#تلنگر
🔅وقتی گیلاس با بند باریکش به درخت متصل هست🍒
🔹همه عوامل در جهت رشدش در تلاشند
🔻باد باعث طراوتش میشه
🔻آب باعث رشدش میشه
🔻آفتاب پختگی و کمال میبخشه
🔹اما به محض پاره شدن اون بند و جدا شدن از درخت:
🔻آب باعث گندیدگی
🔻باد باعث پلاسیدگی
🔻آفتاب باعث پوسیدگی میشه
🔹بنده بودن یعنی همین، یعنی بندِ به خدا بودن، که اگر این بند پاره شد، دیگر همه عوامل تو نابودی ما موثره.
پول، قدرت، شهرت، زیبایی... تا بندِ به خداییم برای رشد ما مفید و خیلی هم خوبه اما به محض جدا شدن بندِ بندگی، همه اون عوامل باعث تباهی و فساد ما میشه!
🚨عکس پروفایل
در فضای حقیقی هر کدام یک از ما یک اسم داریم و یک تصویر و قیافه
👈انتخاب اسم مان برعهده خانواده مان بوده که با توجه به علایق خود بر ما اسم گذاشتند .
🌹طبق روایات انتخاب اسم نیکو بر فرزندان یکی از وظایف والدین حساب میشود .
🌹در سیره پیامبراکرم میخوانیم که ایشان اسمهایی که معنی نامناسب داشتند را عوض کردند این امر نشان دهنده اهمیت اسم در زندگی انسانها است .
🔺روانشناسان هم معتقدند که اسمها بر شخصیت آدمها تاثیر میگذارند .
👈تصویرگری و قیافه ما انسانها هم کار خداست که همه را به بهترین شکل آفریده.
👈 منتها آراستگی ظاهر و مرتب بودن وظیفه انسانها هست که در روایات سفارش شده وقتی مومن به دیدار مومن میرود آراسته باشد (البته منظور آرایش کردن در مقابل نامحرم نیست بلکه منظور تمیز و مرتب بودن هست)
اما درباره تصویر فضای مجازی در پست بعدی بخوانید
ادامه دارد..
📝محمدلو
@gangenahofte
✅✅عکس پروفایل و دقت بر آن
❓❓چرا عکس برای پروفایل خود انتخاب میکنیم ؟
👈اگر کارمان بی هدف باشد و همینجوری یک چیزی گذاشتیم که درست نیست . چرا که انسان باید برای هر کار خود #هدف داشته باشد. انسان بی هدف راه به جایی نمیبرد.
❓❓عکس پروفایل انسانها نشانگر چی میتونه باشه
✅در #عموم افراد عکس پروفایل ها نشانگر شخصیت ایشان است 👈و از آرزوها و دغدغه ها و علایق و تمایلات آنها و چیزهایی که میخواهند به جامعه منتقل کنند سخن میگوید ..
🚨منتها در این میان گاهی برخی افراد به منظور #نفوذ در یک گروه خاص، به منظور ریاکاری یا به منظور تخریب یک گروه خاص و یا گاهی به منظور فریب یک گروه خاص و.. عکس پروفایل خود را به شکل آن گروه و علایق آن گروه در می آورن
👈که البته این افراد با پستهایی که در گروه ها میگذارند و با حرف زدن و منش و رفتار خود در گروهها و پیج هاشون بالاخره یک جورایی خود واقعی خود را نشان میدهند ..
👈البته برخی نفوذی ها هم در این میان #خیلی_زیرکانه در انتخاب پستها هم دقت میکنند تا آخر سر ضربه نهایی خود را به این گروه خاص یک جوری وارد کنند!
🔰پس با این اوصاف در فضای مجازی بایستی بیشتر مراقب بود ..
1⃣هم مراقب خود باشیم که با انتخاب عکس پروفایل و پستهای خود، تصویر نادرست از شخصیت خود ارائه ندهیم.
2⃣ هم باید مراقب افراد نفوذی بود که با یک عکس پروفایل مذهبی یا اسم مذهبی یا پست های مذهبی ، فریب مان ندهند .
