#ویژه
🔴 مردم اهواز از شکایت خود صرفنظر نمیکنند
🔻رایزنی مشاور وزیر ارتباطات با آیتالله حیدری برای توجیه مردم اهواز نسبت به شکایت اخیر، ناکام ماند!
🔹آیتالله حیدری خطاب به نماینده وزیر ارتباطات: ما با سوءاستفاده از فضای مجازی مشکل داریم نه فضای مجازی.
🔹به گزارش #فریاد_خوزستان، نمایندهای از سوی وزیر ارتباطات جهت رایزنی برای صرفنظر از شکایت مردم به اهواز اعزام شد و در این راستا با آیتالله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری دیدار کرد.
🔹بعد از شکایت مدعی العموم و دوهزار نفر اهوازی از #وزیر_ارتباطات، به علت نقش بدافزار #تلگرام در حادثه تروریستی ۳۱ شهریور اهواز و تخلف وزارت ارتباطات در این زمینه که منجر به افسارگسیختگی فضای مجازی شده و همچنین سوءاستفاده گروهکهای تروریستی از این فضای افسارگسیخته، فنایی مشاور وزیر ارتباطات به اهواز آمده و برای پاره ای توضیحات به دیدار #آیت_الله_حیدری، نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز رفت تا شاید با وساطت آیتالله حیدری، مردم شریف اهواز و خانوادههای شهدا از شکایت خود صرفنظر کنند.
🔹فنایی در این دیدار خطاب به آیتالله حیدری گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری فضای مجازی فرصتی است که باید از آن استفاده کنیم.
🔹آیت الله حیدری در این دیدار خطاب به فنایی درباره وضعیت فضای مجازی گفت: بله فضای مجازی فرصتی برای استفاده های معقول هست؛ مثل چاقو که هم می توان از آن سوءاستفاده و هم حُسن استفاده کرد. ولی به شرطی که دسته اش دست خودی باشد؛ اگر دسته اش دست اجنبی باشد، قطعاً دیگر برای اهداف خوب و حُسن استفاده نیست و صرفاً برای تامین اهداف دشمن قابل سوءاستفاده است. از قبیل فساد اخلاقی، اعتقادی، امنیتی و اقتصادی برای کشور. همانگونه که تابحال سوءاستفاده کردند.
🔹نماینده مردم خوزستان خطاب به مشاور آذری جهرمی تاکید کرد: از جمله سوءاستفادهها استفاده داعش برای هماهنگی عملیات تروریستی است و از این جهت مورد اعتراض مردم شریف اهواز و خانواده های شهدای رژه قرار گرفت.
🔹امام جمعه موقت اهواز بیان کرد: مخالفت ما با فضای مجازی نیست. بلکه مخالفت ما با سوءاستفاده دشمن و دراختیار دشمن بودن این فضاست.
🔹آیتالله حیدری در پایان، خطاب به نماینده اعزامی وزیر ارتباطات تصریح کرد: تنها با وارد کردن جوانان انقلابی و فرهنگ «ما می توانیم» می شود مشکل فضای مجازی را حل کرد و افسار فضای مجازی را از دست دشمن گرفت.
@aledavood
🔴وقتی #شرق برای جبهه انقلاب در فضای مجازی لیدرسازی می کند
⬅️تکنیک انتخاب داوطلبانه دشمن
🔺در این تکنیک دشمن بااشراف بر حریفش خنثی ترین و همراه ترین ها را انتخاب و به آنها حمله می کند تا اهدافش را راحت تر پیش ببرد
این یک تاکتیک در عملیات روانی است که در میان جریان رقیب افرادی را برجسته و رسانه ای کنید که از عملکرد آنها بتوانی بیشترین بهره برداری را جهت اثبات خود و تخریب آن جریان رقیب ببری و یا اینکه افرادی از جناح رقیب را برجسته کنید که در پشت پرده ها با این افراد بده بستانی داشته باشی...
همانطور که در دهه هفتاد اصلاطلبان از نوع رفتارها و تیپ شخصیتی امثال حسین اله کرم و گروه انصارحزب الله بیشترین بهره را برای تخریب جریان انقلابی بردند حالا هم در فضای مجازی بدنبال برجسته سازی عناصری هستند که بتوانند برای تخریب جریان انقلاب در فضای مجازی بیشترین بهره را از آنها ببرند.
