🌼 دو نکته خیلی مهم خانوادگی
برای حل مشکلات 🌼
❎ همونقدر که به خانم خیلی سخت میگذره که شوهرش بهش محبت نکنه
💢 به یه آقا هم سخت میگذره که خانمش اطاعتش نکنه و اقتدارش رو حفظ نکنه.
سعی کنید هردوتون وظایفتون رو بدون نگاه به دیگری انجام بدید تا کم کم زندگیتون شیرین بشه.
🔸 چرا بیشتر به خانم ها تاکید میکنند که اقتدار شوهرتون رو حفظ کنید؟
✔️ علتش اینه که معمولا خانم ها درک بیشتری از کار تربیتی دارند و از دغدغه و ظرافت بالاتری برای بهتر شدن روابط اعضای خانواده برخوردار هستند.
مردها معمولا همین که یه نونی بیارن توی خونه دیگه زیاد براشون مهم نیست که جو خانواده به چه شکل هست و آیا از نظر روابط خانوادگی همه چیز عالی هست یا نه.
🔵 بنابراین اگه یه آقایی به هر دلیلی وظایف خودش رو انجام نداد "خانم ها باید شروع کننده بهتر شدن روابط اعضای خانواده باشن".
⭕️ یعنی هیچ خانمی نگه که اول باید شوهرم بهم محبت و توجه کنه بعدش من حرفش رو گوش میدم و اقتدارش رو حفظ میکنم.
✅ شروع کار با خانم هاست. هر چی قبلا بوده و ناراحتی هایی که وجود داشته رو بذار کنار و "مهم ترین جهاد زندگی خودت" رو با توکل بر خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام شروع کن...
❎❎ و نکته بعد:
🔶 یکی از مسائلی که خانم ها باید در حفظ اقتدار دقت کنند اینه که حتما طبع و مزاج شوهرشون رو متوجه بشن و طبق طبع و مزاجشون باهاشون رفتار کنند.
☢️ مثلا معمولا حفظ اقتدار برای مردهای #دموی و #صفراوی خیلی بیشتر باید مورد توجه قرار بگیره.
یکی از مسائلی که مردهای با طبع گرم درگیرش هستند میلی جنسی بالاست. برخی خانم ها گاهی به خیال خودشون میخوان با ممانعت از رابطه جنسی، از این میل مرد سوء استفاده کنند و مرد رو مطیع خودشون قرار بدن که این یک کار بسیار خطرناک هست.
✅ چرا انقدر در روایات تاکید شده که هر موقع مرد نیاز جنسی داشت، خانم باید سریعا شرایط رو فراهم کنه. علتش در راستای حفظ اقتدار مرد هست.
چنین مردانی معمولا بیشتر در معرض رفتن به سمت همسر دوم هستند و خانم ها باید این موضوع رو بیشتر بهش دقت کنند.
🔹 البته اینکه ما حق بدیم به مرد در این زمینه یا نه یه بحث دیگه هست ولی در مجموع با هر مردی باید متناسب با طبع خودش اقتدارش رو حفظ کرد.
✅ که البته طبیعتا اگه یه خانمی همیشه اقتدار شوهرش رو حفظ کنه اون مرد حتی اگه نیاز جنسی شدیدی هم داشته باشه باز هم سراغ خانم های دیگه نخواهد رفت...
شهیندخت مولاوردی در کانال تلگرامی مطلبی را منتشر که در آن، اشکال خانواده های همجنس گرای ۲ زن و یک فرزند و دو مرد و یک فرزند دیده می شود ترویج همجنس گرایی به استناد ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی از مصادیق تشویق مردم به فساد و فحشا و فراهم آوردن موجبات آن محسوب و تا ده سال حبس دارد
نقد این رویکرد خانم مولاوردی توسط آقای علیرضا محمدلو پژوهشگر عرصه رسانه و سبک زندگی 👇👇
دومینوی #نفوذفرهنگی در عالم خواب و بیداری
🔸واقعا رسالت یک رسانه چیست؟ خط قرمزش کجاست و نظام حساسیت های رسانه ای شامل چه عناصر و متغیرهایی است؟ رصد و دیده بانی فرهنگ جامعه اگر مسئولیت درجه یک رسانه نباشد پس چه دردی را دوا خواهد کرد و آیا لای جرز دیوار نمی خورد؟
🔸با اعتماد به سکوت کدامین رسانه ها و همکاری و توجیه کدامین مقام و مسئول سیاسی و فرهنگی و... می توان در عالم خواب و بیداری و خیلی رک و راست، اساس #هویت و متغیراصلی یکپارچگی دینی و اجتماعی یک جامعه را هدف قرار داد؟ آیا بحران #کرونا را بستر خلوتی برای نفوذ فرهنگی یافته اند یا قصد #تمرکززدایی از خبر و اتفاق دیگری را دارند...الله اعلم!
🔸خانمی دولتی که در حد یک شهرستان هم نتوانسته بود ابتکار و تخصص و شایستگی اش را به اثبات برساند، حال در جایگاه یک مقام مسئول و مشاور دولتی بقول خودش در عالم خواب و بیداری پستی را فوروارد و در کانال خود بارگزاری می کند که برای تبریک روزجهانی خانواده، اساس #خانواده را زیر سوال می برد.
