هدایت شده از نبرد شناختی
شهید حاج قاسم سلیمانی درست در زمانی که دشمن با جنگ شناختی در ایران و منطقه مشغول «مدیریت اذهان» ملت ما و ملت های جهان بود، او با عمل صالح و صدق و اخلاص در تدارک «مدیریت قلبها» بود. شهادت مظلومانه او سندی محکم بر پیروزی در این جنگ نا برابر بود.
💡کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
🔷راهبردهای قرآنی برای جنگ شناختی
💠خداوند در قرآن کریم، 14 قرن قبل در سوره حجرات پیشبینی جنگ شناختی را فرموده است.
لذا خطاب به مؤمنین 6 راهکار کلیدی را ارائه میفرماید تا در این جنگ بدون سلاح و شمشیر، شکست نخورند.
1-از رهبری جامعه پیشی نگیرید. (حجرات آیه1)
2- صدای خود را بالاتر از صدای رهبری قرار ندهید. (حجرات آیه 2)
3-اگر فاسقی برای شما خبری آورد در مقام تحقیق و تبیین برآیید، بهراحتی قبول نکنید.(حجرات آیه 6)
4-اگر نزاعی بین مؤمنین رخ داد آتش بیار معرکه نباشید بین آنها صلح و آشتی برقرار کنید. (حجرات آیه 10)
5-مبادا گروهی از شما گروهی دیگر را مسخره کنند.(حجرات آیه 11)
6- از بسیار گمانها دوریکنید، زیرا برخی گمانها گناه است. در کار یکدیگر تجسس نکنید. غیبت یکدیگر را هم نکنید.(حجرات آیه 12)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
💡کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اصول تربیت رسانهای در خانواده اسلامی (اصل تدریج)
🎙 سخنران : سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
بیانات حضرت آقا در دیدار اعضای بسیج دانشجویی :
🔸دانشگاههابه مجردی که دشمن کوچکترین تحرکی نشان داد، او را هدف قرار بدهید. در جنگ فرهنگی، در جنگ سیاسی، در جنگ امنیتی، تحرک دشمن را درست نمیتوان دید.
🔹 گاهی اوقات، دشمن کار را به گونهای ترتیب میدهد که حرف حقی، از زبان یک نفر صادر بشود! دشمن ناحق و باطل است، پس چرا میخواهد این حرف حق از زبان آن شخص صادر بشود؟ چون میخواهد پازل خودش را کامل کند. این پازل از صد یا دویست قطعه تشکیل شده؛ یک قطعهاش هم همین حرف حقی است که آن شخص باید بزند تا این پازل را کامل کند! اینجا این حرف حق را نباید زد. پازل دشمن را کامل نباید کرد. در این حد هوشیاری لازم است! بله، وارد سیاست بشوید و فکرِ سیاسی کنید؛ اما بسیار هوشیار. دشمن نباید بتواند از هیچ حرکت و اظهار و موضعگیری شما استفاده کند. این، اصل اول و یک خط قرمز است.چهطور دشمن را بشناسیم؟ چهطور تمایلات او را کشف کنیم؟ چهطور بفهمیم که این کار به نفع دشمن یا به ضرر دشمن است؟ این همان نقطهی اساسی است. این همان جایی است که به اهتمام کامل، مطلقاً سهلانگاری نکردن و هوشیاری و بیداری کامل احتیاج دارد. اگر هم در جایی برای انسان مطلب روشن نیست، آن جا نباید حرکت کند. اگر دیدید زیر پا محکم است، پا بگذارید؛ اگر دیدید مشکوک است، پا نگذارید. بنابراین محافظهکار نباشید، اما هوشیار باشید؛ این، آن خط سیاسی است. البته سخت است و آسان نیست؛ اما شما هم مرد کارِ سختید؛ بسیجی هستید و باید این کار سخت را به عهده بگیرید.
