برمبنای تازهترین گزارش موسسه تحقیقاتی Cable:
🔰ایران در میان ارزانترینهای تعرفه دیتای تلفن همراه
به گزارش نشریه الکترونیک ترند، موسسه Cable انگلیس، گزارش ٢٠١٩ خود را در هفته اخیر درخصوص #تعرفه اینترنت و طرح های اشتراک ماهانه دیتای تلفن همراه در میان ۲۳۰ کشور جهان، منتشر کرد. بر مبنای این دادهها و با ملاک قرار دادن شاخص واقعی برابری ارز، سه کشور هند، قرقیزستان و ایران ارزانترین ارائه دهندگان خدمات دیتا همراه هستند.
👈این ردهبندی براساس دادهها و ۶۳۱۳ طرح تعرفه ای اپراتورهای تلفن همراه در ۲۳۰ کشور جهان جهت ارائه 1GB دیتا تلفن همراه بوده که حدفاصل زمانی ۲۳ اکتبر تا ۲۸ نوامبر ۲۰۱۸ (۱ آبان تا ۷ آذر ۱۳۹۷) جمعآوری و مورد تجزیهوتحلیل قرارگرفته است.
👈در تحقیق انجامگرفته از سوی این شرکت بریتانیایی، پس از بررسی ۳۶ طرح تعرفهای مختلف ارائهشده توسط اپراتورهای تلفن همراه در ایران، در سال ۲۰۱۸ هزینه یک گیگابایت اینترنت تلفن همراه، ۵۳۸۵ تومان و معادل ۱.۲۸ دلار عنوانشده است.
👈اگرچه در تبدیل واحد برابری ریال و دلار، نرخ تخصیص ارز واردات کالاهای اساسی (۴۲۰۰ تومانی) بهعنوان نرخ مرجع برابری دلار و ریال در نظر گرفته شده و ایران در جایگاه نوزدهم این ردهبندی قرارگرفته است؛ لیکن با ملاک قرار دادن شاخص برابری ارز اعلامشده بانک مرکزی، هزینه یک گیگابایت اینترنت تلفن همراه در فهرست یادشده در زمان بررسی این مطالعه، کمتر از ۰٫۵ دلار میباشد. لذا می توان ادعا کرد دستکم دستیابی ایران به جایگاه سوم ارزانترین تعرفه اینترنت و دیتای موبایلی در میان۲۳۰ کشور جهان محرز است.
👈🏻در ایالاتمتحده نیز خدمات اینترنت موبایل چندان ارزان نیست و مشتریان در سال ۲۰۱۸ بهطور متوسط ۱۲.۳۷ دلار بابت یک گیگابایت پرداخت کردهاند، تعرفه ای که جایگاه ۱۸۲ را نصیب این کشور کرده است.
👈🏻در این فهرست به تعرفه هر گیگابایت دیتای همراه در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا نیز پرداخته شده است که افغانستان با ۱٫۶ دلار، ارمنستان با ۱٫۶۵ دلار، پاکستان ۱٫۸۵، کویت ۲٫۰۱، ترکیه ۲٫۲۵، آذربایجان ۲٫۶۹، بحرین ۲٫۸۳، قطر ۴٫۶۲، عربستان ۵٫۶۲، عراق ۸، امارات ۱۰٫۲۳ و عمان با ۱۱٫۲۸ دلار به چشم میخورد.
@aledavood
🏴تدفین اطلاعاتی
📍ضرب المثل نان به نرخ روز خوردن در زبان فارسی کنایه از تغییر موضع و موقعیت با شرایط روز است.
حالا کشور و جامعه امروز ایرانی به سمت جدیدی رفته است که شاید بتوان نام آن را "سوژه به نرخ روز خور" گذاشت. نقش اصلی این وضع را شبکههای اجتماعی ایفا میکنند و در کمال تعجب بخش غالب رسانههای کشور نیز قدم در همین راه گذاشتهاند.
🔸از نخستین ثانیههای آغاز هر روز تیتر رسانهها و اخبار شبکههای اجتماعی را که مرور کنید، لحظه به لحظه سوژههایی شکل میگیرند که هنوز جزییات، ابعاد و ریشههای آن مورد واکاوی قرار نگرفته، مراسم تدفین آن سوژه فارغ از بزرگی یا کوچک بودن آن برگزار میشود و کار بارگذاری سوژه جدید روی افکار عمومی شروع میشود و چند ساعت بعد، تدفین و تولد سوژه بعد و این چرخه معیوب تا پایان شب بارها و بارها تکرار میشود.
