و پنهان فاطمه زهرا(س) را نشان میدهد.
🚨 آلفرد هیچکاک: 👇
.
زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و روی بندی که به کار می بردند خود به خود جذاب می نمودند و همین مسئله جاذبه نیرومندی بدانها داد ، اما به تدریج با تلاشی که زنان این کشورها برای برابری با زنان غربی از خود نشان می دهند حجاب و پوششی که دیروز بر زن شرقی کشیده شده بود از میان می رود و همراه آن از جاذبه جنسی او هم کاسته می شود.
✅ نگاهی متفاوت به سختیها و مصیبتها
🚨استادمطهری 👈یکی از اموری که سبب تکمیل و تهذیب نفس و تصفیه اخلاق و تهییج قوا و نیروهای نهفته وجود انسان میشود و در حکم نیروی محرک دستگاه وجود انسان است، شداید و سختیها و مصیبتهاست.
☘به حکم قانون و ناموس خلقت، بسیاری از کمالات است که جز در مواجهه با سختیها و شداید، جز در نتیجه تصادمها و اصطکاکهای سخت، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث، جز در روبهرو شدن با بلایا و مصائب حاصل نمیشود.
☘نه این است که اثر شداید و سختیها تنها ظاهر شدن و نمایان شدن گوهر واقعی است؛ نه، این طور نیست، بالاتر است. شداید و سختیها و ابتلائات اثر تکمیل کردن و تبدیل کردن و عوض کردن دارد. از ضعیف، قوی و از پست، عالی و از خام، پخته به وجود میآورد.
☘پس این گونه امور را نباید قهر و خشم شمرد؛ لطف است در شکل قهر، خیر است در صورت شر، نعمت است در مظهر نقمت🌸
📝 استاد مطهری، بیست گفتار
🌼اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد که در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، #خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد..
🌼خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. 👈این، کلام قرآن است. او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود.
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
🌼حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخورداری از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری.
🌼خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و اینچنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسؤولیتهای بزرگ و سنگین دیگری - که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد - در نظر میگیرد.
🌺«امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»
🌺خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
💢 زنانی که از مردان سبقت می گیرند/زندگی به سبک فاطمه علیها السلام
علامه_مصباح_یزدی:
👈 🔹 كليد آرامش، نظم، انضباط و صميميت خانواده در دست زنان است و از اين روى آسودگى خاطر و آرامش روحى ـ روانى مرد نيز در عرصه فعاليتهاي اجتماعى، وابسته به نوع رفتار و منش زن در خانه خواهد بود. اين قاعده در قلمرو همه وظايف فردى و اجتماعي مرد، سريان دارد؛ از گستره عبادات فردى گرفته تا عرصه فعاليتهاي اجتماعى؛ مانند تجارت، تحصيل علم، جهاد و... .
👈🔸آرى، مردان در حداقل نيمى از موفقيتهاي مادى و معنوى، وامدار همسرانشان ميباشند. اين بانوان هستند كه ميتوانند با درايت، كياست، گذشت و رفتار شايسته خويش، كانون خانواده را به بهشتى از شور، نشاط، صميميت و صفا مبدل سازند و از اين رهگذر زمينه موفقيت و پيشرفت زندگى مشتركشان را در همه عرصههاي مادى، معنوى، فردى و اجتماعى فراهم آورند.
👈🔹بنابراين بانوان به هر ميزان كه در فراهمآوري محيطى آرام، باصفا، پرنشاط و صميمى در كانون خانواده تلاش كنند، به همان ميزان در فضيلت و ثواب عبادتها و فعاليتهاي شوهرانشان شريك خواهند بود.
👈🔸 از اين روى بانوان نهتنها از فضايل بر شمرده مردان محروم نيستند، بلكه ميتوانند از رهگذر تلاشى مخلصانه در كانون خانواده در همه فضايل آنان شريك شوند و حتى بر ايشان سبقت گيرند و به ثوابى دست يابند كه مردان از آن محروم باشند؛ چرا كه ارزش هر عملى در گرو درجه اخلاص آن است.
👈🔹 ممكن است نيت مرد ناخالصى داشته باشد؛ اما همسرش با نيتى پاك و براى تحصيل رضاى خداوند با خوشرفتاري و از خودگذشتگى، محيطى انرژيبخش و روحافزا در خانواده فراهم آورد و در سايه اين تلاش مخلصانه، هم در ثواب عبادات و فعاليتهاي همسر شريك شود، هم به ثوابى عظيم از رهگذر اخلاصش دست يابد.