1386/2/31
سرداردلها دقیقا وقتیکه آمریکا با تروریسم وجنگ شناختی-ترکیبی در ایران ومنطقه مشغول تسخیر اذهان و قلوب ملت ما و ملتهای جهان بود، با بصیرت، صدق و اخلاص در پی «مدیریت قلبها» بود.
ترور کور او سندی محکم بر پیروزی در این جنگ نابرابر و ترس دشمن از اثرات اقداماتش بود.
حاج قاسم باشیم.
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
صفحه اول سایت یاهو
دیگر این فتنه نیست، جنگ تمام عیار ترکیبی است...
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
صفحه اول سایت یاهو دیگر این فتنه نیست، جنگ تمام عیار ترکیبی است... رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای
حجم اخبار جعلی و ساخت روایت ضد ایران و پشتیبانی شبانه روزی تمام دستگاه های پروپاگاندای آمریکایی - صهیونیستی آنقدر عجیب و زیاد است که باید فکری اساسی برای این شرایط کرد.
مهمترین ماشین پروپاگاندای فعلی ضد انقلاب اسلامی ، پیام رسان صهیونیستی تلگرام است که بازدید دیروز کانال های فارسی در آن ۳.۶ میلیارد بوده است
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
صفحه اول سایت یاهو دیگر این فتنه نیست، جنگ تمام عیار ترکیبی است... رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای
پول پاشی اینستاگرام برای دریافت محتوا از ایران...
آدام موسری صهیونیست مدیر اینستاگرام تمام قد برای حمایت از اغتشاشگران در صحنه حاضر شده
در فتنه۸۸ جک دورسی مدیر توییتر محور براندازی بود، در فتنه ۱۴۰۱ اینستاگرام...
هر کسی صحبت از مماشات با سرویس های شرکت متا یعنی واتس اپ و اینستاگرام در داخل کرد مطمئن باشید یا جاهل است یا خائن...
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🔰 سی ان ان هم از هشتگ سازی رباتیک شاکی شد!
📝 محمد لسانی
در هفته های گذشته حجم بالای ارسال مطالب و هشتگ سازی مجازی به خصوص در شبکه اجتماعی توییتر باعث بهت و حیرت مخاطبان شد به گونه ای که برای برخی فقط حس تسلیم و همراهی ایجاد می کرد.
🔹 رکورد تاریخ توییتر شکست!
حجم تولید محتوا، هشتگ سازی و به خصوص فعال شدن ریترها (ریتوییت کننده ها) کار را به جایی رساند که بنا بر ادعای رسانه ها، رکود تاریخ توییتر از چند جنبه شکسته شد. همه این رکوردشکنی ها بر اهمیت مسئله افزود که واقعا چه اتفاقی در جریان است؟
🔸️ کمپین های دستکاری هماهنگ چیست؟
سی ان ان مخفف (The Cable News Network) به عنوان نخستین شبکه خبری 24 ساعته امریکا به این ترندینگ گسترده و هشتگ سازی، حساس شد و در مطلبی با تیتر "جنگ روایتها در مورد ایران در شبکه های اجتماعی"، نقدهای جدی به موجودیت این ترند مطرح کرد و آن را زیر سوال برد.
مهمترین نقدی که این شبکه امریکایی مطرح کرد بر روی "کمپین دستکاری هماهنگ" (coordinated manipulation campaigns) استوار است. این کمپین ها بر روی عملیات از پیش تعیین شده و سازماندهی شده استوار است که یک مادرخرج و سفارش دهنده دارد. در این کمپین ها کاربران یا به طور مشخص ربات های سایبری، خود را جای مردم جا می زنند و عموما فقط ارسال محتوا و بازنشر با هشتگ انجام می دهند و کامنت گذاری بسیار پایین و مخاطبان محدودی دارند. برای همین به این نوع کنش در فضای شبکه اجتماعی، "عملیات تأثیر" (INFLUENCE OPERATION) می گویند.
