⁉️ وارونهنمایی اختلافات ایران و آمریکا
👤 به قلم: عباس سلیمینمین
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 دوران پس از کودتای ۲۸مردادماه ۱۳۳۲تا پیروزی انقلاباسلامی که با نقشآفرینی عمده آمریکاییها در ایران همراه است، سرشار از خیانتها و جنایتهای آمریکا علیه مردم ایران است. آنان دوره کاپیتولاسیون را به ایران تحمیل کردند که بالاترین تحقیر برای ایرانیان بهحساب میآمد. تشکیل ساواک و آموزش نیروهای آن برای برخورد وحشیانه با اهل فکر، آزادیخواهان و عدالتجویان، از دیگر موارد برجسته در کارنامه آمریکاییها در دوران پیش از انقلاب اسلامی است.
🔹 طرحریزی و اجرای کودتا بهمنظور براندازی دولت مردمی ایران را باید از مهمترین مواردی دانست که به مبدأیی برای اختلافهای ۲کشور تبدیل شدهاست. تسلط بر امور اجرایی کشور و دخالت در همه شئون جامعه ایران از دیگر مواردی است که هرگز نباید از نظر دور داشت. آنها در این دوره در کنار غارت منابع ملت، استقلال و شأن مردم ایران را نیز لگدمال کردند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/PqkmT
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
⁉️ آمریکا بر سر سهراهی
👤 به قلم: مهدی خانعلیزاده
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 یکی از نکاتی که باعث شد تا حتی سبد رأی سنتی دموکراتها هم در این انتخابات مورد تهدید قرار بگیرد، مسئله فلسطین و جنگ غزه بود. حمایت تام و تمام دولت بایدن از اسرائیل و عدم مرزبندی صریح هریس با این مسئله، 15 رای الکترال در ایالت مسلماننشین میشیگان را هم در خطر قرار داد.
🔹 باتوجهبه نزدیکی آرای دو نامزد پیروزی کامالا هریس با رأی الکترال پایین - در حدود دو یا سه رأی - میتواند زمینهساز اعتراض جدی دونالد ترامپ باشد و زمینه را برای شکل گرفتن شورش و آشوبی فراتر از آن چیزی که در ششم ژانویه چهار سال قبل رخ داد، فراهم کند. در این شرایط، واشنگتن بهشدت مشغول رویدادهای داخلی و درگیریهای سیاسیاجتماعی خواهد شد که میتواند تا ماهها، از تأثیرگذاری بینالمللی آن بکاهد و نوعی از نابسامانی را در تصمیمگیریهای جهانی بلوک غرب ایجاد کند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/WTRHz
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل باطل مطلق.pdf
3.12M
⁉️ ترامپ ادامه بایدن در تحریمها
👤 به قلم: مسعود براتی
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 در حال حاضر ترامپ مانند سال ۱۳۹۸ یک ابزار موثر و برنده در اختیار ندارد. البته خود ترامپ هم در ایام انتخابات به این واقعیت اشاره کرد که تحریمهای آمریکا آن کارآمدی مد نظر را ندارد. ریچارد نفیو که به عنوان معمار تحریمهای ایران شناخته میشود نیز در مقالهای همین واقعیت را مورد تاکید قرار داد. لذا از منظر تحریمها دوره ترامپ تفاوتی با دوره بایدن ندارد.
🔹 حضور ترامپ در کاخ سفید شاید بتواند در کوتاه مدت اثراتی روانی بر بازار اقتصادی ایران داشته باشد اما نمیتواند به صورت واقعی محدودیتهای جدیدی علیه ایران ایجاد کند. لذا تصمیم گیران ایرانی باید متوجه این واقعیت بوده و با تدابیر موثر نسبت به مدیریت فضای روانی در اقتصاد ایران اقدام نمایند.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/Ek7pM
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 مجموعه تحلیلهای پیرامون انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا:
🔸 آمریکا بر سر سهراهی
👤 مهدی خانعلیزاده
https://vrgl.ir/WTRHz
🔸 سیاست ترامپ یا هریس منطبق بر شرایط منطقه است؟
👤 محمد بیات
https://vrgl.ir/Rp44o
🔸 الاغها یا فیلها؛ مسئله این نیست!
👤 امیرعلی ابوالفتح
https://vrgl.ir/q6xqj
🔸 دو ماه و نیم حساس!
👤 صابر گل عنبری
https://vrgl.ir/RzwbU
🔸 اوج عوامفریبی در انتخابات آمریکا
👤 سامان سفالگر
https://vrgl.ir/UzjO5
🔸 ما و انتخابات آمریکا
👤 حمیدرضا شاهنظری
https://vrgl.ir/CeVdt
🔸 چرا سیاست خارجی ترامپ برای آمریکاییها جذابتر است؟
👤 علیرضا حجتی
https://vrgl.ir/zv9Z3
🔸 ترامپیسم ترامپ را برگرداند!
