به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
انواع حبوبات و غلات و مزاج آن ها
صحیح ترین روش استفاده از حبوبات ترکیب آن ها با یکدیگر به نسبت درست است.
بهترین روش طبخ حبوبات استفاده از آرام پز و یا پخت با حرارت کم است.
برنج
در طبیعت آن اختلاف نظر وجود داشته بعضی آن را گرم و بعضی سرد و بعضی معتدل دانسته ولی در درجه دوم خشک بودن آن اتفاق نظر وجود دارد و بعضی
مرکب القوی دانسته اند زیرا اگر در آب بجوشانند و آبکش کنند و چلو بپزند ، جرم آن درجه اول سرد و آب آن اول گرم می باشد
اما اگر کته و یا دم پخت کنند مایل به گرمی می باشد .
تولید کننده خلط صالح و خواب های خوب بوده ، در درمان پیچش شکم و زخم روده ، اسهال خونی ، اختناق رحم ، امراض کلیه و مثانه نافع است .
خوردن برنج با شیر و شکر کثیر الغذا بوده و محرک نیروی جنسی و چاق کننده می باشد .
خوردن آن با دوغ تازه و سماق ، تسکین دهنده حرارت و تشنگی و درمان اسهال صفراوی است.
نکته: برنج را باید قبل از پخت مدتی در آب خیساند و چند مرتبه با آب شست و بعد پخت.
🍀🆔 کانال قطعه ای ازبهشت
https://eitaa.com/gateiazbehesht
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدایی که جان آفرید،زمین و زمان و مکان آفرید
جو
جوقلیل الغذاتر از گندم بوده تسکین دهنده صفرا و خون و عطش می باشد.
جو را بو داده تا حدی که نه خام باشد و نه بسوزد ، بعد یک مرتبه با آب گرم و یک مرتبه با آب سرد بشویید ، سپس خشک کرده و آرد و الک نمایید .
با این آرد (که سویق نامیده میشود) و قدری شکر ، فرنی بپزید و به اطفال بدهید که بهترین غذای آنان است و باعث تقویت و افزایش وزن کودکان میشود.
هضم نان جو راحت تر از نان برنج بوده و سرد و قلیل الغذا می باشد .
به دلیل چسبندگی به معده و روده ، در درمان اسهال و تب های گرم که با ضعف معده همراه نباشد مفید است و در سرد مزاجان باعث کولیت می شود.
مصلح نان جو ، آب عسل و آبگوشت و شکر می باشد.
🍀🆔 کانال قطعه ای ازبهشت
https://eitaa.com/gateiazbehesht
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدایی که جان آفرید ، زمین و زمان و مکان آفرید
ارزن> سرد و خشک> مصلح: عسل
باقلا تازه ، خشک > سرد و تر > عسل ، پوست کندن ، جوشاندن در آب و ریختن آب آن پس از پختن ، روغن بادام ، پونه ، مرزه ، فلفل ، دارچین ، آویشن ، زیره ، گلپر
برنج > سردو خشک > خیساندن در آب و نمک ، زعفران ، زیره سیاه ، شوید
جو > سرد و خشک > رازیانه ، شیرینی های طبیعی ، انیسون ، روغن های گیاهی
جوی دوسر > گرم و خشک > کتیرا
ذرت > سرد و خشک > شیرینی های طبیعی ، روغن های گیاهی
عدس > سرد و خشک > مرزه ، روغن بادام ، سرکه ، گلپر ، پختن با گوشت حیوان جوان ، روغن کنجد تازه ، پونه ، زعفران ، روغن گاو
گندم > گرم و تر > سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی
لپه > گرم و خشک > کتیرا
اقسام لوبیا > گرم و تر > دارچین ، زنجبیل، خردل ، زیره ، نمک ، روغن زیتون ، آویشن ، فلفل ، پختن با گوشت حیوان جوان
ماش > سرد و خشک > زیره ، میخک ، آب انار ترش ، سماق ، آب ترشک ، روغن بادام ، تخم کافشه ، زنجبیل ، دارچین ، فلفل ، مصطکی ، خردل
نخود سبز > سرد و تر > آویشن ، دارچین ، زنجبیل ، فلفل سیاه
نخود > گرم و خشک > خشخاش، زیره ، شوید ، سکنجبین ساده ، گلنگبین
🍀🆔 کانال قطعه ای ازبهشت
https://eitaa.com/gateiazbehesht
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام برنامه ریز مقتدر هستی
عدس
قابض، دیر هضم ، نفاخ ، غلیظ کننده خون و مانع حرکت آن در مویرگ ها می شود.
تولید خون سوداوی کرده ، موجب دیدن خواب های مشوش و ضعف بینایی می شود.
پختن آن با سرکه تقویت کننده معده و از بین برنده نفخ آن است.
سوخته آن جهت سفید کردن دندان مفید است.
ضماد آن با سفیده تخم مرغ جهت ترک پا مفید است .
