🌹قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
🌻الجَنَّةُ تَحتَ أقدامِ الاُمَّهاتِ؛
بهشت زير قدم هاى مادران است.
ميزان الحكمه، ح 22691
میلاد انسیه الحورا ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک باد...
🌺🌺سلامتی تمام مادران و شادی روح مادرانی که در قید حیات نیستند 7 صلوات هدیه به حضرت خدیجه سلام الله علیها🌺🌺
@aledavood
🌺فاش بگفتم که این رسول خدای است
🌺معجزه اش می بوَد همانا دختر
🌹دختر، جز فاطمه نیاید چون این
🌹صُلب پدر را و هم مشیمه مادر
🌻دختر، چون این دو از مشیمه قدرت
🌻نامد و ناید دگر هماره مقدّر
امام خمینی(ره)
💐میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و امام خمینی(ره) مبارک باد💐
@aledavood
🔻چرا صهیونیستها از اقدام ظریف استقبال کردند؟
🖊وحید یامین پور در صفحه شخصی خود نوشت:
🔹اقدام ظریف را باید تولید یک "نویز" و اختلال رسانهای در مانور تاریخی اقتدار جمهوری اسلامی دانست. درست زمانی که حضور رئیس جمهور سوریه در ایران به عنوان اعلام بازگشت ثبات به منطقه و پیروزی جبهه مقاومت بر تروریسم و آمریکا در حال تبدیل شدن به مهمترین خبر دنیاست، ظریف بزرگترین لطف را به آنها میکند و با انتشار خبر استعفایش ورق را برمیگرداند.
روشن است که صهیونیستها از "اقدام" به استعفا به عنوان پاس طلای گل استقبال میکنند و نه خود استعفا.
🔹اگر بدبین باشیم باید بپرسیم جناب ظریف بر اساس چه نقشهای اینچنین ظریف و وقت شناسانه، به طراحی اردوگاه ترامپ کمک کرده است؟
🔹و اگر خوشبین باشیم و بگوییم نقشه ای درکار نبوده و صرفا رفتاری از سر عصبانیت و افسردگی سرزده، آیا نباید از داشتن وزیر خارجه ای در این حد بیملاحظه، ناشی و عصبی که سربهزنگاه سیاست را در سطوح عالی به مخاطره میاندازد، نگران بود؟
@aledavood
🚦 #سانسور
🔸شیوۀ معیار سانسور برای دههها چنین بود:
گلوگاههای اصلیِ انتشار خبر را شناسایی و مسدود کن!
📍حالا این شیوه بیشتر خندهدار است تا ترسناک. دیگر گلوگاهِ اصلیای وجود ندارد، و خبرها در شبکهای عظیم از ارتباطات فردیِ مجازی دست به دست میشود. آدمی گمنام با یک گوشی همراه، میتواند به اندازۀ سی.ان.ان در جریان یک واقعه اثرگذار باشد.
🔹اما سادهلوحانه است اگر گمان کنیم جهتدهی به افکار در این سیستمِ هولناک از میان رفته است.
▫️ترجمان علوم انسانی
@aledavood
🔰هشدار امنیتی در خصوص افزایش شدید حملات بر بستر RDP و ریموت دسکتاپ
👈بنابر گزارش شرکت امن پرداز، در روزهای گذشته شبکههای شرکتها و سازمانهای سراسر کشور، شاهد حجم بسیار بالایی از حملات هک و نفوذ بهواسطه سرویس ریموت دسکتاپ و یا ابزارهای ریموت کلاینتی (مانند AnyDesk و ابزارهای مشابه) بودهاند.
👈توصیه همیشگی در حفظ #امنیت در مسدودسازی یا محدودسازی سرویسهای مدیریتی دسترسی از راه دور ازجمله RDP مجدداً تکرار میگردد؛ ضروری است که از سوی مسئولین شبکههای سازمانها و شرکتها جهت جلوگیری از بروز اینگونه حملات اقداماتی پیشگیرانه نظیر تهیه پشتیبان بهروز از اطلاعات حیاتی، غیرفعال کردن فوری دسترسیهای مدیریتی راه دور و ... صورت پذیرد...
@aledavood
⭕️سردار جلالی: تبدیل شدن طلاگرام و هاتگرام به پیامرسان داخلی بسیار بعید است/ پیشبینی سامانههایی برای مقابله با حملات احتمالی
🔸رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔹اگر بخواهیم تهدیدات و آسیبهای شبکههای اجتماعی را مدیریت کنیم، باید یک شبکه اجتماعی ملی داشته باشیم.
