هدایت شده از ️حقیقت واصل
چرا در محاکم قضایی شهادت دو زن برابر با یک مرد است؟
حوزه/ محمدلو به دلائل مساوی نبودن شهادت زن و مرد در محاکم قضایی اشاره کرد و گفت: مسئله شاهد بودن در محاکم قضایی، به معنی برتری مرد بر زن نیست، چرا که در مواردی شهادت زن به طور فردی نیز پذیرفته است.
https://hawzahnews.com/xbvR7
🆔 کانال رسمی خبرگزاری حوزه در آذربایجان غربی
https://eitaa.com/HawzahNews_Azgh
هدایت شده از ️حقیقت واصل
🏴 حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی برای زن ایرانی
◽️حضرت آیتالله خامنهای: «حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی است برای زن ایرانی که میخواهد علیرغم تمام بدآموزیها، موجودی دنبالهرو ایشان، یعنی دیندار، طیب و طاهر، شجاع، مبارز و وفادار باشد و در عین حال در میدانهای دشوار زندگی با تمام وجود سرمایهگذاری کند.» ۶۳/۱۱/۱۲
@hagigatevasel
درس های اخلاقی از حدیث کساء
حوزه/ استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: حدیث کساء حاوی پیام های اخلاقی و درس های زیبا برای چگونگی برخورد والدین با فرزندان و همچنین فرزندان با پدر و مادر است.
https://hawzahnews.com/xbw8H
️گنج نهفته
درس های اخلاقی از حدیث کساء حوزه/ استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: حدیث کساء حاوی پیا
حوزه/ استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: حدیث کساء حاوی پیام های اخلاقی و درس های زیبا برای چگونگی برخورد والدین با فرزندان و همچنین فرزندان با پدر و مادر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از آذربایجان غربی، خدیجه شهبازی، امروز در نشستی که به صورت مجازی در مدرسه علمیه الزهرا (س) خوی برگزار شد، با اشاره به اینکه حدیث کساء حاوی مطالبی بسیار عمیق در مورد جایگاه اهل بیت علیهم السلام و مباحث اخلاقی در حیطه خانواده است، اظهار داشت: برخیها در سند کساء اشکال میکنند و برخیها اشکال میکنند که این دعا در مفاتیحالجنان شیخ عباس قمی نیامده است و بعداً به ملحقات آن اضافه شده است، در حالی که شیخ عباس قمی در کتاب سفینة البحار به صورت مفصل به سند حدیث کساء اشاره کرده است.
وی اضافه کرد: علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار حدود ۲۰ صفحه به سند حدیث کساء پرداخته است و لذا این دعا کاملاً مستند میباشد و راوی آن نیز جابر بن عبدالله انصاری که هفت معصوم را در زمان حیات خود درک کرده، میباشند که از حضرت زهرا (س) روایت کرده است.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی با بیان اینکه در حدیث کساء چگونگی برخورد والدین با فرزندان و بالعکس را به ما یاد میدهند، افزود: در حدیث کساء حسنین در بدو ورود به منزل با احترام به مادرشان سلام میکنند و حضرت نیز با روی گشاده جواب سلام را میدهند و این مسئله درسی است برای مادران که با فرزندان خود با احترام توأم با مهربانی برخورد کنند.
وی ادامه داد: نحوه برخورد حضرت زهرا (س) با امام علی علیه السلام در این دعا نیز برای همسران محل درس است، و امیرالمومنین علی علیه السلام هنگام ورود سلام میکنند و با احترام خطاب به حضرت فاطمه (س) میفرمایند؛ یا بنت رسول الله و دختر پیامبر نیز یا ابا الحسن خطاب میکنند و جواب سلامشان را میدهند.
شهبازی بیان داشت: رسم عرب این است که هر کس را بخواهد احترام کند با کنیه خطاب میکند و حضرت زهرا سلام علیها امیرالمومنین را نیز با کنیه خطاب کردند.
وی گفت: از نکات جالب و قابل تأمل این حدیث پناه بردن پیامبر به دخترشان در هنگام ضعف است و نوع مکالمه رسول مکرم اسلام و حضرت زهرا (س) بسیار جالب و درسآموز است که با تمام عشق و علاقه و محبت احترام متقابلین است
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی بیان کرد: پیامبر اسلام بارها و بارها فاطمه (س) را پاره تن خود خطاب کرده و فرموده اند که هرکس او را بیازارد مرا آزرده است و هرکس او را خشنود سازد مرا شاد کرده است و لذا خشم و رضایت حضرت زهرا (س) مساوی با خشم و رضایت حضرت پیامبر است.
