🔹پدران امّت
علامه امینی در حالی که به پهنای صورت اشک میریخت میفرمود:
مگر رسول خدا (ص) نفرمودند : أنا و علیّ أبوا هذه الاُمّة
"من و علي دو پدر اين امت هستيم"
دو پدر به اين عظمت و بزرگواري داريم .
سپس مثال زد و فرمود :
انسان دو پدر پولدار داشته باشد و برود گدايي كند؟!
چرا گدايي ميكنيد ؟!
برويد و اين از بزرگواران حوائجتان را بگيريد.
استاد فاطمی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لخت شدن و لخت کردن در ملأعام، کار همیشگی پیروان ابوسفیان است. یکجا برای فرار کردن از مرگ، خود را برهنه میکنند و یکجا مظلومان را برای تحقیر برهنه میکنند!
🔹در یکی ازجنگها، عمروعاص برای فرار از مرگ با شمشیر ذوالفقار #امیرالمومنین علی علیهالسلام خودش را لخت کرد تا حضرت رو برگرداند!
#یادآوری
روزهای کوتاه و شبهای بلند پیش رو
بهترین فرصت
برای روزه و شب زنده داری
روزه های قضا در اولویت هست
حکم شرعی:
كسى كه روزه قضاى ماه رمضان يا روزه واجب ديگرى (مثل روزه نذر یا قسم) بر ذمّه دارد،روزه مستحبی او باطل بوده. پس جايز نيست روزه مستحبّى بگيرد و اگر فراموش كند و روزه مستحبّى بگيرد چنانچه قبل از ظهر يادش بيايد میتواند نيّت خود را به روزه واجب برگرداند.
امير المؤمنين علي عليه السلام :
براى هر چيز زكاتى است و زكات خِرَد (عقل)، تحمّل نادانان است.
لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةٌ وَ زَكاةُ العَقلِ احتِمالُ الجُهّالِ.
⭕️ پیغام علامه امینی به آیت الله نجفی مرعشی (ره)
👈 الغدیر، رساله و توضیح المسائل من است!
💥 ابوالحسنی منذر (ره)🔻
🔹از يكى از خصّيصينِ علامه امینی (ره)، شنيدم كه مىگفت: زمانى كه رساله عمليه مرحوم آيت اللّه سيد شهاب الدين مرعشى نجفى ـ مرجع دل آگاه و فرهنگبان معاصر ـ از طبع در آمد و خبر آن به گوش امينى رسيد، به ايشان پيغام داد نگارش رساله و پرداختن به شئون معمول مرجعيت، از ديگر فقيهان نيز بر مىآيد. بجا بود اين سنخ كارها را وا مىگذاشتيد و يكسره به امورى همچون نگارش ملحقات «احقاق الحق» يا احياى متون و مآثر كهن شيعى مىپرداختيد كه انجام آن، از امثال حضرت عالى ساخته است...
[ظاهرا اعلام مرجعیت آن مرحوم اوایل دهه ۴۰ بوده است].
🔹آری، الغدير، براى امينى، فراتر از يك كتاب بود؛ فلسفه زندگى بود. برخى افراد، ایشان را تشويق مىكردند تا به سنت معمول فقيهان، به جاى نگارش الغدير، به نوشتن رساله عمليه (توضيح المسائل) بپردازد ولی ایشان با توجه به تأمين كامل اين نياز، توسط فقهاى بزرگ عصر مىفرمود:
ـ رساله من، توضيح المسائل من، و برنامه من همين كتاب الغدير است!
🔹نگارش «الغدير»، تقريباً حدود 40 سال از عمر امينى را به خود اختصاص داد و براى نوشتن آن، 10 هزار كتاب را (كه بعضاً، بالغ بر چندين مجلّد مىشده) از باى بسم اللّه تا تاى تَمَّت خواند و به 100 هزار كتاب مراجعات مكرّر داشت.
📚 منبع: نشریه افق حوزه، ویژهنامه عید غدیر ۱۳۹۹.
🌺 هشدار بزرگ
امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
📜در آخرالزمان و نزدیک شدن رستاخیز که از بدترین زمان هاست زنانی ظاهر شوند که کشف کننده حجاب هستند؛ در حالی که پوشش دارند برهنهاند؛ (لباس نازک و بدننما میپوشند)؛ و با خود آرایی از خانه بیرون میآیند؛
آنها از دین خارج شده و در فتنه ها و آشوب ها داخل گشتهاند؛ به شهوات و مسائل جنسى تمایل داشته؛ به سوی لذّات نفسانی و خوشگذرانىها میشتابند؛حرام های الهی را حلال میشمارند؛ اینان در جهنم جاودانه خواهند بود.
📄وَ رَوَى اَلْأَصْبَغُ بْنُ نُبَاتَةَ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ: يَظْهَرُ فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ اِقْتِرَابِ اَلسَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ اَلْأَزْمِنَةِ نِسْوَةٌ كَاشِفَاتٌ عَارِيَاتٌ مُتَبَرِّجَاتٌ مِنَ اَلدِّينِ دَاخِلاَتٌ فِي اَلْفِتَنِ مَائِلاَتٌ إِلَى اَلشَّهَوَاتِ مُسْرِعَاتٌ إِلَى اَللَّذَّاتِ مُسْتَحِلاَّتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِي جَهَنَّمَ خَالِدَات.