🔸این ترفند رسانه ای که #ذائقه و حساسیت نظام فکری رسانه ای و فرهنگی جامعه را محک می زند تا به عادی سازی #همجنس_بازی یا گرایی منجر شود نامش چیست؟
آیا از #مارپیچ_سکوتی که حاکم و طراح بلامنازع آن دولت و #وزارت_ارتباطات است و بازی بدون توپ وزارت فرهنگ و ارشاد می توان سراغی از شخص یا شاخص دیگری گرفت؟
🔸واقعا #سبک_زندگی_اسلامی چندمین مهره از دومینوی نفوذ فرهنگی تفکر لیبرال حاکم بر فرهنگ و رسانه ماست که بایستی فتح شود؟ آیا به آخر خط رسیده ایم یا هنر و رسانه #لیبرال زیر سایه دولت سکولار، خیلی رو بازی می کند؟
🔸خانم #مولاوردی حواستان به نسل جوان و نوجوان امروز جامعه قطعا نیست ولی کودکان این جامعه را مدتی است که #پروتکل های_۲۰۳۰ جهانی شما و دولت فخیمه تان در برخی نقاط کشور و با چراغ نیمه روشن و خاموش در نوردیده است..
آری باور می کنیم از شما که از فرط خستگی و در عالم خواب و بیداری، فقط قصد تبریک روزجهانی خانواده را داشتید ولاغیر...
علیرضامحمدلو، پژوهشگر و مدرس سوادرسانه
@andisheengelabi
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌹جزء ۲۱ قرآن
✅فلسفه ازدواج در قرآن
وَ مِنْ آياتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْواجاً لِتَسْكُنُوا إِلَيْها وَ جَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ «روم/۲۱»
و از نشانههاى او آن است كه از جنس خودتان همسرانى براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد و ميان شما و همسرانتان علاقهى شديد و رحمت قرار داد؛ بى شك در اين (نعمت الهى،) براى گروهى كه مىانديشند نشانههاى قطعى است.
🔺پایه های زندگی مشترک در این آیه قرآنی به زیبایی تبیین شده
1⃣باور کنیم که همسرمان از خود ماست. این باور باعث میشود که از برتری طلبی و تحقیر نسبت به او جدا شویم .
2⃣ رسیدن به آرامش روحی هم از اهداف اصلی ازدواج است که همسران در زندگی به هم میدهند .
البته کسانی میتوانند که آرامش بدهند که خودشان با ایمان به خدا در زندگی آرامش یابند.
✨الا بذکرالله تطمئن القلوب✨
3⃣مودّت در بین همسران جزو ثمرات ازدواج است .
🌹مودّت یعنی محبت توام با عمل
مودت را در ازدواج خداوند ایجاد میکند منتها برای ادامه زندگی باید این مودت را دائما بیشتر کرد چون لازمه زندگی مشترک است .
4⃣رحمت هم از ثمرات ازدواج است
🌹رحمت هم از خداست
خداوند رحمان بر همه خوبان و بدان یکسان نعمت عطا میکند خورشید آب یاد باران بر همه یکسان است...
ما هم در زندگی باید جلوه های رحمت الهی را داشته باشیم یعنی اینکه همسران در زندگی با وجود تمام تفاوتهای تکوینی یا گاها خانوادگی بین همدیگر سعی کنند با مهربانی به هم کمک کنند و فقط دنبال عیب و ایراد گرفتن از همدیگه نباشند.
🔺تعبیر آیه الله جوادی آملی از این قسمت آیه "وجعل موده و رحمه"
👈دوستی عاقلانه نسبت به هم و گذشت مهربانانه از خطای یکدیگر است .
📝محمدلو مشاور حوزه
◾️در سالروز شهادت مولا علی علیه السلام حدیثی ناب از مولا علی علیه السلام که در مسائل خانواده هم خیلی به کار می آید .
✨فَإِنَّ الْمَرْأَةَ رَیْحَانَةٌ وَ لَیْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ»؛ «زیرا زن مانند گل ظریف است، نه پهلوان خشن». (نامه ۳۱ نهج البلاغة)
✅رهبر انقلاب : من مكرّر عرض كردهام اين حديث معروف را كه «اَلمَرأَةُ رَيحانَةٌ وَ لَيسَت بِقَهرَمانَة»؛قهرمان، در تعبيرات رايج عربي، به آن كارگزار ميگويند؛ مثل «اَمَرَ قَهرِمانَهُ بِكذا»؛ مثلاً فلان صاحب ملك و املاك فراوان به قهرمان خودش، يعني آن كسي كه كارگزار امور اين املاك است، گفت؛ به اين ميگويند «قهرمان». در اين حديث ميگويد: خيال نكن زن كارگزار تو داخل خانه است كه بايد كارهاي خانه را [انجام دهد]؛ اينجوري نيست. خب ببينيد، اين خودش يك فصلي است كه از آن چندين فصل گشوده ميشود:
👈مسئله احترام كار زن در خانه
👈 و عدم الزام او، مجبور نبودن او،
👈 قابل خريداري شدن اين كار يعني قابل مبادله با پول؛ اين است. اينها چيزهايي است كه خب در اسلام هست، در فقه اسلام هست»۹۳/۱/۳۰
✅در داخل خانواده، از نظر اسلام مرد موظّف است که زن را مانند گلی مراقبت کند. میفرماید: «المرأة ریحانة»؛ زن گل است. این مربوط به داخل #خانواده است. «المرأة ریحانة و لیست بقهرمانة»؛
👈این چشم و دید خطابینی را که گمان میکرد زن در داخل خانه موظّف به انجام خدمات است، پیغمبر با این بیان تخطئه کرده است.
👈زن مانند گلی است که باید او را مراقبت کرد. با این چشم باید به این موجود دارای #لطافتهای_روحی و #جسمی نگاه کرد.