وی اضافه کرد: رسول خدا اهل بیت را گوشت و خون خود معرفی کرده و محبت بر آنها را برای همه مسلمین واجب میدانند و در حدیث قدسی خدای متعال علت خلقت عالم را وجود مقدس حضرت زهرا (س) عنوان میکند و نکته قابل تأمل این است که در حدیث کساء خداوند پیامبر و امام علی (ع) و فرزندانشان را نیز با زهرای مرضیه (س) معرفی میکند.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی با بیان اینکه خداوند علت خلقت آسمانها، زمین، دریاها و افلاک را پنج تن آل عبا بیان میکنند، گفت: علت اینکه خداوند اهل بیت را با فاطمه (س) معرفی میکند این است که حضرت در آسمانها شناخته شده تر از دیگران است چرا که دختر پیامبر بهانه خلقت میباشد و عالم با نور فاطمه خلق شده است.
وی افزود: خداوند در حدیث کساء جایگاه شیعیان و محبین اهل بیت را نیز بیان کرده است و در روایات فضائل زیادی برای خواندن این دعا بیان شده است که رفع اندوه و نگرانی یکی از آنهاست.
20جلوه تربیتی حضرت زهرا سلام الله علیها.pdf
1.44M
✅۲۰ جلوه تربیتی زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بازخوانی | حضور رهبرانقلاب در منزل شهید سردارسپهبد حاجقاسم سلیمانی، ۱۳دی۱۳۹۸
🔺رهبرانقلاب خطاب به همسر شهید: ایشان خوب زندگی کرد؛ خدا رحمتش کند؛ خوب زندگی کرد. شما هم با او خوب زندگی کردید؛ شما هم صبر کردید، همراهی کردید، مشکلات را تحمّل کردید؛ خود شما، فرزندانتان، پسرها، دخترها، مشکلات را تحمّل کردید؛ اینها همهاش پیش خدای متعال اجر دارد.
🇮🇷 ۱۳۹۸/۱۰/۱۳
هدایت شده از ️حقیقت واصل
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم به مناسبت شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی
✅سخنرانی امشب خانم محمدلو
🌹 با موضوع تاثیر هدف های والا در زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
#قهرمان
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
هدایت شده از ️حقیقت واصل
✅ تاثیر هدف های والا در زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
👌معنا بخشی به زندگی و داشتن هدف در زندگی انسان را به موجودی فعال و پرتلاش تبدیل میکند .
✅هرچه قدر هدفهای انسان در زندگی والاتر و برتر باشند ، به همان میزان ارزش تلاش و مجاهدت او بیشتر میشود.
✅خداوند هم در قرآن برای خلقت هدف تعیین کرده اند. که لازم است مومنین با هدف خلقت حرکت کنند تا به مقصود برسند.
وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ «۵۶/ ذاریات»
و جن و انس را نيافريدم مگر براى آنكه مرا عبادت كنند
✅وقتی زندگی انسان معنادار و هدف مند باشد،
👈هم تلاش و کوشش انسان بیشتر میشود
👈هم نشاط روحی ایجاد میشود
👈 و هم افسردگی و تنبلی و رخوت و سستی از انسان رخت برمی بندد.
✅ علت اینکه حاج قاسم سلیمانی یک انسان مجاهد پرکار و پرتلاش خستگی ناپذیر بودند برای این هست که در زندگی هدف والا داشتند.
ایشان رضایت خدا و رسیدن به لقاءالله و شهادت در راه خدا آرزویشان بود که برای آن میجنگیدند.
🔺 لازم است همه انسانها برای زندگی هدف مشخصی تعیین کنند.
🔺برای رسیدن به هدف برنامه ریزی کنند.
🔺برای رسیدن به هدف تلاش و مجاهدت بی وقفه انجام دهند
🔺و مهمتر از همه امیدوار باشند نسبت به آینده . چرا که امید موتور حرکت انسان است و به تلاش و مجاهدت انسان می افزاید.
✅ تصویر مثبت از آینده و بینش درست ما نسبت به آینده باعث حرکت و تلاش ما میشود و یک نوع سرزندگی و امید در ما ایجاد میکند .
✅بنابراین داشتن بینش نسبت به آینده بسیار مهم است .