🔹اینکه افکار عمومی مردم را هرچند کوتاه مدت با دو واسطه تلگرام طلایی و هاتگرام در اختیار تلگرام قرار دهیم، اقدام درستی نیست.
🔹اینکه هاتگرام و طلاگرام بتوانند از پوسته تلگرام جدا شوند و به یک شبکه اجتماعی داخلی و ایرانی تبدیل شوند، بسیار بعید به نظر میرسد.
🔹در دو روز گذشته آمریکاییها حمله دیداسی به شبکههای پولی و مالی ونزوئلا کردند و امکان اینکه از حمله دیداس علیه ایران نیز استفاده شود، وجود دارد لذا برای مقابله با آن سامانههای ضددیداس پیش بینی شده است.
@aledavood
🍃🔹هشتم اسفند ماه :
- سالروز شهادت شهید حاج حسین خرازی
شهادت شهید حاج حسین خرازی فرمانده لشگر ۱۴ امام حسین(ع).
به سال ۱۳۳۶ ه.ش در یكی از محلههای مستضعف نشین شهر شهیدپرور اصفهان بنام كوی كلم، در خانوادهای آگاه، متقی و با ایمان فرزندی متولد شد كه او را حسین نامیدند. از همان آغاز كودكی باهوش و مودب بود. در دوران كودكی به دلیل مداومت پدر بر حضور در نماز جماعت و مراسم دینی، او نیز به این مجالس راه پیدا كرد. از آنجا كه والدین او برای تربیت فرزندان اهتمام زیادی داشتند، او را به دبستانی فرستادند كه معلمانش افرادی متعهد، پایبند و مراقب امور دینی و اخلاقی بچهها بودند. علاوه بر آن، اكثر اوقات پس از خاتمه تكالیف مدرسه، به همراه پدر به مسجد محله – معروف به مسجد سید – میرفت و به خاطر صدای صاف و پرطنینی كه داشت، اذانگو و مكبر مسجد شد.
نحوه شهادت
او با آنكه یك دست بیشتر نداشت ولی با جنب و جوش و تلاش فوقالعادهاش هیچگاه احساس كمبود نمیكرد و برای تأمین و تدارك نیروهای رزمنده در خط مقدم جبهه، تلاش فراوانی مینمود. در بسیاری از عملیاتها حاج حسین مجروح شد اما برای جلوگیری از تضعیف روحیه همرزمانش حاضر نمیشد به پشت جبهه انتقال یابد.
در عملیات كربلای ۵، زمانی مه در اوج آتش توپخانه دشمن، رساندن غذا به رزمندگان با مشكل مواجه شده بود، خود پیگیر جدی این كار شد، كه در همان حال خمپاره ای در نزدیكی اش منفجر شد و روح عاشورایی او به ملكوت اعلی پرواز كرد و این سردار بزرگ در روز هشتم اسفند ماه ۱۳۶۵ در جوار قرب الهی ماوا گزید. سردار دلاوری كه همواره در عملیات ها پیشقدم بود و اغلب اوقات شخصا به شناسایی میرفت. در هر شرایطی تصمیمش برای خدا و در جهت رضای حق بود. او یار حسین زمان، عاشق جبهه و جبههای ها بود و وقتی به خط مقدم میرسید گویی جان دوبارهای مییافت؛ شاد میشد و چهرهاش آثار این نشاط را نمایان میساخت. شهید خرازی پرورش یافته مكتب حسین(ع) و الگوی وفاداری به اصول و ایستادگی بر سر ارزشها و آرمآنها بود. جان شیفتهاش آنچنان از زلال مكتب حیاتبخش اسلام و زمزمه خلوص، سیراب شده بود كه كمترین شائبه سیاستبازی و جاهطلبی به دورترین زاویه ذهنش راه نمییافت.
این شهید سرافراز اسلام با علو طبع و همت والایی كه داشت هلال روشن مهتاب قلبش، هرگز به خسوف نگرایید و شكوفههای سفید نهال وجودش را آفت نفس، تیره نگردانید. در لباس سبز سپاه و میقات مسجد، محرم شد، در عرفات جبهه وقوف كرد و در منای شلمچه و مسلخ عشق، جان به جان آفرین تسلیم نمود.
