✅ آنچه باید از حضرت زهرا (س) یاد بگیریم
💐 رهبرانقلاب: فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها «سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة» است؛ خیلی مقام والا و بالایی است.
🌺 درس شجاعت
🌺 درس فداکاری
🌺 درس زهد در دنیا
🌺 درس معرفتآموزی
🌺 درس معرفت را انتقال دادن به اذهان مخاطبین و دیگران
🌺 در مقام معلّم دانشور بشر قرار گرفتن
درسهای فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها است به همهی بشر. ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
❣ #فاطمه_ی_زهرا (سلام الله علیها) #سرور_زنان_اهل_بهشت است
🌸امام خامنه ای :
در فضیلت حضرت صدّیقهی کبرا (سلاماللهعلیها) همهی مسلمین متّفقند، شیعه و سنّی ندارد.
در کتب اهل سنّت و شیعه این حدیث آمده است: فَاطِمَةُ سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة؛(۱)این بالاتر از «سَیِّدَةِ نِساءِ العالَمین»(۲) است؛
[یعنی] #سرور_زنان_بهشت.
📌 در بهشت چه کسانی هستند؟ برترین زنان، برجستهترین زنان، مؤمنترین زنان، مجاهدترین زنان، زنان شهید، آنهایی که خدای متعال در قرآن از آنها با عظمت یاد کرده است، همهی اینها در بهشت جمعند؛
❣آنوقت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) «سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة» [است]؛ خیلی مقام والا و بالایی است.
👌 #درس_شجاعت، #درس_فداکاری، #درس_زهد_در_دنیا،
#درس_معرفت_آموزی و #معرفت را #انتقال_دادن_به_اذهان_مخاطبین و #دیگران، #در_مقام_معلم_دانشور_بشر #قرار_گرفتن، #درسهای_فاطمهی_زهرا (سلاماللهعلیها) است به همهی بشر.
امیدواریم همهی شماها، همهی مردم عزیز آذربایجان و همهی ملّت ایران و همهی مسلمین از #برکات این بانوی دو عالم #بهرهمند بشوند.
🗓۹۶/۱۱/۲۹
۱)امالی صدوق؛ص۱۲۹
۲)کافی؛ج ۱ص ۴۵۹
@hahigatevasel
❤️ «نصيحتي كه به شما ميكنم از موضع يک پدر است»
📝رهبرانقلاب: به دختر خانمها سفارش میکنم که خواست خانواده را یکسره به عنوان یک شیء مزاحم تلقّی نکنند. شما مثل فرزند من هستید و من نصیحتی که به شما میکنم، از موضع یک پدر است.
🔺شما این را از من بپذیرید که اغلب اوقات تشخیص پدرها و مادرها در این که چه چیزی برای این جوان یا نوجوان مصلحت است و چه چیزی مصلحت نیست، از تشخیص خود آنها بهتر و روشنتر است. بدانید که آنها دلسوزند.۱۳۷۷/۱۱/۱۳
📍خطبهى فدکیّه؛ خطبهای یکپارچه حکمت ومعرفت
آنچه در زندگى ظاهرى #حضرت_زهرا سلامالله علیها وجود دارد، از يك سو علم و حكمت و معرفت است، كه حتّى در خطبهاى مثل خطبهى فدكيّهى معروفِ آن بزرگوار كه هم شيعه آن را نقل كرده است، هم اهل سنّت لااقل بعضى از فقرات آن را نقل كردهاند - بعضى هم همهى آن خطبه را نقل كردهاند - وقتى نگاه ميكنيد در حمد و ثناى اين خطبه، در مقدّمات اين خطبه، میبينيد يكپارچه حكمت و معرفت از زبان دُرربار آن بزرگوار در فضا منتشر شده و امروز بحمدالله براى ما باقى مانده - در آنچنان موقعيّتى كه بحث تعليم نبود، خطابِ مربوط به علم و معرفت نبود؛ در واقع يك محاجّهى #سياسى بود - در عالیترين سطحى كه براى ما قابل درك است، در اين خطبهى مباركه، معارف الهى و معارف اسلامى ذكر شده است.