📌«جامی از زلال کوثر،ص ۱۴۰»
🌸 معنای درست حجاب در نگاه رهبر انقلاب
💠 رهبرانقلاب در مهر سال ۷۷، با بانوان اندیشمند دیدار كردند و در جريان آن نظر خود را درباره سخنان فرزند شهید، خانم #بهاره_رنجبران که دربارهی #حجاب صحبت کردند، اینگونه بیان کردند:
⚠️ «دیدگاه غربیها نسبت به روابط زن و مرد عمدتاً ناظر به روابط و علاقات و نوع معاشرت زن و مرد است. جهانبینی آنها از مسائل انسان سرچشمه میگیرد، البته چیزی روبنایی است.
🕌 دید اسلامی در زمینهی مسائل حجاب، بسیار دید خوب و روشنی است.
✅ چه تعبیر خوبی شما دارید! میگویید: «ما با این حجاب، احساس آسایش میکنیم و این #لباس_مشارکت ماست»!
🌟 بله؛ کاملاً تعبیر درست و خوبی است. این، دیدگاهِ کاملاً صحیحی است. این را هرچه بیشتر #بیان_کنید و بگویید، بهتر است.» ۱۳۷۷/۰۷/۱۸
#جایگاه_حقیقی_زنان
💢 #علامه_مصباح_یزدی: برتر دیدن مرد بر زن در انسانیت #تفکر_مشرکانه است
↙️🔹پارهاى از آيههاى قرآنى(1) مانند آيه 21 و 22 سوره نجم، مىفرمايد: «أَ لَكُمُ الذَّكَرُ وَ لَهُ الاُْنْثى * تِلْكَ إِذاً قِسْمَةٌ ضِيزى؛ آيا پسر خاصّ شما است و دختر خاص او [=خداوند ]اين قسمتى ظالمانه است». مفاد اين آيهها اين است كه به هرحال، زن از مرد پستتر است؛ زيرا در اين آيهها، مشركان سرزنش مىشوند كه چرا در حالى كه خود پسران را دوست مىدارند، فرشتگان الاهى را دختران خداى متعالى مىانگارند. اگر دختر، همعرضِ پسر مىبود، چرا خداوند اين تقسيم را نمىپذيرد و آن را ستمگرانه مىداند؟
↙️🔸قرآن كريم، روش محاوره و گفتوگوى جدلى را مىپذيرد و خود، از اين شيوه كه براى ساكت كردن خصم و مخالف است، بر مبناى آنچه خودِ وى پذيرفته، استفاده مىكند. آنچه در آيههاى مذكور آمده، در واقع سخنانى #جدلى است نه برهانى؛ يعنى محكوميّت مشركان را براساس آنچه نزد خودشان مسلّم است، معلوم مىدارد، نه بر پايه آنچه از ديدگاه خودِ قرآن درست است.
↙️🔹برترى پسر و مرد بر دختر و زن، اصلى است كه نزد مشركان مسلّم بوده، #نه_قرآن. قرآن كريم به مشركان نشان مىدهد كه بر مبناى اين اصل مسلّمشان، محكوم هستند و سخنى ظالمانه مىگويند وگرنه چنانچه گذشت، قرآن ناقصتر بودن زن از مرد را به لحاظ انسانيت و لوازم آن مردود مىداند.
_______________
1.نحل (16)، 57ـ59 و 62؛ صافّات (37)، 149ـ157؛ زخرف (43)، 16ـ19؛ طور (52)، 39.
📚پرسش ها و پاسخ ها،ج ۵،ص ۲۸۴
🏴فاطمهی زهرا سلامالله علیها در رأس مبارزات بعد از رحلت پیامبر صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم
✔️ شکّی نیست كه بعد از رحلت پيامبر يك جمعى كه در رأس آنها فاطمهی زهرا(سلامالله علیها) بوده، تلاش ميكرده است. در همان روزهاى اوّل در ماجراى خانه و آتش گرفتن درِ خانه، مجروح شده و بعد در عين حال اين #مبارزه را ادامه داده و به مسجد رفته و سخنرانى كرده و در معرض افكار و انظار مسلمانان آن زمان قرار گرفته. دختر پيغمبر، يك دختر جوان ۱۸ ساله، توى مسجد در مقابل انبوه مهاجرين و انصار، آن سخنرانى عجيب را كه كلمه به كلمهاش ضبط شده و موجود است در تاريخ، در اسناد ما ايراد كرده است.