📚(الوافي، ج ۲۲، ص ۸۰۹)
📚(مکارم الأخلاق، ج ۱، ص ۲۰۱)
📚(من لايحضرهالفقيه، ج۳، ص۳۹۰)
ای اهل ایمان! خدا را اطاعت کنید و پیامبر را اطاعت کنید و اعمالتان را [با تخلف از دستورها خدا و پیامبر، شرک، نفاق، منت گذاری و ریا] باطل مکنید.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَلَا تُبْطِلُوا أَعْمَالَكُمْ
محمد ۳۳
امام صادق درتفسیر این آیه فرمود: «دشمنیکردن با ما باعث باطلشدن اعمال میگردد».
...عَدَاوَتُنَا تُبْطِلُ أَعْمَالَهُمْ.
مستدرک الوسایل، ج۱، ص۱۷۰/ بحارالأنوار، ج۲۷، ص۱۹۸.
دیگر کارهایی که اعمال انسان را به خطر می افکند یا نابود می سازد عبارتند:
"منت گذاردن و آزار دادن"، " حسد" و " عجب" و...
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 بهترین دعا
🔸 استاد #حسینی_قمی
شخصی در محضر رسول خدا با این جملات مشغول دعا کردن بود:
🔹خدایا ...
بهترین حاجتی که تاکنون انسانی از تو درخواست کرده به من عطا فرما ...
واکنش پیامبر اکرم (ص) به این درخواست خیلی جالب بود ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 شیعیان در آخرالزمان
🔸 استاد #کاشانی
روایتی عجیب و شنیدنی از امام صادق علیهالسلام در مورد وضعیت شیعیان در آخرالزمان ...
امیرمؤمنان علیه السلام فرمودند:
همه عیب ها با بردباری پنهان می شود
الاحتمال قبرالعیوب (نهج البلاغة ، حکمت6)
یکی از مشکلات اجتماعی و خانوادگی همه ما نابردباری و عدم تحمل است. چقدر ازین نابردباری صدمه خورده ایم خدا داند.... تحمّل و بردبارى دربرابر سختیها موجب دفن و پنهان شدن با پوشاننده بدیها است،چون اگرشخص در برابر سختیها بردبار بود مردم از او خوشنود بوده از عیوب و بدیهایش چشم مى پوشند، یا آنکه بواسطه خوددارى عیوب او آشکار نگشته نادانیهایش فاش نمی شود....
چه طور جسد در قبر پنهان میشود، همه عیب ها با بردباری پنهان میشود.
دو نفریم نشستیم، آن آقا به من یک چیز بدی گفت، حالا بیایم بگویم خودتی، ها؟ عین چیزی که به من گفت برگردانم به خودش، این عیب است دیگر، میگویند فلان کس حرف زشت از دهانش بیرون آمد، این یک عیب، او برمی گردد یک چیز دیگر می گوید بعد دوباره به من توهین شد، این هم یک عیب، آقا یک وقت دیدی یک سِری از من پیش آن آدم است، یک سری هم از او پیش من است، گاهی در دعواها می گویند دهنم را باز نکن، بگم حالا! آن طرف هم می گوید ما هم اگر بخواهیم بگوییم، ما هم داریم! یک وقت دیدی سِری فاش شد، این هم یک عیب، خدا نکرده طلاقی واقع شد، عیب، بچه بی تربیت شد، عیب.. من حساب کردم در شرح این جمله یک رساله می شود نوشت."الاحتمال قبرالعیوب" یک تحمل بکنی همه دفن می شود.
یک مردی بود. بنده خدا می گفت ما می رسیدیم منزل این زن ما سفره ناهار ما را که می آورد از همان آن شروع می کرد، می گفت تو گدایی، تو بیست سال است من را اسیر کردی تو چه شوهری هستی تو مرد چنین و چنانی.. می گفت آقا ما دعوا می کردیم تا غروب، بعد از غروب میگفت نمازی می خواندیم یک خستگی می گرفتیم! دوباره دعوا می کردیم تا سه بعد از نصف شب، باور بفرمایید این حدیث را گفتم کارشان درست شد، مرد گفت که خانوم طبق معمول سفره را که آورد شروع کرد، می گوید یاد این افتادم که "الاحتمال قبر العیوب" هیچی نگفتم، آقا می گوید تمام شد، ریشه کن شد،چرا آدم داد بزند، فریاد بزند، اوقاتش را تلخ بکند، زن و بچه را آزار بدهد، چرا؟ حیف نیست. "الاحتمال قبر العیوب".
توضیح:
احتمال نوعی از حلم و بردباری در برابر سخن و کار دوست یا دشمن است و به دو جهت سبب دفن عیوب می شود : اول اینکه بیشتر عیب ها از نابردباری زاده می شود و چه بسیار اقرادی که از سخن یا کاری به خشم آمده و مرتکب جرایم و معاصی و کارهای زشت شده اند؛ دوم اینکه بر اثر انتقام گیری معایب پنهانشان آشکار و احوالات سری آنها معلوم یا افشا شده و آبرویشان رفته است. پس احتمال و تحمل موجب ستر عیوب و پنهان شدن آنهاست.
تحمل، ز سختى و اندوه و رنج
نهان ساز زشتى بود در سپنج
استاد فاطمی نیا