گاندو
🇮🇷@ganndo
وقتی عینک سیاست، نمیگذارد او را ببینی!
یادداشتی برای وحید رهبانی
علی بحرینی؛ روزنامهنگار مطرح و با سابقه کشورمان در یادداشتی اختصاصی که در اختیار رسانه سینما نوین قرار داد به ستایش وحید رهبانی پرداخت و نوشت:
آنهایی که باید فصل دوم سریال «گاندو» ساخته جواد افشار را میدیدند، قطعاً تماشایش کردند؛ ولو در حد چند قسمت! منظورم از "آنها"، کسانی است که صاحب نظر هستند و میتوانند با مضمون یا جهتگیری این سریال، زاویه داشته باشند. اصلاً مگر عاقلانه است که بدون دیدن یک اثر - و فقط بر اساس شنیدهها یا خواندهها - با آن، زاویه پیدا کنیم؟!
من لااقل امروز نمیخواهم درباره محتوای «گاندو» حرفی بزنم! حرف امروزم حتی درباره خود ِ «گاندو» هم نیست! میخواهم بگویم ندیدهگرفتن تواناییهای یک بازیگر در اثری که آنرا دیدهایم، از انصاف به دور است! بسیاری از آنهایی که ترجیح دادند به خاطر جهتگیری سیاسی سریال «گاندو» از بازی درخشان وحید رهبانی هم چیزی نگویند و ننویسند، جزو افرادی هستند که در ادعاهای روزمرهشان از نظریه "هنر برای هنر" دفاع میکنند! آنها ظاهراً اعتقاد دارند که بازی خوب، کارگردانی خوب، موسیقی خوب، تدوین خوب و خلاصه خلق صحیح هر کدام از شاخههای هنر را باید ورای محتوای یک اثر ارزیابی کنیم. این دوستان، در اغلب موارد نیز پای ادعای خودشان میایستند اما افسوس که در بزنگاههای خاص، رفتاری متناقض دارند!
من به هنرپیشهها با توجه به کارآمدی و قدرتشان امتیاز میدهم؛ نه نقش برایم اهمیت دارد و نه محتوای کلی اثر یا نام کارگردان و تهیهکنندهاش!
وحید رهبانی در فصل دوم سریال «گاندو»، نه خوب، نه بسیار خوب بلکه عالی بازی کرده است. با هیچ متر و معیار و سلیقه هنری ویژهای نمیتوانیم این بازی درخشان را انکار کنیم اما وقتی بحث را از ساحت هنر بازیگری به حوزه سیاست و ایدئولوژیهای غیرهنری "هُل" بدهیم، ماجرا فرق خواهد کرد! متاسفم که بگویم پنج روز از پخش آخرین قسمت «گاندو - ۲» گذشته و هنوز حق مطلب درباره بازی وحید رهبانی ادا نشده است! تعداد بسیار کمی از اهالی قلم را میشناسم که به حضور باشکوه رهبانی در این سریال اشاره کرده باشند. به این ترتیب حداقل در این مورد، عوام از خواص پیشی گرفتهاند و توانستهاند بازگوکننده یک واقعیت هنری باشند.
وحید رهبانی، بازیگر بزرگی است؛ توانمند، با سواد (چه سواد آکادمیک و چه سواد اجتماعی)، خلاق و دارای هوش مثالزدنی.
#سینما_نوین
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
هدایت شده از گاندو
Hamed Zamani - Bogzarad.mp3
14.29M
🎼
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد ...
هم رونق زمان شما نیز بگذرد ...
#گاندو
#حامد_زمانی
➡️ @ganndo
➡️ @ganndo
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پسرجان، فرانسه خیلی خطرناکه ☝️
#پنجشیر
#افغانستان
💬 استاد حسن عباسی
🗓 ۱۵ شهریور ۱۴۰۰
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
گاندو
پسرجان، فرانسه خیلی خطرناکه ☝️ #پنجشیر #افغانستان 💬 استاد حسن عباسی 🗓 ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ 🇮🇷@ganndo 🇮
📲
کار و تخصص سپاستین جاسوس فرانسه تو سریال گاندو هماهنگ کردن سلبریتی ها و بازیگران بود.
#سباستین_سورن
#افغانستان
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔻برشی از فیلم وزنه های بی وزن
🔹گذری بر موضوع حادثه یازده سپتامبر آمریکا و ایجاد ذهنیت منفی نسبت به مسلمانان در غرب
پ.ن. بیست و یکم شهریور مصادف با سالگرد واقعهی ۱۱ سپتامبر و حمله به برجهای دوقلو میباشد.
#وزنه_های_بی_وزن
#وحید_رهبانی
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
گاندو
🇮🇷@ganndo
اطلاعاتی ویژه از تصاویر افسران MI6 در گاندو
در یکی از قسمتهای گاندو تصاویری واقعی از افسران MI6 پخش شد. نمایش این تصاویر در سریال «گاندو» بازتابهای زیادی داشت.
فصل دوم گاندو، که برخلاف فصل اول آن از شگفتیهای بیشتری برای مخاطب برخوردار است، این بار برگ تازه سازمان اطلاعات سپاه را برای سرویسهای اطلاعاتی غربی رو کرد و آن انتشار تصاویری خصوصی و واقعی از جین ماریوت، افسر ارشد سازمان MI6 در ایران بود که شارلوت والر در سریال گاندو از شبکه جاسوسی او در ایران برای ادامه فعالیتهای جاسوسی خود استفاده کرد.