رهبر انقلاب؛ ۶۴/۱۲/۱۰
#الگوی_زن_مسلمان
✅ علامه مصباح یزدی:
این فرهنگ که وظیفه زنان فقط در منزل است، غلط نیست، اما ناقص و ناشی از عدم نگاه جامع به دین است.
☘ آری، اگر کار در منزل مهم تر و یا ارزشی برابر با کار در بیرون از منزل داشته باشد، کار در منزل بهتر است، اما اگر کاری بیرون از منزل واجب کفایی باشد و نیاز به حضور زن باشد، باید همان را انجام بدهد.
🌺 حضرت زینب (س) بعد از واقعه عاشورا، تکلیف مهمی را بر عهده گرفت؛ بخش عظیمی از برکاتی که از واقعه کربلا، نصیب مسلمانان شد، مربوط به سخنرانی های حضرت زینب (س) بود؛ حال اگر حضرت زینب (س) می خواست در منزل بماد، آیا این برکات شامل جامعه مسلمانان می شد؟
☘ مرد یا زن بودن، پیر یا جوان بودن، مانع یا علتی برای رسیدن به مقام خلیفه اللهی محسوب نمی شود و همگان می توانند با خودسازی به این مقام دست یابند؛
🌺 به عنوان نمونه طبق تاریخ حضرت معصومه (س) حدود ۲۰ سال سن داشتند، اما مقامی دارند که بزرگان عالم افتخار می کنند خاک آستانشان را سرمه چشم خود کنند. در مجموع باید گفت رسیدن به مقام قرب الهی بعد از عنایات الهی و استعدادهای ذاتی خدادادی به عمل و اخلاص افراد بستگی دارد👌
👈 اگر تربیت اخلاقی، دینی و سیاسی خواهران توسط همان خواهران جامعه صورت بگیرد، مطلوب تر خواهد بود.
◀️یکی از نشانههای مردسالارىِ غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند، تا مرد التذاذ ببرد!
♻️ این مردسالاری است، این آزادی زن نیست؛ این در حقیقت آزادی مرد است.
⬅️میخواهند مرد آزاد باشد، حتّی برای التذاذ بصری؛ لذا زن را به کشف حجاب و آرایش و تبرّج در مقابل مرد تشویق میکنند!
⏪البته این خودخواهی را بسیاری از مردان در جوامعی که از دین خدا بهرهمند نبودند، از دورانهای قدیم هم داشتند، امروز هم دارند؛ غربیها هم مظهر اعلای این بودند.
✨ پس، این مسأله که زن به سمت معرفت، علم، مطالعه، آگاهی، کسب معلومات و معارف حرکت کند، باید در میان خودِ بانوان خیلی جدّی گرفته شود و به آن اهمیت دهند.
۱۳۷۶/۰۷/۳۰
🎯 هنگامی که یک زن مسلمان ایرانی و دارای حجاب، بر سکوی قهرمانی می ایستد و همه را وادار به تکریم می کند، کار با عظمتی انجام شده است.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۹۱/۱۲/۲۱
🔲 چادر؛ نشانه ملی ما
✅ رهبرانقلاب: توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینههای مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد. مثلاً بیاییم با خودمان فکر کنیم که حجاب داشته باشیم، اما چادر نباشد؛ این فکر غلطی است.
🌼 نه اینکه من بخواهم بگویم چادر، نوع منحصر است؛ نه، من میگویم چادر بهترین نوع حجاب است؛ یک نشانهی ملی ماست؛ هیچ اشکالی هم ندارد؛ هیچ منافاتی با هیچ نوع تحرکی هم در زن ندارد.
🌸 البته میتوان محجبه بود و چادر هم نداشت؛ منتها همینجا هم بایستی آن مرز را پیدا کرد. ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
👆🏻📸
❌اینکه ما ازدواج را صحنهی تفاخر قرار بدهیم، غلط اندرغلط است
بعضیها #ازدواج را که یک امر عاطفی و انسانی و وجدانی است، به صحنهی #تفاخر تبدیل میکنند. مثلاً میگویند که #جهیزیه ی ما اینچیزها را داشت؛ آیا جهیزیهی دختر شما هم اینها را دارد؟! تفاخر و تنافس! اینکه ما اینجا را صحنهی تفاخر قرار بدهیم، غلط اندرغلط است. هم محیط ازدواج را آلودهی به مادّیات میکند، هم این صحنهی پاک و لطیف وجدانی را صحنهی تفاخرها و تنافسها و زیادهرویها میکند، بعد هم این دختر و پسر از اول عادت میکنند که بایستی زندگی آنان بر #تجمل و #تشریفات بگذرد؛ چرا؟ بگذارید از اول به یک زندگی متوسط عادت کنند.