وصیت نامه
بسم رب الصدیقین
خطاب به فرماندهان و رزمندگان اسلام:
ما لشگر امام حسینیم، حسین وار هم باید بجنگیم، اگر بخواهیم قبر شش گوشه امام حسین (ع) را در آغوش بگیریم كلامیو دعایی جز این نباید داشته باشیم: «اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد»
اگر در پیروزیها خودمان را دخیل بدانیم این حجاب است برای ما، این شاید انكار خداست. اگر برای خدا جنگ میكنید احتیاج ندارد به من و دیگری گزارش كنید. گزارش را نگه دارید برای قیامت. اگر كار برای خداست گفتنش برای چه؟ در مشكلات است كه انسآنها آزمایش میشوند. صبر پیشه كنید كه دنیا فانی است و ما معتقد به معاد هستیم. هر چه كه میكشیم و هر چه كه بر سرمان میآید از نافرمانی خداست و همه ریشه در عدم رعایت حلال و حرام خدا دارد. سهلانگاری و سستی در اعمال عبادی تأثیر نامطلوبی در پیروزیها دارد. همه ما مكلفیم و وظیفه داریم با وجود همه نارساییها بنا به فرمان رهبری، جنگ را به همین شدت و با منتهای قدرت ادامه بدهیم زیرا ما بنا بر احساس وظیفه شرعی میجنگیم نه به قصد پیروزی تنها. مطبوعات ما جنگ را درشت مینویسد، درست نمینویسد. مسأله من تنها جنگ است و در همان جا هم مسأله من حل میشود. همواره سعیمان این باشد كه خاطره شهدا را در ذهنمان زنده نگه داریم و شهدا را به عنوان یك الگو در نظر داشته باشیم كه شهدا راهشان راه انبیاست و پاسداران واقعی هستند كه در این راه شهید شدند. من علاقمندم كه با بیآلایشی تمام، همیشه در میان بسیجیها باشم و به درد دل آنها برسم.
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
سرنوشت متفکران معروفی که خدا را انکار کردند
«فردریش نیچه» فیلسوف ملحد آلمانی ، ده سال آخر عمرش دچار جنون شد و خودکشی کرد.
«برتراند راسل» فیلسوف ملحد انگلیسی ، بخاطر رابطه نامشروع با عروس خود ، باعث جنون پسرش شد.
«صادق هدایت» نویسنده ملحد ایرانی پس از دو بار اقدام نافرجام به خودکشی ، در اقدام سوم خود را با باز گذاشتن شیر گاز از بین برد.
«میشل فوکو» فیلسوف ملحد فرانسوی ، بر اثر همجنس بازی و ابتلا به ایدز از بین رفت.
حالا جالب اینه که این ها شدن الگو و در شبکه های اجتماعی کلی کلمات قصار می ذارن از یه تعداد آدمی که یا خودکشی کردن یا دیوونه شدن، یا ایدزی. انتظار هم دارن مردم اینا رو گوش کنن.
@aledavood
سوال:
بچه هامون از چه سنی وارد اینترنت بشن؟
جواب:
اینترنت کنونی که با وارد کردن اندک کلمه ای درباره محتوای مستهجن، همه اطلاعات را با عکس و فیلم منتقل میکنه، منظوره!؟؟ چی بگم😔😔😔
پس چه کنیم؟
بهتره با مطالبه راه اندازی اینترنت پاک، خصوصا ویژه نوجوانان و کودکان، بستر امن و ارزان و با کیفیت بیشتر را برای این مخاطبان بی دفاع فراهم کنیم.☺️☺️☺️
سوالاتتون درباره کودک و فضای مجازی را از ما بپرسید.
@banooyeab
@mahjobm
شرکت اپل اپلیکیشنهای مهم ایرانی IOS را قلع و قمع کرد
طی چند روز اخیر شرکت اپل اپلیکیشنهای مهم ایرانی را از دسترس خارج کرده اما چه کسی پُشت پرده این ماجراست ؟
نریمان قریب یکی از کارمندان شبکه ضد ایرانی منوتو چند روز پیش یک مقاله منتشر کرد و به شرکت اپل گرا داد که اپلیکیشنها مهم ایرانی را منهدم کند
پیش تر از این هم نریمان قریب با معرفی اکانت بچه حزب اللهیهای فعال به توییتر اکانتهایشان را پاک کرده بود
این دشمنی با مردم و کسب کار های اینترنتی چه معنی دارد.
