در خصوص دیجی کالا و سراواپارس منتظر یک مطلب نقطه زن باشید...
رفتار این استارتاپهای چند تابعیتی قابل پیش بینی بود که به دنبال براندازی نرم و فناورانه باشند.
تهدیدات این موریانههای نفوذی که دسترسی به کلان دادهها و سرمایه اجتماعی کشور دارند میتواند بسیار خطرناک باشد که باید به سرعت برایشان چاره اندیشی شود.
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
در خصوص دیجی کالا و سراواپارس منتظر یک مطلب نقطه زن باشید... رفتار این استارتاپهای چند تابعیتی قابل
این فرد(عماد ادوارد شرقی) جاسوس ارشد سازمان سیا آمریکا در کشور بود و همکار سرآوا پارس که در هنگام فرار از کشور توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد و پس از دستگیریاش یک شبکه از جاسوسان آن سازمان لو رفت.
سرآواپارس یک شتاب دهنده استارتاپی در ایران است که جزو شتابدهنده های چند تابعیتی است
ادامه دارد...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴 بازار ویرانگر
بازاری که در آن با یک نامه ١٠٠ هزار میلیارد تومان سود به جیب عدهای میریزد و با یک نامه دیگر ١٠٠ هزار میلیارد تومان از جیب آنها خارج میکند وجودش عین سم است برای اقتصاد کشور!
چرا باید سود عدهای بورسباز و سرمایهدار و خودروساز بیلیاقت از جیب مردم داده شود؟
فقها بفرمایند. آیا چنین بازاری، بازار اسلامی است؟ آیا حضور در این بازار جائز است؟ آیا مال حاصل از این بازار حلال است؟
👤 دکترحمیدرضا مقصودی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
به برادر انقلابیام آقای #رائفیپور تهمتهای بسیاری زدند.
جالب اینجاست کسانی لیدر حمله به این استاد انقلابی هستند که در برابر هتاکی به قرآن در غرب عمدتا سکوت کردند
درد این جماعت هتاک دین نیست...
البته منشأ مالی این حملات هم کاملا از اکانتهای هتاک مشخص است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
عملیات افتخارآمیز امشب در سرزمینهای اشغالی عمق قدرت نرم و سخت و نفوذ انقلاب اسلامی را نشان داد.
چشم در برابر چشم...
خوب است الهام و رفقاش درس عبرت بگیرند.
در این عملیات شجاعانه تا الان ۸ قلاده صهیونیست هلاک و ۱۵ نفر مجروح شدند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
سرباز مکتب سلیمانی
دست ما را هم بگیر
شهید ۲۱ ساله عملیات قهرمانانه امشب ضد صهیونیستها
آرمان ما هم ۲۱ سالش بود
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
بسم الله الرحمن الرحیم
ای دوستان و همرزمان عزیز من! اگر زمانی فرا رسید که جنگ به پایان رسید و من به فیض شهادت نایل نشدم از شما عزیزان عاجزانه این تقاضا را دارم بدنم را از پوشاندنی ها عریان و برهنه کنید و پاهایم را به پاهای اسبی وحشی ببندید و در صحرایی سوزان بر روی خار و خاشاک رها کنید و اگر کسی پرسید چرا این کار را می کنید بگویید این جوانی است کم سن و سال و گنه کار که توفیق و سعادت شهادت را نداشته است و خداوند او را از درگاه الهی خود رهانیده است. حال اگر شهادت نصیبمان شد، آن را دو دستی می گیرم و خدا کند که زانوهایم سست نشود و شهادت چیزی نیست که نصیب هر کس بشود. شما که در شهر هستید کمال و سعادت فرزندان شما، زن، فرزند، خانه و زندگی نیست. سعادت فرزندان شما به لقاءالله پیوستن است، با انبیا محشور شدن است، شب اول قبر فاطمه زهرا(س) به بالین آن ها آمدن است. سعادت شفاعت امام حسین(ع) است و هر کس که شهید می شود به کمال رسیده است. شهدای شما نمرده اند بلکه زنده اند و ناظر اعمال شما؛ پس با سوگواری و گریه، دشمن خود را شاد نکنید و در سوگ و عزاداری فرزندان خود، دشمن ها را خوشحال نکنید.
بخشی از #وصیتنامه شهید حسام اسماعیلی فرد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
💠نظریه شناختی در باب جنگ هیبریدی
Dr.Janis Berzinz
🔸دکترجانیس برزینز، بر ویژگیهای خاص جنگ ترکیبی تأکید دارد، که شامل (جنبههای شناختی) و (روانشناختی رفتار) در چارچوب تعداد مشخصی از مراحل یا روندهاست.
🔹 بررسی اشکال درگیری نامتقارن، نشان میدهد که در جنگهای نسل چهارم، (جنگ و صلح) با درک و شناخت نامشخص و پرابهامی روبرو گردیده که، ازجمله دلایل آن را میتوان به عدم وجود میدان جنگ فیزیکی و یا جبهههای نبرد واقعی اشاره داشت.
