10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چگونه_دعا_کنیم؟ (۲)
قسمت دوم: بهترین حال برای اجابت دعا
استاد پناهیان
نحوه محاسبه عمر 2-141_70392779.mp3
زمان:
حجم:
21.31M
#کارگاه_خودسازی_مقدماتی
📄 فایل ورد (word)
👈 از سی دی دستورالعمل های مقدماتی
🌴 موضوع : نحوه محاسبه عمر (1)
#خودسازی
#استادعلیپور
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
نحوه محاسبه عمر 2-141_70392779.mp3
زمان:
حجم:
21.31M
#کارگاه_خودسازی_مقدماتی
⏰ فایل صوتی 59 دقیقه ای (فارسی)
👈 از سی دی دستورالعمل های مقدماتی
📀حجم 20 مگابایت
🌴 موضوع : نحوه محاسبه عمر (2)
#خودسازی
#استادعلیپور
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌺کانال قطعه ای ازبهشت
به نام برنامه ریز مقتدر هستی آلبالو > سرد و خشک > مصلح : عسل آناناس > گرم وتر > آب انار ، آب لیم
به نام برنامه ریز مقتدر هستی
انگور > گرم و تر > مصلح : تخم کرفس ، غذاهای ترش ، سکنجبین
به > گرم و خشک > عسل ، انیسون ، مربا نمودن آن با عسل
بالنگ > سرد و خشک > عسل ، بنفشه ، شربت انجیر ، شربت خشخاش
پرتقال > سرد و تر > عسل ، گلنگبین
تمر هندی > سرد و خشک > کتیرا ، خشخاش ، عناب ، بنفشه ، لعاب به دانه
خرما > گرم و تر > آب انار ، بادام ، سکنجبین ، خشخاش ، گلاب ، سرکه ، کاهو
دارابی> سرد و تر > عسل ، گلنگبین
زالزالک > سرد و خشک > انیسون ، عسل ، عود هندی
زرد آلو > سرد و تر > عسل ، انیسون ، زنیان ، مصطکی ، زیره ، روغن زیتون
زرشک > سرد و خشک > میخک ، شکر سرخ و شیرینی های طبیعی
زغال اخته > سرد و خشک > عسل ، گلنگبین
زیتون > گرم و خشک > مغز گردو ، مغز بادام ، سرکه ، عسل ، شیرینی های طبیعی
🍀🆔
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
سنجد > سرد و خشک > مصلح : عسل و شکر سرخ
سیب > گرم و تر > دارچین ، گلنگبین ، غذاهای لطیف *
شفتالو > سرد وتر > عسل ، مربای زنجبیل
شلیل > سرد و تر > عسل ، گلنگبین ، انیسون ، زنیان ، مصطکی ، زیره ، روغن زیتون
غوره > سرد و خشک > گلنگبین ، شربت خشخاش ، انیسون
قیسی > گرم و تر > عسل ، انیسون ، زنیان ، مصطکی ، زیره
کنار > سرد و خشک > سکنجبین ، گلنگبین ، مصطکی
کیوی > سرد و تر > عسل ، گلنگبین
گریب فروت > سرد و خشک > عسل ، گلنگبین
گلابی > گرم و تر > عسل ، دارچین ، هل ، رازیانه ، مربای زنجبیل ، کندر ، زیره
گیلاس > گرم و تر > مسهل ها و ملین ها
لیمو شیرین > سرد و تر > عسل ، گلنگبین
لیمو عمانی > سرد و خشک > عسل ، گلنگبین
موز > گرم و تر > نمک ، مربای زنجبیل ، عسل ، سکنجبین بزوری معتدل
مویز > گرم و تر > سکنجبین ، خشخاش ، عناب ، آب میوه های ترش
نارگیل > گرم و خشک > عسل ، میوه های ترش ، لیمو ، هندوانه
نارنگی > سرد و تر > عسل ، گلنگبین
نارنج > سرد و خشک > عسل ، گلنگبین
ولیک > سرد و خشک > عسل ، گلنگبین
هلو > سرد و تر > عسل ، مربای زنجبیل
*کدو ، ماش پوست کنده ، گوشت جوجه مرغ ، گوشت ماهی تازه ، نان پخته شده از گندم شسته شده و.....
🍀🆔
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
انار
قلیل الغذا ، تولید کننده خلط صالح ، بازکننده انسداد ، مدر ادرار و نفاخ بوده ، برای تقویت کبد و طحال ، زردی ، درد سینه و سرفه گرم ، گرفتگی صدا و خارش مفید است .
در گرم مزاجان موجب تقویت نیروی جنسی می شود. خوردن آن بعد از غذا باعث فساد غذا و ضعف معده شده و مصرف آن برای بیماران تب دار مضر است.
اگر سر انار شیرین را سوراخ کرده و داخل آن را به دفعات با روغن بادام شیرین یا بنفشه پر کرده تا جایی که دیگر گنجایش نداشته باشد و آن را روی آتش بگذارید تا روغن را جذب کند بعد آن را
بمکید برای درد سینه و سرفه مزمن خشک نافع است.
هم چنین آب انار را در شیشه کرده ، در آفتاب بگذارید که غلیظ شود و در چشم بکشید باعث افزایش قدرت بینایی می شود(هر چه بیشتر بماند بهتر است. )
🍀🆔
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
انجیر
تازه آن کثیر الغذاتر از سایر میوه ها ، لطیف کننده ، تحلیل برنده ، تسکین دهنده حرارت و تشنگی ، عرق آور و ملین و مسهل بوده برای تقویت مغز و کبد ، رفع انسداد کبد و طحال، صرع ، وسواس و بواسیر مفید است.
خوردن آن با انیسون تا 40 روز صبح ناشتا چاق کننده بدن است .
در سرد مزاجان و بیماری های رطوبی خصوصا درد کمر و مفاصل و بیماری های مجاری ادراری بسیار مفید است.
زیاد خوردن انجیر تازه برای دندان و کسانی که کبد و معده ضعیف دارند مضر است.
خشک آن در خواص از تازه ضعیف تر می باشد.
🍀🆔
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
به نام خدای سمیع و بصیر خطا پوش بخشنده ی بی نظیر
انگور
تولید کننده خون صالح ، تعدیل کننده مزاج های غلیظ ، دفع کننده اخلاط سوداوی و سوخته و چاق کننده بدن است.
آب آن برای بیماری های سینه و ریه مفید می باشد .
برای کسانی که معده های مرطوب و انسداد کبد و طحال و کلیه دارند مضر است.
آب انگور را جوشانده به طوری که دو سوم آن بسوزد و غلیظ و مایل به ترشی باشد (در گیلان به آن دوشاب ترش گویند) برای سینه و ریه و کلیه و مثانه مفید ، ملین طبع و تحریک کننده نیروی جنسی می باشد.
مصرف آن برای سرد مزاجان مضر و زیاد خوردن آن در گرم مزاجان تولید صفرای غلیظ می کند.
غوره تسکین دهنده حرارت خون و صفرا ، قطع کننده بلغم معده ، مقوی کبد و بدن بوده و موجب ضعف معده های سرد و نیروی جنسی و یبوست می شود.
🍀🆔
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