44.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚به مناسبت ۲۴ آبان ماه آغاز هفته کتاب و کتابخوانی📚
📗📘📙معرفی ۳ کتاب داستان به همراه قصه های آن
🇮🇷توسط آقا محمدعلی ۷ ساله
🔹"پدر و مادر باشید نه بادیگارد"🔹
✅در زندگی به فرزندانتان اجازه دهید #استقلال داشته باشند و #تجربه های جدید به دست آورند.
✳️ما نمی گوییم که فرزندتان را به حال خودشان رها کنید و اجازه دهید هر کاری دوست دارد انجام دهد، نه، شما باید با نظارت غیر مستقیم به فرزند خود اجازه دهید گاهی خود، در کارهایش #تصمیم بگیرد، #تجربه کند و #شکست بخورد ، نباید همیشه نقش فرشته نجات را برای او بازی کنید.
❎تحقیقات بلندمدت روی مادران ۱۸ تا ۴۹ ساله نشان میدهد، درصد زیادی از این زنان به افسردگی دچار میشوند.
✳️تقریبا یك چهارم مادران به شدت از وظیفه نگهداری از فرزندان خسته میشوند و این طور تصور میكنند كه آنها نمیتوانند مادر خوبی باشند.
💠#استرس و نگرانی از خصوصیات اصلی مادران محافظ است، زیرا آنها همیشه باید خود را جای فرزندشان بگذارند و همه مسئولیتهای او را انجام دهند.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
🔹توجه به فرزندان🔹
💠همه انسان ها از جمله کودکان در زندگی نیاز به توجه و #احترام دارند.
یکی از راه های ایجاد حس احترام در کودکان استفاده از قاعده تربیتی ده به یک است. به این صورت که ده تا جمله بچه می گوید؛ یک جمله پدر و مادر.
👨💼وقتی بچه #نوجوان می شود، نیاز به توجه در او افزایش میابد و با مسائل پیچیدهتری روبرو می شود بخاطر همین این قاعده بیست به یک می شود.
یعنی شما به عنوان پدر و مادر وقتی یک جمله حرف می زنید تا نوجوان شما بیست جمله نگفته است شما جمله دوم را مطرح نمی کنید.
✅به عبارت دیگر به جای #نصیحت_کردن و امر و نهی کردن، بیشتر او را بشنوید و به او #توجه کنید.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
🔸تعارضات زناشوئی🔸
🔴وقتي روابط خانواده و #همسران دچار مشكل ميشود، هر يك از اعضاي خانواده وظيفه دارند كه مشكل اصلي را شناسايي كنند. چون هيچ مشكلي يكباره و به صورت دفعي عارض نميشود بلكه مشكلات خانواده ريشه در گذشته آنها دارد.
🔷لذا بايد مشكل مورد نظر به دقت ريشهيابي شود. در بسياري از موارد و به خصوص در #خانواده وقتي مشكلات را ريشهيابي كنيم، ميبينيم كه
👈انتظارات و توقعات نابجا
👈عدم رعايت #احترام متقابل
👈برداشتهاي نادرست يكي از اعضاي خانواده
باعث شده نسبت به ديگري احساس بدبيني پيدا كند و بمرور زمان به كينه و عداوت تبديل شود.
✅وقتي مشكلات ريشه يابي شد، زمينه درمان آن نيز فراهم ميشود.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
چرا بعضیها بیش از حد شکاکاند؟
🔹#اختلال #پارانویید یکی از اختلالات شخصیتی است و از ویژگیهای شخصیتی افراد مبتلا به این اختلال بیاعتمادی و بدگمانی بدون دلیل به دیگران است.
🔹این اختلال معمولاً از اوایل بزرگسالی شروع شده و مانند اکثر اختلالات شخصیتی، به طور معمول با افزایش سن شدت یافته و در دهه ۴۰ یا ۵۰ زندگی به اوج خود میرسد.
🔹مبتلایان به این اختلال معتقدند که دیگران دائماً در تلاشاند تا به آنها آسیب برسانند و یا دیگران را تهدیدی برای خود میبینند در صورتی که این عقاید آنها عموماً بیاساس است؛ افکاری مثل خیانت همسر و ...
🔹زندگی با این اشخاص بسیار دشوار است و صبر زیادی میطلبد.
اما قابلیت درمان دارند ....
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
#بیان_درخواست
یکی از اشتباهات #زوجین این است که زن یا شوهر درخواست های خود را به طور کلی و مبهم مطرح می نمایند که این کار باعث ایجاد سوء تفاهم می شود.
👈مثال 1: درخواست مبهم زن
زن به مرد میگوید: به من بیشتر #محبت کن.
مرد هم پاسخ می دهد : چقدر دیگه به تو محبت کنم، تمام زندگیم رو که ریختم به پای شما......
👈مثال 2: درخواست مبهم مرد
مرد به زن می گوید: من در خانه به #آرامش بیشتری نیاز دارم. زن هم فوراً پاسخ می دهد: صبح تا شب که بیرون هستی، وقتی هم که می آیی می خواهی ما ساکت باشیم و هیچی نگیم.
