هدایت شده از ️حقیقت واصل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سوءاستفاده از #کودکان توسط برخی والدین ناآگاه برای #افزایش_فالوئر در فضای مجازی
👆متاسفانه قبل از اینکه فرهنگ استفاده از یک تکنولوژی به ملت ما آموزش داده شود ،خود تکنولوژی وارد کشورمان شد وخسارات زیادی به #فرهنگ و ذائقه ملت ما وارد کرد..
👈دراین میان به نظرم نحوه استفاده از #اینستاگرام درمیان برخی جوانان بدتر از همه پیام رسانهای دیگر است.
⛔️ اشتراک گذاری عکسها وفیلمهای خانوادگی #خصوصی، اشتراک گذاشتن تفریحات و لباسها و غذاها و ...خلاصه اشتراک گذاری همه چیزهایی که به زندگی خصوصی افراد برمیگردد
👈 فقط به منزله فخرفروشی و جلب توجه و افزایش فالوئر
🌹این جمله آقا را باید با آب طلا نوشت اینکه فرمودند: #تعداد_لایکهای_فضای_مجازی_معیار #ارزش_یک_مطلب_نیست👌۹۵/۴/۳
✅ قدر زر زرگر بداند ،قدر گوهر،گوهری،
یعنی هرکس نمیتونه محک بزند ارزش یک مطلب را، باید زرشناس باشد تا بفهمد..
🚨 در کشور ما متاسفانه #توئیترکه فقط پیام رسان خبری هست فیلتره،
اما اینستاگرام با عکسها و فیلمهای که میتواند به راحتی کانون خانواده ها را متلاشی کند آزاد است!!
اینم از بی تدبیری مسئولین این امر است.
🚨 #اینستاگرام به دنبال مدیریت رفتار ونگرش زنان است :
مصاحبهای جدی با دکترای مدیریت رسانه👇
http://www.javann.ir/fa/publications/2476/35720
@hagigatevasel
🌹امام خامنه ای:
#جوان بایستی در خود و محیط پیرامونش ایمان و معرفت و اراده را تقویت کند.
یکایک شما #دختران باید در محیط دانشگاه، مدرسه، کار و تلاش اجتماعی و سیاسی مراقب باشید و از نفوذ فساد و رخنه کردن ترشّحات آن جلوگیری کنید. باید نسبت به آن حسّاس باشید.
۸۱/۱۲/۶
@gangenahofte
@hagigatevasel
🌹 الگوی #زن_مسلمان_ایرانی
🔰 #سخن_هفته: آیا زن، در "متن" رخدادهای اجتماعی- سیاسی جامعه قرار دارد یا در "حاشیه"ی آن؟ آیا زن به تعبیر برخی از نویسندگان غربی "جنس دوم" است یا نه یک موجود با کرامت و "کنشگر محوری" در تحولات اجتماع؟ کدام "الگو" توانسته است زن را به متن رخدادها و تحولات بکشاند؟
💢 #گزارش_هفته: منطق امید به آیندهی روشن
❇️ #پرسشوپاسخ: حدود و خطوط قرمز جنبش عدالتخواهی از نظر رهبر انقلاب
🔸#عکسنوشت: قهرمان نیروی هوایی
@ganenahofte
@hagigatevasel
✨﷽✨
🌼 سه اثر مهم در #حجاب است 🌼
❶ اثر #فردی است و آن آرامش است. یک بانویی که محجبه است آرامش روحی دارد. می داند مال خودش است؛ می داند نگاه دیگران دنبالش نیست و گناه اجتماعی نمی کند. می داند دیگران را تحریک نمی کند.
خواهری که بدحجاب بیرون می آیی مصداق این آیه ایی شما دارید معاونت برگناه می کنید. جوان به شما نگاه می کند و تحریک می شود و زن هم ندارد و می افتد بر حرام. گناه می کنید شما.
وقتی دست در دست شوهرت در کوچه می آیی و شوخی و مزاح می کنی. این باید اصلاح شود.
❷ اثر #خانوادگی دارد. بچه، دختر، شوهر شما یک مسافرت برود و نباشد خیالاتش راحت است که این زن مال این است. زیبایی هایش را تقسیم نکرده. وقتی محجبه بود این زن مال اوست. نه دیگران بهره ببرند. این ارزش خانوادگی اش است. ثبات خانواده ها در حجاب بیشتر است و از هم پاشیدگی کمتر است. وقتی بدحجابی شد این آقایی که با خانمش می آید و نگاهش می افتد به زن فلانی و می گوید لباس و قیافه زن فلانی را دیدی؟ دیدی آرایش کرده بود؟ یاد بگیر. خب باهم دعواشون میشه و اختلاف میشه. هوس می کنند. زن های همدیگر را نگاه کردند خب طبیعیه یکی زیباتره، یکی زشت تره. قیافه ها فرق می کند. این باعث می شود مردها تحریک شوند. این اتفاقاتی که در جامعه می دانیم و می دانید و جاش هم روی منبر نیست.