🔸رفع تناقضات و یا بروز اختلافات قادر است همزمان در سکونتگاهها، مناطق روستایی و از طریق نت و جنگ سایبری و ... رخ دهد. این رویکرد ها تماماً نشان از تغییر و ماهیت پر ابهام و متغییر صحنه جنگ ترکیبی در برابر حریف یا بازیگر دارد.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠تأثیر گوشیهای هوشمند بر ذهن
🔸 تحقیقات جدید نشان میدهد. هنگامی که گوشیهای هوشمند در دسترس قرار دارند حتی در صورتی که خاموش باشند، ظرفیت شناختی افراد به طور قابل توجهی کاهش مییابد. شناخت (Cognition) معانی گوناگونی را در زمینههای مختلف به خود اختصاص داده است. در علم روانشناسی منظور از شناخت، عملکردهای روانشناختی فرد میباشد. ظرفیت شناختی به #توصیف، #اکتساب، #ذخیره سازی، #تبدیل و #مورد_مصرف قرار دادن دانش میپردازد. عوامل مختلفی همچون #ادراک، #حافظه، #زبان، #استدلال و #تصمیمگیری از جمله فرایندهای ذهنی هستند که در مراحل گوناگون شناخت دخالت دارند.
🔹محققان دانشگاه " تگزاس آستین" آزمایشاتی را روی استفاده کنندگان از گوشیهای هوشمند انجام دادند تا ببینند افراد وقتی گوشیهایشان در دسترشان است حتی در صورتی که از آنها استفاده نمیکنند، چگونه امور مختلف را انجام میدهند و تمام میکنند. در یک آزمایش از افراد خواسته شد تا برای انجام امتحاناتی که نیاز به تمرکز کامل داشت پشت یک رایانه بنشینند. این امتحانات برای اندازهگیری ظرفیت شناختی شرکت کنندگان طراحی شده بود. قبل از شروع از همه شرکت کنندگان خواسته شد تا گوشیهایشان را در حالت بیصدا قرار دهند و محققان به صورت تصادفی از برخی خواستند تا گوشیهایشان را به پشت روی میز قرار دهند یا در جیب و کیفشان بگذارند و از برخی دیگر خواسته شد تا گوشیهایشان را در اتاق دیگری قرار دهند.
🔸جالب است بدانید نتایج امتحانات افرادی که گوشیهایشان در اتاقی دیگر قرار داشت به طور قابل توجهی بهتر از دسته دیگر بود.
محققان دریافتند تنها حضور گوشی هوشمند کنار فرد ظرفیت شناختی و عملکرد مغز را به طور قابل ملاحظهای کاهش میدهد، با این که فرد به اشتباه تصور میکند تمام حواس خود را معطوف به کار خود کرده است. محققان میگویند هنگامی که گوشی در دسترس شماست و از آن استفاده نمیکنید ذهن خودآگاه شما به گوشی فکر نمیکند اما همین اهتمام به فکر نکردن به استفاده از گوشی، موجب میشود تا مغز از برخی منابع محدود شناختی خود استفاده کند و این چنین است که در انجام کار دچار اختلال میشوید و نتیجه مطلوبی کسب نمیکنید.
🔹محققان طی این آزمایشات دریافتند، روشن یا خاموش بودن گوشی هوشمند اهمیتی ندارد. داشتن گوشی هوشمند در هر صورت توانایی تمرکز و انجام امور به نحو احسن را در فرد کاهش میدهد، چرا که به هر حال بخشی از مغز در حال تمرکز و فکر کردن روی استفاده نکردن از گوشی هوشمند و فکر نکردن به استفاده از آن است! لازم به ذکر است که این پیامهای ورودی به گوشی نبودند که حواس شرکت کنندگان را پرت میکرد، بلکه همین حضور گوشی هوشمند کنار فرد موجب کاهش تمرکز وی میشد.
📌این پژوهش در "Journal of the Association for Consumer Research" منتشر شده است.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
🎯 گوگل آنجایی نبود که فکر میکردم
— با بهایی سنگین دریافتم که شرکتهای بزرگ خانوادۀ ما نیستند
📍اِمی نیتفلد رؤیای کارکردن در گوگل را داشت و زمانی که به این رؤیا دست یافت همان چیزی را دید که انتظارش را میکشید: مدیری باهوش و یاریگر، همکارانی کاربلد و خوشمشرب، و محیط کاری که فکر همۀ نیازهای کارمندانش را کرده بود؛ حس میکرد گوگل خانوادۀ واقعی اوست. همهچیز خوب بود تا وقتی از آزارگری یکی از همکارانش به گوگل شکایت کرد. نیتفلد از این میگوید که چطور وقتی گوگل از وجود او احساس خطر کرد، آن رؤیای شیرین به کابوسی ترسناک بدل شد.
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/neveshtar/10341/
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