از طرفی دیگر جریان اصلاحات و عناصر آلوده امنیتی به کمک عناصر نفوذی خود در قرارگاه های دچار اختلال فضای مجازی جبهه انقلاب با پرونده سازی های کذایی و قضایی بدنبال حذف خاموش و بی سرو صدای سربازان هوشمند و توانمند انقلابی درفضای مجازی هستند
بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
💠 هفت سال از دستور رهبر انقلاب گذشت؛ آقایان چرا تعلل کردید؟؟
🎯آقای وزیر جوان! آیا اطلاع دارید ایران اسلامی در وضعیت "#اشغال_مجازی" است؟
شورای عالی فضای مجازی 17 اسفند سال ۹۰ با صدور حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب تاسیس شد. شورایی که بنا بود ضمن سازماندهی این فضا، نسبت به تشکیل شبکه ملی اطلاعات اقدام و برای کاهش سلطه دشمن از فضای مجازی برنامه ریزی کند. امروز پس از گذشت ۷ سال از دستور مقام معظم رهبری و تاکیدات مکرر برای اقدامات دقیق در این زمینه، همه دست اندرکاران این حوزه باید پاسخگو باشند که چه اقدام عملی و کارشناسی انجام داده اند که اهداف اساسی که باعث تشکیل شورای عالی فضای مجازی بود، محقق شود؟
در دوران جنگ تمام عیار رسانه ای که فضای مجازی ابزار قدرتمند این میدان است، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف به پاسخگویی هستند که کدام بخش از پیوست های فرمان تاسیس شورا اجرا شده است؟ و اساسا چرا اجرا نشده و چرا مسکوت مانده است؟ آیا جز چند عکس و خبر تشکیل جلسه شورای عالی فضای مجازی که اخیرا هم گویا تشکیل آن با تعلل هم مواجه است، خروجی قابل پایش و ارزیابی وجود داشته است؟
🌀جناب وزیر جوان!
1️⃣.چرا پس از گذشت هفت سال از دستور مقام معظم رهبری مبنی ایجاد شبکه ملی اطلاعات هنوز پیشرفته ترین و مهمترین امکانات این کشور در اختیار شبکه های پیام رسان بیگانه و صهیونیستی مانند تلگرام است؟ آیا در کنار این حمایت سوال برانگیز برای بهبود وضعیت پیام رسان های داخلی اقدامی واقعی کرده اید؟
2️⃣.چرا پس از گذشت هفت سال از دستور مقام معظم رهبری مبنی بر سلب اراده دشمن از فضای مجازی، کماکان این دشمن است که با ابزار رسانه ای تحت مدیریت خودش در خاک مقدس جمهوری اسلامی و با استفاده از پیام رسان تلگرام بحران ارزی را مدیریت می کند و بازار را بی ثبات و مردم را نسبت به انقلاب اسلامی بدبین کرده و معیشت مردم را در تنگنا قرار می دهد؟ آیا اطلاع دارید ایران اسلامی در وضعیت "#اشغال_مجازی"، است و جامعه چاره ای جز فعالیت در زمین استقراضی ندارد و ناگزیر است به قوانین و دستورات حاکمیتی بیگانه تن بدهد و به پذیرش محدود و موقتی برخی خواسته ها پس از مدت ها چانه زنی دلخوش کند. این خلاصه فاجعه ای است که هم اکنون در تلگرام کاربران ایرانی و دولت با آن مواجه هستند. آیا کشورهای توسعه یافته نیز چنین می کنند؟
3️⃣ چرا پس از گذشت هفت سال از دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر سالم سازی و حفظ امنیت همه جانبه در فضای مجازی کشور، هنوز با تمام توان امکانات کشور را در اختیار پیام رسان تلگرام قرار داده اید که در حوادث تروریستی مجلس، اهواز و شهادت جمعی از فرزندان ایران عزیز و گمراه کردن جوانان و جذب در گروه های تکفیری و همچنین هدایت برهم زدن امنیت شهرهای ایران در ناآرامی های گذشته نقش آفرینی کند؟
4️⃣.چرا پس از گذشت هفت سال از دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت ملی و توسعه انواع فناوری سخت افزاری و نرم افزاری توسط متخصصان و نیروی انسانی ایران عزیز، هنوز سرویس های غیر بومی مثل تلگرام و اینستاگرام در کشور ارز و پول را بدون عوارض و مالیات خارج می کنند و حتی حمایت تبلیغی رایگان میشوند در حالی که سرویس های بومی و داخلی مورد حمایت مالی و تجهیزاتی کمتری قرار گرفته اند.
5️⃣.چرا پس از گذشت هفت سال از دستور رهبرمعظم انقلاب مبنی بر حفظ حریم خصوصی آحاد جامعه و مقابله موثر با نفوذ و دست درازی بیگانگان هنوز داده های کلان و اطلاعات مردم توسط تلگرام و اینستاگرام به خارج از مرزها منتقل شده و در اختیار معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار می گیرد؟
6️⃣.آمار واصله حاکی از این است طی ۱۰ ماهه گذشته بستر جرائم فضای مجازی و جرائم رایانهای نسبت به سال گذشته ۱۴۰ درصد افزایش داشته است. کلاهبرداریهای رایانهای با ۳۰۰ درصد رشد بیشترین جرم رایانهای در کشور ما را رقم میزند .چه کسی مسئول این رشد است؟ چه کسی مسئول این جرائمی است که خانوادهها و جامعه و جوانان ما را تهدید میکند. به صراحت میگوییم مسئولینی که مدیریت فضای مجازی را در اختیار دارند و آنهایی که در اجرای دستور صریح و مؤکد رهبری مقابله کرده و میکنند باید حواسشان باشد.