👤 صابر گل عنبری
https://vrgl.ir/KebBF
🔸 چرا ترامپ در انتخابات پیروز شد؟
👤 ابوالفضل ولایتی
https://vrgl.ir/oWQpF
🔸 همکاری با تبهکاران در سیاست خارجی ترامپ
👤 یوسف عزیزی
https://vrgl.ir/6Ba6v
🔸 ترامپ ادامه بایدن در تحریمها
👤 مسعود براتی
https://vrgl.ir/Ek7pM
🔸 رمزگشایی شکست دموکراتها
👤 حنیف غفاری
https://vrgl.ir/d3BGY
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #گراموشن | ماجرای موشک
🔸 روزی در این کشور، شهر تهران که الان در امنیت کامل است، زیر موشکهای صدام بود.
این نیروهای مستعد، ما را به فکر انداخت که کاری بکنند؛ شهید حسن تهرانی مقدم، ماجرای موشکسازی را راه انداخت!
📍بازنشر به بهانه سالگرد عروج شهید حسن طهرانیمقدم
💢 اختصاصی جهت انتشار در شبکههای اجتماعی
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
🖇 #گراپلاس
🔻بریده باد...
یادداشتی برای این ایام " شهادت حضرت زهرا (س) "
🔸سالهای سال است که در ایام فاطمیه اول و دوم عموم دوستداران و محبین حضرت زهرا(س)، پای منبر واعظان و خطیبان و مینشینند و با روضه و ذکر مصائب اهل بیت توسط مادحین آل الله، بر رنج هاو ظلم هایی که بر دختر رسول الله(ص) صورت گرفت می گریند و بر سر و سینه می زنند.
🔹واقعیت آن است که متاسفانه از فاطمهای که برخی تریبون داران محافل مذهبی معرفی می کنند تا فاطمهای که پیامبر اکرم و امیر المؤمنین در ثنایش سخنها گفتهاند فاصله زیاد است. بلاشک فاطمه، فاطمه است اما این فاطمهای که غالباً این روزها از آن می شنویم فاطمه نیست. فاطمهای که خلاصه شود در گزاره هایی چون: دَر، دیوار، کوچه، مسمار، آتش، هیزم و در پایان هم احساس ترحمی و.. همه فاطمه نیست. فاطمهای که اهل قعود است و نه قیام. اشکال آن است که از پشت در رفتن بگوییم اما از چرایی آن نگوییم.
اگر شهید مطهری در قید حیات بود احتمالا در مقابل این قرائت تخدیری از فاطمه زهرا (س) بعد از نگاشتن کتاب حماسه حسینی به فکر نگارش کتاب حماسه فاطمی می افتاد.
🔸منبرها و مرثیههایی که از همه چیز میگویند اما از خطبه انقلابی، صریح و بدون لکنت فاطمه در منکوب کردن برخی اعاظم، علما، انصار و مهاجرین چیزی نمیگویند. از «الجارثم الدار» فاطمه که بیانگر مسئولیتاجتماعی و لزوم کنشگریهای اجتماعی میباشد سخنی گفته نمیشود، از خانمی که تک تک به در خانه انصار و مهاجرین رفت و از اصلح بودن علی گفت و اندکی در بیان حق مصلحت سنجی نکرد و حاضر نشد مصداق روایت «الساکت اخو الراضی» شود حرفی زده نمی شود، از بانویی که سیلی خورد و هزینه داد تا امر به معروف و نهی از منکر را تا ابد الدهر به یادمان بیاندازد سخنی به میان نمی آورند.
🔹حضرت زهرا (س) اگر هم میگریست برای بیعدالتی و فسادی که در آینده بر جامعهاسلامی حاکم میشد میگریست، نه چون شوهرش به خلافت نرسیده است. حتی گریه او هم توأم با دغدغه و مسئولیتشناسی سیاسی و اجتماعی است. او انحراف انقلاب نبوی را میدید. او اشرافیت خواص و شکمبارگی ستمکاران را میدید. او زراَندوزی و تکاثر مدعیان دینداری و مقدسمآبان عافیتطلب را میدید و میگریست.
🔸فاطمه تخدیری برخی محافل مذهبی ما همان فاطمهای است که آیتالله خامنهای سالها قبل از پیروزی انقلاباسلامی در مسجد امام حسنمجتبی مشهد فرمود بریده باد زبانی که اینگونه این بانوی مجاهد را معرفی کند. بخوانید: «بعد از رحلت پیغمبر، [یک] زن جانش را فدا میکند برای این که حکومت به نااهل نرسد. اگر فاطمه زهرا، زن امیرالمومنین هم نبود قضیه همین بود. از شوهرش دفاع نمیکرد از زمامدار به حق دفاع میکرد. نمیگوید من حالا باردارم، بمانم چند روز دیگر آتششان فروکش کند، نه. لطفش در این همین است که در شدیدترین موقعیتها، بزرگترین وظیفهها انجام بگیرد و شدیدترین لطمهها بر جسم و جان وارد بیاید.