رهبر انقلاب؛ ۸۹/۳/۱۳
#الگوی_زن_مسلمان
👨🏻مرد، مظهر اعتماد و نقطهی اتکا زن
💞 رهبرانقلاب: #مرد در چشم زن مظهر #اعتماد، نقطهی #اتکا، نقطهی اعتماد هست. محبت خودش را به او در این قالب ترسیم می کند...
✨ زن وقتی که به مرد نگاه می کند، او را با همان چشم #محبت و #عشق، در نقش یک نقطهی مورد اتکا، که میشود به او تکیه کرد، میشود از نیروهای او، نیروهای جسمی او، نیروهای فکری او برای پیشبرد کارِ زندگی استفاده کرد، نگاه میکند. ۷۸/۱۲/۲۲
✅تعریف_خانواده خوب
🌸حجت_الاسلام_پناهیان:
💠 ما درباره هر آنچه که با آن ارتباط داریم و با آن زندگی می کنیم، لازم است که تعریف و تلقی صحیحی داشته باشیم تا ارتباط ما با آن پدیده ها راحت تر شود
💠 مثلا خانم، تعریفش از مادری چیست؟ مادری به نوعی جلوۀ مقام ربوبیت خداست! خدا بعضی از خصلتهای خودش را به او داده که تو بیا بندهپروری کن، رب باش، در همان اندازههایی که هستی. به یکی از بندگان من برس، من این مأموریت را به تو دادم!
💠 یا مثلا آقا، تعریفش از پدر بودن چیست؟ پدر رازق است، از این جهت خیلی شباهت به این اسم باعظمت پروردگار پیدا میکند.
💠 این تلقیها خیلی مهم و تعیینکننده است! گاهی اصلاً نمیخواهد زیاد توصیههایی برای اینکه آدم مراقب رفتار خودش باشد، مطرح شود، تلقی که درست باشد، رفتار هم درست خواهد شد.
💠 بسیاری از خانمها و آقایان اصلاً تعریف درستی از همسری و شوهری ندارند! تغییر رفتار و حالات اینها سخت خواهد بود.
🔴تلقی درست از عروس شدن چیست؟
💠 تلقی درست از همسر بودن این است: خانمی که ازدواج میکند درواقع مسئولیت رسیدگی و خدمت کردن و حمایت از یک مرد را به عهده میگیرد. گاهی شما باید رابطۀ مادری با او پیدا کنی، بفهمی چه زمانی عصبانی یا خوشحال میشود؟ حالات او را بشناسی، متناسب با حالات او رفتار بکنی! این خیلی مسئولیت بزرگی است.
🔴 تلقی درست از داماد شدن چیست؟
💠 از آنطرف آقا داماد، باید در خودش این را ببیند که دیگر تو آن آقاپسر دبیرستانی یا دانشجوی مستقلی که هر طوری برای خودت زندگی میکردی نیستی؛ حالا باید دل خانمت را به دست آوری نه دل خودت را، باید مثل یک پدر از او نگهبانی و مراقبت کنی.
🔴 تلقی درست از فرزند بودن چیست؟
💠 تلقی درست از فرزند بودن چیست؟ ببینید امام سجاد(ع) چه تلقیای از فرزند بودن برای پدر و مادر؛ دارند. حضرت دعا میکنند: «خدایا من را نسبت به پدر و مادرم همانند عبدی نسبت به سلطانی که خیلی مقتدر و بیرحم است قرار بده که در آن حد از آنها بترسم و حساب ببرم. از طرف دیگر از جهت نیکی کردن مانند مادری باشم نسبت به طفل شیرخوار! و اللّهُمّ اجعَلْنی أهابُهُما هَیْبَةَ السُّلْطَانِ الْعَسُوفِ، وَ أَبَرُّهُمَا بِرَّ الْأُمِّ الرَّءُوف»(صحیفه سجادیه، دعای 24) یک جوان نسبت به پدر و مادرش چه احساسی باید داشته باشد؟ عبد، عبدی که حساب میبرد از پدر و مادر، بهاضافۀ مادری نسبت به طفل شیرخوار!