👈در مدرسه هم دانش آموزانی که نسبت به آینده بینش مثبت دارند موفق تر هستند .
👈سوالاتی مانند میخواهی چه کاره بشوی در اینده از فرزندان خود بپرسیم و خوب و بادقت به جوابهای آنها گوش کنیم تا انگیزه شان بیشتر شود .
✅تمام کسانی که در بحرانهای زندگی زنده می مانند کسانی هستند که قدرت بینش نسبت به آینده دارند و کارهایی برای انجام در آینده در ذهن خود تجسم کردند با نگریستن به اینده است که زنده می مانند .
✅ #ارزشها هم در زندگی مهم هستد. ارزشها معیارهایی هستند که با آن درستی مسیرتان را میسنجید بنابراین برای داشتن #بینش درست باید به ارزشها پایبند باشیم.
✅بهتر است در دنیا نظاره گر گذر دنیا نباشیم بلکه سعی کنیم در دنیا منشاء اثر باشیم .
👈به عبارتی ستاره هایمان را خردمندانه پرتاب کنیم
🔺اگر همگان سعی کنند
✅بینش و تجسم مثبت و درست نسبت به آینده داشته باشند
✅و تلاش کنند که در دنیا اثر گذار باشند
👈باعث میشود که دنیا و آخرتی آباد داشته باشند.
🔺 نیکوکاری و کمک به دیگران باعث برکت در کار و زندگی میشود.
🔺علاوه بر آن داشتن روابط اجتماعی خوب با دیگران
🔺 عفو و گذشت نسبت به بدیهای دیگران
🔺داشتن روحیه شکرگزاری و قدردانی از خدابابت نعمات فراوانش و قدردانی از همه کسانی که به انسان لطف و محبت داشته اند
همه اینها باعث نشاط روحی در ادامه زندگی میشود .
👌 درحاج قاسم همه این خصوصیات جمع بود .
✅ علاوه بر آن دوست داشتنی های انسانها محک ارزش شان هست..
✅علامه جعفری درباره اهمیت دوست داشتن چیزهای باارزش میفرمایند :
((«ارزش واقعي انسان به چيست؟».
برای سنجش ارزش بسياري از موجودات، معيار خاصي داريم. مثلا معيار ارزش طلا به وزن و عيار آن است. معيار ارزش بنزين به مقدار و کيفيت آن است. اما معيار ارزش انسانها در چيست. به نظرم اگر ميخواهيد بدانيد يک انسان چقدر ارزش دارد، ببينيد به چه چيزي علاقه دارد و به چه چيزي عشق میورزد.
کسي که عشقش ماشينش است، ارزشش به همان ميزان است. اما کسي که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست.
امام علی علیه السلام در نهجالبلاغه مي فرمايند: «قِيمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ»؛ «ارزش هر انساني به اندازه چيزی است که دوست میدارد (آن را خوب میداند)»📚حکمت ۸۱ نهج البلاغه]
🌹شهید حاج قاسم سلیمانی الحق انسان والایی بودند چون ارزشهای والا را در زندگی دوست داشتندودنبال میکردند.
ایشان به شدت عاشق خدا و اهل بیت بودند .در جای جای وصیت نامه شان هم این عشق موج میزند . همین عشق و محبت به خدا و اهل بیت هم باعث محبوبیت ایشان در دلها بوده خداوند در قرآن وعده داده اند:
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا «۹۶/مریم»
همانا كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند خداى رحمان براى آنان محبّتى(در دلها) قرار مىدهد.
🌹حاج قاسم مخلصانه در راه خدا قدم برمیداشت بود به تعبیر رهبر انقلاب (همین اخلاص هم به کار ایشان برکت داده بود.
حاج قاسم دوست داشتند گمنام باشد
او از دیده شدن و تظاهر فرار میکرد و خدا هم شهادت ایشان و تشییع جنازه باشکوه ایشان و این محبت دلهای همه مردم را پاداش اخلاص او قرار دادند.)
🌺سلام و درود خدا بر روح مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی
📝محمدلو
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) و مسئولیت اجتماعی نسبت به همسایه
🔻رهبرانقلاباسلامی:
🔺وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنَیَّ الجارَ ثُمَّ الدّار»؛ اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتیٰ این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه حول و حوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. «وَ یُطعِمونَ الطَّعامَ عَلیٰ حُبِّه! مِسکینًا وَ یَتیمًا وَاَسیرًا - اِنَّما نُطعِمُکُم لِوَجهِ الله»؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است.
