22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #کلیپ_تصویری
💢 #تربیت امری اکتشافی است.
📝 چگونه #خوب و #بد را به فرزندمان آموزش بدهیم؟
🌐استاد تراشیون
#رهبر_معظم_انقلاب
❌فرهنگ وارداتی...
🤵🏻"رسم بعضی از تمدنها و فرهنگهای وارداتی، این چیزی بود که اروپاییها اینجا وارد کردند، که باید حتماً جوانها بگذارند تا تحصیلاتشان تمام بشود، شغل بگیرند، نمیدانم شغل هم، حتماً شغل اداری باشد، بعد ازدواج کنند.
👰🏻 دخترها هم در سن اوایل بلوغ، که اصلاً معنی ندارد ازدواج، باید بمانند تا یک زن بزرگی بشوند، همهچیز دنیا را تجربه کنند، بعد ازدواج کنند. این رسم اروپاییها بود، خیلی هم چیز بدی بود. چون آنها هم که ازدواج را تأخیر میانداختند، نه از باب این تأخیر میانداختند که معتقد بودند جوانها در سنین جوانی نیاز جنسی ندارند، نخیر، کاملاً هم درک میکردند و قبول میکردند که نیاز جنسی هست، منتها معتقد بودند که نیاز جنسی را در دوران جوانی بایستی جوانها آزادانه تأمین کنند؛ یعنی همان چیزی که از نظر ما فساد و فسق و گناه و موجب خراب کردنِ وضع اجتماع است.
💕برای همین هم بود که زن و شوهر اروپایی و اروپاییمنش، پیوندشان یک پیوند محکم نبود... زن و شوهر، دوران جوانیشان را گذراندهاند ـ نمیگویم همه، خیلیها اینجور بودند و اینجورند ـ بدون اینکه به همدیگر احتیاج داشته باشند، بعد هم سرِ سیری با هم ازدواج کردهاند... اسلام این را قبول ندارد. ۱۳۶۲/۱۲/۱۹"
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#پدرانه
#تربیتی
پدر برای #دختر:
👧 نقش اولین جنس مخالف را دارد.
دختر در کنارِ پدر؛ قدرت، مقاومت، توانمندی و... را میآموزد.
👈 پدر به دختر اجازه #ریسک کردن، جسارت و تلاش برای کارهای نو را میدهد.
👈 حتما دختر باید ساعتهایی از روز را در کنار پدرش باشد تا ابعاد دیگر وجودش رشد کند.
پدر برای #پسر:
👦 نقش الگو و راهنما دارد. پسر در کنار پدر ابعاد مردانهاش رشد و بارور میشود.
پدر نسبت به مادر بیشتر تحمل دارد تا تلاش و ایستادگی را از فرزندش طلب کند.
👈 حتما باید پسر ساعتهایی از روز را در کنار پدرش باشد تا ابعاد دیگر وجودش رشد کند و به مردی و #مردانگی برسد.
🔻مادران شاکله و محور تربیت در خانواده هستند
🔸معصومه ظهیری معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران کشور در گفتوگویی با اشاره به مسئله مهم تربیت فرزند، گفت: باغبانی وجود انسانها، تربیت و مربی بودن سخت ولی کاری بسیار ظریف، اثرگذار و عمیقی است.
🔸وی با اشاره به آیه ۳۴ سوره نساء افزود: خداوند تربیت و قوام خانواده یعنی مدیریت برای حاصل شدن امور تربیتی را به مردان سپرده است و آنها را متولی امور برنامه ریزی قرار داده است.
🔸این استاد حوزه خواهران با اشاره به مجری برنامههای تربیتی در خانواده، عنوان کرد: مجری برنامههای تربیتی و اثرگذاری در این برنامهریزی و همچنین مشارکت در برنامهریزی بهتر، مادران هستند.
➕ ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/85071
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاش شبکه ضد خانواده *من و تو* برای تضعیف جایگاه مقدس مادری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلاهی که به نام برابری زن و مرد بر سر زنان رفت!
🔻کارشناس یکی از شبکههای ماهوارهای که رویکرد ضداسلامی دارد، از تجربه کاری خود در امریکا و نادیده گرفتن تفاوتهای زن و مرد در جامعه غربی ابراز ناراحتی و به تبعات منفی نگاه برابر به زن و مرد اعتراف کرد.
آیه وَاضربوهنّ - .mp3
19.22M
💢 یکی از پربحثترین آیات قرآن در کلام استاد مطهری ( صوت بالا👆):
🔹آیه معروف «واضربوهن» که بسیار مورد ایراد غیرمسلمانان واقع شده و برای بسیاری سوالانگیز است؛ ارائه در جمع انجمن اسلامی پزشکان
📙 کتاب نظام خانوادگی اسلام، ص ۴۰-۵۰
🔻کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»
http://eitaa.com/motahari_ir
🔻 طلبه افسرده به درد جامعه نمیخورد
🔸 حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، در همایش طلیعه حضور ویژه طلاب خواهر جدیدالورود مدارس علمیه خوزستان با بیان اینکه لازمه یک طلبه موفق، حضور پرنشاط در جامعه است، اظهار داشت: طلبهای که افسرده باشد به درد جامعه نمیخورد؛ از این رو به نحوی زندگی کنید که اولاً به آن نشاط الهی دست یابید و دوما دیگران را هم به راه پرنشاط الهی دعوت کنید.