💠 ما اگر بخواهیم تعریف درست از بخشهای مختلف زندگی پیدا بکنیم، باید چه کنیم؟ کمی این گفتگوها و مطالعه کمک میکند، ولی اینها کافی نیست. گاهی آدم باید با اولیاء خدا زندگی بکند، از نزدیک معاشرت بکند تا یک تلقی خوب پیدا کند.
💠بعضی از فیلم و سریالها که اصلاً تلقیهای غلط به آدم میدهند! مثلاً خانم و آقایی، باهم دعوایشان شده است، حالا این خانم یا آقا الآن جا دارد که ببخشد، این سریال یا فیلم سینمایی میآید به او حق میدهد در مقابل شوهرش یا همسرش نامردی کند! و اصلاً این تلقی را ایجاد میکند که بله آقا، در زندگی حساب حساب است، کاکا برادر! نه عزیز من، بنا نیست اینجور کشوقوسها در زندگی باشد، تو اصلاً تلقیات از زندگی اشتباه است. هم خانم و هم آقا در این مسابقه باختهاند و دارند باهم مسابقه در باختن میدهند!
💠 «تعریف درست داشتن از زندگی و ...» در قرآن به «فرقان» تعبیر شده است. فرقان بینش بسیار عمیق و درستی است که باتقوا به دست میآید؛ إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ یَجْعَلْ لَکُمْ فُرْقاناً»(انفال، 29)
💠 به این سادگی نمیتوان به تلقی درست رسید، مهمترین مانعش هم خودخواهی انسان است. اگر خانمی خودخواه باشد، نمیتواند همسری را درک کند و تلقی درستی از نقش همسری پیدا کند! اگر یک آقایی هم خودخواه باشد نمیتواند همسری را درک کند! اگر کسی غرق خودش و غرق منافع و دوستداشتنیها و لذتهای خودش باشد دیگر نمیتواند درک صحیحی از دیگران پیدا کند.
#خانواده_خوب–ج 1 (از فصل سوم)
🌹من مادران شهدائی را زیارت کردم که بجد و با صدق واقعی میگفتند اگر ما ده تا فرزند هم داشتیم، حاضر بودیم در راه خدا بدهیم؛ دروغ نمیگفتند. من مادران و پدرانی را ملاقات کردم که احساس عزت و افتخار میکردند، به خاطر اینکه فرزندانشان در راه خدا #شهید شدند. البته حق هم با آنهاست، عزت و افتخار است؛ همان طوری که عمهی ما زینب کبری (سلام الله علیها) فرمود: «ما رأیت الّا جمیلا»؛ جز زیبائی ندیدم. من خانوادههای بسیاری را دیدم که همین احساس زینب کبری در آنها هم بود؛ آنها هم میگفتند: «ما رأینا الّا جمیلا». اینهاست که به یک ملت #اقتدار میدهد؛ اینهاست که اعتماد به نفس را در یک ملت به وجود میآورد؛ اینهاست که تهدیدهای قدرتهای مادی دنیا، عربدههای مستانهی دولتهای متجاوز و مستکبر دنیا دل آنها را نمیلرزاند.
رهبر انقلاب؛ ۸۹/۷/۲۸
#خانواده_شهدا
♨️ کو یک نفر مثل زینب کبری؟
✅ امام خامنه ای:
🌹 #زینب_کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملت های اسلامی دارد ، از چیست ؟ نمی شود گفت به خاطر این است که دختر علی بن ابی طالب علیه السلام یا خواهر حسین بن علی و حسن بن علی علیه السلام است .