🔺 بله، آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر -حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد- نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است.
🗓 ۱۳۹۸/۱۱/۲۶
🌱 @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙بشنوید | برتر از زنان تمام دورانها
🔺رهبرانقلاباسلامی: در روایت امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام چنین است که فرشتگان الهی نزد فاطمه زهرا سلاماللهعلیها میآمدند؛ با او حرف میزدند و آیات الهی را بر او میخواندند؛ همان تعبیراتی که نسبت به مریم، علیهاسلام در قرآن هست که: «ان الله اصطفیک و طهّرک و اصطفیک علی نساء العالمین(۲).» این عبارات را فرشتگان به فاطمه زهرا سلاماللهعلیها خطاب میکردند و میگفتند: «یا فاطمة، انّ الله اصطفیک و طهَّرک؛» خدا تو را برگزیده و پاک قراردادهاست. «و اصطفیک علی النساء العالمین؛» تو را بر زنان عالم برتری دادهاست.
🔺بعد امام صادق علیهالصّلاةوالسّلام در همین روایت میفرماید: یک شب که ملائکه با آن حضرت مشغول صحبت بودند و این تعبیرات را میکردند، فاطمه زهرا سلام الله علیها به آنها فرمود: «ألیست المفضّلة علی نساء العالمین مریم؟» یعنی آن زنی که خدای متعال فرمودهاست «واصطفیک علی نساء العالمین» آیا مریم نیست که خدا او را بر زنان عالم برگزید؟ ملائکه در جواب، به فاطمه زهرا سلام الله علیها عرضکردند: «مریم نسبت به زنان دوران خودش برگزیده بود و تو نسبت به زنان همه دورانها -از اوّلین و آخرین- برگزیده هستی.»
🏴 ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙بشنوید | معنای «صدیقه»
🔺رهبرانقلاباسلامی: ارزش فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین». «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد.
🗓 ۱۳۸۴/۰۵/۰۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانویی که درست نشناختیمت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آینده یک بچه خودخواه!
🔻وقتی که پدر و مادر، چیزی را برای بچه میخرند و به او یاد میدهند که این مال خودت است، مراقب آن باش و لازم نیست به کس دیگری نشان دهی، ناخودآگاه آجرهای دیواری را پایه گذاری میکنند که بچه به طور طبیعی به جایی میرسد که میگوید نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران! آیا ما بچههای سخاوتمند تربیت میکنیم یا بچههایی خودخواه؟ مثلی استعماری وجود دارد که «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است» همچنانی که گفته میشود ما در کشور کلی گرسنه داریم، چرا باید به بقیه کمک کنیم؟ مثل اینکه پدر یک خانواده باید ده جا خرج کند و هر قسمتی حساب خود را دارد. اگر ما بچهها را خودخواه تربیت کنیم، در آینده توان اثرگذاری های بزرگ را ندارند. در تعالیم اسلامی آمده که صدقه را به دست بچهها بدهید تا آنها به نیازمند بدهند. اسلام حداقلی در تفسیر این رفتار میگوید بچهای با اخلاق تربیت کنیم. اما اسلام حقیقی میگوید الان صدقه دادن را به او یاد بده تا وقتی بزرگ شد بتوان به او گفت، مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِی يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم، اگر جواب نیازمندی را ندهی مسلمان نیستی!
دکتر محمدطیب صحرایی. کرامت۲. مبانی، اصول و ویژگیهای تربیت تمدنی
#تربیت_فرزند
#استاد_صحرایی
✅ @keraamat_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
✅حضرت ام البنین را بیشتر بشناسیم
سلام علیکم وفات خانم ام البنین مادر گرامی علمدار کربلا حضرت ابوالفضل علیه السلام را تسلیت عرض مینمایم
✅یکی از فضائل حضرت ام البنین(س) لیاقت همسری امیر المومنین(ع) است
حضرت ام البنین(س)، زنی از تبار دلیران
نام وی فاطمه فرزند حزام بن خالد از قبیله کلاب است. او از زنان صدر اسلام، ادیب و شاعری فصیح است. ایشان از خانواده ای ریشه دار و دلاور بود. جدّ مادریش (عامر بن مالک) که هم عصر پیامبر آنچنان شجاع بود که به وی ملاعب الاسنه (کسی که نیزه ها را به بازی می گیرد) می گفتند. (مزینانی، 1390، ص 304)
عامر بن طفیل: برادر «عمره»، مادرِ مادر بزرگ «ام البنین» بود که از معروف ترین سواران عرب بشمار می رفت تا آنجا که اگر هیئتی از عرب نزد «قیصر روم» می رفت در صورتی که با عامر نسبتی می داشت مورد تجلیل قرار می گرفت و الا توجهی به آن نمی شد. (اسلامی، حسن، 1377، ص 25). اینان برخی از اجداد ام البنین بودند که دارای صفات والای انسانی و به حکم قانون وراثت، ویژگی های والای خود را به ام البنین و از طریق او به فرزندان بزرگوارش منتقل کردند. (اسلامی، حسن، 1377، ص 27).
