۱.
دو تا چهار قاشق غذاخوری روغن
زیتـــون را در شیشه مربــا بریزیــد.
درِ شــیـشــه رو را محــکــم ببنـدیـن
✨
۲.
شیشه را به مدت ۲۴ ساعت
در یــــخــــچــال قــــرار بـــــدیـــن
✨
۳.
اگه روغن به حالت انجماد در بیاد
چربی تکثیر نشده و روغـن زیتــون
طبیعیه و میتونین با خیال راحت استفاده کنین
✨
۴.
اگه روغن به صورت مایع باقی بمونه،
روغن چندگانه ی غیر اشباع هست و
روغن زیتون طبیعی نیست.
✨
.
از آموزش امروز اگه خوشت اومد
و راضی بودی ازش ، لطفا همین الان
عدد ۲ رو برای من بفرست 👌✨
من اینجام 👈@Moshavere_ganjine
من اینجام 👈@Moshavere_ganjine
.
اگه تـعــداد افـــرادی که عـــــدد 2 رو
برامون ارسالمیکنن بیشتراز 500تا بشه
ساعت 21 امشب یه نکته ای میگم
که همه کیف کنین و حالشو ببرین
من اینجام 👈@Moshavere_ganjine
من اینجام 👈@Moshavere_ganjine
.
🧊تخم بالنــگو برای رفــع گلــودرد و
سرما خوردگی مفید است و سیستم
ایمنی را تقویت میکنه
✨
✨
ترکیب رازیانه و تخم بالنگو ، خلط گلو
رو برطرف می کنه و برای رفع گلودرد
مفیده و به سرعت علائم سرماخوردگی
رو کاهش میده👌
✨
✨
🧊یک قاشق مرباخوری رازیانه
نیــم کــوب رو با یــــک لیــوان آب
۱۵ دقیقه دم کرده و صاف کنیـد
✨
✨
سپس یکقاشق مرباخوری تخم بالنگو
به دمکــرده رازیــانه اضــافــه کــــرده و ۱۰
دقیقـه دم بکـشه بعــد آرام آرام بنوشید
✨