نسبت ها هرگز نمی تواند چنین عظمتی را خلق کنند. همهٔ ائمه ما ، دختران و مادران و خواهرانی داشتند ؛
اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
👈👈ارزش و عظمت زینب کبری ، به خاطر #موضع و #حرکت_عظیم_انسانی و #اسلامی او بر اساس #تکلیف_الهی است.
#کار او ، #تصمیم او ، #نوع_حرکت او به او این طور #عظمت
بخشید .
هرکس چنین کاری بکند ، ولو دختر امیرالمؤمنین علیه السلام هم نباشد ، #عظمت پیدا می کند.
🔅بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که
🔹اولاً موقعیت را شناخت؛
🔸هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین(علیهالسّلام) به کربلا،
🔸هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا،
🔸هم موقعیت حوادث کشندهی بعد از شهادت امام حسین را؛
🔹و ثانیاً طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها #زینب را ساخت.
۱۳۷۰/۰۸/۲۲
📚منبع :کتاب انسان۲۵۰ساله
📝 #حضرت_زینب، خانه و شوهر و زندگی و همه چیز را برای انجام تکلیف بزرگ و فداکارانه که حیات اسلام به آن وابسته بود و بایستی انجام میگرفت، رها کرد. #زن_مسلمان، همهی وظایف مهمّ زن را میتواند در عرض هم انجام دهد؛ و همه را از #زینب_کبری سلاماللهعلیها یاد بگیرد. هم طهارت و تقوا را - که بزرگترین خصوصیت یک زن است - و هم عزّت و کبریای مخصوص زنان را در وادی ایمان و تقوا. در روایات است که تکبّر از همه کس بد است مگر از زن در مقابل مرد بیگانه. زن باید حالت کبریا داشته باشد و نباید حالت خضوع و تسلیم بر او مستولی شود. این هم نمونهی بزرگ دیگر، که زینب کبراست. زن مسلمان، از هر طرف که ملاحظه کند، زینب کبری را شاخص میبیند. زینب کبری از لحاظ علمی، یک عالمهی معروف به علم در جامعهی اسلامیِ آن روز بود.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۷۴/۰۷/۱۲
🌺تقدیم به بانوان
⭕️من این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند؛ چون ممکن است بدشان بیاید!...
✅امام خامنهای:
👈 برای یک مرد بزرگ، همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچۀ کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند
👈 طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر!
(در دیدار اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان؛ ۱۳۷۰/۱۰/۴
✨حجت الاسلام پناهیان:
✅ارتقاء سطح آمادگی پذیرش ولایت
💠روز میلاد امیرالمومنین را، روز پدر نامیدهاند، این کار را، باید به فال نیک گرفت. هر چه پایگاه پدر در خانوادهها و جامعه ما تقویت شود، در واقع پایگاه ولایت مستحکم خواهد شد. مردم از نظر روانی و ذهنی، آمادگی پذیرش ولایتشان، بالاتر میرود.
💠یهودی_های صهیونیزم، وقتی که میخواستند مسیحیها را از هم متلاشی کنند، تا بتوانند سرپرستی آن جوامع را به دست بگیرند، یکی از کارهایی که کردند این بود که در جوامع مسیحی حرمت پدر را شکستند، گاهی حرمت پدر را، به عنوان اینکه شوهر نسبت به این زن ظالم است شکستند. گاهی حرمت پدر را، به این عنوان که مقابل خواستههای فرزندان میایستند شکستند.
✅کاهش ظلم در خانواده
💠هر چه حرمت پدر در جامعه و خانوادههای ما افزایش پیدا کند، برآیند کلی آن این خواهد بود که ظلم در خانوادهها کمتر خواهد شد. برعکس آنچه که بعضی از حقوقدانان فکر میکنند، که هر چه بیشتر، دست و بال مردها بسته شود، کمتر ظلم میکنند، تجربه غرب نشان داده که در غرب، زن، مظلومتر از شرق و در کشورهای اسلامی است، خودشان هم اذعان میکنند.