🍀🆔 کانال قطعه ای ازبهشت
https://eitaa.com/gateiazbehesht
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
گندم
بهترین غذای افراد معتدل المزاج بوده و غذائیت آن زیاد و چاق کننده بدن و نیرو بخش است ولی موجب انسداد شده و برای کسانی که در رگ های بدن و دل و کبد و معده و ... تنگی دارند مضر می باشد .
خوردن گندم تازه و خام مولد کرم معده می باشد.
بهترین نان ، نانی است که از گندم سالم سفید رسیده تازه شسته که سبوس آن را به حد اعتدال ( متوسط ) جدا کرده ، آرد کنند و خمیر نمایند و ورز دهند و خمیرترش به آن اضافه نموده بگذارند بماند تا خمیر آن ور آید و پف کند .
سپس در تنوری با حرارت معتدل ، آرام پخت نمایند. نانی که گندم آن را نشسته و سبوس آن را نگرفته باشند سریع هضم می شود و به راحتی از معده خارج میشود و مضعف بدن ، مولد خون سوداوی، بواسیر و در بعضی مزاج ها ملین است.
نانی که سبوس آن را به کلی گرفته باشند به سرعت از معده خارج شده و باعث انسداد کبدی و سنگ کلیه می شود.
نانی که سبوس آن را خوب ( متوسط ) گرفته باشند کثیرالغذا و مولد خلط متین و دیر هضم بوده ، مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان مضر می باشد.
نان گندم تازه ، خشک کننده رطوبت معده و جویدن آن برای کندی دندان موثر ، چاق کننده و مقوی بدن است و خشک آن دیر هضم بوده باعث تشنگی می شود.
نان حاوی شنبلیله ، سیاه دانه و .... اشتها آور بوده و باز کننده انسداد، خشک کننده رطوبت و تحلیل برنده ریاح می باشد.
نکته: نان شیرمال که برای تهیه آن از شیر و روغن استفاده می شود یکی از بهترین نان ها بوده و کثیرالغذا می باشد.
🍀🆔 کانال قطعه ای ازبهشت
https://eitaa.com/gateiazbehesht
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
تصویر شهیدی که داخل اتاق رهبر است‼️
آقا فرمودن: تصویر شهیدی در اطاق من هست که بسیار زیباست و خیلی به آن علاقه دارم♥️.» وقتی پرسیدم متعلق به کدام شهید است؟ ایشان فرمود که نامش را نمی دانم. سپس به آقا میثم فرزندش گفت که برود و آن عکس را بیاورد🚶دقایقی بعد که صحبت ها درباره عظمت شهدا گل انداخته بود، آقا گفت: «حتما باید شما اون عکس رو ببینید👌.» کارت پستال کوچکی بود از شهیدی با بادگیر آبی، که بر زمین تفتیده شلمچه آرام گرفته بود.آن عکس را قبلا دیده بودم. عکسی بود که «موسسه میثاق» منتشر و پخش کرده بود. زیر آن هم نام شهید را نزده بودند. عکس را که آورد، آقا با احترام و ادب خاصی آن را به دست گرفت و رو به ما نشان داد🌸. همان طور که آن را جلوی چشم ما گرفته بود، فرمود:«شما به چهره این شهید نگاه کنید، چقدر معصوم و زیباست ... الله اکبر ... من این را در اطاق خودم گذاشته ام و به آن خیلی علاقه دارم🌹.» ناگهان یاد کلامی از دوست عزیزم «حسین بهزاد» افتادم. چندی قبل از آن، حسین همان عکس را نشانم داد و نکته بسیار مهمی را تذکر داد. آن شهید جوان با سربند خود لوله اسلحه اش را بسته بود✨ و ...به آقا گفتم:«آقا، یک نکته مهمی در این عکس هست که مظلومیت او را بیشتر می رساند.» آقا نگاه عمیقی به عکس انداخت و با تعجب پرسید که آن نکته چیست⁉️ که حرف حسین بهزاد را گفتم: این بسیجی، با سربند خود لوله اسلحه اش را بسته که گرد و خاک وارد لوله اسلحه نشود☝️. یعنی این شهید هنوز به خط و صحنه درگیری نرسیده و با اسلحه اش هنوز تیر شلیک نکرده است.»💔
#شهید_هادی_ثناییمقدم
223.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️شب را بدونِ
💜افسوسِ امروزِ رفته
⭐️بدون آهِ گذشته تمام ڪن
💜به فردا فڪر ڪن ڪه
⭐️روزِ دیگری است
💜دنیاتون بدون غم و
⭐️مملو ازخبرهای خوش..
💜شب زیباتون بخیر
216.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻به نام خدا
💛با نام تو آغاز میکنم
🌻شروع هر لحظه را ای که
💛زیباترین علت هر آغاز تویی
🌻امروزم را با تلاش و
💛مهربانی به تو میسپارم