🔸 وی با بیان اینکه تظاهرات خشم و احساسات منفی باید کنار گذاشته شود، گفت: بهترین دین جذاب و محبوب همان اسلام است که باید به بهترین نحو ممکن توسط شما طلاب به جهان معرفی شود.
🔸 این استاد حوزه و دانشگاه، کنترل زبان را بهترین مهارت برای انسان مؤمن دانست و افزود: بهعنوان یک طلبه، باید خوشبختی را در زندگی خود جای دهید و برای این کار، اول به خدا و سپس به اهلبیت توکل و توسل کنید.
🔸 حجتالاسلاموالمسلمین پناهیان، «تلاش برای نمره گرفتن» را یک آفت جدی در مدارس علمیه خواند و بیان کرد: طلاب نباید همچون دانش آموزان و دانشجویان فقط به فکر نمره گرفتن و مدرک تحصیلی باشند! طلبه درس میخواند تا دنیا و آخرت مردم را با عملش آباد کند.
🔸 وی با بیان اینکه ایجاد نشاط در روحیه طلاب جز با تغییر سبک زندگی محقق نمیشود، گفت: اگر نشاط کم شد، نشان از کم شدن ایمان یا تغییر سبک زندگی است! به همین دلیل سبک زندگی خود را همچون سبک زندگی اهلبیت(ع) تعیین کنید.
🔻پناهیان در جمع بانوان طلبه خوزستان:
➖ طلبه به درد جامعه نمیخورد؛
◽️از این رو به نحوی زندگی کنید که اولاً به آن نشاط الهی دست یابید و دوما دیگران را هم به راه پرنشاط الهی دعوت کنید.
◽️ایجاد نشاط در روحیه طلاب جز با تغییر سبک زندگی محقق نمیشود، اگر نشاط کم شد، نشان از کمشدن ایمان یا تغییر سبک زندگی است! به همین دلیل سبک زندگی خود را همچون سبک زندگی اهلبیت(ع) تعیین کنید.
◽️کنترل زبان را بهترین مهارت برای انسان مؤمن است.
◽️طلاب نباید همچون دانشآموزان و دانشجویان فقط به فکر نمرهگرفتن و مدرک تحصیلی باشند! طلبه درس میخواند تا دنیا و آخرت مردم را با عملش آباد کند.
#سبک_زندگی_اسلامی
💫امام على عليه السلام می فرمایند:
اگر كسى را گرامى بدارى، در حقيقت خودت را گرامى داشته اى و حيثيت خويش را با آن آراسته اى.
بنابراين، به خاطر خوبى و احترامى كه به خودت كرده اى، از ديگرى انتظار سپاسگزارى نداشته باش.
🌟زن و مرد زمانیکه احسان به یکدیگر کنند به خودشان احسان کرده اند.
#استاد_فتحی
✅مادران شاکله و محور تربیت در خانواده هستند
معصومه ظهیری معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران در گفتوگویی با اشاره به مسئله مهم تربیت فرزند، گفت: باغبانی وجود انسانها، تربیت و مربی بودن سخت ولی کاری بسیار ظریف، اثرگذار و عمیقی است.
وی با اشاره به آیه ۳۴ سوره نساء افزود: خداوند تربیت و قوام خانواده یعنی مدیریت برای حاصل شدن امور تربیتی را به مردان سپرده است و آنها را متولی امور برنامه ریزی قرار داده است.
این استاد حوزه خواهران با اشاره به مجری برنامههای تربیتی در خانواده، عنوان کرد: مجری برنامههای تربیتی و اثرگذاری در این برنامهریزی و همچنین مشارکت در برنامهریزی بهتر، مادران هستند.
وی ادامه داد: تربیت سالها قبل از تولد آغاز میشود؛ مراقبت بر فرزندآوری، تشکیل نطفه، دوران بارداری، تولد، تغذیه و محیط خانه همه از عوامل تربیت خوب هستند که بسیاری از این امور به مادران بستگی دارد.
ظهیری تاکید کرد: فرزندان شیوه چگونه راه رفتن را از اولین محل آموزشگاه که خانواده است، فرا میگیرند و بعد از آن در استمرار این حرکت وارد محیطهای آموزشی دیگر مانند مدرسه، اجتماع و... میشوند.
وی توضیح داد: شاکله تربیتی انسانها در فضای خانواده، مادر است؛ البته مادر محور این فضا هم هست؛ در آیات قرآن از بانوان به عنوان آرامش بخش یاد میشود.
این کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به اینکه نقش مادر نقش کلیدی است، خاطرنشان کرد: در تربیت فرزندان عوامل مختلفی مانند محیط، نقش پدر و... موثر است، اما در همه این مسائل مادر تاثیرگذار است.
http://farhangi.whc.ir/news/view/85125