📍کارشناسان و فعالان شبکههای اجتماعی این مساله را اقتضای این شبکهها میدانند که راه گریزی از آن نیست. به عبارت دیگر انگولگ سوژهها، فراموشی و سپس پرداختن به سوژه دیگر، ماهیت غیرقابل تغییر شبکههای اجتماعی است و میلیونها نفر بیآنکه بدانند چه بر سر سوژه قبلی آمده، برای جا نماندن از دیگران، حریصانه به دنبال سوژههای بعدی میروند.
🔸تکنیک غرق اطلاعاتی جامعه به قدری موفق عمل کرده است که اگر سوژه یک هفته قبل را با کسی در میان بگذارید، یا آن را به خاطر نخواهد آورد و یا در حالت خوشبینانه آن را با موضوعات دیگری اشتباه گرفته و اطلاعات چند سوژه را به شکل قاطی در اختیار شما خواهد گذاشت.
📍از شبکههای اجتماعی که بگذریم، حالا انبوهی از رسانههای کشور هم عمدا یا سهوا به تصور جا نماندن از رقابت غرق اطلاعاتی جامعه، پا در همین راه گذاشته و نه تنها فلسفه وجودی و قدرت خود را از دست دادهاند، بلکه با همسویی با موجهای زودگذر و تشدید تولید زبالههای اطلاعاتی، به مانعی جدی در راه اندک رسانههایی تبدیل شدهاند که به دنبال رفع مشکلات و نه صرفا لیسزدن به مشکلات هستند.
🔸نشخوار اطلاعات در عمده رسانههای کشور و شبکههای اجتماعی ما را نه هر روز که هر ساعت در معرض یک مراسم تدفین اطلاعاتی و کمک به فراموشی جامعه قرار داده است و متاسفانه راهکار خاصی هم برای آن وجود ندارد.
📍لذا به معدود مخاطبانی که نسبت به این رویه آگاه شده و خود را از این فضا بیرون کشیدهاند، باید توصیه کرد که حامی و پیگیر معدود رسانهها و منابعی باشید که هوشیارانه در مسیر صحیح قرار دارند. در غیراینصورت سیلابهای اطلاعاتی دیر یا زود هر دو طرف را با خود خواهند برد.
ماهنامه مدیریت ارتباطات
علی شمیرانی
@aledavood
🏴 اکثر کودکان امروز، طعم به اشتراک گذاری عکسهایشان را در صفحۀ شبکههای اجتماعی والدین چشیدهاند. اما کمتر به این مسئله از نگاه کودکان توجه شده است. ممکن است مادری عکس کودکش را بدون آنکه نیت بدی داشته باشد، در وضعیتی مضحک و نامناسب منتشر کند، ولی اینکار چندسال بعد، بچهاش را خجالتزده و غمگین کند. اما مسئله به اینجا ختم نمیشود، چرا که بچهها خیلی وقتها در شبکههای اجتماعی به همان شیوۀ والدینشان عمل میکنند! / ترجمان علوم انسانی
@aledavood
مناظره رادیویی زنده
ساعت 20 امشب
با حضور سید علیرضا آل داود
رادیو اقتصاد برنامه رهیافت موج FM98
@aledavood
در حال حاضر نگرانی پدر و مادرا فقط دو چیزه! ✌💬
👈 اون چیزی که پسرشون دانلود میکنه
👈 و اون چیزی که دخترشون آپلود میکنه
@bidariema
📌یک گام عملی برای تقویت #تفکر_انتقادی فرزندان
📌درباره فیلم و عکس حرف بزنید
1️⃣برای آنکه فرزندتان به قابلیت تفکر انتقادی مجهز شود باید بتوانید ذهن او را با مسائل درگیر کنید. با آنها درباره عکس ها و زاویه نگاهشان به تصاویر صحبت کنید. با آنها راجع به توانایی های خودشان و شخصیت هایی مورد علاقه شان حرف بزنید و این دو را باهم مقایسه کنید تا واقعی و غیرواقعی را همانند شما درک کنند؛ زیرا واقعیت برای آنها، چیز دیگری است.
2️⃣از آنها بخواهید فیلمی را که دیده اند، بازی را که انجام داده اند یا قصه ای که خوانده و شنیده اند را برای شما بازگو کنند و بدین ترتیب گام های مهم و اساسی را در منتقدانه و خلاقانه کردن فرزندتان برخواهید داشت.
