هوش سفید
اپل توسط یک نوجوان شانزده ساله هک شد
این نوجوان از ملبورن استرالیا سرورهای اپل را هک کرد و بیش از ۹۰ گیگ اطلاعات محرمانه اپل را سرقت نمود.
اطلاعات بیشتر:
https://thehackernews.com/2018/08/apple-hack-servers.html?m=1
@aledavood
هوش سفید
نوموفوبیا چیست ؟؟؟
نوموفوبیا مخفف No mobile phone phobia به معنی ترس از جدایی از موبایل می باشد که به اختصار Nomobophobia نامیده می شود.این بیماری بعد از فراگیر شدن تلفن های همراه و همچنین شبکه های اجتماعی رواج یافت و برای اولین بار توسط موسسه تحقیقاتی YOUGOV در سال 2011 در انگلستان تعریف گردید.
تحقیقات نشان می دهد یک فرد عادی در روز 100 بار گوشی خود را چک می کند در حالی که افراد مبتلا به نوموفوبیا حدود 900 بار در شبانه روز گوشی خود را چک می کند.
آیا شما علائم نوموفوبیا را دارید؟؟؟
آیا شما نسبت به خاموش شدن موبایل یا گم کردن یا عدم آنتن دهی تلفن همراه خود نگران می شوید؟؟
آیا شما مرتبا به صفحه موبایل خود نگاه می کنید که هیچ تماس،پیام و هیچ چیز را از روی گوشی خود از دست ندهید؟؟
آیا جهت ازبین بردن حس ناراحتی،غم و اندوه استفاده مکرر از تلفن همراه خود می کنید؟؟
پاسخ به سوالات فوق نشان می دهد شما چقدر وابستگی به تلفن همراه خود دارید.
چند درصد مردم دنیا دچار نوموفوبیا هستند؟؟؟
مطالعات در بریتانیا نشان می دهد که 66 درصد مردان و 70 درصد از زنان دچار نوموفوبیا هستند،
76% از افرادی که به نوموفوبیا گرفتارند بین18 تا 24 سال هستند.
40% از افراد دارای دو تلفن همراه می باشند
80% از مردم به اشتباه فکر می کنند که گوشی آنها در جیب می لرزد و 30% به اشتباه فکر می کنند که گوشی آنها در جیب زنگ می زند.
@aledavood
هوش سفید
راه های حذف کامل اطلاعات از دستگاه های اندرویدی
اول: اطلاعاتتان را رمز گذاری کنید
قبل از شروع به پاک کردن اطلاعات بهتر است آنها را رمزگذاری کنید تا در صورت بازیابی، اطلاعات غیرقابل استفاده باشد . برای رمزگذاری وارد تنظیمات دستگاه شوید، سپس بخش Security یا امنیت را انتخاب کنید و گزینهی رمزگذاری تلفن همراه یا Encrypt phone را انتخاب کنید.
دوم: بازگشت به تنظیمات کارخانه
مراحل بازگردانی به تنظیمات کارخانه را انجام دهید، برای اینکار در تنظیمات گزینهی Backup & Reset را انتخاب کنید و سپس بازگردانی به تنظیمات کارخانه را اجرا کنید. البته قبلاً از اطلاعاتی که لازم دارید یک پشتیبان تهیه کنید.
سوم: بارگذاری دادههای بیمصرف
معمولاً مورد های اول و دوم کافی است، اما اگر قصد دارید امنیت بیشتری برای اطلاعات شخصی خود ایجاد کنید، حافظهی تلفن همراه خود را پس از اینکه گامهای اول و دوم را پر کردید با دادههای جعلی مانند تصاویر، فیلمها و البته دفترچهتلفن جعلی پر کنید.
چهارم: مجدداً بازگشت به تنظیمات کارخانه
مجدداً وارد تنظیمات شوید و مراحل بازگردانی به تنظیمات کارخانه را انجام دهید. به این ترتیب، در صورتی که اطلاعات حافظه تلفن همراه شما، بازگردانی شوند، اطلاعات اصلی شما در میان اطلاعات جعلی که در گام سوم ایجاد کردهاید، پوشش داده شدهاند و احتمال بازگردانی آنها بسیار پایین است.