💠هر چه مرد_سالاری، به معنای منطقی و معقول کلمه، جا بیفتد طبیعتاً برکاتی خواهد داشت. پدری که حرمت داشته باشد، اتفاقاً احساس مسئولیت بیشتری پیدا میکند که مبادا ظلم بکند. اگر به یک مرد شریفی بگویند: «آقا تو پدر هستی» کلی خودش را جمع میکند، و دیگر ظلم نخواهد کرد
🌼اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد که در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، #خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد..
🌼خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. 👈این، کلام قرآن است. او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود.
بیانات در دیدار جمعی از مداحان
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
✅ علامه مصباح👈 این فرهنگ که وظیفه زنان فقط در منزل است، غلط نیست، اما ناقص و ناشی از عدم نگاه جامع به دین است.
☘ آری، اگر کار در منزل مهم تر و یا ارزشی برابر با کار در بیرون از منزل داشته باشد، کار در منزل بهتر است، اما اگر کاری بیرون از منزل واجب کفایی باشد و نیاز به حضور زن باشد، باید همان را انجام بدهد.
🌺 حضرت زینب (س) بعد از واقعه عاشورا، تکلیف مهمی را بر عهده گرفت؛ بخش عظیمی از برکاتی که از واقعه کربلا، نصیب مسلمانان شد، مربوط به سخنرانی های حضرت زینب (س) بود؛ حال اگر حضرت زینب (س) می خواست در منزل بماد، آیا این برکات شامل جامعه مسلمانان می شد؟
☘ مرد یا زن بودن، پیر یا جوان بودن، مانع یا علتی برای رسیدن به مقام خلیفه اللهی محسوب نمی شود و همگان می توانند با خودسازی به این مقام دست یابند؛
🌺 به عنوان نمونه طبق تاریخ حضرت معصومه (س) حدود ۲۰ سال سن داشتند، اما مقامی دارند که بزرگان عالم افتخار می کنند خاک آستانشان را سرمه چشم خود کنند. در مجموع باید گفت رسیدن به مقام قرب الهی بعد از عنایات الهی و استعدادهای ذاتی خدادادی به عمل و اخلاص افراد بستگی دارد👌
👈 اگر تربیت اخلاقی، دینی و سیاسی خواهران توسط همان خواهران جامعه صورت بگیرد، مطلوب تر خواهد بود
🌸مبارک باد بر ملت عظیمالشان ایران بویژه زنان بزرگوار، روز_مبارک_زن،
💐روز شرافتمند عنصر تابناکی که زیربنای فضیلتهای انسانی و ارزشهای والای خلیفة الله در جهان است.
📚صحیفه نور، ج16، ص 125.
🌸برای زنها کمال افتخار است که روز تولد حضرت_صدیقه را روز زن قرار دادهاند، افتخار است و مسؤولیت.
📚صحیفه نور ،ج ۱۲، ص ۷۲
☀ ️امام سجاد علیه السلام:
💠 (اى زینب!) تو بحمداللّه عالِمى هستى که نزد کسى تعلیم ندیدى و دانایى هستى که نزد کسى نیاموختى.
📚الاحتجاج،ج ۲،ص ۱۰۹
🚨با مُد مخالف نیستم به شرط آنکه قبلهاش اروپا نباشد!
🔻رهبرانقلاب:
💠تقلید فرهنگی خطر خیلی بزرگی است، اما این حرف اشتباه نشود با اینکه بنده با #مد و تنوع و تحول در روشهای زندگی مخالفم؛ نخیر، مدگرایی و نوگرایی اگر افراطی نباشد، اگر روی چشم و همچشمی رقابتهای کودکانه نباشد، عیبی ندارد.
