🎯 در چتکردن چیزی جادویی وجود دارد که هوش مصنوعی چیزی از آن نمیداند
— آیا هوش مصنوعی هیچوقت میتواند با ما واقعاً حرف بزند؟
📍در زندگی بیشتر آدمهایی که آنقدر سن و سال دارند که دورانِ قبل از اینترنت را به یاد داشته باشند، یک دورۀ شگفتانگیز وجود دارد: روزهایی که «لذتِ چتکردن» را کشف کردهاند. چتکردن به جهات مختلف از مکالمۀ رو در رو خوشایندتر است. ما هنگام چت کردن، بامزهتر و هوشمندانهتر حرف میزنیم و به نسخۀ بهتری از خودمان تبدیل میشویم. در مقابل، با نسخۀ بهتری از دیگران هم تعامل میکنیم. آیا هوش مصنوعیهایی مثل چت جیپیتی که وعده میدهند با ما وارد گفتگو شوند هم چنین لذتی به ما خواهند بخشید؟
🔖 ۴۹۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۰ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://B2n.ir/m24814
@geraliit
⚓ثبت نام دوره مقدماتی سواد رسانهای آکادمیگرالیت
🧭ویژه معلمان، مدرسین و علاقه مندان حوزه سواد رسانهای
🗂️سرفصلهای دوره:
-مقدمات و مبانی رسانهها
- نشانه شناسی متون رسانهای
-نظریههای تاثیر رسانهها
-تحلیل تصویر و مکتب گشتالت
-تاکتیکهای عملیاتروانیو پروپاگاندا
📌روزهای کلاس : یکشنبهها و چهارشنبهها ساعت ۱۸ تا ۲۰
📚تعداد جلسات : ۱۵ جلسه (۹ جلسه نظری ۶ جلسه حل تمرین)
🌀شروع کلاس از ۱۵ مهرماه
به همراه ارائهگواهیمعتبر دانشگاهی
🔗مبلغ دوره : ۱۶۰۰۰۰۰ تومان با تخفیف ۱۱۹۰۰۰۰ تومان
ثبت نام از طریق لینک زیر:
https://geraliit.ir/register-form/
⚙️جهت اطلاع از شرایط ثبت نام به صورت اقساطی به شماره ۰۹۳۸۶۴۹۲۹۸۹ در تلگرام پیام دهید.
🎯 مادرم میگوید بعد از مرگش برایم ایمیل میفرستد
— آیا فناوری و شبح دیجیتالِ آدمها ماهیت سوگ را تغییر داده است؟
📍امروزه هر کسی میمیرد یادگاریهای دیجیتال فراوانی از خود بهجا میگذارد، از حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی گرفته تا عکسها، نوشتهها و حتی چتهای آنها با دیگران. ازاینرو، روح دیجیتال افرادِ ازدسترفته بهنوعی همیشه در کنار ما زنده میماند. آیا این نعمت است یا رنج روحی مدام؟ آیا پرسهزدن در حسابهای کاربری کسی که از دنیا رفته آرامشبخش است یا دردناک؟ اصلاً آیا امروزه سوگواری برای عزیزان همان معنای سوگواریهای گذشته را دارد؟
🔖 ۱۱۴۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/n41173
@geraliit
التمن و جایگزینسازی انسان عادی با هوش مصنوعی
الیزابت ویل، نویسنده مجله نیویورک، در یادداشتی تازه درباره #سم_التمن مینویسد مدیرعامل #اوپنایآی (OpenAI) تمایلی نگرانکننده به استفاده از اصلاح "انسان معمولی" دارد و امیدوار است که #هوشمصنوعی عمومی (AGI)* به سطح هوش انسان متوسط (median or average humans) برسد تا بتوان از آن به عنوان همکار استفاده کرد. بهنظر میرسد او واقعاً بهدنبال جایگزینی نیروی کار عادی با AGI است که کاملاً نگرانکننده است.