3️⃣از او بخواهید درباره سوالات ذهنی اش و سوالاتی که در مدرسه مطرح کرده و پاسخ هایی که دریافت کرده است صحبت کند و از او بخواهید بگوید آیا این پاسخ را منطقی می داند یا خیر و به چه علت.
4️⃣شما به عنوان والدین با اتخاذ چنین شیوه های باعث تقویت تفکر انتقادی و هوشمندانه در فرزندتان خواهید شد و او نیز یاد خواهد گرفت برای هر چیز به دنبال علت باشد و با پدیده ها منفعلانه برخورد نکند.
کتاب «سواد رسانه ای و خانواده»
@aledavood
🚦آیا شما #خودشیفته_دیجیتالی هستید؟
📍اخیرا، انجمن روانپزشکی آمریکا، تمایل عکس گرفتن از خود یا همان عکس #سلفی را به عنوان اختلال روانی تایید کرده است که آن را با اصطلاح «#سلفیتیس» ( selfitis#)، نامیده اند.
📍تعریف: «تمایل وسواسی- اجباری برای گرفتن عکس از خود و فرستادن آن در شبکههای اجتماعی، تا بتوانند کمبود عزت نفس و شکاف حاصل از فقدان صمیمیت را جبران نمایند و در سه سطح رده بندی می شود: لب مرزی، حاد و مزمن.»
🔸۱- اگر روزی سه عکس سلفی از خود میگیرید، اما آنها را در #شبکههای_اجتماعی به اشتراک نمیگذارید، در رده سلفیتیس لب مرزی قرار میگیرید.
🔸۲- اگر روزی حداقل سه عکس از خودتان را به این شبکهها ارسال میکنید، دچار اختلال سلفیتیس حاد هستید.
🔸۳- اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود و ارسال آنها را تجربه میکنید، شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.
📍 افرادی با مشخصههای «توجهطلب با اعتماد بهنفس پایین»، «خودشیفتهها»، «افراد دوری گزین»، «افرادی که به دنبال آخرین مد هستند»، «وابستگی ایجاد شده به دنبال انتشار عکس و دریافت لایک» بیشتر درگیر این حالت هستند.
🚨 این پدیده میتواند اختلال «#خودشیفتگی_دیجیتالی» به همراه داشته باشد.
@aledavood
آيت الله آملي لاريجاني در مراسم معارفه رئيس جديد دستگاه قضايي: يكي از منشاهاي وقوع جرايم، فضاي مجازي است و معتقديم اين فضا بايد مديريت شود/ عقل اقتضا ميكند، كشوري كه بنيانش انقلاب اسلامي است، نبايد تمام اطلاعات خود را در اختيار آمريكا قرار دهد.
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اعلام_جنگ_اقتصادی_امنیتی_تلگرام
والله العظیم تا جان در بدن دارم و در این مقام باشم با این امر مقابله خواهم کرد و تک تک خائنان چه مسئول باشند و چه نباشند بدون ملاحظه این و آن برخورد قانونی خواهم کرد.
هشدار و آماده باش لازم به همه دستگاههای مسئول داده شده و هیچ عذری پذیدفته نخواهد بود.
رسانه ملی اطلاع رسانی کند.
مردم این ارز را نخرند و الا صد درصد متضرر خواهند شد.
برنامه های ایرانی اپل در اختیار میلیونها ایرانی بسته شد؟
تلگرام بعد از جذب شیرین سرمایه در ایران به بهانه تحریم آمریکا با یک گوشه چشم ترامپ نمی تواند گرام ایرانیان را بلوکه و ایران را به آشوب بکشاند؟
آن وقت مکان اختفای حامیان تلگرام دیدنی است...
🔹ویدیویی از کار با #ارز دیجیتال #تلگرام , گرام و شبکه TON به انتشار رسیده است.
🔸به احتمال فراوان به زودی شاهد عرضه #کوین #گرام بدلیل پایان زمان عرضه این کوین طبق قرارداد، خواهیم بود.