🌀لباس و رفتار و آرایش تغییر پیدا میکند، مانعی هم ندارد؛ اما مواظب باشید قبلهنمای این مدگرایی به سمت #اروپا نباشد؛ این بد است. اگر مدیستهای اروپا و امریکا در مجلاتی که مدها را مطرح میکنند، فلان طور لباس را برای مردان یا زنان خودشان ترسیم کردند، آیا ما باید اینجا در همدان یا تهران یا در مشهد آن را #تقلید کنیم؟ این بد است.
🎯خودتان طراحی کنید و خودتان بسازید... من میخواهم بگویم اگر شما موی سرتان را میخواهید #آرایش کنید، اگر میخواهید لباس بپوشید، اگر میخواهید سبک راه رفتن را تغییر دهید، بکنید؛ اما خودتان انجام دهید؛ از دیگران یاد نگیرید. ۸۳/۴/۱۷
🌺امام خامنه ای حفظه الله🍃
👈اگرزن قدری عقل و پختگیاش بیشتر باشد و از اخم او جا نخورد و لبخند نشان دهد و در مقابل محبت بورزد، یواش یواش با افسون محبت، میتواند گره اوقات تلخی و بداخلاقی مرد را باز کند و ببیند که او چه احتیاج داشت🌸
من این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند؛ چون ممکن است بدشان بیاید! شما خانمها این را بدانید آقایان تا آخر هم مثل یک پسربچه هستند و باید ادارهشان کنید. البته اگر این حرف از زبان ما به گوش مردها برسد، لابد از ما گله خواهند کرد. واقعاً خانمها باید این بچّهپسر ی را که حالا ریشش هم بعد از پنجاه، شصت سال زندگی سفید شده اداره کنند ۸۱/۷/۱۱
🔴 عاملی که موجب پیروزی حادثه عاشورا شد
🔹 زینب کبری یک نمونهی برجستهی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد.
💢 حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعىِ دائمی شود، 👈عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است.(۱۳۸۹/۰۲/۰۱)
#امام_خامنه_ای
❇️ ویژگیهای جهیزیه حضرت زهرا سلاماللهعلیها
🌷 رهبرانقلاب: مهریهی فاطمهی زهرا چه بود؟ جهیزیهی فاطمهی زهرا چه بود؟ عروسیاش چگونه بود؟ همان چند قلمِ ارزانقیمتی بود که در کتابها نوشتهاند و ضبط کردهاند: یک تکه حصیر، یک تکه لیف خرما، یک دست رختخواب و یک دستاس ، یک کوزه، یک کاسه... با پول امروز، پول یک قطعه از لباسی که یک زن متوسط امروز میپوشد، شاید نبود!
💐 درحالیکه پیغمبر نه اینکه نمیتوانست، پیغمبر میتوانست، اگر یک اشاره میکرد کسانی حاضر بودند با کمال میل و علاقه، پولهای زیاد بیاورند بریزند به پای این دختر و پسر، اما پیغمبر نخواست این را... آن رفتار فقیرانه اینها تعمد بود، این برای این بود که دیگران یاد بگیرند.
⛰ امثال ما دهانمان میچاید (از عهده آن برنمیآییم) که بخواهیم زندگی خود را به نزدیک آنها تشبیه کنیم، نه از شما توقع داریم، نه از خودمان توقع داریم؛ اما آن قلّه است، هرچه ممکن است باید به آن نزدیک شد و در آن جهت حرکت کرد. ۷۲/۹/۱۷ و ۷۵/۶/۳ و ۸۲/۶/۱۸
🚨 مسئولیت زنان در خارج از خانه در نگاه امام خامنهای
رهبرانقلاب:
❌ بحث سر این نیست که زن آیا میتواند مسئولیتی در بیرون از منزل داشته باشد یا نه؛ البته که میتواند، شکی در این نیست؛ نگاه اسلامی مطلقاً این را نفی نمیکند.