@aledavood
🔴هشدار دوباره سردار سلیمانی درباره توطئه تحمیل برجام ۲ به ملت
🔻 ۱۰ دلیل برای شکست دشمن مقابل ایران دارم/هیچ کشوری امروز به اندازه ایران در منطقه قدرتمند نیست
سرلشکر سلیمانی:
🔹افکاری وجود دارد که دنبال تشکیک در بین مردم است و دانسته یا نادانسته بهدنبال شبهافکنی و تخریب نسبت اسلام و انقلاب هستند .
🔹چرا اینقدر اصرار بر برجام 2 دارند
🔹 این برجام یک برجام سه ضلعی است که هدف اصلی آن خشکاندن جریانهای اسلامی و هدف نهایی آن نابودی ایران است که به واسطه آن اسلام را نابود کنند.
🔹هیچ کشوری امروز به اندازه ایران در منطقه قدرت و اقتدار ندارد و عوامل قدرت ما زیاد هستند.
🔹خیلی کشورها مال و پول دارند اما کتولههای سیاسی هستند که در حقیقت هیچ چیز ندارند.
🔹دارا بودن رهبری حکیم از عوامل قدرت ایران است.
🔹 شکست دشمن در مقابل ما حتمی است .
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیت الله وفسی استاد حوزه تهران:
💬 «انقلاب نکردیم که یک بی شرفی مثل رضا خان سر کار باشد.
رییس جمهور نوکر مردم است و پولش را مردم از بیت المال می دهند. حق ندارد اگر مردم انتقاد کردند بگوید شما بی سوادید ..
وکیل مردم غلط می کند با مردم درشت صحبت می کند. حق ندارد وکیل و نماینده مجلس در فلان اداره با کسی درشت حرف بزند..
یکی از آقایان گفته بود باید از خارج مدیر وارد کنیم. اگر چنین شعوری داری جای تو هم می توانیم کسی را از خارج بیاوریم. به تو نیاز نداریم.»
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌄 #استعفا میدی، خسارته!
استفعات پذیرفته میشه، خسارته!
استعفات رد میشه، خسارته!
بر می گردی سر کار، خسارته!
می مونی خسارته!
میری خسارته!
چه کردی با خودت مرد؟!
#استعفای_ظریف
#فرار_ظریف
#دولت_ناهماهنگ
#کودک_شو
🔗 حجت الله عبدالملکی
@aledavood
امام جمعه موقت اهواز خواستار دادگاهي شدن وزیر ارتباطات شد
حجه الاسلام حاجتی:
🔹عدم ساماندهی و مدیریت فضای مجازی از جمله نواقص و کمکاریها است.
🔹وزیر ارتباطات باید در دادگاه پاسخگو باشد و این وزیر جوان باید جوانی و خامی را کنار بگذارد، عدم کنترل فضای مجازی باعث شد که تروریستها جوانان ما در اهواز را به شهادت برسانند.
@aledavood
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مملکتی که رئیس جمهور از قانون نمی ترسد و به شکایت دادستان کل کشور از وزیر ارتباطات پوزخند می زند، اگر یک فوتبالی از گردنکشی خودش مقابل افسر پلیس فیلم نگیرد و با افتخار پخش نکند باید شک کرد. اگر قوه قضائیه توی دهن قانون شکنهای دانه درشت دولتی زده بود، امروز کسی جرات نمی کرد پلیس مملکت را تحقیر کند و از خلافکاری خودش فیلم هم بگیرد!
باز دم افسر پلیس گرم که مثل برخی از مسئولان به ابراز نگرانی و گریه و زاری ننشست و از اجرای قانون کوتاه نیامد.
دمت گرم مرد.
🚦از چه سنی برای فرزندم موبایل یا تبلت بخرم ؟
🔸نگاهی به شروط گرفتن موبایل و تبلت برای بچه ها
📍زمان استفاده از موبایل و تبلت برای بچه ها باید محدود باشد حداکثر یک ساعت در روز، حتی اگر بازیی که در تبلت یا موبایل دارند اموزشی باشد.
📍ما به عنوان والدین باید بتوانیم این قانون مهم را در استفاده در موبایل وتبلت برای بچه های سن پایین اجرا کنیم و قاطع باشیم و تسلیم گریه و درخواست های بیشتر از یک ساعت کودک نشویم.
📍بچه ها در سن پایین متوجه گذر زمان نمی شوند و وقت تحویل دادن تبلت و موبایلشان به شدت مقاومت می کنند پس آماده باشید که تسلیم نشوید.