کارشناسان تحلیل داده به سی ان ان گفتند: «تعداد قابل توجهی از حسابهای کاربری در موج جدید، تازه ایجاد شده» و «بسیار نادر است که این حجم از لشکرکشی آنلاین از حسابهای تازه ساخته شده را ببینیم که متعاقباً و به طور مداوم در فعالیتهای توییتری شرکت میکنند.»
🔹 سوال محوری سی ان ان که همه را به فکر فروبرد؟
نویسندگان گزارش سی ان ان به قطعیت رسیدند که موج هشتگی مهسا امینی در فضای توییتر، مصنوعی و بات محور است و در اینجا به یک سوال اصلی رسیدند: چه کسی پشت این همه فعالیت توییتری برای هشتگ #مهسا_امینی است؟
گزارش سی ان ان به دسته بندی کاربران پشت این هشتگ می پردازد. این دسته ها شامل مهاجران، حامیان تغییر رژیم از جناح راست و محافظه کار امریکا تا اسرائیل و در نهایت مجاهدین خلق (منافقین) ساکن در آلبانی هستند.
🔸 کنشگران این انقلاب رباتیکی چه سابقه ای دارند؟
سی ان ان با تمرکز بر سازمان مجاهدین خلق (منافقین) می نویسد: این گروه، قطعا قبل از درگذشت مهسا امینی، در دستکاری (Manipulation) رسانه های اجتماعی فعال بوده است. فیس بوک، سال گذشته صدها حساب جعلی مرتبط با مزرعه ترول ها در آلبانی را حذف کرد و گفت به این سازمان مرتبط هستند.
🔸️ عملیات سایبری فرامرزی با هدف تروریستی در ایران
همه آنچه از روز اول در مورد انقلاب رباتیک، رهبران فاکتوری – به صورت مشخص معصومه پولی نژاد - نوشتیم و گفتیم نه در داخل ایران که در خارج از آن نیز فریاد می شود. امروز کارشناسان کلان داده، شرکت های داده کاو و پژوهشگران رسانه باید توییتر را خطاب قرار داده و بپرسند: 1- حجم واقعی فعالیت رباتیک بنابر تحلیل های مبتنی بر باتومتر (پروژه مشترک رصدخانه رسانه های اجتماعی و موسسه علوم شبکه در دانشگاه ایندیانای امریکا) چه مقدار است؟ 2- در پروژه های "دستکاری هماهنگ" قبلی که توسط دولت ها یا گروههای قدرت به اجرا می رسید توییتر ورود می کرد و اقدام به غیرفعال کردن همزمان حساب های کاربری می کرد. در مورد هشتگ مهسا امینی هیچ گزارشی از اقدام جدی توییتر نیست. آیا قبل یا حین "عملیات تأثیر "، هماهنگی با توییتر انجام شده که نظاره گر باشد و آب به آسیاب آنها بریزد؟ 3- آنچه در طی این چند هفته در پلتفرم توییتر اتفاق افتاد و فعالیت مشهود ترول ها (هتاکان) ، استروتورفرها (مردم نمایان) و بات ها (کدهای برنامه نویسی شده) که برای خشونت، افراطی گری، تخریب، تعیین هدف انسانی و سازمانی برای جرح/قتل و قرارهای آشوب در ایران متمرکز بود آیا برای شرکت توییتر مصداق "حمایت از عملیات تروریستی" نیست؟!
💠 بخوانید:
https://farhikhtegandaily.com/news/74768/
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 همین ابتدا تاکید می کنم این یک فیلم عادی نیست و اگر روحیه حساس یا اعصاب ضعیفی دارید آن را نبینید.
دیشب قبل از برنامه به جناب نوبخت معاون فرهنگی سپاه تهران گفتم که حتما جزییات و نحوه شهادت دلخراش 3 بسیجی در آشوبهای اخیر تهران را توضیح دهید.