🔹مردان و ریش سفیدان و قدرتمندان مهاجر و انصار زیر بار رفتند، بعضی فریب خوردند، بعضی کوتاهی کردند، این زن نه فریب میخورد، نه تنبلی میکند، نه حاضر است به هیچ قیمتی رضایت بدهد. این است که زدند. بعد از آنی که زدند بیهوش شد، وقتی که به هوش آمد دید مثل اینکه قضیه در شرف انجام است. نگفت مریضم.
به مسجد رفتن، به گریه بسنده نکردن. بریده باد زبانی که شأن زهرا را از خطبهخوانی به نوحهسرایی تبدیل میکند. اگر خطبه زهرا را نگفتید، گریه زهرا هم معنی پیدا نمیکند. اگر نفهمیدیم که زهرا آنجا چگونه سخن گفته است، نمیفهمیم که گریه او به چه معناست.
🔸باز به همین هم اکتفا نمیکند. به گفتهای چهل شب، مرتب درِ خانه این مرد، در خانه آن آدم معروف، در خانهی
آن چهره سرشناس میرود. آن زنی که به آن صورت سقط جنین کرده، آن زنی که ضربت دیده، آن زنی که آسیب خورده است. این کارها همه یکسره مبارزه ممتد است، مبارزهای از چند نوع با چند جلوه، مبارزه مثبت، مبارزه با جسم، مبارزه با زبان، مبارزه با تلاشهای پنهانی و نیمه شبانه، مبارزه با سخن گفتن با زنان. مصاحبه فاطمه زهرا با زنان انصار عجیب است. پر از مطالب اجتماعی، سرشار.[و] آخرش هم مبارزه منفی، در شب دفن شدن.»
🔹وقتی از فاطمه معترض، انقلابی، فریادگر و غیر محافظهکاری که نسبت به ارتجاع گفتمانی و بازگشت به ارزشهای جاهلی قبل از انقلابنبوی و تنآسایی و تنپروری و راحت طلبی و خوگرفتن به وضع موجود و سر سفره انقلاب نبوی نشستن خواص هشدار میدهد، سخنی به میان نیاوریم، دیگران از فاطمهای ساکت، مظلوم و مهجوری که در شب و در میان تاریکی تشییع و تدفین شده روایتگری می کنند. روايت و قرائتی که در آن معنویت تهی از عدالت و عبادت تهی از مسئولیت است؛ قرائتی تخدیری که خروجی آن چیزی جز انفعال و محافظه کاری و ارتجاع و درجازدگی هویتی نخواهد بود.
🖋 علی ریاحی پور
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از مجموعه گرا
⁉️ تحلیلگر یا ناظر هستهای؟ مسئله این نیست!
👤 به قلم: علیرضا حجتی
🔺بخشهایی از این تحلیل:
🔸 شرایط و فضای حاکم بر حضور گروسی در ایران با سفرهای پیشین او تفاوت عمدهای داشته و سفر این مقام بینالمللی را حساستر کرده است: حضور مجدد دونالد ترامپ در کاخ سفید که پیچیدگی روابط امروز جمهوری اسلامی ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی نتیجه تصمیم رئیس جمهور منتخب آمریکا در خروج از توافق هستهای است.
🔹در چنین بستری، مدیرکل آژانس درباره مسئله هستهای ایران در بیان خود از عبارات قابل تاملی استفاده میکند. گروسی میگوید ایران در مرکز تنش است و امکان مانور وجود ندارد یا در شبکه ایکس درباره دیدارش با رئیس جمهور پزشکیان مینویسد: در این ملاقات فرصت شد تا رویکرد و تلاشهایم را برای پیشرفت در یکی از چالشبرانگیزترین مسائل در دستورکار حوزه بینالملل توضیح دهم.
❌ این تحلیل را از لینک زیر بخوانید:
https://vrgl.ir/4j9sa
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
هدایت شده از پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
4_5895729962593293050.mp3
11.76M
🎧 #بشنوید | درباره FATF
🔸 تصویری کلی از موضوع FATF در حال حاضر و نقش جریان دانشجویی در مواجهه با آن
👤 گفتاری از: مسعود براتی
▪️ سوال محوری این است که با این پروژه سیاسی دولت چهاردهم چگونه مواجهه کنیم که نه در بازی دولت بازی کنیم و نه منفعل باشیم.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
ایام طوفان خیز.pdf
4.13M
هدایت شده از مجموعه گرا
هدایت شده از مجموعه گرا
Rahimpoor digital final_1-.pdf
9.36M