✅همین حالا به عکس پروفایل خود نگاه کنید و فکر کنید برای چی این عکس را انتخاب کردید
❓ با هدف بوده کارتان❓ یا بی هدف
❓چه پیامی را میخواهید با این عکس به افراد منتقل کنید ؟
🚨نکته بعدی اینکه لازم نیست هر چیزی از احساسات خودتون نسبت به افراد را تو پروفایل هاتون نشون بدید
👈برخی اوقات احساسات ما شاید درست نباشه ، نباید یک چیز غلط را در جامعه ترویج کنیم
✅مخصوصا دوستان مذهبی مون خیلی مراقب باشند که در پروفایل شون مفاهیم غلط از دین و اخلاق را نشان ندهند چرا که ما در قبال اعتقادات افراد مسئولیم.
✅نکته آخر هم اینکه جهان خلقت بر پایه نظم و هدف پایه ریزی شده . پس شما هم به عنوان یک بنده خدای یکتا سعی کنید هیچ کاری را در زندگی بی هدف انجام ندهید ..
#فتامل
📝محمدلو
@gangenahofte
هدایت شده از ریحانه
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ویدئو ویژه | زن مسلمان ایرانی
🗂 پرونده #دختر_تمدن_ساز
3️⃣ سومین نماهنگ از مجموعهی #نظام_موضوعات_ریحانه
📚 در بیانات رهبر انقلاب پیرامون مسئله زن و خانواده، بر روی برخی موضوعات بارها تاکید شده که نشاندهنده اهمیت بالای این مفاهیم در منظومهی فکری حضرت آیتالله خامنهای است. فهرست این موضوعات را به همراه فیشهای بیاناتی میتوانید در پیوند زیر مشاهده کنید🔻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44892
🎬 ریحانه در مجموعه نماهنگ #نظام_موضوعات_ریحانه، این موضوعات را بازخوانی میکند.
✅ در سومین قسمت از این مجموعه، به بازخوانی بیانات رهبر انقلاب درباره ویژگیهای «زن مسلمان ایرانی» میپردازیم.
📥 دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/OIBqk
مشاهده قسمت اول aparat.com/v/Lcv7w
مشاهده قسمت دوم aparat.com/v/01GlY
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣️ @reyhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندداری
تربیت به سبک بهشتی
🎥 بخشهایی از کتاب «نقش آزادی در تربیت فرزند» شهید سیدمحمد بهشتی
🌹خاطره امام خامنه ای از مجروح شدن دستشان تا به دنیا آمدن دخترشان
♦️دست من آن اول که فلج شد، بخاطر حادثه ترور، تا مدتها این دست اصلا حرکت نمی کرد و ورم داشت. بعد به تدریج دیدم که یک کمی از شانه حرکت می کند.
♦️دکتر به من گفت وقتی راه میروم، دستهایم را بطور طبیعی حرکت بدهم. من همین کار را کردم، دامنه حرکت بیشتر شد. بعد یواش یواش دیدم میتوانم دستم را خم کنم از آرنج.
♦️در همان اوقات، خدای متعال یک فرزند دختری به ما داد که به من خیلی انس داشت
♦️ زیاد سراغ من می آمد دفتر ریاست جمهوری، من بغلش می گرفتم. یواش یواش دیدم با این دست هم میتوانم بغلش بگیرم.
♦️دکترم یک روز دید که با این دست بغلش گرفته ام، خیلی تشویق کرد! گفت این بچه دست تو را خوب می کند! وقتی از روی محبت این بچه را بغل میگیری، همین باعث می شود سنگینی اش را تحمل کنی. همینطور هم شد. بغل میگرفتم، می آوردم و می بردم، بعد یواش یواش این دست قوت پیدا کرد
📅۶تیرماه سالروز ترور نافرجام امام خامنه ای که منجر به مجروح شدن دست ایشان شد.
🌹شهید بهشتی: همانگونه که نظم در عبور و مرور محترم است، عفت و پاک دامنی در جامعه اسلامی هزار بار از آن محترم تر است.
@gangenahofte
هدایت شده از ️حقیقت واصل
🌹شهید دکتر بهشتی:در این انقلاب آنقدر کار هست که میتوان انجام داد ، بی آنکه هیچ پست ، سمت ، حکم و ابلاغی در کار باشد.
#آتش_به_اختیار
📝ما هم در دو کانال #حقیقت_واصل و #گنج_نهفته به حول وقوه الهی به منظور زنده نگه داشتن #مرام_شهدا، بدون بدون هیچ چشمداشت مادی با بودجه شخصی، پا به عرصه خدمت گذاشتیم و هیچ منتّی هم بر هیچ کسی نه در قبال پستها و نه در قبال تعداد اعضا نداریم..