قسمت انتهای این فیلم بسیار معنا دار و عجیب است افراد با کیف پول تلگرام برای برگزاری تظاهرات و آزادی، Donate می کنند و پول جمع می کنندتلگرام در اولین فیلم رسمی از زیرساخت مالی اش چند کاربرد را پر رنگ نشانده داده و تبلیغ کرده است:
۱- صرافی آنلاین و خرید و فروش ارز های عادی و دیجیتال
۲- خرید و فروش سهام های خارجی
۳- بازی ها
۴- حمایت مالی و جمع آوری پول برای مخالفین کشور و حمایت از تظاهراتمردم در انتهای کلیپ دارند شعار می دهد تلگرام - آزادی و یکسری افراد که دارند از این تظاهرات با پرداخت پول تلگرامی حمایت می کنند و هزینه های تظاهرات مخالفین را تامین کنند و اون هم ناشناس...
🆔 @Dr_javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش سفید
هشدار سید علیرضا آل داود در خصوص سرمایه گذاری بر روی ارزدیجیتال ها نظیر بیت کوین، اتریوم و...
@aledavood
27.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل داود در برنامه فناوری اطلاعات شبکه خبر:
ارز دیجیتال تلگرام(گرام) چیست؟
تهدیدات این ارزدیجیتال برای کشور و مردم ما چیست؟
آیا تلگرام به دنبال کودتای اقتصادی و تبدیل خود به عنوان بانک مرکزی در کشور ماست؟
@aledavood
تصريح آذري جهرمي بر بي سروساماني تلگرام/ وزير ارتباطات در گفتگو با "سالنامه شرق" گفت: نمي توان حجم كلاهبرداري هايي را كه در تلگرام انجام مي شد و شما قادر به پيگيري حقوقي نبوديد ناديده گرفت يا موارد مرتبط با خروج دادههاي كلان كشور را نمي توان منكر شد/ اتفاقاتي كه در ديماه ۹۶ افتاد و اثري كه در ازهم پاشيده شدن امنيت جامعه داشت، همه دستگاه هاي امنيتي متفق القول گزارش دادند كه به دليل بي سروساماني اين فضا (تلگرام) بوده است.
@aledavood
هشدار دادستانی کل نسبت به جنگ اقتصادی امنیتی تلگرام
🔸 تلگرام بعد از جذب شیرین سرمایه در ایران میتواند بهبهانه تحریم آمریکا, گرام ایرانیان را بلوکه کند و سرمایههای میلیونها ایرانی را از آنها بگیرد و کشور را به هرج و مرج بکشاند.
🔸 آنطور که مشخص است در انتهای کلیپ ویدئوی برگزیده تلگرام، شعار «تلگرام آزادی» داده میشود و برخی افراد ناشناس از تظاهرات با پرداخت پول تلگرامی حمایت و هزینههای تظاهرات مخالفین را تامین میکنند.
⚠ هشدار و آماده باش لازم به همه دستگاههای مسئول داده شده و هیچ عذری پذیدفته نخواهد بود؛
⚠ با متخلفین و مدیران کانالهای فعال در زمینه خرید و فروش گرام، که عمل آنها اخلال در نظام اقتصادی کشور محسوب میشود در هر سطح و مقامی که باشند برخورد قانونی جدی بهعمل خواهد آمد و درگاههایی که به این امر خدمات دهند مجوزشان ابطال خواهد شد.
📎 http://www.javanonline.ir/fa/news/949121
🆔 @Dr_javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی درباره ابراهیم رئیسی، همدان، ۱۸ اردیبهشت ۹۶:
«در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند»
روحانی ۲۰ ماه بعد انتصاب حجت السلام رئیسی را به ریاست قوهقضاییه را تبریک گفت و از ایشان به عنوان مورد «اعتماد رهبر» و «مدیریت شایسته» او در مسئولیتهای پیشین در قوه قضائیه عنوان کرد! 😳😐
چنین آدمهایی که به خاطر ۴ تا دونه رای بیشتر شرافتشون رو میفروشن مطمئنا اگر لازم باشه برای رسیدن به قدرت کشورشون رو هم میفروشن ...
#حقیقت_تلخ
🔻به #خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
پاسخ سید علیرضا آل داود به سلبریتی فاسد، مهناز افشار که برای تروریست ها یقه پاره میکند!
تویی که برای مدافعان مرزهای وطن که به دست تروریست ها تکه تکه شدند ارزشی قائل نیستی، بیجا میکنی برای تروریست ها و جاسوس یقه پاره میکنی!
امیدوارم طعم عدالت قضایی را حداقل تو و شوهرت بچشید بزودی... عروسک های خیمه شب بازی میز فرهنگی سیا و سفارت فرانسه!
@aledavood