🌹 این، آن نگاه اسلامی است. ۸۹/۲/۱
🔰اگر توجه به همین یک آیه و حدیث در خانواده ها عملی شود و همسران واقعا با نگاه اسلامی به زندگی هایشان نگاه کنند، زندگی ها گلستان میشود ✅
🚨اما مشکل اینجاست که همیشه بایک دید ناقص دنبال عمل کردن به قوانین اسلام هستیم برای همین گاهی برخی زندگی ها لنگ میزند متاسفانه ..
📝محمدلو مشاور حوزه
14523-fa-tarbeiat farzand.pdf
2.05M
📚عنوان : تربیت فرزند
✍نویسنده : حبیب الله فرحزاد
📖موضوع : مشاورخ
📄تعداد صفحات : ۱۲۵ صفحه
📌#کپی فقط با ذکر منبع مجاز است
#مشاوره
#تربیت_فرزند
💢 به کتابخانه عمومی ایتا ( کتابیتا ) بپیوندید :
🆔 http://eitaa.com/joinchat/839057428Cbb18df1b3c
📣 رهبر انقلاب اسلامی امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
«بنده نسبت به مسئلهی #حجاب و حیای اسلامی در دانشگاهها دغدغه دارم. رؤسای دانشگاهها، مدیران و خود دانشجویان و بخصوص دخترخانمها به حجاب و فاصلهگذاری اهمّیّت بدهند و توجّه کنند.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
@gangenahofte
⚠️ در مسائل زن و خانواده کمکاری صورت گرفته
🔰 رهبر انقلاب اسلامی امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی به چند نمونه از کارهای خوب دانشجویی اشاره کردند و فرمودند:
📣 «پیگیری مسائل خانواده و زن، به نظر این حقیر جزو مسائل مهم است و باید دنبال بشود و یقیناً در این زمینه #کم_کاری صورت گرفته است. هرچه در این زمینه گفته بشود و اعتراض بشود را قبول دارم و معتقدم کمکاری جدیای در این زمینه انجام گرفته است.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
هدایت شده از ️حقیقت واصل
⚠️ در مسائل زن و خانواده کمکاری صورت گرفته
🔰 رهبر انقلاب اسلامی دیروز در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی فرمودند:
📣 «پیگیری مسائل خانواده و زن، به نظر این حقیر جزو مسائل مهم است و باید دنبال بشود و یقیناً در این زمینه #کم_کاری صورت گرفته است. هرچه در این زمینه گفته بشود و اعتراض بشود را قبول دارم و معتقدم کمکاری جدیای در این زمینه انجام گرفته است.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
🚨آقا در زمینه #مسائل_خانواده فرمودند: 👈 #کم_کاری صورت گرفته، یعنی آقا هم قبول دارند که امثال خانم مولاوردی که سالها در زمینه زنان و خانواده صاحب منصب در دولت بودند خوب کار نکردند .
🚨نمونه اش همین اقدام اشتباه خانم مولاوردی در به رسمیت شناختن روز جهانی خانواده است، ساختار خانواده ای که غرب تعریف میکند و در آن گروههای همجنس گرا هم جزو خانواده محسوب میشوند !!!
🔺خانم مولاوردی بعد از انتقادهای جریان انقلابی مجبور میشود تلحویا قبول اشتباه کند و پست جنجالی را پاک کند با این عبارت که در عالم خواب وبیداری بدون توجه به عکس پیام تبریک نوشتم !!!!!!
🚨🚨🚨این اقدام که کسی هم ساختار خانواده در غرب را تایید کند و تبریک گوید و هم از کار اشتباه خود دفاع کند و بگوید تصویرعکس خانواده در غرب را ندیدم!!! کاری است که فقط از این جماعت مدعی بر می آید !
👈👈این اقدام نشان دهنده اوج #نادانی مسئولی هست که سالها در زمینه زنان و خانواده صاحب منصب بوده و الان هم" دبیر کل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان" را دارد
اما متاسفانه ذره ای
👈 معنا و مفهوم خانواده
👈و معنا و مفهوم کارکردهای خانواده
👈 و معنا ومفهوم نیازها و دغدغه های زنان و خانواده ها را آشنایی ندارد!!!
✅✅ بله بنده هم قبول دارم که امثال این خانم ها شایستگی ندارند که در نظام جمهوری اسلامی ،مسئولیت دفاع از جایگاه زنان و خانواده را داشته باشند چون هیچ شناختی از ساختار خانواده در اسلام ندارند.
🚨اما راه مبارزه با این خانم و مسئولیت های آن 👈 #تحصن نیست
👈تحصن هیچ مشکلی را حل نمیکند
👈اعتراض دارید به این خانم و عملکرد ضعیفش در مسائل زنان و خانواده، خب به مسئولین زیر ربط با نامه نگاری اعتراض خودتان را نشان بدید اگه جواب نداد اون موقع اقدام دیگر انجام دهید.
اگه همه هر جا مشکلی دیدند تحصن کنند که سنگ روی سنگ بند نمیشه
👈مشکل را باید از راه قانونی و عاقلانه و درست و منطقی پیگیری کرد جوری که کسی هم حرف ما را بفهمد
🔺 مشکل ما مذهبی ها و دغدغه مندان نظام و انقلاب گاهی این هست که متوجه میشیم که کسی خطا رفته،
متوجه میشیم که باید اصلاح و تغییر صورت گیرد👈 اما گاهی #شیوه #اعتراض کردن خود را بلد نیستیم
🔺و این گونه به جای اینکه درد را درمان کنیم مشکلی دیگر هم بر دردها اضافه میکنیم ....