ابتدا ابا داشت و گفت شاید خانواده هایشان ببینند و ناراحت بشوند و حال شان بدتر شود، گفتم این حرف درست است اما اگر شما روایت اصلی را نگویید هیچ کس دیگر نخواهد گفت و مظلومیت این بچه ها بازهم پنهان خواهد ماند. در این جنگ رسانه ای چاره ای نداریم جز اینکه واقعیت را به مردم بگوییم که این بچه ها با چه مظلومیتی توسط داعشی های وطنی شهید شده اند.
باید روایت کنیم تا در تاریخ ثبت شود، کسانی که با شعار «برای تو کوچه رقصیدن» و «برای یک زندگی معمولی» به خیابان آمدند، قبل از رسیدن به قدرت چه جنایاتی را رقم زدند...
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
18.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آیا بازیهای رایانهای مشکلساز هستند؟
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
⭕️در گفت وگو تفصیلی کیهان با سیدعلیرضا آل داود، پژوهشگر فضای مجازی و مدرس سواد رسانهای بررسی شد:
✅جنگ رسانهای غرب علیه ایران از 88 تا 1400
⭕️در حال حاضر چون در یک جنگ شناختی، ادراکی از سمت دشمن قرار داریم نمیتوانیم به رسانهها فقط از یک بعد و به طور تک موضوعی نگاه کنیم. درحقیقت همگی به عنوان یک مجموعه که همپوشانی دارند با یکدیگر، هجمهای با قالب خودشان را طراحی میکنند.
در دنیای رسانهای شده اکنون ما رسانههایی داریم که فرم، قالب و محتوای هر یک با دیگری متفاوت است. برای مثال شبکه ایران اینترنشنال، من وتو و بیبی سی فارسی، در صدر شبکههای ماهوارهای هستند که بر ضد ایران برنامه تولید میکنند اما همین شبکهها اگر در توییتر، اینستاگرام وتلگرام فعالیت نداشته باشند ضریب کمتری از مخاطب را خواهند داشت. چون در عصر فعلی مردم بیشتر به فضای مجازی متصل هستند.
📶https://kayhan.ir/fa/print/219861
کلاس سواد رسانه ای:
📔 خطای دید
قسمت های تاریک و روشن اطراف دانه هایی که در تصویر می بینید باعث می شود در ذهن این توهم ایجاد شود که تصویر در حال حرکت است با اینکه عکس زیر کاملا ثابت است.
در فجازی به چشمانمان هم اعتماد نکنیم
#مردم_میدان
#سید_علیرضا_آل_داود
🔴معاون وزیر کشور: مدیران اینستاگرام و واتساپ باید محاکمه شوند
🔹«مجید میراحمدی» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: «اینستاگرام و واتساپ مجرمانی هستند که مدیران آن باید محاکمه بشوند و این ابزارها در اتفاقات اخیر به صحنه آمده و مسئولان امر، استفاده از آنها را بررسی میکنند. ابزاری که امنیت کشور را به خطر بیندازد، باید کنار برود.»
💡کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
فقط مونده ابلیس در سعودی اینترنشنال حضور پیدا کنه تا پازل شیاطین در این شبکهی داعشی تکمیل بشه!!!
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🔴تحلیل راهبرد جدید دشمن در اغتشاشات اخیر
⏪نتایج تجزیه و تحلیل تهاجم رسانه ای در ۲۴ ساعت اخیر نشان می دهد، حجم قابل توجهی از پست ها، استوری ها، برنامه های زنده و تحلیل های شبکه های رسانه ای بی بی سی، من و تو، ایران اینترنشال، منافقین، پان عربسیم و ... نسبت به تحریک مردم بومی و کارگران صنعت پتروشیمی منطقه ویژه عسلویه، محتواهای تحریک آمیز تولید و منتشر نموده اند.