✅فضائل حضرت ام البنین(س)
1⃣. همسری مولا علی علیه السلام
یکی از فضائل حضرت ام البنین(س) لیاقت همسری با مولا امیر المومنین علیه السلام است. بعد از شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، علی (علیه السلام) به عقیل فرمود: زنی را برایم پیدا کن که از خانواده ای نجیب و شجاع باشد. برایم فرزندی شجاع و قهرمان بیاورد تا سالار شهیدان را در کربلا یاری کند. عقیل گفت: با فاطمه دختر حزام کلبی ازدواج کن که در میان عرب شجاع تر از پدرانش وجود ندارد.(مزینانی، 1390، ص 305)
2⃣. فداکاری نسبت به اهل بیت پیامبر علیهم السلام
به جز حضرت ام البنین(س)، این بانوی پاک، تاریخ کسی را به یاد ندارد که فرزندان هووی خود را بر فرزندان خود مقدم بدارد. حضرت ام البنین(س) توجه به اولاد پیامبر را فریضه ای دینی می شمرد؛ زیرا خداوند در کتابش به محبت خاندان رسول الله امر کرده است. ام البنین این عظمت را درک کرده بود لذا حق آنان را ادا کرد. «شهید» از بزرگان فقه امامیه می گوید: ام البنین از زنان با فضیلت و عارف به حق اهل بیت علیهم السلام بود.
حضرت ام البنین(س) محبتی خالصانه به آنان داشت و خود را وقف دوستی آنان کرده بود. آنان نیز برای او جایگاهی والا قائل بودند. زینب کبرا پس از رسیدن به مدینه به دیدار حضرت ام البنین(س) رفت و شهادت چهار فرزندش را به او تسلیت گفت و همچنین در اعیاد برای عرض تسلیت نزد او می رفت. رفتن نواده ی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، شریک نهضت حسینی و قلب تپنده ی قیام حسین (علیه السلام), زینب کبرا، نزد ام البنین و تسلیت گفتن فرزندان برومندش، نشان دهنده ی منزلت والای ام البنین نزد اهل بیت (علیهم اسلام) است.
3⃣. ولایت مداری حضرت ام البنین(س)
زمانی که بشیر از کربلا برگشت و اخبار کربلا را آورد خدمت حضرت ام البنین(س) رسید. خبر شهادت فرزندانش را یکی یکی به او می داد. ام البنین هر بار می گفت: از حسین چه خبر؟ فرزندانم و هر آنچه زیر آسمان کبود است به فدای حسین. وقتی خبر شهادت امام حسین علیه السلام را شنید با آهی سوزان گفت: بشیر با این خبر بندهای دلم را پاره کردی. (مزینانی، 1390، ص 306). این اوج معرفت و ولایت مداری حضرت ام البنین(س) نسبت به امام زمانش را نشان می دهد.
حضرت ام البنین(س) دارای فضائلی همچون صبر، ولایت مداری و فداکاری بود
4⃣. شاعری فصیح و اهل فضل و دانش
زمانی که زنان به خاطر سوگ فرزندانش به حضرت ام البنین(س) تسلیت می گفتند، در جواب آنها در قالب شعر این چنین سرود: که ای زنان مدینه دیگر مرا ام البنین نخوانید که با این نام مرا به یاد شیران بیشه ی شجاعت می اندازید. مرا فرزندانی بود که به خاطر آنها مرا مادر پسران می گفتند ولی اکنون دیگر برای من فرزندانی نیست. ( همان، 307)
از ویژگی های مهم اشعار حضرت ام البنین(س)، توجه به رویدادهای سیاسی زمان و مسائل مربوط به آن است. وی پس از واقعه عاشورا با استفاده از هنر مرثیه خوانی توانست ندای مظلومیت و حق طلبی حماسه آفرینان کربلا را به گوش نسل های آینده برساند و مردمان غفلت زده را بیدار کند.