🚨آقا در زمینه مسائل خانواده فرمودند کم کاری شده👈👈 یعنی باید همه دغدغه مندان مسائل خانواده فکر کنند ایده بدهند، تلاش کنند برای بهبود وضعیت
✅✅✅هرکس در هر مسئولیتی که در این زمینه دارد تلاش کند کارش را درست انجام بدهد و باری از دوش جامعه بردارد
🚨البته در این میان همگی ما دغدغه مندان و دلسوزان نظام جمهوری اسلامی؛
مطالبه قانونی هم از مسئولین بالاتر داریم که در گزینش ها👈دقت بیشتری کنند که افرادی مثل #مولاوردی که یک روز اشتباهی از عقیم کردن زنان کارتن خواب صحبت میکند ، یک روز اشتباهی پست مسیح علینژاد را لایک میکند ، یک روز اشتباهی روز جهانی خانواده با عکس خانواده هم جنس گرا تبریک میگوید!! و یک روز های دیگر اشتباهی ..که در کارنامه اعمالش دارد
🚨مطالبه ما این هست که امثال خانم مولاوردی با این روزهای اشتباهی که در کارنامه دارد، شایسته مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران در امور زنان را ندارد، لطفا این جور خانمها کنار گذاشته شوند،
✅ تا افرادی که در مسائل #خانواده و #زنان #سبک_زندگی_اسلامی ، صاحب اندیشه و درک و فهم عمیق از مسائل اسلامی و البته عمل و کار جهادی در این زمینه هستند بر کرسی مسئولیت بنشینند .
🔺 امیدوارم این مطالبه به گوش مسئولین زیر ربط برسد.
📝محمدلو مشاور حوزه علمیه الزهرا خواهران
@hagigatevasel
❓❓ریشه یابی بحث علت آمارطلاق تو دوران نامزدی
✅نظرات دوستان گروه
1⃣ یکی از دلایلش خامی هردوطرف
2⃣و تحمیل نظرات خانواده بر روی هردو طرف که به دلیل خامی تسلیم می شند .
👈 زن ومرد چون اون پختگی رو ندارن که بتونن مسایل را حل کنن
دخالت خانواده ها بیشتر میشه
🚨به عبارتی بی اختیار بودن زوجین تو دوران نامزدی
👈 اینکه تایک خطایی ازطرف مقابل سرمیزنه پای پدرومادرها مییادوسط و یک سوء تفاهم کوچک از حرفهای اونها باعث اختلافات بزرگتر میشه
وقتی زوجین هر مشکلی بین شون پیش میاد سریع به خانواده انعکاس بدن اون ها هم با زاویه دید خودشون میان تحلیل میکنن و به دختر یا پسرش راه حل اشتباه میدن درحالیکه مساله شاید خیلی چیز مهمی نباشه
3⃣بیشتر وقتها همین نامزدی های طولانی مدت خودش از علتهای طلاق محسوب میشه
✅حداکثر زمان حدودا ۶ ماه تا ۹ ماه دوره نامزدی خوب هست برای شناخت بیشتر باشه خودش مشکل ساز میشه
گاهی تجمل گرایی و چشم هم چشمی در خانواده ها باعث میشه تا زمان بخرند تا خود رو بیشتر به نمایش بگذارند و اینم باعث افزایش دوران نامزدی و بروز اختلافات میشه
4⃣دوستی قبل ازدواج هم یکی از بزرگترین دلایل اختلاف بعد ازدواج هست .چون باعث میشه که طرفین نسبت به هم اعتمادنداشته باشند در بیشتر مواقع
5⃣تازه دوستی های قبل از ازدواج راه شناخت هم نیست چون تو اون دوران برخی افراد برای بدست آوردن دختر مورد علاقه شان، برخی ها عمدی یا ناخودآگاه فیلم بازی میکنند بعد اینکه به اصطلاح جاشون محکم شد شخصیت اصلی شون رو نشان میدهند و..
👈 طرفین در دوستی ها در تلاشند تموم معیار هایی که یا ندارند یا نمیتونن بدست بیارن، رو برای خوش اومدن طرف مقابل نشون بدن؛ به قول امروزیا خودشونو لاکچری و ایده ال بروز بدن؛ بعد که به هدفشون رسیدن؛ میشن خوده واقعیشون
و چه قدر برخی دخترهای ساده گول این ژستها را میخورند متاسفانه
6⃣گفتگوی کم پسرو دختر؛ هم از عوامل طلاق هست . باید دختر ها و پسرهامون یاد بگیرند بجای قهر و کینه باهم حرف بزنند درباره مشکلاتشان
7⃣ مَنیّت ها و منم منم کردنها، تکبر و خودبینی ها هم از علل طلاق میتونه محسوب بشه
8⃣نداشتن چهارچوب درست در زندگی هم از عوامل اختلاف هست وقتی دختر ها و پسر هامون نمیدونند چی میخواهند نمیدونند هدفشان چی هست؟ نمیدونند میخواهند رسم و رسمواتشون چی باشه ؟
وقتی چهار چوب ندارند خودشان خب معلومه هرکسی میتونه درباره زندگی شان نظر بده و دخالت کنه
✅باید دختران و پسران ما بلد باشند باید قبل ازدواج یک چهارچوبی دستشان باشه که چه چیزی از زندگی میخواهند
🔰اون وقت خانواده ها را با خودشان هماهنگ کنند با مهربانی
✅وقتی میگیم زن و مرد پخته باشند هم به معنی چشم گفتن فقط نیست
معنی اش این هست که طرف مقابل و موقعیت ها را بشناسید و بدونید در هر موقعیت چطور باید برخورد کنید
اینم درایت دختر و پسر را میخواد که بتونند خانواده هاشون را با خواسته هاشون همراه کنند و با رسم و رسومات غلط مقابله کنند
9⃣عدم علاقه و محیت و ازدواجهای تحمیلی هم از علل طلاق میتونه محسوب بشه گاهی
✅علاقه هم مهم است قبل از ازدواج حتما باید یک علاقه نسبی بین طرفین نسبت به هم باشه، بعد از عقد هم باید بیشترش کرد واگر کم شد گاهی باید بررسی کرد علتش را چی شده که کم شده چه اتفاقی افتاده
✅خوش اومدن و خوش نیومدن ما باید روی ملاک و قاعده باشه
✅البته توجه داشته باشید که خوب مطلق هم نداریم اگه دنبال کسی مثل شهدا و اهل بیت هستید خودتان هم باید یکم شبیه اینها باشید.