🔺بی بی سی هر ساعت به صورت میانگین یک خبر، تحلیل یا تصویر از نا آرامی های عسلویه منتشر می نماید و در بستر فضای مجازی خود حدود ۱۰ پست و خبر تحلیلی منتشر نموده که در مقایسه با سایر مناطق ناآرام کشور بی سابقه است.
🔺چرا توسعه چتر رسانه ای تحریک و تهیج در مناطق صنعتی پتروشیمی مهم است؟
۱. خطرات عظیم و فوق تصور زیست محیطی و فاجعه انسانی در صورت خرابکاری و انفجار در مخازن پتروشیمی و پالایشگاه های گاز منطقه
۲. بهره گیری از زمینه های نارضایتی و تحریک پذیری زیاد برخی از اقوام ساکن در منطقه
۳. دسترسی گروهک های مسلح تجزیه طلب از طریق مرزهای آبی به منطقه
۴. امکان تحریک قوم عرب و لر خوزستان با کمک پروژه های کشته سازی توسط گروهک های مسلح
۵. تاثیرات کلان اقتصادی صنعت پتروشیمی در چرخه اقتصاد کشور به ویژه تولید خوراک برای صنایع پایین دستی
۶. تمرکز سرویس های جاسوسی به ویژه موساد روی مناطق ویژه پتروشیمی عسلویه و بندر ماهشهر
۷. تغییر موازنه سهم ایران از میادین مشترک انرژی
۸. تاثیر خرابکاری صنعتی در مذاکرات هسته ای و دیپلماسی بین المللی ایران
⏪بهتر است مسئولین استان های بوشهر و خوزستان با فوریت به این مساله رسیدگی و لیدرهای گروهک ها شناسایی و دستگیر شوند.
✍ مجید قنبری
💡کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
ترجمه و شرح خطبه 16 نهج البلاغه؛
متن نهج البلاغه🌸🌺🌼
و من كلام له (علیه السلام) لما بُويِعَ في المدينة و فيها يخبر الناس بعلمه بما تئول إليه أحوالهم و فيها يقسمهم إلى أقسام:
ذِمَّتِي بِمَا أَقُولُ رَهِينَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِيمٌ، إِنَّ مَنْ صَرَّحَتْ لَهُ الْعِبَرُ عَمَّا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْمَثُلَاتِ حَجَزَتْهُ التَّقْوَى عَنْ تَقَحُّمِ الشُّبُهَاتِ، أَلَا وَ إِنَّ بَلِيَّتَكُمْ قَدْ عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا يَوْمَ بَعَثَ اللَّهُ نَبِيَّهُ (صلی الله علیه وآله)، وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ وَ لَيَسْبِقَنَّ سَابِقُونَ كَانُوا قَصَّرُوا وَ لَيُقَصِّرَنَّ سَبَّاقُونَ كَانُوا سَبَقُوا، وَ اللَّهِ مَا كَتَمْتُ وَشْمَةً وَ لَا كَذَبْتُ كِذْبَةً وَ لَقَدْ نُبِّئْتُ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ هَذَا الْيَوْمِ.
👈خطبه اى از آن حضرت (ع) هنگامى كه در مدينه با او بيعت كردند:
⬅️آنچه مى گويم بر عهده من است و من خود ضامن آن هستم. آن كس كه حوادث عبرت آموز روزگار را به چشم ببيند و از آن پند پذيرد، پرهيزگاريش او را از آلوده شدن به كارهاى شبهه ناك باز مى دارد.
↩️بدانيد كه بار ديگر همانند روزگارى كه خداوند، پيامبرتان را مبعوث داشت، در معرض آزمايش واقع شده ايد. سوگند به كسى كه محمد را به حق فرستاده است، در غربال آزمايش، به هم درآميخته و غربال مى شويد تا صالح از فاسد جدا گردد.
