26.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا علیه السلام
نایب الزیاره همهی شما عزیزان هستم 💐🌹
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
در روزنامه جوان فردا بخوانید:
سانسور امریکایی در بنگاه توئیتر
هر روز اسناد تازهتری از لشکر رباتهای توئیتری و فعالیت کارکنان این شبکه اجتماعی در راستای اهداف سیاسی خاص و ممانعت از انتشار واقعیتها و دروغپردازی و مقابله با آزادی بیان منتشر میشود و رسواییهای تازهای را برای این غول رسانهای به ارمغان میآورد. اینبار هم بخشهای دیگری از اسناد منتشر شده توئیتر نشان میدهد تیمی از کارمندان این شبکه اجتماعی برای جلوگیری از دیدهشدن برخی توییتها و افراد لیستهای سیاه ایجاد میکردند. توئیتر با استفاده از Visibility Filtering جستوجوی برخی اکانتها را مسدود، از ترند شدن برخی از محتواها جلوگیری میکرده و به عمد اجازه نمیداده بعضی از توئیتها بتوانند بازدید خوبی بگیرند. تمامی این فعالیتها بدون اطلاع کاربران توئیتر و به صورت محرمانه انجام میشدهاست.
لینک نسخه الکترونیکی:
http://www.javann.ir/004igP
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
ای خدای عزیز و ای خالق حکیم بیهمتا ! دستم خالی است و کولهپشتی سفرم خالی، من بدون برگ و توشهای بهامید ضیافت عفو و کرم تو میآیم. من توشهای برنگرفتهام؛ چون فقیر [را] در نزد کریم چه حاجتی است به توشه و برگ؟!
سارُق، چارُقم پر است از امید به تو و فضل و کرم تو؛ همراه خود دو چشم بسته آوردهام که ثروت آن در کنار همه ناپاکیها، یک ذخیره ارزشمند دارد و آن گوهر اشک بر حسین فاطمه است؛ گوهر اشک بر اهلبیت است؛ گوهر اشک دفاع از مظلوم، یتیم، دفاع از محصورِ مظلوم در چنگ ظالم.
#وصیتنامه شهید سلیمانی
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آسیبهای شبکههای اجتماعی
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
💠جنگ شبکههای اجتماعی
🔸جان آرکیلا و دیوید رونفلد از مرکز تحقیقاتی رند در سال 1996 کتابی منتشر کردند با عنوان "ظهور شبکههای اجتماعی." آن دو اظهار داشتند كه نوع جدیدی از درگیریهای اجتماعی در حال ظهور است، جایی كه شبکههای "بدون رهبر" بازیگران در درجه اول غیردولتی از انقلاب اطلاعات (یعنی اینترنت) بهره میگیرند تا یك مبارزه بینظیر با شدت کم علیه جامعه پیش روی خود را ایجاد کنند.
🔹آنها در فصل نخست کتاب ظهور شبکههای اجتماعی در سال 2001 عنوان کردند: «اشاره به یک حالت جدید از درگیری (و جنایت) در سطح اجتماعی، از جنگ نظامی که در آن شخصیتهای اصلی از اشکال شبکهای از سازمان و آموزهها، استراتژیها و فنآوریهای مرتبط با عصر اطلاعات استفاده میکنند از یک اولویت ویژه برخوردار است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
💠تحول در تکنولوژی تلفن همراه
🔸تکنولوژی شبکهای تقریبا هر ده سال یک بار دستخوش تحولات بزرگ شده است.
🔹١٩٨٠: نسل اول موبایلها (فقط صدا)
🔸١٩٩٠: نسل دوم موبایلها (پیامهای متنی و رومینگ جهانی)
🔹٢٠٠٠: اوایل این دهه، نسل سوم موبایلها (اینترنت و پهنای باند بالا)
🔸٢٠١٠: نسل چهارم موبایلها (جابجایی دادهها ده برابر سریعتر از نسل سه)
🔹٢٠١٨: نسل پنجم موبایلها تست میشوند
🔸٢٠٢٢: دوره موسوم به اینترنت اشیا (پنج میلیارد دیوایس یا همان ابزار ارتباطی در سطح جهان به یکدیگرند متصل میشوند)
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
💠سلیمان کتانی، مسیحی لبنانی، در کتاب فاطمه زهرا زهی در کمان:
🔸«قهرمانی نیرویی نیست که مستند به تن و بازو باشد، یا مستند به تاج و تخت؛ بلکه قهرمانی چیزی است که منطق، عقل، رشد و فهم را به کار گیرد؛ آن گاه هدف ها را تعیین کند و برنامه را ترسیم نماید و قهرمانی فاطمه چیزی جز این معنی بزرگ نبود.»
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
#وصیتنامه شهید مصطفی چمران: خوش دارم هیچکس مرا نشناسد
🌹خوش دارم هیچکس مرا نشناسد، هیچکس از غمها و دردهایم آگاهی نداشته باشد، هیچکس از راز و نیازهای شبانه ام نفهمد، هیچکس اشکهای سوزانم را در نیمه های شب نبیند، هیچکس به من محبت نکند، هیچکس به من توجه نکند، جز خدا کسی را نداشته باشم، جز خدا با کسی راز و نیاز نکنم، جز خدا انیسی نداشته باشم، جز خدا به کسی پناه نبرم
💠اگر اضطراب اجتماعی دارید چگونه از شبکههای اجتماعی استفاده کنید
🔸اگر از نظر اجتماعی مضطرب هستید، راه حل این نیست که به طور کلی از شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین پرهیز کنید چرا که این کارهزینه بسیار زیادی برای شما خواهد داشت خصوصا در حال حاضر که عمده فعالیت های آموزشی و کاری از طریق ارتباط آنلاین انجام می شود و حضور افراد در شبکه های اجتماعی حیاتی است.
🔹حتی اگر در تعاملات اجتماعی رو در رو با اضطراب دست و پنجه نرم نکنید، ممکن است اضطراب آنلاین مانع از این شود که خود را بیشتر با دیگران به اشتراک بگذارید یا ارتباطات مثبت و عمیق تری با دیگران برقرار کنید. اگر میخواهید شبکه های اجتماعی استرس کمتری برای شما داشته باشند، در این درس چند توصیه مهم عملی، بر اساس تکنیک های رفتاری شناختی ارائه شده که می تواند برای افراد دارای اضطراب اجتماعی مفید باشد.
🔷پست شما یکی از هزاران پست است
برخی از جنبه های ارتباطی آنلاین برجسته است و این ممکن است اضطراب اجتماعی را افزایش دهد. یکی از این جنبه ها فرهنگ لایک یا "پسندیدن" است. وقتی مطلبی را ارسال می کنید و منتظر می مانید ببینید چه تعداد قلب یا انگشت شست دریافت می کند، ممکن است احساس شود که تعداد مشخصی به محبوبیت یا ارزش شما تعلق می گیرد. علاوه بر این ، این شماره عمومی است ، بنابراین اگر چیزی را به اشتراک بگذارید که دیگران ظاهراً آن را دوست ندارند ، یک رکورد باز برای آن وجود دارد که همه بتوانند آن را ببینند.
✍ سواد زندگی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