علت معرفی گام اول بود که به نظر میرسد افراد این مسئله را فراموش میکنند و پس از فروش تلفن همراه خود ممکن است درگیر مشکلات ناخواسته شوند.
@aledavood
هوش سفید
دولت هند نیز پس از چین و روسیه تصمیم دارد از شرکت های تهیه کننده اینترنت و خدمات اینترنتی بخواهد اطلاعات کاربران این کشور را در سرورهایی داخل مرزهای همین کشور ذخیره کنند.
دولت هند تصمیم دارد از شرکت های تهیه کننده اینترنت بخواهد اطلاعات کاربران این کشور را داخل مرزهای آن ذخیره کنند. درهمین راستا پنل سیاست گذاری ابر دولت هند قصد دارد اطلاعاتی که در داخل کشور تولید شده و همچنین اطلاعات درباره مردم هند در سرورهای داخلی ذخیره شود.
این اقدام به سازمان های اجرای قانون و اطلاعاتی کمک می کند هنگام تحقیقات خود به این اطلاعات دسترسی داشته باشند. کریس گوپالاکریشنان از مدیران شرکت Infosys و رئیس این پنل هیچ گونه اظهار نظری درباره این تصمیم نکرده است.
پیش از هند، چین و روسیه و اروپا نیز از تمام شرکت های تهیه کننده اینترنت چنین درخواستی را داشتند. در صورت تصویب چنین قانونی شرکت هایی که خدمات مبتنی برابر تولید می کنند مانند اپل، آمازون و مایکروسافت باید سرورهای محلی در هند بسازند و این امر به تدریج هزینه های بیشتری برای کاربران ایجاد می کند.
@aledavood
هوش سفید
پدیده سوء رفتار و بد رفتاری در فضای مجازی را اصطلاحا مزاحمت سایبری یا CyberBullying نامیده اند، پدیده ای که طبق آمار در سال ۲۰۰۷ بیش از ۳۲ درصد از جوانان سراسر جهان به آن دچار بودند. مزاحمت سایبری یعنی زمانی که شخصی به وسیله ابزار های رایج تکنولوژی شخص دیگری را ناراحت می کند و مزاحم او می شود، که این ابزار الکترونیکی می تواند ایمیل، پیامک، تماس تلفنی یا هر چیز دیگری از این قبیل باشد. مزاحمت سایبری می تواند شامل ارسال ویروس کامپیوتری، هک کردن یک اکانت، ایجاد مزاحمت برای یک بازیباز در حین انجام یک بازی اینترنتی در فضایی اجتماعی توسط بازیباز های دیگر، توهین کردن به یک کاربر در شبکه های اجتماعی و دیگر اقدامات مشابه اینها باشد. مزاحمت های سایبری انواع مختلفی دارند اما هر کدام از آنها می توانند بر روی زندگی واقعی فردی که مورد مزاحمت قرار گرفته نیز تاثیرگذار باشد و مشکلاتی از قبیل تضعیف شخصیتی، افسردگی و انزوا را در پی داشته باشد. گروهی از محققین که روی مساله مزاحمت های سایبری تحقیق کرده اند معتقدند که فضای اینترنت بد رفتاری را آسان تر می کند. در واقعی آن گمنامی و پوششی که اینترنت در اختیار کاربران قرار می دهد باعث می شود مزاحمان احساس کنند که در ایمنی کامل هستند و در نتیجه رفتار های بد خود را با خیال راحت بروز می دهند. همچنین این پوشش باعث می شود که فرد احساس کند کاربران در واقع آدم های واقعی نیستند و فقط مجازی هستند که این مساله هم منجر به این می شود که مزاحمان با آسودگی خاطر به مزاحمت خود بپردازند. در بسیاری از موارد، این کودکان و نوجوانان بوده اند که مزاحمت های سایبری ایجاد کرده اند. اما این بدان معنا نیست که مزاحمان اینترنتی فقط کودکان و نوجوانان هستند، بلکه در اصل هر کسی در هر سنی می تواند مزاحمت سایبری ایجاد کند.
@aledavood
هوش سفید
فرقه بهار به سمت رسوایی...