✅ روشن سازی درخواست
زن به جای آنکه به مرد بگوید: بیشتر به من توجه کن، بیشتر دوستم داشته باش، بیشتر به من محبت کن، باید دقیقاً منظور خود را روشن سازی کند.
◀️ زن با تکنیک روشن سازی میگوید:
🔹روزی یک یا دو بار به من بگو دوستت دارم.
🔸بعداز شام بیا نیم ساعت با هم صحبت کنیم.
🔹وقتی در جمع دیگران و در مهمانی هستیم، سه تا چهار بار بیا کنارم بنشین و با من آرام حرف بزن تا همه بدانند که به من توجه میکنی.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
#زندگی_شیرین
خوشرویی، حالت مثبت و خوشایندی است كه عاطفۀ مثبت را برمیانگیزد و رابطه را دلپذیر میسازد. از این رو، در برخی روایات، به #خوشرویی در روابط #خانوادگی توجّه شده و بر نقش آن، تأکید شده است.
✅در حدیثی، گشادهرویی و چهره درهم نکشیدن، یکی از حقوق زن دانسته شده است. حَقُّ الْـمَرْأَةِ عَلَى زَوْجِهَا أَنْ يَسُدَّ جَوْعَتَهَا وَ أَنْ يَسْتُرَ عَوْرَتَهَا وَ لَا يُقَبِّحَ لَهَا وَجْهاً فَإِذَا فَعَلَ ذَلِکَ فَقَدْ وَ اللهِ أَدَّى حَقَّهَا؛(ابن فهد حلی، احمد بن محمد، عدّةالداعی،ص۸۱)
✅در بخش دیگری از این روایات، بر لزوم سُرورآوری چهرۀ زن برای مرد تأکید شده و تعبیرهای گوناگونی در بارۀ آن به کار رفته است. إِنَّ مِنَ الْقِسْمِ الْـمُصْلِحِ لِلْمَرْءِ الْـمُسْلِمِ، أَنْ يَكُونَ لَهُ الْـمَرْأَةُ إِذَا نَظَرَ إِلَيْهَا سَرَّتْهُ... الكافي ج5 ص327
✅در برخی روایات نیز، خوشرویی عامل از بین رفتن کینه از دل معرفی شده است و دلی که در آن کینه نباشد آرام خواهد بود. حُسْنُ البِشْرِ يَذهَبُ بالسَّخِيمةِ . (الكافي : ٢ / ١٠٣ / ٦)
#خوشرویی
#خانواده
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
#زندگی_شیرین
خوبی ها را هم ببینید!
✅نسبت به #همسر خود دیدگاه مثبت داشته باشید و بکوشید همیشه در مرحله اول کارهای خوب او را ببیند و مورد تحسین قرار دهید، زیرا #تشویق و تحسین یک کار خوب، باعث تقویت و تکرار آن خواهد شد و خودتان از آن #لذت می برید.
⛔️چشمان خود را روی #نقاط_ضعف همدیگر باز نکنید و دایم مشکلات را به رخ طرف مقابل نکشید؛ چون این رفتار، موجب دلسردی در زندگی شده و کم کم نسبت به همدیگر حس بدبینی پیدا می کنید.
پس«چشم ها را باید شُست، جورِ دیگر باید دید.»
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
#زندگی_شیرین
رعایت احترام و ادب متقابل!
با #همسر خود به طور محترمانه و #مؤدب صحبت کنید. اثر این کار این است که وقتی زن و شوهر محترمانه سخن می گویند، فرزندان آنها نیز می آموزد که چه طور مؤدبانه صحبت کنند و احترام پدر و مادرشان را نگه دارند. این بهترین هدیه ای است که می توانید برای فرزند خود به ارث بگذارید.
مثلا خانم خانه، وقتی همسرش وارد منزل می شود، به استقبال او برود. این رفتار باعث می شود، خستگیِ کار از تنِ او بیرون رود و احساسِ آرامش کند. البته او نیز متقابلاً چنین رفتاری انجام خواهد داد و کم کم به صورت یک عادت در می آید.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸
#زندگی_شیرین
توجه به نظرات همسر!
🔹یکی از راههای توجه به #خواستههای_همسر این است که به آنها #واکنش_مثبت نشان دهید.
🔸مثلا آقا لطیفهای میگوید و همسرش میخندد. آقا در خیابان به ماشین مدل بالا و شیکی اشاره میکند و همسرش با تکان دادن سر تصدیق می کند، انگار که می گوید با نظر تو موافق هستم، به این می گن ماشین. خانم هنگام خوردن غذا، نمک را می خواهد و همسرش با میل و رغبت نمکدان را به او می دهد. خانم در مورد چیدمان منزل نظر می دهد و آقا نظر او را تایید می کند.
✅پژوهش نشان می دهد این شیوه #ارتباط، به مرور رابطه همسران را استوار کرده و به #احساسات خوب نسبت به یکدیگر غنا می بخشد.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🌸@mmhozehh🌸