5⃣. پرورش دهنده ی پرچمدار کربلا
سِمَتِ مادری، برای شخصیتی همچون عباس بن علی که پرچمدار صحرای سوزان کربلا بود، افتخارِ بزرگی است که نصیب بانوی شایسته ای همچون ام البنین شده است. فرزندی همچون ابوالفضل العباس باید در دامان مادری پاک طینت و نیکو سیرت پرورش یافته باشد که چنان رشادت ها و شجاعت های بی نظیری را از خود بر جای گذارد که تاریخ همتای او را به خود ندیده یا به ندرت دیده است.
ادامه در صفحه بعد...
@hagigatevasel
6⃣. صبر بی نظیر حضرت ام البنین(س)
مورّخان نوشته اند روزی که امیرالمومنین علیه السلام، عباس را در دامن خود گذاشت آستینش را بالا زد و در حالی که به شدّت می گریست، بازوانش را می بوسید. ام البنین حیرت زده شده از امام پرسید: چرا گریه می کنید؟ حضرت جریان شهادت عباس را در رکاب برادر توضیح دادند. ام البنین هم گریست اما عظمت ایمان خود را نشان داد و با صبر و بردباری خدا را سپاس گفت که فرزندش فدایی سبط گرامی رسول خدا (صلی الله و علیه و آله) و ریحانه ی او خواهد شد. (ماهنامه مبلغان، پاک نیا،1387، ش 104، ص 24)
آنچه بیان شد نمونه ای از فضائل حضرت ام البنین بود. به همین مقدار هم قانع کننده است که لازم باشد انسان در مقابل بانویی اینچنین والا مقام، سرِ تعظیم فرود آورد. حضرت ام البنین (س) در زمان خود یکی بود و بس، اما نمادی شد برای مادران و همسرانِ عصر حاضر تا او را الگویی برای فداکاری ها و رشادت های مادرانه و همسرانه ی خود اختیار کنند.
✅کلام آخر:
حضرت ام البنین(س) بانویی شجاع بود و دارای فضائلی همچون صبر، ولایت مداری، فداکاری و... آنچنان که هم نزد اهل بیت علیهم السلام گرامی بود و هم الگویی شد برای زنان و مادران در طول تاریخ. همانگونه که احترام ام البنین به خاطر رشادت ها، جان فشانی، و دلاور پروی هایش بر ما لازم است، تکریم و احترام کسانی که فرزندانی رشید در دامن خود پرورش داده و تقدیم اسلام کردند نیز لازم و ضروریست.
منلع : tebyan.net
➖➖➖➖
📝پی نوشت ما:
✅ برای عرض ارادت نسبت به مادر علمدار کربلا حتما باید وقت گذاشت
متاسفانه فرصت نشد به قلم خودم چیزی بنویسم .و عرض ارادت داشته باشم
ان شاءالله مطالب ارسالی مفید باشند .
🔺فقط در این حد مینویسم
🌹خانم ام البنین علیه السلام مظهر ایمان والا، ولایتمداری زیبا و مظهر ادب و صبر هستند .
✅زندگی سراسر بابرکت این بانوی بزرگوار ، #مادر علمدار بزرگ کربلا ،الگویی است برای همه زنان کشورمان که در تربیت فرزندان شایسته #یاور #امام_زمان خود باشند .
📝محمدلو
@hagigatevasel
🏅بهتر از همه عالَم
🔻امام خمینی: شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم.
مربی انسانها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند؛ و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند. مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند میشود.
#قدرت_و_شکوه_زن
@Panahian_ir
🔰 عظمت مادری
🔺رهبرانقلاباسلامی: روز ولادت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) را روز زن و روز مادر نامگذاری کردهاند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعهی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمهی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن.
فایل باکیفیت این لوح(پوستر):
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39160
🗓۱۳۹۵/۱۲/۲۹
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ #تماشایی | 😘 دست بوس مادر
💎 در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست...
👌 کار خیری که *همیشه و بدون هیچ هزینهای* میتوانید انجام دهید...
🏁 مراقب باشید در این مسابقه کارخیر عقب نمانید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | *زنی که میتوانست پیغمبر باشد*
🌷 حضرت زهرا سلاماللهعلیها جایگاه زنِ مسلمان را به ما نشان میدهند
🌹 ولادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها مبارک