📍هرگز برای اینکه به کارهایتان برسید و یا در مهمانی فرزندتان مشغول باشد و بهانه گیری نکند به او بیشتر از یک ساعتش اجازه استفاده از موبایل ندهید.
📍موبایل خود را برای بازی در اختیار کودک قرار ندهید و او باید بداند که موبایل حریم شخصی شماست و برای استفاده از ان باید اجازه بگیرد.
🚨 اگر فقط یکبار برای آرام شدن کودک موبایلتان را برای بازی در اختیارش گذاشتید دیگر در استفاده از گوشیتان اختیار کامل نخواهید داشت چون کودک خود را صاحب آن گوشی یا تبلت می داند!
@aledavood
🚦#مهارت_های_فعالیت_رسانه_ای :
📍مهارت گفتگو در گروه های مجازی
🔰ميل غريزی انسان به گفتگو و ابراز وجود، شايد يكی از دلايل مهم انباشتگی اطلاعات در فضای مجازی است.
🔰گفتگو كردن؛ روشی مهم و كارآمد برای تخليه روانی و رهايی از ناراحتی است.
🔸 رشد سريع گروه ها و تالارهای گفتگو، بيانگر وجود نوعی نياز به ارتباط در فضايی است كه این امكان را به افراد مي دهد تا ضمن بيان دغدغه ها، علائق و تجربيات خود، در خصوص تجربيات افراد ديگری كه گاهاً ناشناس نيز هستند، اطلاعاتی را كسب كنند.
🔹 دنیای مجازی فضایی برای ناخودآگاه فرد ایجاد می کند تا تمایلات، تعارضات و دغدغه های خویش را در قالب نوشته، عکس و استیکرها، بروز دهد و بنابراین باید مراقب این ترواش بی مهابای ناخودآگاه بود!
🚨متاسفانه چت كردن، مشاركت مجازی را جایگزین مشارکت های عاطفی، خانوادگی، سياسی و معاشرت رو در روی اجتماعی كرده و نوعی رابطه غير حقيقی را بر فضای مناسبات ميان افراد حاكم كرده است. كه اين امر پيامدهايی چون:
كاهش سرمايه های اجتماعی، انزوا و بريدگی از مشاركت های محسوس و عينی را در بر داشته است.
🔰 برای انتقال مناسب پیام در دنیای مجازی چه نکاتی را باید مد نظر داشت:
▪️1) کلام برای "منعقد شدن" به عناصر: زمان، موقعیت، شخص، شکل و محتوی سخن، صوت، لحن، تماس چشمی(بویژه)، زبان بدن و گفتگوی چهره به چهره نیاز دارد.
بهترین حالت برای "انعقاد کلام" این چنین است:
▫️- انتخاب زمان مناسب
▫️- لحاظ موقعیتی بجا و سنجیده
▫️- گوینده آگاه به موضوع با بیان شیوا، سخن صحیح و در جریان گفتگویی پویا و البته کوتاه.
ماهیت دنیای مجازی، بصورتی است که اصولاً شکل گیری این پیوستار، امکان پذیر نیست!
بنابراین؛
بحث و جدل و مناظره در چنین فضایی ( که اصولاً در شرایط گفتگوی دنیای واقعی، امکان پذیر است) کاری است بدون نتیجه! که عموماً باعث دلخوری و رنجش افراد می شود.
▪️2) ساختار دنیای چت موبایل، جایی است برای پست ها، صوت، فیلم و کلیپ های کوتاه و اشاره به لینک و مآخذ مطالب عمیق تر و بلندتر. همچنین کاربرد مناسبی دارد برای تبلیغ و اطلاع رسانی و تبادل لینک های سودمند.
▪️3) در دنیای مجازی حداکثر تمرکز آدمی، به اشارت و لمس انگشت یکی از دستان مان است! یعنی: سرعت بالا، سیالی و زمان محدود و بنابراین مطالب کوتاه بهتر پاسخ می دهد.
▪️4) همچون دنیای واقعی "مدیریت زمان" یک ضرورت برای فضای مجازی ست.
🚨متاسفانه اکثر کاربران در طول شبانه روز و در هر موقعیتی مطلب خود را بارگذاری میکنند! در حالیکه کسی در رختخواب است! فردی دیگر در پشت میز کار، آقایی در حال رانندگی! و خانمی در کنار خانواده، همه در کلافی در هم تنیده به بحث و جدل و گفتگو مشغولند!
غافل از آنکه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد..!