✅ بحث در این است که آیا زن حق دارد به خاطر همهی چیزهای مطلوب و جالب و شیرینی که در بیرون از محیط خانواده برای او ممکن است تصور شود، نقش خود را در خانواده از بین ببرد؟ نقش مادری را، نقش همسری را؟ حق دارد یا نه؟ ۱۳۸۶/۰۴/۱۳
🌹 امام خامنه ای :
زن ایرانی راهبه نیست،
اما از راهبه پاک تر است و طیبه و طاهره است.
سربازنیست، اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد وبا اینکه جهاددر میدانهای رزم بر او واجب نیست، اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش میکند و در تمام صحنه ها حضور دارد. ۶۳/۱۱/۷
همان مقداری که فداکاری #سیدالشهدا در پیشبرد نهضت کمک کرده، خطبههای #حضرت_سجاد و #حضرت_زینب هم به همان مقدار یا قریب آن مقدار تاثیر داشته است.
صحیفه نور؛ج۱۷؛ص۵۹
#امام_خمینی
💗رهبرانقلاب: خانوادهای که نمیداند جوانش زنده است یا نه، هر لحظه برایش مثل شب عملیات است. دائم در حال نگرانی است که آیا زنده خواهد ماند، آیا او را خواهند دید؟ ٧٩/١٢/٢٠
🌷 #انقلاب_زینبی | نقش بانوان در انقلاب اسلامی🇮🇷
✊رهبرانقلاب: ما در جریان انقلاب شاهد بودیم که زن در کشور ما، سرباز خط مقدم انقلاب شد. ۶۸/۱۰/۲۶
🚨 علت اصلی نشاط رزمندگان چه بود؟
#نشاط_شاخص_برجسته_ایمان(ج۱)
#استاد_پناهیان
💠یکی از مهمترین مشخصات آدم مؤمن «نشاط» است. اگر دیدید کسی نشاط کمی داشت یا در نشاط کمبودهایی داشت بدانید که او بهرۀ کافی از ایمان خودش نبرده است.
💠نشاط، نتیجۀ همۀ خوبیهاست؛ نتیجۀ ایمان به خدا و اتکاء به خدا برای آینده، و اطمینان به خدا برای گذشته است. چون ایمان دارد به اینکه خدا روزیِ او را میرساند، و به او علاقه دارد، لذا یک آرامشی پیدا میکند که حسادتها، حسرتها، حرصها از دلش کنده میشوند.
💠 فرق نشاط در فرهنگ دینی ما با نشاط در فرهنگ غیردینی چیست؟ در فرهنگ غیردینی میگویند: «جوک بگویید و بخندید و سعی کنید مشکلات خود را فراموش کنید، اما فرهنگ دینی میگوید: مشکلاتت را حل و ریشهکن کن!
💠 مثلاً اگر مشکل تو ناشی از این است که احساس میکنی رزقت کم شده، اصلاً رزقت کم نشده! اصلا چرا ناراحت باشی که بخواهی با جوک و لطیفه آنرا فراموش کنی؟
💠 در دنیا خیلیها به مشروبات الکلی و هرزگیهای دیگر پناه میبرند برای اینکه بتوانند غمشان را فراموش کنند! ولی فرهنگ دینی میگوید که «اصلاً چرا تو غم داشته باشی؟»
🌿🌿 قدم اول در نشاط این است که انسان با ایمان به خدا، و اطمینان به اینکه خدا دوستش دارد، و اینکه سختیهای دنیا همهاش جبران خواهد شد، از دل خودش رفع غم و اندوه بکند.
🔸 ذکر «لاحول و لاقوة الا بالله العلی العظیم» خیلی غم و اندوه را از دل انسان میبرد؛ خوب است بعد از نمازها هفت بار- و در طول روز هم هفتاد بار- این ذکر را بگوییم، خیلی آرامشبخش است. یعنی «هیچکسی جز خدا در عالم کارهای نیست!»