⤵️يا همانند دانه هايى كه در ديگ مى ريزند، تا چون به جوش آيد، زير و زبر شوند. پس، پست ترين شما بالاترين شما شود و بالاترينتان، پست ترينتان. واپس ماندگانتان پيش افتند و پيشى گرفتگانتان واپس رانده شوند. به خدا سوگند، كه هيچ سخنى را پنهان نداشته ام و دروغ نگفته ام كه من از چنين مقامى و چنين روزى آگاه شده بودم.
🌹مراقب باشیم در فتنه ها غربال نشویم.
💐پیامبر اکرم (ص):
🌹احب الاعمال الی الله الصلاة لوقتها ثم بر الوالدین ثم الجهاد فی سبیل الله.
🌹بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است، آنگاه نیکی به پدر و مادر، آنگاه جنگ در راه خدا.
✍کنزالعمال، ج 7، ص 285، ح 18897
🖼 اگر سپاه نبود...
خاطرهای از اغتشاشات سال ۷۸.
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🔷نظر قابل تحسین رئیس قوه قضائیه در خصوص دههی هشتادی ها
💠حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای با بیان اینکه جوانان و نوجوانان موسوم به دهه هشتادی، امروز بعضاً بیشتر از جوانان و نوجوانان نسل اول انقلاب، معتقد به آرمانها و ارزشها هستند، گفت: نباید این تصور را داشت که جوانان و نوجوانان ما بواسطه شیطنتهای دشمن، نفوذ فضای مجازی و برخی کم کاریهای ما مسئولین، از دست رفتهاند؛ بلکه نسل جوان ما امروز بهتر و مجهزتر از نسل اول انقلاب در مسیر ارزشها و آرمانها قرار دارند؛ البته در این زمینه با توجه به عمق و شدت تلاش دشمنان، همه صاحبان تریبون، افراد دارای نفوذ کلام و مسئولین بخشهای ذیربط در نقاط مختلف کشور، باید تلاش بیشتری به خرج دهند.
رایگان 👌؛ تحلیلگر رسانه و فضای مجازی شوید 👇
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
امروز شبکههای اجتماعی محلی برای نبرد جهانی شناختی است که میلیاردها انسان از صدها کشور بر روی سکوهای مختلف برپا میکنند. شبکههای اجتماعی بیطرف نیستند و نحوهی تفکر، ذائقه، رفتار و چگونگی درک ما از دنیای اطرافمان را تغییر داده و چیزی بهنام «میدان نبردِ» جهانی ایجاد کردهاند.
💡کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
جنگ جهانی رسانه ای ضد انقلاب اسلامی با محوریت تلگرام و توئیتر...
بازدید تلگرام در روز سه شنبه ۱۹ مهرماه از ۶ میلیارد بازدید در روز عبور کرد...
تلگرام گیت را در روزنامه صبح نو بخوانید
https://akharinkhabar.ir/politics/4263062
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب در تحلیل حوادث اخیر: اغتشاشات خیابانی واکنشِ انفعالی دشمن در مقابل حرکتهای بزرگ اخیر ملت ایران است / ابتکار دست ملت ایران است
۳ دختر نوجوان به طرز غم انگیزی به زندگی خود پایان دادند
هر ۳ سقوط از ارتفاع(متاسفانه خودکشی)
آیا پای چالش اینترنتی مانند نهنگ آبی در میان است؟
آیا روابط خارج از عرف نوجوانان و رفتار الگوبرداری شده از سلبریتی ها و فواحش اینستاگرامی و سپس شکست عاطفی و خیانت عامل این موضوع است؟
آیا ترس از آبرو پس از تجاوز و رها شدن عامل است؟!
آیا...؟!
نوجوانان بی دفاع دههی هشتادی را. با کار فرهنگی و تربیتی اقناعی دریابیم
🔴یتیم های اینترنتی دهه هشتادی، پدیده های امروز کف خیابان ...