🔟هیچ وقت به امید تغییر هم نباید ازدواج کرد اگر موقعیت فعلی طرف را از هر لحاظ قیافه شغل تحصیلات خانواده قبول ندارید نباید به امید تغییر و خوش اومدن آینده ازدواج کنید
@gangenahofte
1⃣1⃣عدم بررسی وضعیت روحی خود
دوستان سوال کردند درباره ازدواج با فردی در شهر دیگه که جواب داده شد
⭕️باید مشکلات شهر دیگه رفتن و دلتنگی ها و .. را بدونه بعد به وضعیت روحی خودش دقت کنه بعد قبول کنه ازدواج کنه با این آقا یا نه
👈همین عدم بررسی این عوامل خودش از موجبات طلاق میشه
2⃣1⃣عدم درک درست از ازدواج هم از علل طلاق محسوب میشه
3⃣1⃣مقایسه های غلط زوجین هم میتونه جزو عوامل اختلافات خانوادگی باشه
4⃣1⃣حرف مردم درباره جهازیه و..هم تاثیر داره در مشکلات زندگی
✅اما بهتره شما همیشه بر اساس چهارچوب درست دین مون حرکت کنید هم توی مهریه هم در جهیزیه هم در خرید طبق دستور دین حرکت کنید
حرف های دیگران هم همیشه هست
5⃣1⃣آزادانه گشتن و بدون چهارچوب بودن دختر قبل از ازدواج هم در طلاق تاثیر داره
👈چرا که این دختر از برخی کارهایی که ازادانه انجام میداد چون دور شده احساس میکنه محدود شده
👈اولش شور وهیجان برای رسیدن بهم مانع دیدن اختلاف ها بود اما الان که بهم رسیدن اون شور هیجان یکم کمتر میشه تازه واقعیت ها جلو میاد
✅بنابراین داشتن یک چهارچوب در زندگی قبل از ازدواج حتما لازم است
6⃣1⃣رسم و رسومات غلط ازدواج که خانواده ها میذارن هم باعث مشکلات زندگی ها میشه که بایستی با درایت دختر و پسر برداشته بشه رسمهای غلط
7⃣1⃣اختلافات فکری و فرهنگی دو طرف هم در مشکلات زندگی نقش دارد
👈 برخی خانواده ها با وجود این اختلافات اصرار میکنند اینها عقد کنند، بعد باز باوجود و اختلافات اصرار میکنند که عروسی کنند، بعد این اختلافات بالاخره یک جا دیگه فوران میکنه گاهی با وجود بچه طلاق صورت میگیره درحالیکه میشد از همان اول جلوی این کار را گرفت و این بچه هم دچار مشکل نمیشد.
✅بهتره دختر خانمها درجلسات خواستگاری بدون رودروایسی عقاید و خواسته های خودشان را مطرح کنن و به قولی چارچوب خاص خودشون رو مطرح کنند تا بعدا ندانستن اینها باعث مشکل نشه
💢اما عوامل اصلی که باعث میشه زندگی ها خوب بشه
✅ پایین آوردن سطح انتظارات و چشم و هم چشمی نکردن
✅بالا بردن صبر دخترخانمها و آقا پسرها
✅بالا بردن مهارت دختران در ارتباط با همسر و خانواده همسرشون
✅برداشتن رسومات اشتباه که باعث درگیری خانواده ها میشه
✅✅بهتره روی خودشناسی خود دختر ها کار بشه. چون وقتی دختری خودش نمیداند که از زندگی چی میخواهد چطور میتواند وارد یک زندگی مشترک بشود؟؟؟
چون قطعا هر دم یه تصمیمی میگیرد با یه حرف دوست یا اشنا فوری بهم می ریزد بعد زندگی اون پسر را هم تلخ میکند..
✅ درک همسر هم در خرید و .. در دوران نامزدی در زندگی مشترک تاثیر دارد
👈 اگه خانم همسرش را درک کند در این ایام ، آقا هم حتما اگه فهمیده باشد قدر همسرش را در زندگی بعد از ازدواج میداند ..