رئيس كل دادگستري استان تهران از برگزاري علني دادگاه اسفنديار رحيم مشايي خبر داد
@aledavood
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سخنان قابل توجه #ابوترابی، عضو کمیته تفحص از #دوتابعیتی ها
🔹ابوترابی می گوید یک مقام تراز بالا (بالاتر از وزیر) در زمان تحصیل در اسکاتلند تابعیت انگلیس گرفته است!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هوش سفید
قال رسول اللّه صلى الله عليه و آله:
إنَّ اللّه َ يُباهِي مَلائِكَتَهُ عَشِيَّةَ عَرَفةَ بِأهلِ عَرَفَةَ فَيَقولُ : اُنظُروا إلى عِبادي أتَوني شُعثا غُبرا ؛
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله می فرمایند:
خداوند در غروب عرفه نزد فرشتگانش به اهل عرفه مى بالد و مى گويد: «بندگانم را بنگريد! ژوليده و غبار آلود ، نزد من آمده اند .»
. مسند أحمد ، ج 2، ص 224 .
🌹🌷💐
@aledavood
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
✅ نشست تخصصی خبرگزاری تسنیم با حضور دکتر خطیب زاده ، کارشناش رسانه و فضای مجازی
❎چرا ناظران پخش بر محتوای بیشرمانه برخی برنامههای کمدی نظارت ندارند؟
↙️یک پژوهشگر عرصه رسانه با بیان اینکه رسانه ملی عملکرد معکوسی در تقویت عفاف جامعه دارد،گفت: جامعه ما نیاز به الگوهای دینی دارد نه الگوهای غربی و نه سلبریتیها.
🔻به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا مسأله عفاف یکی از عناصر مهم در ارتقای سطح معنویات افراد و به دنبال آن جامعه است که خداوند آن را به صورت فطری در نهاد انسانها به ودیعه گذاشته تا جایی که در تمام آموزههای پیامبران و نیز متون کتب مقدس نسبت به حفظ آن تأکید شده است. حد و حدود و قوانین شرعی مسأله عفاف و حجاب نیز تبیین و تشریح شده است.
🔻در چنین شرایطی رسانهها به خصوص رسانه ملی به عنوان پیشروان عرصه فرهنگی ضمن اینکه باید مقابل این جریانات غیر دینی بایستند، نیاز است الگوهایی به جامعه ارائه دهند که سطح فرهنگ مردم را متناسب با الگوی ایرانی اسلامی رشد و ارتقا دهند. متأسفانه اکنون در سایه غفلت متولیان دینی و انقلابی جامعه رسانه ملی نه تنها به تقویت ارزشهای دینی نمیپردازد بلکه تبدیل به تریبونی برای اشاعه فرهنگهای ناهنجار و بعضاً مبتذل به جامعه شده است و این را به وضوح در برنامههای تلویزیونی به خصوص برنامههای به اصطلاح کمدی و به اصطلاح طنز مشاهده میکنیم.
🔻در گفتوگویی با سمیرا خطیبزاده، محقق، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در حوزه رسانه نظرات وی را درباره ریشههای علت افول موضوع "عفاف در رسانه" و نیز راهکارهای عبور از این معضل جویا شدیم. مشروح این گفتوگو را با محورهای مهم زیر در خیبرگزاری تسنیم بخوانید.
↙️ مونتسکیو: نابودی عفت، بزرگترین مفاسد را باعث میشود
↙️وقتی مجری اصرار بر بروز احساسات درونی زوجین دارد!
↙️رسانه ملی جایگاه ارزشی زنان را تنزل داده است
↙️سریال «در پناه تو» نمونه موفق نمایش زن نیمهآرمانی بود
↙️رسانه ملی کاستی مهمی در معرفی الگوهای برتر قرآنی به زنان دارد
↙️جامعه اسلامی ما نیاز به الگوهای دینی دارد نه سلبریتیها
↙️امام(ره) تلویزیون را دستگاه تربیتساز معرفی کردند
↙️عادیسازی روابط دختر و پسر از دستاوردهای رسانه ملی به جامعه است
🔻متن کامل نشست را در خبرگزاری تسنیم و در لینک زیر بخوانید↙️
http://tn.ai/1803507
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 بخش #جنجالی سخنرانی استاد ازغدی که موجب واکنش علما شد!👆
▪️هنر نیست، در درس خارج فقها بحثهای طهارت،نجاست و... تکرار بشود
▪️علت بیتوجهی دروس خارج به مسائل حکومتی #بیسوادی است
@aledavood