🌹 چون همش کار دلی به عشق مولا #صاحب_الزمان (روحی و اروحنافداه) و شادی دل نائب برحقش
#امام_خامنه_ای عزیز بوده و هست ان شاءالله
🌹به قول شهید همت عزیز :
"حقیقت این است که هرچه بگوییم خسته شده ایم و بریده ایم، اسلام دست از سر ما بر نمی دارد. #ما_باید_بمانیم و کاری را که می خواهیم انجام بدهیم. همیشه باید مشغول یک کلمه باشیم و آن #عشق است. اگر عاشقانه با کار پیش بیایی به طور قطع بریدن و عمل زدگی و #خستگی_برایت_مفهومی_پیدا
#نمی_کند..."
📝محمدلو
@hagigatevasel
@gangenahofte
💢 مقابلهی حقوقی با مسئله ستم به زنان
⚖️ به مناسبت هفته قوه قضاییه
🔸 حضرت آیتالله خامنهای: ما زنانی داریم که ضعیفند و محرومند، زنانی داریم که ستمزده و مظلومند؛ باید جلوی این مظلومیتها را گرفت.
🔹 قوانین مهمی لازم است که باید وجود داشته باشد، خلقیات لازمی وجود دارد که بایستی دنبال کرد که تحقق پیدا کند، آداب و سننی لازم است وجود داشته باشد که زن در سطوح مختلف - معاشرتی، جنسی، خانوادگی، فرهنگی و فکری- دچار ستمزدگی نباشد.
🔸 یعنی از مسائل کاملا شخصی و خصوصی -یعنی مسائل جنسی- احتمال و امکان ستمزدگی زن و مظلومیت زن وجود دارد، تا مسائل عمومیتر. ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
🔴 تربیتی در حساب خدا ❗️
عَن جابر بن یزید الجُعفی عَن ابی جعفرٍ محمدبنعلیٍ الباقر علیهالسلام قال مَن قَدَّمَ اَولَاداً یَحتَسِبُهُم عِندَالله حَجَبُوهُ مِنَ النَّارِ بِإِذنِ الله عَزَّوَجَل؛ (الامالی شیخ صدوق، صفحهی 634)
«یَحتَسِبُهُم عِندَالله» یعنی جوری این فرزندان را، این اولاد را بار بیاورد که بتواند آنها را به حساب خدا بگذارد. طبعاً فرزندی را انسان می تواند به حساب خدا بگذارد که او تربیت الهی پیدا کرده باشد؛ متدیّن باشد؛ اهل فسق و فجور و تضییع اوقات و این ها نباشد. این [فرزند] را انسان می تواند به حساب خدا بگذارد و الّا اگر یک فرزندی بود که انسان او را بد تربیت کرد –کما این که بعضیها فرزندان خودشان را بد تربیت می کنند؛ از اوّل این بچّه را اهل دنیا و اهل اشرافیگری و اهل شهوات و این ها بار میآورند.
⭕️ در محیط خانواده، پدر و مادر، مشی شان برای فرزند، یک سرمشق است. اگر این سرمشق، سرمشق بدی باشد، بچّه بد بار میآید. فرض کنید پدر و مادر متقلّب [باشند]، دروغگو [باشند]، به همدیگر رحم نمی کنند، به همدیگر خیانت می کنند؛ اینها را هم بچّه، جلوی چشمش می بیند ؛ [پدر و مادر] به مسائل دینی اهمّیّت نمی دهند؛ به فرائض، به نماز، به روزه. بچّه [هم] همینجور بار میآید. این تربیت بد است- گاهی هست که انسان بچّه را، تربیت بد هم نمی کند لکن رها می کند؛ خیلی از ماها گرفتار این معنا هستیم؛ نه این که بچّه را بد تربیت کنیم، نه، امّا رهایش می کنیم؛ کَأنّه احساس مسئولیّتی نسبت به او نداریم.
⭕️گاهی اوقات برای درس خواندن و مشق نوشتنش وقت صرف می کنیم اما برای نماز خواندنش، برای آشنا شدنش با قرآن، با مسائل دینی، نه، هیچ وقتی نمی گذاریم. این رها کردن بچّه است. این ها را نمی شود انسان به حساب خدا بگذارد؛ یعنی بگوید خدایا این بچّه را من تربیت کردم برای تو، در حساب تو؛ نمی شود. ... تربیت فرزندان، تربیت تکتک فرزندان نیست، تربیت محیط خانواده است.