رهبر انقلاب؛ ۷۰/۰۴/۲۰
#سبک_زندگی #ازدواج_آسان
✅علامه مصباح یزدی :
#زینت_کردن_زن_برای_همسر یکی از آداب اسلامی است که باید زن برای ایجاد نشاط در محیط خانواده تلاش نماید تا خانواده دچار افسردگی و وارفتگی و خمودی نشود. انسان تنها روح مجرد نیست بلک در دامن ماده بوجود می آید و با گرایشهای مادی رشد می کند و سر و کارش با مادیات است بنابر این استفاده از چیزهایی که موجب نشاط است در محیط خانواده باید رعایت شود.👌
زنانی که به اسم اسلام، از روی ناآگاهی یا تقلیدهای کورکورانه، بدین مسئله بی توجهند، سبب می شوند تا محیط خانواده، محیط سرد، خشن و بی نشاط گردد و اعضای آن از شادابی، فعالیت و کارهای مثبت بازمانند
✔️ مبارزه خستگىناپذير فاطمهى زهرا سلامالله عليها بعد از رحلت پيغمبر صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم
📝 فاطمهى زهرا(سلامالله عليها) بعد از رحلت پيغمبر براى خلافت علىّابنابيطالب به يك مبارزهى مستمر، شبانهروزى، خستگىناپذير دست زده، اين را كسى نمیتواند منكر بشود كه، كى كرد اين مبارزه را؟ خود فاطمهى زهرا(سلامالله عليها) و او محور مبارزه بود. ببينيد در صحنهى #مبارزات_اجتماعى، زن يك چنين #حضور فعّالى میتواند داشته باشد و بايد داشته باشد. اين الگوست براى ما، نمیشود بگوییم كه او فاطمهى زهرا (سلامالله علیها) بود، به زنهاى ما چه؟ نه چون فاطمهى زهرا(سلامالله علیها) بود، زنهاى ما بايستى از آن الگو پيروى كنند و اتباع كنند.
رهبر انقلاب؛ ۶۴/۱۲/۱۰
🔹 #الگوی_زن_مسلمان
💠مرد های مذهبی (قابل تامل بخونند )
🔅 گاه یادشان میرود که از همسرانشان
بابت حجاب تشکر کنند !
یادشان میرود که پذیرایی از مهمان
با حجاب سخت تر است !
یادشان میرود که
مسافرت با حجاب سخت تر است !
یادشان میرود که بچه داری با حجاب سخت تر است !
یادشان میرود که خرید با حجاب سخت تر است !
یادشان میرود که در گرمای تابستان چه جهادی است چادری بودن !
یادشان میرود اگر خیالشان از همسرشان راحت است ؛
بخاطر سختی حجابی است که آنها تحمل میکنند !
گاهی با شاخه ای گل 🌷
از همسرانتان بابت حجابشان تشکر کنید،
تا بدانند که جهادی که امروز با حجابشان میکنند ،
برایتان ارزشمند است.
💥سخنان زیبای استاد قرائتی درباره حجاب🍃
👌شما جنس مرغوب را در کادو می پیچید، روی تلویزیون پارچه می اندازید، کتاب قیمتی را جلد می کنید، طلا و جواهرات را ساده در دسترس قرار نمی دهید👈 بنابر این جلد وحجاب نشانه ارزش است.
👌خداوند برای چشم که ظریف است
و خطرات آنرا تهدید می کند، حجاب قرار داده.
👌 حجاب باعث تمرکز فکر مردان
که بخش عمده تولید جامعه به دست آنان است می گردد.
👌 در کشورهایی که بی حجاب است نظام خانواده از هم گسسته و آمار طلاق غوغا می کند.
👌اسلام به خاطر حفظ حیا، کرامت و جلال ، جلوگیری از تشتّت و هوسبازی
و گسستن نظام خانواده حجاب را واجب فرموده.
👌 باید دانست که حجاب مانع تولید نیست ، بزرگترین صادرات ایران بعد از نفت ،قالی است که تولیدش به دست زنان باحجاب است.
👌 حجاب مانع تحصیل نیست
صدها هزار دانشمند زن در کشور اسلامی ایران شاهد این ادعّاست.
👌حجاب آرم جمهوری اسلامی ایران است.