artificial general intelligence (AGI)
▫️سم آلتمن کیست؟
https://t.me/younesshokrkhah/46795
لغو بازی سپاهان و الاتحاد در نشریه فرانسوی لوفیگارو
"باشگاه الاتحاد عربستان به خاطر یک مجسمه از بازی در ایران خودداری کرد"
"بازیکنان الاتحاد عربستان از انجام دومین بازی گروهی خود در لیگ قهرمانان آسیا دوشنبه هفته جاری مقابل سپاهان ایران خودداری کردند. دلیل آن، وجود مجسمه ای در کنار چمن با تصویر ژنرال ایرانی قاسم سلیمانی است که در سال ۲۰۲۰ درگذشت. کنفدراسیون فوتبال آسیا، سازمان مسئول این مسابقات «شرایط پیش بینی نشده» را عنوان کرد"
✍🏼مهدی حیدری.
@geraliit
دکتر ابراهیم فیاض (عضو هیئتعلمی دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران):
اشتباه است که در ماجرای انتقاد غرب از هوش مصنوعی، حرف آنها را تکرار می کنیم
یکی از دلایلی که امروز سردمداران غرب هوش مصنوعی را خطرناک میدانند این است که به نفع دنیای غیر غرب در حال بازتولید است و آنها این را نمیخواهند. به همین دلیل از آن انتقاد میکنند و ما نیز به اشتباه، حرفهای آنها را تکرار میکنیم در حالی که خیلی باید حواسمان به این موضوع باشد.
او با بیان اینکه هر فناوری ادامه حس یا اندامهای انسانی است، ادامه داد: بشر فناروی را خلق میکند که حس یا اندام خود را بسط دهد. هوش مصنوعی هم در ادامه قوهای انسانی به نام حافظه ساخته شده است. کار این فناوری پردازش است و تفاوت آن با فناوریهای قبلی در این است که پردازش بیشتری دارد و احتمالات را بیشتر به کار میبرد.
این فناوری با استفاده از اطلاعات بهدست آمده از هر فرد در بازدید سایتها و ...، شخصیتها را تحلیل میکند و میتواند نسخهای از فرد ارائه دهد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران درباره برخی اثرات هوش مصنوعی گفت: امروز هوش مصنوعی همهچیز را ارزان تولید و توزیع میکند. زمان دسترسی را بهشدت کوتاه و گستره آن را وسعت میبخشد. اگر امروز کسی به این فناوری مسلط نباشد، اقتصادش ورشکسته و در سیاست هم رودست خواهد خورد.
نشست تخصصی «حکمرانی جهانی و هوش مصنوعی؛ خوانشی فرهنگی و اجتماعی» - سهشنبه ۴ مهر ۱۴۰۲
@geraliit
#روزنامهنگاریبحران
🔸 ۳ دایره در روزنامهنگاری بحران
روزنامهنگار حرفهای باید تلاش کند در شرایط بحران به جای روانی کردن جو حاکم بر جامعه، آن را عقلانی کند.
▫️سابقه بحران، آینده بحران و نحوه ورود به خود بحران سه حلقه فرضی هستند که #روزنامهنگار حرفهای باید در مواقع بحرانی در نظر بگیرد.
▫️دایره اول مربوط به گذشته بحران است.
▫️دایره دوم نگاه به آینده است و اینکه توجه کنیم بحران در آینده به کجا میرود. (پیامدهای سیاسی و اقتصادی و..)
▫️دایره سوم نحوه ورود به بحران است، #روزنامهنگاران با تکیه بر #اخلاقحرفهای وارد بحرانها میشوند، روزنامهنگاران حرفهای تلاش میکنندکه چطور میتوان از میزان درد کم کرد.
حلقه حرفهای، دردآور و سخت ماجرا همین حلقه سوم است که به شرایط حال مربوط میشود. چطور باید به موضوع ورود کنیم؟.... در این دایره یک #روزنامهنگار حرفهای باید حمایت مالی، روحی و روانی ایجاد کند.
▫️دوشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۴