❸ سومین اثر آن اثر #اجتماعی است. جامعه سالم می ماند. فساد، زنا، فحشا در جامعه کم می شود.
🔷 حجاب هم اثر فردی دارد آرامش.
🔷 هم اثر خانوادگی دارد استحکام.
🔷 هم اثر اجتماعی دارد سلامت.
فرد باحجاب اگر بود خود آرام است. خانواده مستحکم است و جامعه سالم است.
@gangenahofte
⛔️ خیانت به زن
⚠️انتقاد امام خامنه ای از کسانی که وانمود میکنند #عدالت_جنسیتی به این است که زنها باید در همه میدانهایی که مردها وارد میشودند، وارد بشوند...
📆 به مناسبت سالروز پیام امام به گورباچف
🌼 چرایی انتخاب خانم دباغ توسط امام خمینی (ره) در هیئت اعزامی به شوروی
📨 این روزها، سالروز ارسال نامه خمینی به آخرین رئیس جمهور شوروی، گورباچف در دیماه ۱۳۶۷ است. امام در این نامه به مرگ کمونیسم و مارکسیسم اشاره کرده بودند و از گورباچف خواستند که دربارهی اسلام مطالعات بیشتری انجام دهد. سه سال بعد و در دیماه ۱۳۷۰، جمهوری شوروی از هم فروپاشید. 👇
👥 افرادی که برای ارسال نامه به شوروی توسط امام انتخاب شده بودند، سه نفر بیشتر نبودند: آیتالله جوادآملی، محمدجواد لاریجانی و مرحوم خانم مرضیه حدیدچی (دباغ). رهبر انقلاب نیز در پیام تسلیت به مناسبت درگذشت خانم دباغ، حضور در هیئت اعزامی را یک افتخار برای ایشان دانستهاند.
📝 مرحوم #خانم_دباغ دربارهی این سفر و چرایی انتخاب خود به عنوان یکی از اعضای اعزامی به شوروی، این گونه گفته بود:
🌸 «هر چه فکر کردم، جز این به نتیجه دیگری نرسیدم؛ که حضرت امام در نظر داشت، زنی در کنار مردان به شوروی بفرستد و اعلام کند که در ایران اسلامی زنان نیز در امور مهم و حکومتی حاضر و پیشتاز هستند، و نیز این که امام میخواست در کنار آن پیام مکتوب، پیامی شفاهی به دنیا بدهد که ما در عمل بیش از هر مکتبی دیگر به جایگاه واقعی زن ارج مینهیم؛ ارزشی معنایی نه ارزشی ابزاری.
🌸 اگر آقای جوادیآملی تنها این نامه حضرت امام را برای آقای گورباچف میبردند، آیا مشکلی پیش میآمد؟ ولی حضرت امام میخواهند بفرمایند که حضور زنان در همه جا لازم و ضروری است... حضرت امام میخواهند اعلام کنند من که رهبر شما هستم برای اولین و یا آخرین بار که میخواهم پیامی را برای جوامع بینالمللی بفرستم؛ هم از قشر زنان و هم از قشر مردان انتخاب کرده و اعزام میکنم.»
📝 حضرت آیت الله جوادی آملی نیز درباره حضور خانم دباغ در هیئت اعزامی پیشتر نوشتهاند:
❇️ «یکی از اعضای هیأت، خواهر محترمه ای بود که سابقهٴ مبارزات سیاسی داشت، به زندان رفته و اکنون نمایندهٴ مجلس شورای اسلامی است. تا نگویند نظام اسلامی نیمی از مردم را از مزایای اجتماعی محروم کرده است، و «زن» در اسلام سمتی ندارد.
❇️ وقتی رهبر شوروی این صحنه را دید، با تعجب تلقی کرد و در هنگام خداحافظی در همان کاخ کرملین دست دراز کرد تا با این خانم مصافحه کند، اما دید این خانم در کاخ کرملین حاضر نشد با او مصافحه کند، این صدور انقلاب است، که #زن_می_تواند_در_مبارزات #سیاسی_با_حجاب_شرکت_کند و با عفت و حجاب بهترین سمتها را در نظام جمهوری اسلامی داشته باشد و با حجاب، پیام رهبر الهی را به رهبر الحاد برساند.»
#نامه_توحیدی_امام_خمینی
#مرگ_کمونیسم_فروپاشی_شوروی
#خانم_دباغ
#مبارزات_سیاسی_زنان_انقلاب
@gangenahofte
@hagigatevasel
🌸بانویی که امام زمان عج درتشیع اوحاضرشدند🌸
💥دورهای که زنان مجبور بودند برای حفظ حجاب در خانه بمانند!
⚜ مرحوم آيت الله سيد محمدباقر مجتهد سيستانی، پدر مرجع عالیقدر جهان تشیع آيت الله العظمی سيد علی سيستانی تصميم میگيرد برای تشرّف به محضر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زيارت عاشورا بخواند.