👌دنیا انقلاب اسلامی ایران را باحجاب بانوان می شناسد و ابرقدرتها از این نشانه پرارزش انقلاب آنقدر هراس دارند که چند دختر مسلمان را با پوشش اسلامی بر سر درس تحمل نمی کنند.
👆🏻📸
📍 در این مدت، مادران شهدا را حماسىتر از بسیارى از پدران شهدا یافتیم...
مادر، با این هویّت، با این تشخّص، با این احساس غیر قابل توصیف - که واقعاً احساس مادر نسبت به فرزند اصلاً قابل توصیف نیست و ماها که نمیتوانیم مادر باشیم، اصلاً درک نمیکنیم عظمت این احساس را - با یک چنین احساسى این مادر، هم تحمّل میکند هجرت فرزند خودش را بهسوى جبهههاى جنگ، هم تحمّل میکند شهادت او را، هم افتخار میکند. ما در طول این هشت سال دفاع مقدّس و بعد از آن، از مادران، گِله نشنفتیم بلکه بهعکس، مادرها را حماسىتر از بسیارى از پدرها یافتیم.
#مادران_شهدا
رهبر انقلاب؛ ۹۳/۳/۲۶
💔 غربیها زن را تبدیل به یک کارگر ارزان کردند
❇️ رهبرانقلاب:
🍂 از روزی که اروپاییها، صنایع جدید را به وجود آوردند و احتیاج به نیروی کار ارزان و بی توقع و از کمدردسر داشتند، زمزمهٔ آزادی زن را بلند کردند؛ برای اینکه زن را از داخل خانوادهها به درون کارخانهها بکشانند، به عنوان یک #کارگزار_ارزان از او استفاده کنند، جیبهای خودشان را پر کنند و زن را از کرامت و منزلت خود بیندازند.
⚠️ امروز آنچه که به عنوان #آزادی زن در غرب مطرح است، دنبالهٔ همان داستان و همان ماجراست.
لذا ظلمی که در فرهنگ غربی به زن شده است و برداشت غلطی که از زن در آثار فرهنگ و ادبیات غرب وجود دارد، در تمام دوران تاریخ بیسابقه است. ۱۳۷۵/۰۹/۲۵
🌷 #انقلاب_زینبی
✊رهبر انقلاب: در انقلاب زنانی ظهور کردند که میتوانند حضور زن را در ساحت تهذیب، حفظ خانواده، و جهاد اجتماعی جهانی کنند و بنبستهای بزرگ را بشکنند. ۹۱/۱۲/۱۶
✨☄✨☄✨☄
☄✨☄✨
✨☄
این خیر کثیری که خداوند متعال در سورهی مبارکهی کوثرمژدهی آن را به پیامبر اکرم داد و فرمود: «انّا اعطیناک الکوثر» که تأویل آن، فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) است - درحقیقت مجمع همهی خیراتی است که روزبهروز از سرچشمهی دین نبوی، بر همهی بشریت و بر همهی خلایق فرو میریزد. خیلیها سعی کردند آن را پوشیده بدارند و انکار کنند، اما نتوانستند؛ «والله متمّ نوره و لو کره الکافرون».
ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با عمل، و نه با محبت خالی، نورانی بشویم؛
رهبر انقلاب؛ ۷۰/۵/۱۰
🔊آزمون صداقت
رهبرانقلاب: یکی از عوامل مولّد #صبر در زینب کبری (س) صدق است؛ صادقانه با پیمان خدای متعال برخورد کردن.
از من و شما هم سؤال میکنند دربارهی عهدی که با خدا کردیم...
📩رهبرانقلاب:
🔻برخی افراد با به رُخ کشیدن حرفهای ناقص و پوچ غرب درباره نگاه اسلام به زن خدشه وارد میکنند.
🔹این فریفتگان غافل، خانهداریِ زن را تحقیر میکنند، در حالیکه خانهداری یعنی تربیتِ انسان، و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر.
🔺مرد و زن از جهاتی همچون «عروج به مقامات معنوی»، «قدرت رهبری» و «توانایی هدایت بشر»، تفاوتی با هم ندارند اما از جنبهای همچون «وظایف در اداره زندگی» با هم متفاوتند و نمونه همه این موارد، حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها است. ۹۵/۱۲/۲۹
👈آیا کسی باور میکند که دردنیای عرب که تا چند سال پیش مردم دخترها را زنده به گور میکردند پیغمبر(ص) زهرا(س) را میبوید و میگوید: من بوی بهشت از این دختر میشنوم.
📝آشنایی با قرآن