جین ماریوت، از جمله افسران ارشد جاسوسی است که پرونده قطور فعالیتهای جاسوسی او از دل سفارتخانه انگلستان بههمراه منابعی که بیشتر بهدنبال اخذ تابعیت انگلستان بودند در طول سالهای ۱۳۹۰ و ۹۱ روی میز سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفت و در همان سال نیز این پرونده با اقتدار و قاطعیت امنیتی ایران بسته شد.
پوشش سفارتخانهها مهمترین پوشش برای جاسوسانی است که زیر چتر مصونیت دیپلماتیک به کشورهای دیگر سفر میکنند و اگر توسط نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشوری بازداشت شوند، آن کشور از نظر حقوقی و در سطح بین المللی تلاش میکند تا جاسوس خود را از دست کشور دیگر خارج سازد.
ماریوت که یک شبکه گسترده جاسوسی در بخشهای مختلف کشور تحت عنوان «مأموریت ویژه» ایجاد کرده بود، چندان با خوش اقبالی مواجه نشد و در پایان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، ضربه محکمی به شبکه جاسوسی ملکه الیزابت وارد میسازد.
البته پخش برخی تصاویر واقعی، ملاقاتهای پنهانی و همکاریهای جاسوسان آن روی دیگر این جاسوسان چند جانبه را عیان میسازد.
گفتنی است جین ماریوت هم اکنون در کشور کنیا بهعنوان کمیسیونر انگلستان در حال فعالیت میباشد.
✍خبرگزاری رسا
#گاندو #MI6
#جین_ماریوت
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
گاندو
متقی: مرا به عنوان هکر «گاندو» میشناسند بازیگر نقش علی سایبری در سریال «گاندو» از ویژگیها و چال
🇮🇷@ganndo
حمید متقی بازیگر سریال «گاندو» در نقش علی سایبری درباره حضورش در این مجموعه بیان کرد: من از فصل اول «گاندو» با این تیم همراه شدم. جواد افشار کارهای من را دیده بود و برای فصل اول دعوت شدم و ممنونم که به من اعتماد کرد.
وی درباره تجربه کار با جواد افشار عنوان کرد: افشار خیلی در کارگردانی با وسواس کار میکرد و برایش مهم بود کار خوب دربیاید. شاید تا ۱۰ بار یک پلان را میگیرد تا آنچه را که میخواهد در بیاورد.
این بازیگر که نقش یک هکر امنیتی را در سریال داشت در این باره توضیح داد: من برای هر نقشی که بخواهم بازی کنم تحقیق میکنم، برای این نقش هم که به علی سایبری معروف بود از مولفههایی که پیش از این در فیلم و سریالها دیدهام کمک گرفتم. هر مامور امنیتی یک نکات مشابهی دارد که بیشتر در فیلمهای خارجی دیدهایم و من هم سعی کردم برخی از این کنشها و رفتارها را اجرا کنم.
مرا بهعنوان هکر «گاندو» میشناسند/ سختی تریلرهای جاسوسی
وی درباره این نقش و تفاوتش با نقشهای مشابه خارجی که بیشتر برای مخاطب باورپذیر است، گفت: شاید در برخی آثار خارجی سرعت عمل بیشتری وجود داشته باشد که گافها برای مخاطب قابل تشخیص نیست وگرنه در همان کارهای خارجی هم اگر کسی با ریتم کندتر اثر را ببیند میتواند اشتباهات را دربیاورد.
بازیگر سریال «دادستان» درباره جذابیتهای نقش خود در سریال «گاندو» گفت: یک هکر در کوتاهترین زمان ممکن باید یک دوربین را هک کند خاطرم هست آقای افشار هم دقت و سرعت عمل در کار میخواست و این کار سرعتی خودش جذابیتهایی داشت.
وی درباره بازخوردهای مخاطبان نیز عنوان کرد: مخاطب هم نظر مثبت داشتند و هم نظر منفی. برخی آنقدر این نقش را باور کردند که مرا علی سایبری خطاب میکنند و حتی در فضای مجازی عدهای میگفتند به خاطر این نقش دوست داشتهاند بروند آی تی بخوانند و هکر بشوند.
این بازیگر درباره دلیل تولید کمتر تریلرهای جاسوسی در ایران عنوان کرد: کارهای جاسوسی سختیهای خاصی دارد و باید به کارگردانها حق دهیم که به سراغشان نمیروند صحنههای اکشن به راحتی درنمی آید یا باورپذیر نمیشود و این جسارت کارگردان و تهیه کننده است که دغدغه چنین آثاری را دارند.
وی اضافه کرد: خود آقای افشار اینقدر وسواس داشت که ساعتها پای کار بود تا خروجی درستی دربیاید.
متقی در پایان گفت: نتیجه کار هم نشان داد که مخطب زیادی از آن راضی است. حتی ایرانیهای خارج از کشور هم این مجموعه را دنبال میکردند و این خیلی ارزشمند است.
✍خبرگزاری مهر
#گاندو
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo