eitaa logo
گپ وگفتها
57 دنبال‌کننده
563 عکس
437 ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
گپ وگفتها
سؤال اینجاست بالاخره مخالف #واکسم هستیم یا موافق!؟ دکتر #روازاده که می‌گفت با #جوش_شیرین میشه ویرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشاره دکتر به مزاحمت و تهدید دکتر فهیمی: بنده اعلام می کنم هرگونه مزاحمتی برای من رخ بده به مردم اطلاع میدم. قرار نیست کوتاهی اتفاق بیافته و وقتی سوال میکنیم به ما حمله بشود!!؟ قبلا وزارتخانه گفته بود واکسن ها نقش ۸۴ درصدی در جلوگیری از به دارند ولی در پژوهش اعلام شد فقط ۵ درصد موثر بوده!؟ اگر ۵ درصد جواب داده خب شربت آبلیمو که بهتره😂 ما مردم سرِکار نیستیم!
با تمام پروتکلهای کشنده،پلی فارمسی،واکسن،ثبت کردن سایربیماریهاازقبیل مرگ و میر های آنفولانزا، ذات الریه، آسم، سینه پهلوی کنترل نشده، عفونت های شدید، فشار خون، نارسایی قلبی و...بنام کرونا،،،وبعداز «دوسال»، پنج میلیون نفر کشته براثر کرونا.... امافقط «سالانه»۱۰ میلیون نفر دراثرفشارخون جان خود راازدست میدهند،سرطان و...بماند، ولی تاحالابرای کدوم بیماری این همه فشار و فضاسازی و لاکدان ومحدودیت و...ایجاد شده،العاقل یکفیه الاشاره
41.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحصن علیه واکسن اجباری یکشنبه ، ٣٠ آبان ۱۴۰۰، ساعت ١٠ شب منتشرکنید.
گپ وگفتها
تحصن علیه واکسن اجباری یکشنبه ، ٣٠ آبان ۱۴۰۰، ساعت ١٠ شب منتشرکنید.
👈ضرب وشتم 16 خانم و12 مرد توسط نیروهای امنیتی در 3اذر ساعت3بامداد ✍تحصن روبروی نهاد ریاست جمهوری علیه که وارد چهارمین شب خود شده بود متاسفانه با ضرب وشتم وبازداشت اتمام شد.... 🔸در این تحصن که افراد منتقدین اعم از پزشکان، اطبا، حقوقدان، استاد دانشگاه، روحانیون، کادر درمان و.... حضور داشتند و مراسمات دعای توسل، زیارت عاشورا، دعای صحیفه سجادیه،میز روشنگری علمی و.... در این تحصن برقرار بود. 👈بنا بر گفته حاضرین در صحنه، نیروهای امنیتی تمام چادرها ووسایل وگوشی ها پاره وشکستند وبانوان را به زور بازدشت کردند واقایان را مورد ضرب وشتم قرار دادند 👈وپایان تحصن را رقم زدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌شش دلیل که چرا نباید واکسن اجباری شود و غیر اخلاقی و غیر شرعی است؟ ۱- غیرقانونی است ( خلاف قانون اساسی است و مصوبه مجلس را هم ندارد) ۲- بی تأثیر بلکه مضر است برای مخالفان ۳- کسی دشمن خودش نیست و نظر علمی و تحقیقی مستند خلاف آن هست . ۴- رسماً این واکسن بیفایده برای سویه جدید اعلام شده و این دور باطل توالی اپیدمی و واکسن‌های مضر تا کی میخواهد ادامه داشته باشد؟ ۵- هیچ پایشی از عوارضش از بیماری تا فوتیها نیست و هیچ مسؤلیت پذیری برای آن نیست . ۶- همسویی با دشمن و تبعیت از کفر (سازمان کشتار جهانی) است که مأمور به عدم تبعیتش هستیم. و رسانه های دشمن نیز مبلغ و شیفته واکسن زدن مردم ما هستند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان بانوی چنارمحمودی در حضور استاندار، معاون وزیر و فرمانده تیپ ۴۴قمربنی هاشم شهرکرد زنی که بچه اش در گهواره ایدز دارد اما خودش و شوهرش سالم هستند. به بچه این زوج در خانه بهداشت واکسن زدند.
افزایش نرخ بهره در دولت رئیسی
گپ وگفتها
افزایش نرخ بهره در دولت رئیسی
افزایش نرخ بهره ریال، با تبدیل پول، به شبه پول (در کوتاه مدت) کاهنده ی تورم است. این سیاست که در بازار به جمع کردن پول معروف است، موجب تضعیف کسب و کار و تولید و تجارت، و تقویت سپرده های بانکی میشود. اما اولین نتیجه سریع و کوتاه مدت بالا بردن نرخ بهره، تعمیق رکود و افزایش بیکاری ست. نتیجۀ دیگر این سیاست، افزایش نرخ خلق پول بانکی برای پرداخت بهرۀ سپرده ها و انفجار تورمی بزرگتر در درازمدت است. با رویکرد اقتصاد کلان، افزایش دستوری نرخ بهره موجب کنترل تورم حال از محل تعویق مسائل به آینده می شود و فنر ناترازی را فشرده میکند. این موضوع توسط طیب نیا تجربه شد و تورم را برای مدت کوتاهی تک رقمی کرد. افزایش نرخ بهره با منافع سهام داران هم در تضاد است. ضمن اینکه وعده های بورسی دولت(Moral hazard) میتواند فشار اجتماعی و شکست این سیاست را تسریع کند. متاسفانه اما رئیسی با انتصاباتش در حال تکرار اقتصاد 92 تا 96 ، با همان تیم دور اول روحانیست!!!!
احسان خاندوزی (وزیر اقتصاد رئیسی) عباس مرادپور را به عنوان معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد انتخاب کرد. علی طیب‌نیا (وزیر اقتصاد روحانی) پیش از این عباس مرادپور را به عنوان مدیرکل امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد ‌منصوب کرده بود. تیم اقتصادی دولت رئیسی هم درحال تکرار طریقه ی پولیِ شکست خورده ی گذشته است. لیکن رویه ی رکود 4سال اول و تورم 4سال دوم این بار با چالش های بیشتری مواجه خواهد بود.
صالح آبادی (رئیس جدید بانک مرکزی), اکنون سرِ سه راهی تصمیم قرار دارد: 1️⃣ افزایش نرخ بهره: طبق انچه گفته شد این سیاست در دورۀ اول روحانی دنبال شد و موجب کاهش موقتی تورم و افزایش بیکاری شد. لازمۀ افزایش نرخ بهره، افزایش خلق پول است که پس از چند سال منجر به انفجار تورمی خواهد شد. 2️⃣ کاهش نرخ بهره: این سیاست در دور دوم دولت روحانی اجرا شد و انفجار تورمی سیاست قبلی را تقویت کرد. کاهش نرخ بهره موجب تبدیل سپرده های بلندمدت (شبه پول) به سپرده های جاری (پول) میگردد و ابَرتورم را در پی دارد. 3️⃣ ثابت نگه داشتن نرخ بهره: این سیاست به معنای خنثی بودن بانک مرکزی است و موجب ادامۀ رکودتورمی فعلی و نارضایتی عمومی میگردد. تحلیل: با توجه به سه پارامتر «عقاید ضدبهره» ، «ارادت به بورس» و «تصور هدایت نقدینگی» در آقای صالح آبادی؛ به نظر میرسد گزینۀ 2️⃣ (کاهش نرخ بهره) احتمال وقوع بیشتری دارد.
گپ وگفتها
صالح آبادی (رئیس جدید بانک مرکزی), اکنون سرِ سه راهی تصمیم قرار دارد: 1️⃣ افزایش نرخ بهره: طبق انچه
نتیجه ی اخلاقی: تربیت شدگان غرب دست پختی جز خسارت برای مسلمانان ندارند امام خمینی: ما از شرّ رضاخان و پسرش خلاص شدیم اما به این زودیها از شرّ تربیت یافتگان شرق و غرب خلاصی نخواهیم یافت که اینان برپادارندگان سلطه استکبارند حالا فرقی نداره این علم در انگلیس و آمریکا تحصیل بشه،یادر دانشگاههای جمهوری اسلامی ذات این علم، «لاینفع» و مضره واین تحصیل کردگان جزو ناتوان‌ترین افراد در تولید علم و مسئولیت‌های حکومتی هستند نتیجه تربیت آمریکا و انگلیس چیزی بهتر از این نخواهد شد امید به تربیت یافتگان غرب و مکاتب غربی ثمره اش وضعیت کنونیست چند نفر از این افراد در وضعیت اقتصاد فعلی مقصرند و مقابل تغییر بانک‌ها مقاومت کردند و می‌کنند؟ واکنون هم دولت جدید(باشعار جوانگرایی) صرفا با تغییر سن، از همین تیپ فکری، انتظار نتیجه ی متفاوت دارد الانم بعداز چند دهه همین تفکر ته نشین شده و فارغ از هر جناح و حزبی به بالاترین و بدترین شرایط اقتصادی تاریخ انقلاب رسیدیم و با ادامه این شرایط،مطمئنا وضعیت وخیم تر هم خواهد شد خیلی جالبه؛بااین وجود بازهم خیلی ها اعتراض میکنند که حیف!حیف که یه نظام متحجر دیکتاتور داریم،که اصلاً انتخابات نداره و اصلاً نمیزاره مغز های فرنگ رفته و دنیا دیده و دکتری گرفته در آکسفورد، دنور،برکلی،هاروارد، کنت!بیان و به مملکت خودشون صادقانه و خالصانه خدمت کنند! حیف! چی میشد اگر این تیم دکتری گرفته از آمریکا و انگلیس فقط شش ماه دولت و وزارتخانه‌ها شو اداره میکرد! چی میشد! بچشید حاصل مدیریت اشراف تربیت شده شرق و غرب را! پدر مردم و درآوردن اینا با این تئوری های غربی شون با نظام اقتصاد ربوی مینارد کینز! عوام الناس رو هم با فریب ودرگیری با بازیهای کثیف سیاسی این جناح و اون جناح،سر کار گذاشتن که خانم ها رو ببرن ورزشگاه یا رفع فیلتر و رفع حصر کنن! نهایتا هم بیان بگن این نظام و انقلاب و اسلام هست که زندگی شما رو مختل کرده مملکت و فلج کرده! نه عزیزم این اجرای علوم الحادی و غربی توسط شخص شماست که این شده!
✍️توییت علیرضا بیات (5) : بومی نبود به دلایل زیر : ۱. مواد اولیه خارجی غالباً چینی و هندی ۲. حضور مهندسان چینی و هندی در پروژه ▪️سند : اعتراف مسئولین بومی آن است که صفر تا صد مواد و کار کاملا داخلی باشد. و امروز مواجهیم با پدیده دوز سومی انگلیسی! https://twitter.com/alirezabayat313