▪️5) در فضای مجازی در عرض ثانیه ای، هزاران مطلب بی سند و مدرک در حال پخش است و کسی هم مسئولیت آنرا قبول نمی کند!
مراقب باشیم ما نیز به اشاعه بیشتر "شایعه" دامن نزنیم!
6) شکل و محتوی پست های دنیای مجازی، منجر به یک ادراک منسجم و مفهوم از موضوع نمیشود.
بلکه مجموعهای از مطالب مجزا و ناهماهنگ در کنار یکدیگر قرار میگیرد که نمیتواند دید کلی فراگیر و علمی را به کاربران بدهد و در این مورد مطلقا با "کتاب" قابل مقایسه نیست.
▪️7) گاهی سکوت در گروه، بهترین شکل پاسخ است.
▪️8) گاهی لازم است که خود را در شرایط گوینده یا نویسنده گذاشت تا با همدلی گفتگو ادامه یابد.
▪️9) یاد بگیریم که در مورد هر موضوعی اظهارنظر نباید کرد و ارائه نظر و پست قاعدتاً بر اساس نظر کارشناسی باشد.
▪️10) برخی چالش های گفتگوهای مجازی عبارتند از:
- وجود اطلاعات غلط و گمراه کننده.
- اعتیاد آوری.
- عدم تحرک و بروز مشکلات جسمی و روانی.
- بروز هیجانات زیاد و استرس ناشی از آن.
- بی حوصلگی و اشکالات اجتماعی ناشی از ضعف تعامل با افراد در جامعه.
- سرعت بالای دنیای دیجیتال بطور کلی سبب گردیده است تا تمرکز و اندیشه ژرف در افراد دچار نقصان شود.
- تشدید پرخاشگری.
- فرو رفتن در دنیای مجازی و فاصله گرفتن با دنیای واقعی و طبیعت.
#دکتر_علیرضا_سفیدچیان / روانپزشک
@aledavood
🚦اکثر کودکان امروز، طعم به اشتراک گذاری عکسها یشان را در صفحۀ شبکههای اجتماعی والدین چشیدهاند. اما کمتر به این مسئله از نگاه کودکان توجه شده است. ممکن است مادری عکس کودکش را بدون آنکه نیت بدی داشته باشد، در وضعیتی مضحک و نامناسب منتشر کند، ولی این کار چندسال بعد، بچهاش را خجالتزده و غمگین کند. اما مسئله به اینجا ختم نمیشود، چرا که بچهها خیلی وقتها در شبکههای اجتماعی به همان شیوۀ والدینشان عمل میکنند!
▫️ترجمان علوم انسانی
@aledavood
🚦از چه سنی برای فرزندم موبایل یا تبلت بخرم ؟
📍در حاشیه تمام کارگاه ها این سوالی است که والدین حاضر در جلسه مطرح می کنند. در پاسخ به این سوال باید گفت دو مرحله باید قبل از اقدام به خرید طی شود. ابتدا از خودتان درباره آمادگی فرزندتان برای در اختیار داشتن این امکان سوال کنید و دوم تعیین شروط استفاده از آن برای فرزندتان. پس قبل از اجرای تصمیمتان این دو مرحله را سپری کنید.
🔸سوالاتی که باید برای آنها پاسخ مناسب داشته باشید:
- آیا فرزند شما احساس مسوولیت پذیری دارد؟ آیا فرزند شما در زندگی روزمره نیاز به دسترسی سریع به دوستانش از طریق شبکه های اجتماعی دارد یا خیر؟ آیا فکر می کنید که فرزندتان استفاده مسوولیت پذیرانه ای از موبایل خواهد داشت مثل استفاده نکردن از موبایل در حین درس یا حتی در مدرسه یا اینکه موجب مزاحمت با موبایل و تبلت برای دیگران نخواهد داشت؟ آیا اگر برای فرزندتان محدودیت برای صحبت با موبایل و تبلت با دوستانشان بگذارید به آن عمل می کند؟
حال از خودتان بپرسید با این شرایط آیا فرزندم در سن مناسبی برای استفده از موبایل است؟ آیا نسبت به آسیب های استفاده از موبایل و تبلت اطلاعات کافی دارد؟ آیا آگاهی های لازم را به او داده ام؟ اگر جواب نه است پس هنوز برای خرید موبایل و تبلت اقدام نکنید چون بعد از خرید موبایل و تبلت برای کودک دیگر به سختی می توان این جعبه کوچک جادویی را از او پس گرفت.
✍ #معصومه_نصیری
@aledavood