⏪ و کلام آخر:
جناب آقای وزیر جوان!
این "تغییرات مهم" را هیچ حکومتی با اتکا به عناوینی همچون "عدم مقاومت در برابر فناوری" یا "استقبال از سرمایه گذار خارجی" توجیه نمی کند که اگر چنین کند طبیعتا تن به وقایع تاریخی همچون کودتا در اکراین و ترکیه و برزیل داده و حق حاکمیت را داوطلبانه یا به واسطه خیانت از داخل واگذار کرده است.
#اشغال_مجازی_ایران
#ح_عرفانیان _ فعال و پژوهشگر فضای مجازی
@aledavood
🔺فلاحتپیشه: جاسوسی در ساختار مدیریتی و تصمیمگیری کشور احساس میشود
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹در حوزههای تصمیمگیری، مدیریتی و کارشناسی کشور اشتباهاتی رخ داده که تنها از عهده یک گروه جاسوسی برمیآید.
🔹وزیر اطلاعات باید پیگیر تشکیل پروندهای تحت عنوان جاسوسی در ساختار تصمیمگیری، مدیریتی و کارشناسی کشور شود./خانه ملت
@aledavood
⛔️ رئیسی قوه قضائیه از کدام پرونده شروع کند?!!
یک. پرونده عوامل دولتی که نقش در بالا بردن دلار داشتند و ارزش پول ملی را نابود کردند.
دو. پرونده واگذاری های شرکت های دولتی با رانت به افراد و بخش خصوصی.
سه. پرونده عوامل دولتی که ده ها میلیارد دلار و ۶۵ تن طلای مملکت را در قالب سکه به حراج گذاشتند.
چهار. پرونده فیش های نجومی بگیران مسئولان دولتی و غیر دولتی.
پنجم.پرونده دانه درشت ها....
شش. .....?!!!!
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴آیتالله صدیقی: سوءمدیریت و خیانت باعث شده زندگی عدهای از مردم نابسامان باشد
خطیب نماز جمعه تهران:
🔹برجام صنعت هستهای ما را محدود کرد و باعث شد سفرههای مردم محدود شود، قرار بود سانتریفیوژها بچرخد و سفرهها رونق بگیرد، اما هیچکدام نشد.
🔹بعضی از مردم نمیتوانند گوشت بخورند و غذای خوب به فرزندانشان بدهند، برای رضای خدا یک قیام همهجانبه داشته باشیم و از حال همسایگانمان خبر بگیریم.
@aledavood
برجام و تلگرام، دو بال روحانی است
روزنامه سازندگی در گزارشی نوشت: «دولت روحانی با همه ضعفها و ناتوانیها و ملاحظهها و گیرافتادن بین تهدیدات و تضییقات ترامپ و فشارهای داخلی، دو تا "جواد" دارد که به خواستهای رأی دهندگان نزدیکاند و دو بال روحانی (برجام و تلگرام) را نمایندگی میکنند؛ جواد ظریف و جواد آذری جهرمی».
متاسفانه در نگاه طیف اصلاح طلب، مردم چیزی فراتر از «ماشین رأی» و جوانان نیز چیزی فراتر از «سیاهی لشکر میتینگها» نیستند.
بر همین اساس، تلگرام و برجام دو برگ برنده و دو بال روحانی نامیده میشود و این یعنی یک سوءتفاهم عمیق نسبت به مردم و شعور و توانمندیها و مشکلاتشان.
در ایام انتخابات ریاست جمهوری ۹۶، اصلاح طلبان تاکید داشتند که «روحانی در انتخابات دچار مشکل جدی خواهد شد مگر اینکه دو کار بکند؛ ۱- کمکهای مالی به اقشاری نظیر فرهنگیان، کارمندان و بازنشستگان اختصاص دهد چرا که بالای ۳۰ میلیون نفر را تشکیل میدهند. و ۲- به دو قطبیسازیهای مجازی و فرهنگی در حوزههایی نظیر کنسرت و تلگرام و حجاب و…دامن بزند، وگرنه در حوزه مطالبات اقتصادی شکست خورده است».
چندی پیش یکی از فعالین رسانهای در مطلبی نوشته بود: «مشکل (حداقل اول) مملکت "پهنای باند" نیست، بلکه پهنای بیهمتی و تنبلی و بیارادگی و آمادگیخوری برآمده از مدیریت و زندگی اشرافی است که باید جمع شود».
فصل مشترک برجام و تلگرام یک چیز است؛ مجاز زدگی و در مجاز ماندگی. برجام و تلگرام اگر به شکل مقطعی، در خدمت دوپینگ انتخاباتی یک طیف خاص بود، اما اصالتاً حربه اسارت است؛ چرا که مدیریت و افکار عمومی را معطل و منفعل از بیگانه میکند.
@aledavood
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشمان بسته....
فریادهایی که شنیده نشد....
@aledavood