🌇 در يکی از جمعههای آخر، نوری را از خانهای نزديک به مسجد مشاهده میکند.
🌹 به سوی خانه می رود میبيند حضرت وليعصر امام زمان (عج الله تعالی فرجه) در يکی از اتاقهای آن خانه تشريف دارند و در ميان اتاق جنازهای قرار دارد که پارچه ای سفيد روی آن کشيده شده است.
👣 ايشان میگويد هنگامی که وارد شدن اشک میريختم.
✋🏻 سلام کردم، حضرت به من فرمود:
🔅«چرا اينگونه به دنبال من میگردی و اين رنجها را متحمّل میشوی !؟ مثل اين باشيد - اشاره به آن جنازه کردند - تا من به دنبال شما بيايم!»
🌹بعد فرمودند: 🌸«اين بانويی است که در دوره کشف حجاب، در زمان رضاخان پهلوی، هفت سال از خانه بيرون نيامد تا چشم نامحرم به او نيفتد!»🌸
📚 شیفتگان حضرت مهدی (عج)، ج ۳، ص ۱۵۸.
✅امام خامنه ای (روحی فداه)قبل از انفجار۶ تیرماه۱۳۶۰ درموردچه موضوعی صحبت میکردند؟
🗓 در سال اول دفاع مقدس، آیت الله خامنهای که نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع و رئیس این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی بودند، در طول هفته به جبهههای جنگ میرفتند و جمعه ها نیز در کسوت امام جمعه پایتخت، به تهران بازمیگشتند و اقامه نماز میکردند و گزارش دفاع را به مردم میدادند.
🕌 در آن ایام، ایشان برخی از روزهای هفته نیز برای سخنرانی و پاسخگویی به شبهات سیاسی و دینی مردم به مساجد میرفتند و برای تبیین وضعیت بحرانی آن روزهای انقلاب به سوالات مردم پاسخ میدادند.
◀️ یکی از آن روزها، ششم تیرماه ٦٠ بود؛ مسجد ابوذر از جنوبی ترین نقاط تهران و اولین و آخرین سوالی که در این جلسه مطرح شد درباره #نقش_اجتماعی_زن بود:
❓ «آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با #آزادی زن منافات ندارد؟»
🚨شاید برای #زنان امروز جامعه قابل توجه باشد که رهبر انقلاب در حالی ترور شدند که مشغول دفاع از نقش و #هویت_زن بودند. از این رو بخشی ازبیانات امام خامنهای لحظاتی پیش از ترور را میبینیم:
⁉️ سؤال اوّل یک سؤال فقهی-اجتماعی است. البته سؤالی هم هست که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند. آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با آزادی زن منافات ندارد؟
✅ مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود. قاضی چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدی هشتاد نود مردها هم این شرطها را ندارند، صدی نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائی فرض کردیم که کسانی این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانمها و زنها باشند، آن وقت نمیشود. چرا؟
✅ نکتهی این حکم الهی این است که قضاوت، یک منصبی است که احتیاج دارد به این که انسان خشک و قاطع باشد. خشک بودن و تحت تأثیر #عواطف قرار نگرفتن، چیزی است که به طور معمول زنها این را ندارند و این #نقطه_قوت_زن است نه نقطهی ضعف زن.
✅ زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. #کمال_زن در غلبهی عواطف اوست و این به دلیل این است که شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادری نیست...
✅ اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است.
نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. نه ممکن بود در میدانهای... 💥 [انفجار بمب]
@hagigatevasel
زن ايرانى كه میخواهد حيات جديد اسلامى را در ملت ما مستقر بكند، ي از واجبترين كارهايش بالا کشیدن ارزشهاى معنوى خودش است
۶۷/۱۱/۸
💠 بصیرت مادر حضرت سکینه و حضرت علی اصغر
🌸 حضرت رباب (س)، همسر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است که در #کربلا حضور دارد. شخصیت این بانو در ماجرای کربلا، تحتالشعاع شخصیت حضرت زینب (س) قرار دارد.
🔅 از حضرت رباب، مادر حضرت علی اصغر (ع) و حضرت سکینه (س)، که داغ نوزاد خود را به آن صورت دردناک دیده است، چیزی به عنوان بیتابیکردن در از دستدادن فرزندش در اوج مظلومیت، به ثبت نرسیده است.
❇️ این رفتار، نشان دهندهی بصیرت این بانوست که اگر این مادر بخواهد از روی عواطف مادری آه و ناله کند، موجب منقلبشدن روحی امام شود.
💔 در منابع داریم که این بانوی بزرگوار بعد از فاجعهی کربلا به خاطر آن صحنههایی که دیده بودند، زیر سقف نمیرفتند و مرتب عزادار همسر و امام بزرگوار خود بودند و بعد از حادثهی کربلا بیش از یک سال عمر نکردند.
#زنان_کربلا | گفتاری از دكتر محمدحسین رجبی دوانی
@hagigatevasel