eitaa logo
یـاسـیـن شـهـدا 🇵🇸
200 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
2هزار ویدیو
8 فایل
عشق تو در دلم هست هرچند گناه کارم! نحن لا نتضامن مع القضية ، نحن أصحابها🇵🇸 #کمپانی_ضد_ظهور =هشتک مهم کپی با ذکر صلوات در تعجیل ظهور مدیر @Salva_tavakoli حرفی..https://daigo.ir/secret/8530313654
مشاهده در ایتا
دانلود
یاد بگیریم برای آدمایی که هیچ قدمی برامون برنمیدارن مثل اسب ندوییم...🌾 @Rahe_aramesh313
مراقب حجاب استایل ها باشید خطر تغییر اعتقادات تون درکمین است❗️ @media_secret
از قشنگ تـرین اتفاقها در بریدن از همه جز ♥️
⁉️تفسیر روز جمعه و ارتباط آن با امام ⬅️ اهمیت روز جمعه در روایات و احادیث نشان از خبری عظیم می‌دهد . 👈 بطور مثال : پیامبر مکرم اسلام ﷺ ، در اهمیت غسل روز جمعه، به امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرموده است : 👈هیچگاه غسل جمعه را ترک نکن ، هر چند ناچار باشی از پول غذا و خوراک خود صرفه‌جویی کرده و برای غسل خرج کنی ؛ زیرا غسل جمعه یکی از بزرگ‌ترین و برترین کارهای مستحب است . ↩️ غسل جمعه آنچنان اهمیت دارد ، که حتی اگر کسی نتوانست آن را بجا آورد ، تا ظهر روز شنبه فرصت قضای آن هست . ✍ جای سؤال ندارد؟ که چرا معصومین به این طهارت جسم اینقدر بها داده‌اند⁉️ 👈آیا هدفی پشت این عمل نیست⁉️ ✅ جمعه از جمع به معنای گرد هم آمدن است ، چرا چنین نامی برای این روز انتخاب شده؟؟ 💥با نگاه در قرآن کریم ، سورهٔ جمعه خداوند به رسول اکرم ﷺ می‌فرماید : ﴿تَرَكُوكَ قَائِمًا﴾ مردم به خاطر پرداختن به تجارت ، رسول را که قیام کرده بود رها کردند . ✨آیا چنین حالی ۱۲٠٠ سال برای امام زمان عجل الله ، متصور نیست؟ 💥آیا پشت پردهٔ غسل جمعه ، طهارتی ظاهری و نامگذاری روز جمعه هدف طهارت باطنی افراد جامعه و جمع شدن گرد امامشان نیست⁉️ ♻️ اگر مردم همه با هم ، با تهذیب نفس ، کسب اسماء الله ، توجه تام به امام زمان عجل الله و داشتن ورع گرد هم جمع شوند ، دیگر ﴿تَرَكُوكَ قَائِمًا﴾ رخ نمی‌دهد . و ظهور صورت می‌گیرد .
بسم الله الرحمن الرحیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز بخش اول خطبه ۱۰۹ از نهج‌البلاغه رو میخواستم بگذارم . درباره عظمت خدا هست خیلی قشنگه
خطبه ۱۰۹ و من خطبة له فی بیان قدرة الله و انفراده بالعظمة و أمر البعث امام این خطبه را برای بیان قدرت خداوند و عظمت منحصر به فرد او و ساله رستاخیز و قیامت ذکر فرموده است. خطبه در یک نگاه این خطبه از خطبه های بسیار فصیح و بلیغ و پرمحتوا و با ارزش نهج البلاغه است که به همین دلیل نام الزهراء» (درخشنده) را بر آن گزارده اند و به گفته یکی از شارحان معروف نهج البلاغه ابن ابی الحدید تأثیر و جاذبه این خطبه چنان است. که اگر آن را بر انسان بی ایمانی که قیامت را با تمام قدرت نفی میکند، بخوانند توان مقاومتش در هم میشکند و دلش در وحشت فرو می رود و او را در مبانی فکری خود متزلزل می سازد و وادار به تجدید نظر میکند. ۱ سند خطبه در «مصادر نهج البلاغه» آمده است که مرحوم سید رضی، این خطبه را به صورت گزینش از خطبه معروف به «الزّهراء» گرفته است. از کسانی که قبل از سید رضی» می زیسته اند و این خطبه را در کتاب خود آورده اند ابن عبدربه مالکی در عقد الفریده است. (زمخشری» و «آمدی»، بخشهایی از این خطبه را بعیه ذکر کرده اند. (مصادر نهج البلاغه، جلد ۲، صفحه ۲۳۵) شرح نهج البلاغة، ابن ابی الحید، جلد ۷، صفحه ۲۰۲