✅✅حضرت آقا یه جمله در مورد امام خمینی خطاب به زوجین گفتن
"برید با هم بسازید"
جمله خیلی ساده ولی بسیار غنی هست
که زوجین لازم است به آن توجه کنند
✅✅ نکته آخر اینکه اگر واقعا هدف ازدواج در مسیر بنده خوب خدا بودن باشه و لحظه ای از این امر غافل نشیم عمیقا معتقدم خدا به بهترین شکل مسیر زندگی مشترک رو هموار میکنه
@gangenahofte
دوستان عزیز مخصوصا دخترهای گل مان 🌹🌹🌹
1⃣از الان برای خودتان یک کاغذ و دفتر بردارید هدف تون از ازدواج را بنویسید
2⃣علایق خودتان
3⃣ افکار و شخصیت خودتان
4⃣سوالاتی که میخواهید بپرسید از طرف مقابل تان
5⃣چیزهایی که براتون مهم هست در ازدواج
6⃣رسم و رسوماتی که مدنظر تان هست که تو ازدواج رعایت بشه را بنویسید
✅بعد کم کم با خانواده هاتون هماهنگ بشید با محبت و مهربانی ودلیل ومنطق صحبت کنید قانع شان کنید ..
مثلا یک بار درباره مهریه صحبت کنید یک بار درباره جهازیه و...
🚨این جوری تا قبل از ازدواج خانواده ها را هم همراه کردید با خودتان
7⃣البته با یک مشاور و کارشناس مذهبی هم حتما درباره علایق و رسم و رسومات منظورتون صحبت کنید هر جاش اشتباه بود حتما اصلاح کنید
🚨چون گاهی انتظارات و خواسته های شما ممکن است غیر واقعی باشد در نتیجه بعدا در انتخاب همسر و ازدواج و زندگی مشترک به خاطر یک سری خواسته های غیر واقعی دچار مشکل بشید .
📝محمدلو
@gangenahofte
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌺جزء ۲۴ قرآن
✅بدی را با نیکی دفع کن
لا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَ لَا السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُ عَداوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ «فصلت/۳۴»
و نيكى با بدى يكسان نيست؛ (بدى ديگران را) با شيوهى بهتر (كه نيكى است) دفع كن، كه اين هنگام آن كس كه ميان تو و او دشمنى است همچون دوست گرم مىشود (و عداوتش نسبت به تو تمام مىشود).
وَ ما يُلَقَّاها إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَ ما يُلَقَّاها إِلَّا ذُو حَظٍّ عَظِيمٍ «فصلت/۳۵»
و اين (خصلت و برخورد نيكو) را جز كسانى كه اهل صبر و شكيبايى هستند دريافت نمىكنند، و اين را جز كسى كه داراى بهرهى بزرگى (از كمالات باشد) نخواهد يافت.
وَ إِمَّا يَنْزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ «فصلت/۳۶»
و اگر انگيزه و وسوسهاى از طرف شيطان تو را تحريك كند (كه بدى را با بدى جواب دهيد) پس به خداوند پناه ببر كه او خود شنواى آگاه است.
مَنْ عَمِلَ صالِحاً فَلِنَفْسِهِ وَ مَنْ أَساءَ فَعَلَيْها وَ ما رَبُّكَ بِظَلَّامٍ لِلْعَبِيدِ «فصلت/۴۶»
هر كس كار شايستهاى انجام دهد، پس به سود خود اوست، و هر كس بدى كند پس بر عليه خويش عمل كرده است، و پروردگار تو به مردم ستم نمىكند.
✅آیاتی که در زمینه خانواده هم خیلی به کار می آید . به جای مقابله به مثل بدی اگر خوبی کنیم چه میشود این زندگانی🌺
چه برکتی حاصل میشود از این صبر و گذشت به خاطر خدا
👈اما حیف که گاه هواهای نفسانی و شیطان مانع میشود.
✅کاش واقعا بفهمیم ودرک کنیم که این نیکی ها و صبر و گذشتها واقعا به نفع خودمان است
کاش درک کنیم که این نیکی ها و صبر و گذشتهادر شکل گیری شخصیت بهتر خود مان و بهتر شدن آینده مان و مهمتر از همه باعث رضایت پروردگارمان میشود. وخدا هم حتما جبران میکند به بهترین وجه
📝محمدلو مشاور حوزه علمیه الزهرا (س) خواهران
@hagigatevasel
#آیات_موضوعی_خانوادگی
🌹جزء ۲۵ قرآن
✅لزوم شناخت تفاوتهای تکوینی زن و مرد
✨أَ وَ مَنْ يُنَشَّؤُا فِي الْحِلْيَةِ وَ هُوَ فِي الْخِصامِ غَيْرُ مُبِينٍ «زخرف/۱۸»
آيا كسى را كه در زيور پرورش يافته و در مجادله بيانش غير روشن است (شايسته نسبت دادن به خداست؟)
✅آیه در جواب کسانی نازل شده که دختران را نعوذبالله جزو دختران خدا میدانستند که قرآن پاسخ میدهد با این دو ویژگی که در دختران هست چگونه این نسبت را به خدا میدهید .
🌹از این آیه در موضوعات خانوادگی هم میتوان بهره برد
این دو ویژگی که خداوند در این آیه اشاره کرده👈همان تفاوتهای تکوینی و ذاتی بین زن و مرد هست
استاد قرائتی درنکات این آیه فرموده :
"۱_زينتطلبى و زيورگرايى، براى زنان و دختران امرى طبيعى است. «يُنَشَّؤُا فِي الْحِلْيَةِ»
۲- زن از جهت عاطفه و احساسات قوىتر از مرد و از جهت برخورد و مجادله ضعیف تر است .«وَ هُوَ فِي الْخِصامِ غَيْرُ مُبِينٍ»"
🔺این تفاوتهای تکوینی که استاد قرائتی در تبیین آیه مشخص کردند در غالب زنان وجود دارد . دانستن تفاوتهای تکوینی زن ومرد در زندگی یک سری از مشکلات خانوادگی را حل میکند .