⭕️ محیط خانواده که خوب بود، چه بچّه یکی باشد چه پنج تا باشد، فرقی نمی کند، بهطور طبیعی، بهطور غالب خوب تربیت می شوند. پس بنابراین «یَحتَسِبُهُم عِندَالله» که در این حدیث شریف هست، معنایش این است که بچّه را جوری تربیت کند که بتواند او را پای خدا حساب کند. حالا، اگر «مَن قَدَّمَ اَولَاداً یَحتَسِبُهُم عِندَالله»، اگر [انسان] تقدیم کند اولادی را -تقدیم کند یعنی بار بیاورد، پرورش بدهد، ارائه بدهد فرزندانی را- که بتواند آنها را پای خدا حساب بکند، این فرزندان، او را از آتش الهی، از عذاب الهی دور نگه می دارند، مانع می شوند. این یکی از این چیزهای مهم است.
⭕️ خدای متعال به ما میگوید که عمل صالح کنید تا پیش خدای متعال مأجور باشید، از عذاب الهی مأمون باشید؛ اما به این اکتفا نمی کند؛ می فرماید اگر چنانچه نسل بعد از خودتان را هم تربیت کردید، این هم یک حسنهای است، یک عمل صالحی است که می تواند شما را حاجب از آتش باشد.
[📥 برداشت از : Khamenei.ir ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
️گنج نهفته
❓❓برای عملی شدن ازدواج آسان در جامعه در نسل جوان چه باید کرد 1⃣برای عملی شدن ازدواج آسان در جامعه
ابتدای مطالب ازدواج آسان در کانال گنج نهفته 👆
💢 چالشهای پیشروی دختران امروز
🌸 پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با سرکار خانم سعیده صفار هرندی
کارشناس امور تربیتی و دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت
🌍 حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: *«امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.»* ۷۹/۰۶/۳۰
🚫 اما وجود برخی مشکلات ممکن است مانع ایفای نقش تمدنی در دختران ایرانی شود. به همین خاطر با سرکار خانم سعیده صفارهرندی پیرامون این بحث به گفتگو نشستیم. بخشهایی از این مصاحبه:
🔹 بچهها باید به یک جهانبینی برسند که در آن جهانبینی اراده و مسئولیت را خوب یاد بگیرند که ازجملهی مسئولیتهای الهی و دینی ما هست. وقتی من حقوق و تکالیف خودم را ندانم و حقوق و تکالیف دیگران هم برای من محرز و مشخص نباشد، مستأصل میشوم و نمیدانم چه کار کنم. علمزدگی باعث شده است که بچههای ما مهارتهای لازم برای ورود به اجتماع بزرگتر را نداشته باشند.
🔸 فرهنگسازیِ کارکردن (داشتن شغل خارج از خانه) خانمها در کشور ما خیلی جا افتاده است. امّا بعضی اوقات وقتی وارد بازار کار میشوند، اصلاً دلشان نمیخواهد که ازدواج کنند و گرایشی به خانواده داشته باشند.
🔹 از خانوادهی ایرانی واقعاً آن چیزی که باید و شاید در خیلی از فیلمها و سریالهایی که ما داریم نشان داده نمیشود. یا حتی خانههایی که در فیلمها و تبلیغات نشان داده میشود، بچههای ما را دچار یک دوگانگی میکند. لذا میترسند از اینکه تشکیل زندگی دهند. چرا؟ چون «منیّت و فردگرایی» اینقدر در اینها تقویت میشود که به « مفهوم ما» نمیتوانند برسند.
🔸 اگر بچههایتان با شما حرف میزنند، شنوندههای خوبی باشید و گوش بدهید آنها چه میگویند. شروع به نصیحت کردنشان نکنیم. اگر ما یاد بگیریم که چگونه با بچههایمان رفتار بکنیم، مطمئن باشید که آنها هم برای مدت کمی هم که شده بهسمت ما میآیند و نسبت به ما شوقشان بیشتر میشود.
🔹 استقلال پیدا کردن، امری طبیعی، در یک سنی است. اصلاً خود پدر و مادرها هم در یک سنی دلشان میخواهد بچههایشان مستقل شوند، اما این استقلال به معنی جداشدن از خانواده نیست. میتوانند درون خانواده هم مستقل باشند.
مطالعه متن کامل مصاحبه🔻
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45977
❣️ @Khamenei_Reyhaneh