قُدرة اللّه‏: كُلُّ شَيْ‏ءٍ خَاشِعٌ لَهُ وَ كُلُّ شَيْ‏ءٍ قَائِمٌ بِهِ، غِنَى كُلِّ فَقِيرٍ وَ عِزُّ كُلِّ ذَلِيلٍ وَ قُوَّةُ كُلِّ ضَعِيفٍ وَ مَفْزَعُ كُلِّ مَلْهُوفٍ، مَنْ تَكَلَّمَ سَمِعَ نُطْقَهُ وَ مَنْ سَكَتَ عَلِمَ سِرَّهُ وَ مَنْ عَاشَ فَعَلَيْهِ رِزْقُهُ وَ مَنْ مَاتَ فَإِلَيْهِ مُنْقَلَبُهُ. لَمْ تَرَكَ الْعُيُونُ فَتُخْبِرَ عَنْكَ بَلْ كُنْتَ قَبْلَ الْوَاصِفِينَ مِنْ خَلْقِكَ، لَمْ تَخْلُقِ الْخَلْقَ لِوَحْشَةٍ وَ لَا اسْتَعْمَلْتَهُمْ لِمَنْفَعَةٍ، وَ لَا يَسْبِقُكَ مَنْ طَلَبْتَ وَ لَا يُفْلِتُكَ مَنْ أَخَذْتَ، وَ لَا يَنْقُصُ سُلْطَانَكَ مَنْ عَصَاكَ وَ لَا يَزِيدُ فِي مُلْكِكَ مَنْ أَطَاعَكَ، وَ لَا يَرُدُّ أَمْرَكَ مَنْ سَخِطَ قَضَاءَكَ وَ لَا يَسْتَغْنِي عَنْكَ مَنْ تَوَلَّى عَنْ أَمْرِكَ. كُلُّ سِرٍّ عِنْدَكَ عَلَانِيَةٌ وَ كُلُّ غَيْبٍ عِنْدَكَ شَهَادَةٌ. أَنْتَ الْأَبَدُ فَلَا أَمَدَ لَكَ وَ أَنْتَ الْمُنْتَهَى فَلَا مَحِيصَ عَنْكَ وَ أَنْتَ الْمَوْعِدُ فَلَا [مُنْجِيَ‏] مَنْجَى مِنْكَ إِلَّا إِلَيْكَ. بِيَدِكَ نَاصِيَةُ كُلِّ دَابَّةٍ وَ إِلَيْكَ مَصِيرُ كُلِّ نَسَمَةٍ. سُبْحَانَكَ مَا أَعْظَمَ شَأْنَكَ، سُبْحَانَكَ مَا أَعْظَمَ مَا نَرَى مِنْ خَلْقِكَ وَ مَا أَصْغَرَ كُلَّ عَظِيمَةٍ فِي جَنْبِ قُدْرَتِكَ، وَ مَا أَهْوَلَ مَا نَرَى مِنْ‏ مَلَكُوتِكَ وَ مَا أَحْقَرَ ذَلِكَ فِيمَا غَابَ عَنَّا مِنْ سُلْطَانِكَ، وَ مَا أَسْبَغَ نِعَمَكَ فِي الدُّنْيَا وَ مَا أَصْغَرَهَا فِي نِعَمِ الْآخِرَةِ. (متن رو از سایت. https://ahlolbait.com/ برداشتم)
ترجمه همه چيز در برابر او خاشع است و همه چيز به وجود او قائم است. بى نياز كننده هر بينوايى است و عزيز كننده هر ذليلى است و نيرودهنده هر ناتوانى است و پناه دهنده هر بى پناهى است. هر كه سخنى بر زبان آرد، آواز او بشنود و هر كه خاموشى گزيند، راز دل او بداند. هر كه زنده باشد، روزيش با اوست و هر كه بميرد، بازگشتش به اوست. چشمها تو را نديده اند كه از تو خبر باز دهند و تو موجود بوده اى پيش از همه وصف كنندگانى كه آفريده اى. آفريدگان را به سبب ترس از تنهايى نيافريده اى و براى جلب منفعتى به كار و انداشته اى. كسى را كه طلب كنى بر تو پيشى نگيرد و هر كه را بگيرى از تو وانرهد. آنكه نافرمانى تو كند، از قدرت تو نمى كاهد و آنكه فرمان تو برد، بر ملك تو نمى افزايد. آنكه به قضاى تو خشنود نباشد، نتواند كه فرمان تو لغو كند. و آنكه از فرمان تو روى گرداند از تو بى نياز نتواند بود. هر رازى در نزد تو آشكار است و هر نهانى در نزد تو پيدا. تو ابدى هستى و بى انتها، پايان هر چيزى به توست. پس، از تو گريختن نتوان. تويى ميعاد همگان. پس، جز به تو از تو رهايى نيست. زمام هر جنبنده اى به دست توست و به سوى توست بازگشت هر آفريده. منزّهى تو. چه بزرگ است آنچه از آفرينش تو مى بينم و چه حقير است عظمت آن در برابر قدرت تو. چه شكوهمند است آنچه از ملكوت تو مى بينم. و چه ناچيز است آنچه مى بينم از سلطنت تو در برابر آنچه نمى بينم. نعمتهاى تو در دنيا چه فراوان است و در برابر نعمتهاى تو در آخرت، چه اندك.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیر رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیم است ....
بزنید شبکه ۴