✅توصیه میکنم زوجین حتما قبل از ازدواج یا در دوران نامزدی این تفاوتهای عمومی بین دو جنس را بشناسند
و البته زمان #خواستگاری هم لازم است
با سوالات خواستگاری و تحقیق درباره
👈تفاوتهای دیگر همدیگر از جمله تفاوتهای اعتقادی و فرهنگی هم بپرسند وتحقیق کنند و آگاه بشند.
👈اگر تفاوتها به خصوص در زمینه اعتقادی بیش از حد بود، توجه داشته باشند که این ازدواج به صلاح طرفین نیست .
📝محمدلو مشاور حوزه علمیه
@hagigatevasel
✅✅آمادگی های لازم برای ازدواج :
۱_بلوغ جسمی
👈تناسب جسمی بین وضعیت جسمی مرد و زن بهتر است وجود داشته باشد. یعنی از لحاظ قد ووزن و زیبایی یک تناسب نسبی بین اینها وجود داشته باشد.
👈 دیگر اینکه زن و مرد تصور مثبت از وضعیت جسمی خود داشته باشند
👈دیگر اینکه آمادگی جسمی لازم برای ازدواج داشته باشند.
۲_بلوغ عقلی
👈 یعنی داشتن هدف
در زندگی،
👈داشتن برنامه ریزی ،
👈مسئولیت پذیر بودن،
👈 از مسائل درک و فهم بهتری داشتن،
👈در تصمیم گیری ها تابع عقل بودن، 👈توانایی حل مسائل را داشتن،
👈شناخت درست از خود و محیط اطرافش را داشته باشد.
👈در مواجهه با مشکلات، موضع گیریهای صحیح و اصولی داشته باشد یعنی فرار نکردن از مشکلات،
👈توقعات و انتظاراتش از زندگی و ازدواج و همسر آینده اش واقع بینانه باشد
👈بتواند بر رفتار کودکانه خود غلبه کند
۳_بلوغ عاطفی
👈اهل محبت بودن ،توانایی محبت کردن و پاسخگویی به محبت داشته باشد ،
👈همچنین احساسات خود را بتواند کنترل کند. یعنی درمواقع شادی، غم، عصبانیت، یا هیجاناتی بودن، بتواند کنترل کند
👈و علاوه بر این #علاقه_نسبی به شخصی که میخواهد با او ازدواج کند داشته باشد یعنی بی احساس یا نفرت نداشته باشد . البته ما عشق و دوستی قبل از ازدواج را اصلا تایید نمی کنیم چون مانع دیدن عیبهای طرف مقابل میشود، اما یک علاقه نسبی لازم است برای تشکیل خانواده و ازدواج
۴_بلوغ اخلاقی
داشتن اخلاقیاتی که برای زندگی مشترک خیلی لازم است : مانند #عفت و حیا ، #وفاداری ،صداقت ، گذشت ، صبر و بردباری و ایثار و...
۵_بلوغ اقتصادی
توانایی مدیریتِ پس انداز و خرج کردن چیزهای مورد نیاز داشته باشد
👈 نه اسراف کند و نه بیش از حد جیب طرف مقابل خرج کند یا توقع خرج کردن داشته باشد
۶_بلوغ اجتماعی
👈یعنی توانایی برقراری ارتباط سازگارانه با دیگران داشتن،
👈و در فعالیتهای مختلف گروهی توانایی مشارکت داشتن،
👈وظایف و مسئولیتهای اجتماعی خود را درست انجام دادن
👈 قدرت شرکت در مدیریت اجتماعی بزرگ به نام خانواده را داشته باشد.
👈کسانی که به خاطر اختلاف جزئی با اطرافیانشان قطع ارتباط میکنند یعنی هنوز به بلوغ اجتماعی نرسیدند
🔰به عبارتی
داشتن آمادگی های روان شناختی شامل:
آمادگی شخصیتی
آمادگی جسمی
آمادگی شناختی
آمادگی در بعد رفتاری :
(ناپختگی ها،
عادتهای غلط، کلام آلوده، باعث بهم خوردن زندگی ها میشود،حواستون باشه)
#سبک_زندگی_اسلامی
#آمادگی_قبل_از_ازدواج
🌺کانال گنج نهفته زیر مجموعه کانال حقیقت واصل است که شامل مباحث حجاب و عفاف، ازدواج، همسرداری، تربیت فرزند میباشد🌺
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرات شنیدنی سردار حاج قاسم سلیمانی از مادرشان و بیان جایگاه مادر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴۳۰ سال دیگر،پیرترین کشور منطقه ایم.
🔹خانم میپرسه تو این شرایط وظیفه م چیه؟
چون دانشجو است،انتظار داره توصیه درباره درس و فعالیت اجتماعی باشه.
🔸آقا: اولین وظیفهتون اینه که بچهدار بشید...
دوستان انقلابی،
این نظر ولیّ جامعه است؛
دیگه هرطور صلاحه.
#فرزندآوری
#جنگ_جهانی_جمعیت
#سبک_زندگی
بچه که میاد روزیشم میاره!