😞سال ۹۶ به این موضوع و چرایی آن اشاره های زیادی کردم
به عنوان نمونه مصاحبه زیر که حاصل چند ماه پژوهش در آن زمان است را بخوانید: 👇
⭕️شیوع پدیده «یتیم اینترنتی»
🔷یک پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به شیوع پدیده «یتیم اینترنتی» در فضای مجازی گفت: کودکی خطاب به پدر و مادرش نوشته بود «کاش یک گیگ اینترنت بودم نه یک کودک، کاش من هم یک گیگ اینترنت پر سرعت بودم تا هر از گاهی دستان پرمهر پدر و مادرم را لمس میکردم ...»
🔴این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه انتشار بیش از حد اخبار منفی در سطح کشور امنیت روانی مردم را به خطر خواهد انداخت، تصریح کرد: متاسفانه فضای روانی این روزهای کشور متاثر از اخبار منفی و شوک برانگیز فراوان است و همین موضوع جامعه را به سمت بیاعتمادی افراد نسبت به یکدیگر، استرس و اضطراب فراوان سوق میدهد البته طرح این موضوع به معنای عدم انتشار و آگاهیرسانی به مردم نیست.
🔴وی متذکر شد: سر منشا بسیاری از بیماریها، استرس و تنشهای عصبی عنوان میشود و این در حالیست که ما باید برای تزریق روح امیدواری و نگاه امیدوارانه به آینده در سطح جامعه تلاش کنیم و اخبار اجتماعی منفی نظیر قتلها، کودک آزاریها و ... را برای گروه های تخصصی و بهصورت خاص منتشر کنیم تا با فعالیتهای علمی، قضایی و ... تا حد ممکن از تکرار این مشکلات و حوادث جلوگیری کنیم.
🔴آل داود بروز اختلالات مختلف خطرناک روانشناختی را ناشی از این حضور بسیار زیاد در فضای مجازی عنوان کرد و افزود: از نخستین تبعات این حضور بیمارگونه در فضای مجازی اعتیاد اینترنتی است که عواقب بسیار خطرناکی را بخصوص برای نوجوانان و جوانان به دنبال دارد.
🔴این پژوهشگر فضای مجازی از مشکلات جدی این روزهای کشور و مردم معتاد به اینترنت را خشونت پنهان و افسردگی دانست و افزود: در تحقیقات متعدد روانشناسان نشان داده شده که بر خلاف کتابها که انسان پس از مطالعه آنها را کنار میگذارد و روحیه مثبت پیدا میکند، استفاده از فضای مجازی انسان را به شدت پابند خود کرده و محدود میکند به طوری که گذراندن وقت بسیار در فضای مجازی در نهایت منجر به دوری از دوستان حقیقی و خانواده، افسردگی، جذب شدن به افراد با هویت مجهول، خلافکار و شکست عاطفی میشود.
🔴وی ادامه داد: خشونت پنهان در فضای مجازی اغلب خود را به صورت تخلیه احساسات، ناراحتیها و عصبانیتها در کامنتها نشان میدهد و افراد فکر میکنند که با ابراز خشم مجازی خود در شبکههای مجازی برای لحظهای آرام میشوند که متاسفانه این خشم پنهان و ناگهانی امروز به فضای حقیقی هم سرایت کرده و کشور را در جهات گوناگون دچار مشکل کرده است.
🔴آل داود اختلال روانشناختی امپاتی یا دیگر خودپنداری را از دیگر آثار حضور بیضابطه و بیهدف در فضای مجازی دانست و اظهار داشت: یکی از بحرانهای فردی و اجتماعی دیگر خودپنداری ناشی از تعامل کاربران با فضای مجازی بوده و «امپاتی» در چنین شرایطی همانند یک سندروم اجتماعی، بحرانهای هویتی را دامن میزند و این امر زمینهساز بسیاری از تعارضات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواهد شد.👇
🌐https://paydarymelli.ir/0007oU