💠 علی(ع) میفرماید: «مؤمن دائماً نشاط دارد»(کافی/2/230) خب اگر اینطور است پس چرا مؤمنین گریه میکنند یا قلبشان محزون است؟
💠 اشک ریختن آدم بانشاط با اشکریختن آدم افسرده خیلی فرق میکند؛ آدمهایی که نشاط معنوی ندارند معمولاً گریه هم نمیتوانند بکنند. کسی که دغدغۀ دنیا دارد مگر میتواند برای آخرت غصه بخورد؟! فقط کسی که از غم دنیا رها شده، میتواند برای آخرت اشک بریزد.
💠 کسانی که نشاط معنوی دارند، هم راحتتر اشک میریزند و هم خود این اشک نشاطآور است. غم و اندوه معنوی مال کسی است که در امور نشاطآور زیادهخواهی میکند و این زیادهخواهی اشکش را جاری کرده و این زیادهخواهی بد نیست. گریه برای آخرت و دوری از خدا، شبیه گریۀ کودکی است که وقتی به مادرش میرسد دوست دارد خودش را برای او لوس کند! این بچه زجر نمیکشد از اینکه دارد در آغوش مادرش گریه میکند.
💠 اگر مؤمنین اشک میریزند این اشکشان یا اشک شوق است، یا اشک محبت است یا اشک زیادهطلبی در امور معنوی است یا اشک برآمده از لذتهایی است که بردهاند!
🌿🌿عامل دوم نشاط مؤمن، محبت به خداست. پس نشاط مؤمن یکی ناشی از ایمان و اطمینان او به خداست-که این ایمان غمها را از دلش برمیدارد- و یکی هم ناشی از محبتی است که به خدا دارد و محبت به خدا شادیآور است.
☘ چرا آدم باید نشاط داشته باشد؟ 1. چون عامل غم وجود ندارد 2. چون عامل شادی وجود دارد که همان محبت است.
💠 علت غمگین شدن خیلیها، نرسیدن به دوستداشتنیها و فاصله گرفتن از آنهاست، اما کسی که خدا را دوست دارد هر لحظه دارد به دوستداشتنی خود نزدیکتر میشود، لذا هرچه پیرتر میشود بانشاطتر میشود.
🌹 آنهمه نشاط رزمنده دفاع مقدس در شرایط سخت جنگ برای چه بود؟ چون مطمئن بود کاری که دارد انجام میدهد درست است و به سمت عشقش حرکت میکرد.
💠 خیلیها نشاطشان را از اینجا میگیرند که مرگ را فراموش کنند، اینها چقدر بیمزه هستند و چقدر غیرعاقلانه رفتار میکنند! اما مؤمن هرچه به مرگ نزدیکتر میشوند بانشاطتر و برافروختهتر میشود
💠 از غمگین بودن و از عواملی که غم در دل آدم ایجاد میکند باید استغفار کرد. و از هر چیزی که ما را افسرده کند و نشاط ما را بگیرد باید به خدا پناه برد
@panahian_ir
📕 معرفی کتاب «خاطرات سفیر»
👌🏻 کتاب توصیه شده توسط رهبر انقلاب
📝 کتاب «خاطرات سفیر» به روایت خانم #نیلوفر_شادمهری با نگارشی صمیمی و ساده، خواننده را به خوابگاهی در پاریس میبرد و او را با رویدادها، تجربهها و خاطراتش شریک میکند.
🌍 خاطرات دختر مسلمانی که در کشور فرانسه، هرچند برای ادامهی تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام.
👥 مواجههی او با آدمهای مختلف و اتفاقات متفاوت این خاطرات را جذابتر میکند، از قبول نشدنش در بهترین دانشگاه فرانسه تنها به دلیل حجابش و دست ندادن با سرشناسترین اساتید مرد تا برگزاری دعای عهد در اتاق خوابگاه و خواندن دعای کمیل برای «یک سلیم النفس"