🔸رهبر انقلاب: زنانی که به خاطر فعالیتهای خارج از خانواده از آوردن فرزند استنکاف میکنند برخلاف طبیعت بشری و زنانه خود اقدام میکنند. خداوند به این راضی نیست.۷۵/۱۲/۲۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 تفاوت نقش های خانواده در فرهنگ غربی و فرهنگ اسلامی
🔘 نمونه ای از نقش پدری امیرالمومنین(ع)
#جوشکاری
#تمدن_اسلامی
#خودمحوری
#خانواده_محوری
#استاد_عالمی
✅ همسرداری زیبای امام خمینی
💠 هيچ وقت ما نديديم ايشان [امام] به خانم بگويند «فلان کار را انجام بده» و يا حتی «يک چای برای من بريز» خيلی به همسرشان، اظهار محبّت و علاقه میکردند و مقيّد بودند اين اظهار محبّت و علاقه را جلوی ما فرزندان هم علنی کنند.
💠 امام احترام فوقالعاده برای خانم قائل بودند. در طول شصت سال زندگی، هيچ وقت يک ليوان آب از خانم نخواستند. اگر روزی خانم غذا را تهيه میکردند، هر چقدر هم که بد میشد، کسی حق اعتراض نداشت و امام از آن غذا تعريف میکردند. امام به ما میگفتند: هيچ کس مادر شما نمیشود.
📝 فريده مصطفوی (دختر امام)
️گنج نهفته
🔴۳۰ سال دیگر،پیرترین کشور منطقه ایم. 🔹خانم میپرسه تو این شرایط وظیفه م چیه؟ چون دانشجو است،انتظار د
🔴 فاجعه جمعیتی در ایران و انفعال دولت و لزوم رجوع به تعالیم اسلامی در زمینه افزایش فرزندآوری
🔔سخنان اخیر دکتر محمد اسماعیل اکبری( مشاور عالی وزیر بهداشت):
⚫️جهان در طول ۷۰سال گذشته حدود ۵سال پیرتر شده است، یعنی میانه سنی از ۲۶.۶ به ۳۱.۳ سال رسیده است، اما در ایران متاسفانه در حدود ۶۰ سال گذشته ۱۰سال پیرتر شده ایم و میانه سن از ۲۰.۲ سال به ۳۰سال رسیده است، این اتفاق ثابت نمیماند و همچنان پیرتر میشویم.
🔺ما سالانه در حال پیر شدن هستیم. به طوری که در ۲۰سال بعد، از پیرترین کشورها محسوب شده و در ۳۰ سال آینده پیرترین کشور جهان هستیم؛ به طوری که از هر ۳ نفر تقریبا یک نفر بالای ۶۰ سال سن دارد.
✔️در سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۷۰هزار تولد از سال ۱۳۹۷ کمتر داشتیم و سال ۱۳۹۷ هم ۱۲۰ هزار تولد از سال ۱۳۹۶ کمتر داشتیم.
♦️امسال با کاهش ۱۷۰هزار نفری تولدها، نرخ رشد جمعیت به زیر یک درصد سقوط کرد و متاسفانه ساختار جمعیتی به هم خورد و نسبت سالمندان کمی بالاتر رفت.
🔐دنیا برای حل مشکل (کاهش و پیری جمعیت)، سالهای طولانی است که برنامه ریزی کرده است.
✅ در کشور آلمان وزارتخانهای تاسیس شده است، در این کشور برای ۳فرزند ماهانه قریب ۱۹۵ یورو و برای فرزند چهارم و بالاتر ۲۲۱ یورو در ماه پرداخت میکنند و نفرات بالا را بسیار بیشتر میدهند. ۷۰درصد ۴دوره درمان ناباروری را تامین میکنند.
✅اسپانیا برای تولد هر بچه ۲۵۰۰ یورو به خانواده کمک کردهاند.
✅کره جنوبی بیش از ۳هزار دلار میدهد.
✅فرانسه با تخصیص قریب ۵درصد از درآمد ناخالص ملی، بیشترین باروری را در کشورهای اروپایی دارد.
✅کشورهای شمال اروپا و ژاپن قوانین تشویق فرزندآوری دارند.
✅در روسیه فرمان فرزندآوری را آقای پوتین به عهده گرفته است و اقدامات اعجابآوری انجام میدهد.
✅ در انگلستان معافیت مالیاتی برای فرزندان، ۳سال مرخصی، حقوق برای مادران حداقل اقدامات است.
✅ در کشورهای پر جمعیتی، چون چین و هند همه قوانین به فرزند آوری تغییر کرده اند.
منبع: انتخاب نیوز، ۳۰ اردیبهشت
⛔️ در ایران بر خلاف اکثر کشورهای دیگر، دولت برخی قوانین را اجرا می کند که بر خلاف سیاست های افزایش جمعیت است.
به عنوان نمونه، یارانه حمایت معیشتی تا سقف پنج نفر در یک خانواده داده می شود و اگر خانواده ای بیش از سه فرزند داشت به فرزندان چهارم به بعد، یارانه حمایت معیشتی تعلق نمی گیرد.
🔐 راه حل بحران جمعیتی ایران، بازگشت به تعالیم اسلامی در زمینه تشویق به فرزند آوری است و یکی از رسالت های متکلمان اسلامی، تقویت و تحکیم باورهای اعتقادی مانند تأکید بر رزاق بودن خداوند و اعتقاد به ربوبیت تکوینی خداوند متعال است که از جنبه روانی در تشویق مردم به فرزند آوری تأثیر زیادی دارد.
🔆«إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ»
ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺩ ﺭﻭﺯﻱ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﻗﺪﺭﺕ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ.»(الذاریات،٥٨)
✍حجتالاسلام دکتر جواد گلی